CanalDigitaal Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Met het grootste gemak sluit je een abonnement af, maar als het niet werkt dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ben nu al 5 dagen bezig om beeld te krijgen. Krijg telkens via de chat an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Canal digitaal doet wat hun zelf denken dat goed is. Nu hebben RTL television, regionale Limburg ,west en atv eraf gegooid, bezuiniging noemen ze dat. Als je wil kijken geeft het kastje storing en vaa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Twee jaar geleden alles nieuw gekocht, schotel, tv enz. Vaak geen ontvangst met Canal Digital. Deze week tijdens vakantie Oranje EK willen kijken. Helaas geen signaal. Klantenservice gebeld; antw... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hetzelfde als Dylan hieronder. Opgezegd + een bevestigingsmail van hun gekregen met "aansluiting verbroken" op 21 maart, maar nu op 17 mei krijg alsnog een betaalverzoek. In mijn profiel staat m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Chaîne de télévision
  3. Magasin de télévisions
  4. Régie publicitaire
  5. Service de streaming de films

Écrit par l'entreprise

Met interactieve tv van Canal Digitaal kijk je thuis, onderweg en in het buitenland live tv via satelliet of internet en stream je onbeperkt de beste CANAL+ films en series. Voor welk abonnement je ook kiest, je hebt altijd toegang tot jouw tv-product met onze gratis TV App: zo mis je niets van je favoriete programma's. Je kijkt op al je apparaten en in de hele EU. Onze klantenservice zit van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur voor je klaar om je via chat of telefoon verder te helpen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sta hier zuid zweden

Sta hier zuid zweden, moet met een schotel van 60 goed te ontvangen zijn.
Niet dus . Ik sta op een landtong, naar alle kanten vrij zicht .
Hopeloos dat canal dig.
Opzeggen die hap.

6 juin 2024

heb ook op gezegd

heb ook op gezegd, ze prijzen zich uit de markt..aankomend juli 2 euro p maand erbij!!!!
belachelijke verhoging en steeds minder zenders...glasvezel haalt ze al in ..meer aanbod qua zenders en goedkoper
dus satelliet eruit .......jammer dik 30 jaar gehad was altijd tevree tot dat ze zenders gingen weghalen

5 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jarenlang CanalDigitaal gebruikt via…

Jarenlang CanalDigitaal gebruikt via sat en internet, maar krijg de nieuwe Canal+ app niet aan de praat. Ik krijg een wit scherm nadat ik de Canal+ app via Google Playstore heb gedownload.
Een groot raadsel waarvoor ook mijn telecomprovider me geen antwoord kan geven. Dus van de ene op de andere dag heb ik niets meer aan mijn abonnement op Canaldigitaal.

Zit midden in Zweden

Zit midden in Zweden, geen tv en één uur getracht canaldigitaal te bereiken. Het antwoord was ga maar naar je dealer
Gewoon onbeschoft

Communicatie

Een aanbieder die zonder zijn klanten te informeren over wijzigingen die de aanbieder doorvoert is schandalig.
De aanbieder heeft maling aan zijn klanten en heeft een machtspositie.Tijd om de media te informeren over de werkwijze van dit bedrijf.
Je hebt toch een informatieplicht!

27 mai 2024

Canal Digitaal zeer slecht

Canal Digitaal is niet meer het bedrijf van weleer. Service is slecht, upgrades worden doorgevoerd zonder te testen maar erger de klant wordt er niet over geïnformeerd.
Nu weer minder zenders en tot slot per 1 juli 2024 een prijsverhoging van € 2 per maand.

Ik ga opzeggen want ik ben een beetje klaar met Canal Digitaal.

Jammer want ik denk dat veel klanten gaan volgen. Dan is het einde van dit bedrijf nabij.

22 mai 2024

Zeer slechte service

Als je lid wil worden zeer behulpzaam. Als je een probleem hebt de slechtse service. Ook als je 15 jaar lid was. Zou het niet aanraden om lid te worden.

Alleen maar gezeik...

Heb Canal + icm het glasvezel van Freedom internet. Wat een drama zeg. Animo mediaontvanger loopt continu vast. Ik zit nu tv te kijken door de tv app met de chromecast op de tv te krijgen. Freedom en canal + wijzen naar elkaar of zwijgen. Snel opzeggen die shit. Leuk is anders. Begin er niet aan want je hebt alleen maar gezeik.

1 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waarom moet een bedrijf zijn problemen…

Waarom moet een bedrijf zijn problemen over de hoofden van de gebruikers uitvechten...! er is dan maar 1 oplossing ,
rekening blokkeren dat er niet meer afgeschreven word, dan komen ze vanzelf wel en dan met z'n allen richting de rechter....

1 juin 2024

Transponder instellingen verandert

Helaas had Canal digitaal niet de moeite genomen om hun klanten op de hoogte te stellen dat er veranderingen kwamen en wat te toen. Zelf was het me niet gelukt. Ruim een uur moeten rijden naar me dealer waar ik me vuplus had gekocht. Daar wel goed geholpen. Dit heeft me tijd en geld gekost. Dankjewel Canal digitaal

31 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

geikel aan de top. klant de klos

Kijk al meer dan 20 jaar TV via de satelliet van canal digitaal. nu komen ze er niet uit met een satteliet partner waardoor ze genoodzaakt zijn om aanpassing te doen om bandbreedte te creeren. Ik heb eigenlijk het beste spul qua schotel en alles wat erbij komt maar krijg geen beeld meer door deze wijziging. Helaas dan maar op moeten zeggen. Wat een gepruts. zorg dat je eruit komt met je partner en val je klanten er niet mee lastig.

30 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Maffia !! Maling aan alles, dus de klant.

Zie het commentaar van mevrouw Wildeboer-Zegelink.
Maffia is het dat Canal Digitaal. Zonder vooraankondiging zenders op een andere plaats gezet.Zoek het vetder maar uit. Contact opnemen is op welke manier dan ook onmogelijk. Oh ja nog een leuke suggestie: neem bij problemen contact op met uw dealer....Ongelooflijk, 1 ster is nog teveel voor dit "bedrijf" .

31 mai 2024

Ongevraagde wijzigingen Canal Digitaal

Dit bedrijf presteert het om in de vakantietijd wijzigingen door te voeren die kijken via de schotel onmogelijk maakt. Als je telefonisch contact wil opnemen krijg je direct een bandje die naar de site verwijst waar te lezen is hoe dit weer te herstellen. Moet je van goede huize komen. Chatten is zinloos ,ook daar wordt je doorverwezen . Daar zit je dan met een dure automatische schotel die niet werkt en een abonnement waar je niets aan hebt. Op de camping EK kijken, vergeet het maar.
Schandelijk

27 mai 2024

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, voeren wijzigingen door maar informeren de klant niet. Tijdens een chat wordt je uit de chat gegooid als ze het niet meer weten. Wel betalen maar geen beeld meer.

24 mai 2024

Service bestaat niet meer

Service bestaat niet meer. Veranderingen doorvoeren, dan ga je bellen, 45 minuten in de wacht, doorverwijzing naar leverancier of betaalde vakkrachten. Slechte zaak!

25 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen 1 ste maand gratis tv kijken voor…

Geen 1 ste maand gratis tv kijken voor nieuwe klanten als je smartcard overneemt. Wel nieuwe klant maar omdat de kaart eerder is geregistreerd kunnen ze je geen 1 ste maand gratis geven! Smartcard gaat alleen via overnameformulier schijnbaar kost dit 30,00 maar op de site staat geen overnamekosten aan verbonden. Bovendien als je het invult zonder een pakket aan te kruisen en via de site wilt regelen is dit niet mogelijk en werd het teruggestuurd. Ik moest wel een pakket aankruisen. Nu schrijven ze je bent akkoord gegaan. Voor mij nog geen 1 * waardig.

22 mai 2024

ASOCIAAL

Ongelooflijk, al 2 maanden bezig om een verhuizing en een ander bankrekeningnummer door te geven.
Je wordt schandalig geholpen en nooit teruggebeld.

18 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat is dit een beroerde tv aanbieder

Wat is dit een beroerde tv aanbieder. Nauwelijks ondertiteling onmogelijk, opname van alle programma's van RTL kan niet. Hebben ze gestopt. Bezint eer ge begint is hier een waar woord. Geen TLC.... slecht aanbod eigen films en series. Mijn tijd zit erop, goddank. Kan nu weer op elke zender ondertitelen en opnemen en met ondertiteling terug kijken. Want dat kan bij Canal dus niet, je kunt opnemen, maar niet ondertiteld terug kijken. Flut bedrijf.

18 mai 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus