Met het grootste gemak sluit je een abonnement af, maar als het niet werkt dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ben nu al 5 dagen bezig om beeld te krijgen. Krijg telkens via de chat an... Voir plus
Lisez les avis des autres
Canal digitaal doet wat hun zelf denken dat goed is. Nu hebben RTL television, regionale Limburg ,west en atv eraf gegooid, bezuiniging noemen ze dat. Als je wil kijken geeft het kastje storing en vaa... Voir plus
Twee jaar geleden alles nieuw gekocht, schotel, tv enz. Vaak geen ontvangst met Canal Digital. Deze week tijdens vakantie Oranje EK willen kijken. Helaas geen signaal. Klantenservice gebeld; antw... Voir plus
Hetzelfde als Dylan hieronder. Opgezegd + een bevestigingsmail van hun gekregen met "aansluiting verbroken" op 21 maart, maar nu op 17 mei krijg alsnog een betaalverzoek. In mijn profiel staat m... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Société de presse
- Chaîne de télévision
- Magasin de télévisions
- Régie publicitaire
- Service de streaming de films
Écrit par l'entreprise
Met interactieve tv van Canal Digitaal kijk je thuis, onderweg en in het buitenland live tv via satelliet of internet en stream je onbeperkt de beste CANAL+ films en series. Voor welk abonnement je ook kiest, je hebt altijd toegang tot jouw tv-product met onze gratis TV App: zo mis je niets van je favoriete programma's. Je kijkt op al je apparaten en in de hele EU. Onze klantenservice zit van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur voor je klaar om je via chat of telefoon verder te helpen!
Coordonnées de contact
Hilversum, Pays-Bas
- 088 0038555
- www.canaldigitaal.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
VUILE OPLICHTERS!!
VUILE OPLICHTERS!!! een gratis proefabonnement die niet op te zeggen is en geld van je rekening halen voor 3 maanden!!! vuile oplichters!! Ga niet met ze in zee! je komt nooit meer van ze af! vuile hufters
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Krijg betalingsherinneringen die totaal niet kloppen. De “eerste” herinnering die ik kreeg was gelijk een 3e herinnering. De vorige 2 nergens te vinden. ook is een openstaand bedrag nergens te vinden aangezien ik gewoon elke maand betaalde. er is ook geen contact te krijgen met werknemers dus toch maar de aanmaning betaald en direct mijn account opgezegd. Waardeloos
Belofte maakt schuld
Belofte maakt schuld, dus bij deze een review.
Ik had een proefabonnement genomen maar aangezien ik het aanbod karig vond na een paar uur gelijk al stop gezet. Toch werd er geld van me rekening af gehaald.
Ik heb het terug laten storten. Een maand later weer het zelfde probleem! Dus contact op genomen... Ze zeiden dat ik te laat had opgezegd, maar dit was onmogelijk! Ik heb bewijs proberen te verzamelen en ben terug naar de klantenservice gegaan.
Hier werd ik geholpen door Mariandel. Ze heeft me echt geweldig geholpen! Duizendmaal dank. Toen ik haar vertelde dat de trustpilot vol stond met negatieve reacties zei ze helaas nemen de mensen met een positieve ervaring meestal niet de moeite om een review te plaatsen. Ik beloofde haar dit wel te doen!
Dus bij deze, het duurde even ivb met het overlijden van mijn poes maar hier is de review!
Mariandel als je dit ooit leest Bedankt! Je bent een topper.
Kleine blonde Mariandel waar ik ook zit of sta of wandel, ik denk aan haar mijn lieve blonde weense schat ❤️ haha ik kon het niet laten. Prachtige naam.
Zomaar vervalt opeens de widevine…
Zomaar vervalt opeens de widevine ondersteuning in Linux. DRM is één ding, maar zulke minachting voor je klanten is echt over de top. Nu maar op zoek naar een illegale streamingdienst, want krijg wat.
Erg slecht aanbod/ runt op stilzwijgende contractverlengingen
Erg slecht aanbod. Ook een rare gang van zaken met proefperiode welke stilzwijgend verlengd wordt. Dreigt ook gelijk met extra kosten etc. Lijkt meer op een bedrijf wat runt op stilzwijgend abonnementen en opzeggen is erg moeilijk.
Nooit meer
Wat een spijt. Had me aangemeld voor een proefperiode van 1 week voor CANAL+ en de betaling daarna stopgezet, in de veronderstelling dat ik alles goed had opgezegd. Niet dus. Of ik voor drie maanden GEEN gebruik van de dienst, even 50,83 euro wil aftikken. Na twee herinneringen werd overigens meteen gedreigd met een deurwaarder. En dat terwijl het proces van opzeggen bewust ingewikkeld is gemaakt. Onbetrouwbare bedoening, deze ‘streaming service’.
Canal digitaal pleegt fraude!!!
Canal digitaal pleegt fraude!!!
Ik heb nooit een contract gehad van en er is ook nooit iets aan mij geleverd door Canal digitaal.
Toch krijg ik al sinds een paar maanden facturen, aanmaningen en dreigementen met deurwaarders van hen. Zelfs nadat een medewerker aan de telefoon bevestigd had dat er iets niet klopte en dat ik niet diegene was met wie er een contract bestond en van wie ze de facturen betaald moeten krijgen.
Het zijn dus door CD erkende valse facturen maar toch blijven ze me hiermee lastig vallen. Ik vind dat crimineel dus aan iedereen die al klant is: wees voorzichtig en let goed op dat jullie door deze criminele organisatie niet voor het lapje worden gehouden.
Geen tv maar gewoon betalen
Op 11 Juli 2024 hadden wij geen enkele zender meer, na telefonisch contact een nieuwe kop erop gezet.
Daarna nog steeds geen beeld en 18 Juli mijn abonnement bij Canal Digitaal opgezegd.
Wij zijn lid geweest vanaf 2006, dus 18 jaar.
Nooit problemen gehad.
We hebben ook nog de maand Juli betaald, maar nu moeten we nog tot 18 Augustus betalen want er is zogenaamd een maand opzegtermijn.
Ik moet dus 64 euro betalen voor 10 dagen tv.
Het is jammer dat we na 18 jaar zo behandeld worden.
Nooit geen Canal Digitaal meer, het is heel duur en de service is ver te zoeken en klantvriendelijk hebben ze ook nog nooit van gehoord.
Abonnement stopzetten is een hele klus.
Zolang je abonnement loopt, is er niets aan de hand maar stopzetten is een hele uitdaging. Ik wacht nu al 3 maanden op restitutie van het teveel in rekening gebrachte abonnementsgeld.
Vanaf 19/9 na de overstap van CD naar…
Vanaf 19/9 na de overstap van CD naar andere satelliet geen enkele RTL zender meer. Uiteraard contact opgenomen met CD klantenservice, eerste aanwijzingen waren gewoon k.. met peren. LNB verdraaien en nog meer van die ongein. Dagelijks CD gestalkt omdat ik hun antwoorden niet accepteer. Op de vraag wat er aan de hand is geen bevredigend antwoord. Op de vraag hoe ik erachter kom of het probleem is opgelost “” kijken of de zender beeld geeft”” deze antwoorden doen mij exploderen. Na het invullen van een klant tevredenheid form in mail wel gebeld door medewerker van CD. Problemen van antwoorden en wachttijden voorgelegd en natuurlijk gelijk gekregen. Maar daar gaat het niet over: IK WIL ONTVANGEN WAAR IK VOOR BETAAL. Vandaag 28/9 nog steeds geen RTL zenders.😡😡😡😡😡
Sinds canaldigital over is gegaan naar…
Sinds canaldigital over is gegaan naar een andere satelliet is de ontvangst van rtl 4, 5 en 7 bar slecht. Iedere avond de melding geen ontvangst. Bij telefonisch contact krijg je de mededeling dat je maar de schotel moet draaien. Maar als je dan zegt de andere zenders ontvangst ik wel, dan ligt het ineens aan de ontvanger!!!,
Waardeloos!!!! Hoe raak je de klanten kwijt ....
Ik ben er klaar mee..
Er is ook goed nieuws voor de Atlantische Oceaan, Groenland, Canada ze kunnen de 3 c gewoon ontvangen, slecht nieuws voor de Canarische eilanden, Griekenland, en Türkiye ze vallen er buiten sinds 18 sept de voetprint an canal digitaal klopt dus niet helemaal ,Tot drie dagen geleden geen problemen, tot dat Astra 3 c aan de macht kwam, geen rtl zenders meer!!!!! 11856 is te zwak moet een groter schotel nemen, zijn we nu helemaal gek geworden, mijn schotel op mijn vakantie adres staat er al 15 jaar zonder problemen, nu is het een probleem, veroorzaakt door canal digitaal of hoe ze ook mogen heten. Het eens eens afgelopen!!! In de 40 jaar dat klant heb heb ik genoeg moeten kopen om te kunnen volgen, het is klaar nu . Het abonnement loopt volgende week af. Weer terug naar!!! Mag je niet zeggen maar legaal is het niet.
Juni me abonnement opgezecht vandaag…
Juni me abonnement opgezecht vandaag september heb ik eenndeurwaarde voor me 5 september was het nog 21 euri nu is het in eens 63 euro ga nooite met deze oplichters is zee ze resgeren niet op mailtjes van jou tot de termijn verstreken is en dan sturen ze een verhooging echt een kk bedrijf verdient niet eens een ster nootie hier mee samen werken oplichters
Geen beeld meer na omzetting naar de nieuwere Astra 3C-satelliet
Van de ene op de andere dag heeft Canal Digital afgelopen mei 2024 haar transponders naar de nieuwere Astra 3C-satelliet omgezet. Hierdoor kunnen wij in ons vakantiehuis in Spanje geen tv meer kijken. Overdag hebben we normaal beeld, in de avonduren steeds de melding "geen signaal". Na 5 keer langdurig telefonisch contact was het enige laconieke advies dat we het dak op moesten gaan om schotel te draaien. Onze tuinman heeft dit uiteindelijk gedaan maar ook de draaiing loste het probeem niet op.
Heb net een medewerker gesproken…
Heb net een medewerker gesproken aardige vrouw maar geholpen wordt je niet heb een c1+ modul wat niet werkt en zoek maar uit wat je doet hoop hier nog iets van te horen anders naar de rechter die mij zeker gelijk gaat geven
Ik heb een bestelling geannuleerd
Ik heb een bestelling geannuleerd. Het geld is direct geïncasseerd, bijna 400 euro. In de administratie van Canal is het inmiddels netjes verwerkt, de terugbetaling gaat ongeveer 6 weken duren. Best bizar. Dit kan toch veel sneller lijkt mij?
Slechte service allen maar chat en…
Slechte service allen maar chat en krijg vervolgens te horen dat mij ontvanger waarschijnelijk niet goed is
Werkt al 12 jaar prima
Gasten op de helpdesk hebben er ook niet veel verstand van denk ik krijg steeds het zelfde antwoord en geen andere oplossing dan ga naar uw leverancoer en schaf de nieuwste versie aan
Zo kom je ook makkelijk van je probleemen en je klanten af
Never again
Wijziging signaal sterkte va 22 mei 2024
Sinds 22 mei 2024 zijn er wijzigingen doorgevoerd zonder de klanten op de hoogte te brengen.
De wijzigingen die zijn doorgevoerd hebben op gebruiker die een vlakke schotel gebruiken, door de wijzigingen is de kwaliteit van het signaal verlaagd en hebben deze gebruiker geen of slecht ontvangst terwijl er wel voor wordt betaald.
Wat gaat Canal plus doen voor deze mensen ?
Ik ben in ieder geval zwaar teleur gesteld.
A.v.B