CanalDigitaal Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Met het grootste gemak sluit je een abonnement af, maar als het niet werkt dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ben nu al 5 dagen bezig om beeld te krijgen. Krijg telkens via de chat an... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Canal digitaal doet wat hun zelf denken dat goed is. Nu hebben RTL television, regionale Limburg ,west en atv eraf gegooid, bezuiniging noemen ze dat. Als je wil kijken geeft het kastje storing en vaa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Twee jaar geleden alles nieuw gekocht, schotel, tv enz. Vaak geen ontvangst met Canal Digital. Deze week tijdens vakantie Oranje EK willen kijken. Helaas geen signaal. Klantenservice gebeld; antw... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hetzelfde als Dylan hieronder. Opgezegd + een bevestigingsmail van hun gekregen met "aansluiting verbroken" op 21 maart, maar nu op 17 mei krijg alsnog een betaalverzoek. In mijn profiel staat m... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société de presse
  2. Chaîne de télévision
  3. Magasin de télévisions
  4. Régie publicitaire
  5. Service de streaming de films

Écrit par l'entreprise

Met interactieve tv van Canal Digitaal kijk je thuis, onderweg en in het buitenland live tv via satelliet of internet en stream je onbeperkt de beste CANAL+ films en series. Voor welk abonnement je ook kiest, je hebt altijd toegang tot jouw tv-product met onze gratis TV App: zo mis je niets van je favoriete programma's. Je kijkt op al je apparaten en in de hele EU. Onze klantenservice zit van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur voor je klaar om je via chat of telefoon verder te helpen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben al 15+ jaren klant…

Ik ben al 15+ jaren klant omdat ik in Italië woon. Nu de app is veranderd is hij ineens niet meer bruikbaar omdat ik in het buitenland woon.... ONGELOOFLIJK!!!!!!!

25 mars 2024

Spijt van

In begin niets aan de hand maar sinds week of 2 alleen maar vastlopende tv zenders, haperend geluid, daarnaast geen instelbare ondertiteling bij Scandinavische series . En een service......, die weten niet waar ze het over hebben en lossen niets op
Jammer dat er niet minder dan 1 ster gegeven kan worden

23 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Charged large bill months after cancelling!

Website was very buggy, I cancelled my subscription during the trial period and didn't receive any confirmation email, but when I tried to cancel it again it said it was already cancelled so I figured it was successful. Now, over 2 months later, I get an email with a bill of €45! I call and they say the cancellation wasn't successful. This is A) the fault of the website and B) the fault of the email system to not notify me earlier. I don't want to pay the fee but we'll see how it pans out... No way would I recommend this streaming service.

22 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Abonnement is niet op te zeggen?

Ik heb in December 115 euro kunnen betalen omdat ik zonder te weten een abonnement had lopen, dit abonnement gelijk opgezegd. Nu 2 maanden later krijg ik bericht dat ik 44,85 moet betalen voor een abonnement die ik toch had opgezegd. Heel raar ik heb 2 maanden lang geen mail en geen incasso's ontvangen en nu krijg ik weer het incassobureau aan mijn broek voor iets wat ik al had opgezegd 2 maanden geleden. Na 3 uur praten met de klantenservice negeren ze compleet wat ik zeg en sturen ze alleen maar berichten hoe ik het kan betalen. Heel raar bedrijf. Sluit hier nooit iets af!!!!

22 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vreemd dat er zoveel slechte ervaringen…

Vreemd dat er zoveel slechte ervaringen zijn. Vandaag telefonisch mijn abonnement (schotel) laten aanpassen naar kijken via internet en de smart-tv. Keurig en snel te woord gestaan door de klantenservice.

15 février 2024

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Ze geven aan 14 dagen gratis maar vergeten daarbij te vermelden dat het stilzwijgend maandelijks wordt verlengd!

Van 2 weken gratis nu naar €43!

Ergste vorm van dwaling en mis informatie.

5 février 2024

Absoluut een zwendel

Absoluut een zwendel! Denk je het abonnement opgezegd te hebben op de website, word je een maand later met een incasso bureau geconfronteerd.

Schijnbaar kun je alleen telefonisch opzeggen (staat nergens vermeld natuurlijk). Als je dat dan wil doen word het je door de onvriendelijke klantenservice zo moeilijk mogelijk gemaakt.

Blijf uit de buurt van dit bedrijf en deze mensen!

5 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige ervaring met de 3-IN-1 TV APP…

Geweldige ervaring met de 3-IN-1 TV APP op smartphone, smart tv en tablet. Steeds te gebruiken op verschillende locaties met een maximum van 5 devices en dat maar voor 14.95 EUR per maand.
Al ruim 30 jaar klant, eerst met schotel, maa de app is veel beter (opnemen, begin gemist, terug spoelen en nooit problemen met ontvangst door slecht weer).

17 janvier 2024

Zeer slechte ervaring

Van het ene op het ander moment wordt de WiFi en huistelefoon afgesloten. Omdat ze daar mee gestopt zijn. Maar ik heb daar nog nooit bericht over gekregen. Maar voor dat je dat te horen krijgt wordt je eerst 3 dagen van het kastje naar de muur gestuurd. En dan krijg je ook nog een grote bek van die medewerker.

12 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

telefonisch contact met medewerker…

telefonisch contact met medewerker canal digital. TV beeld van de meeste zenders is bevroren (NPO,RTL etc.) Het lukte niet dit de medewerker aan het verstand te brengen. Hij bleef meer irrelevante vragen stellen. Ik kreeg zelfs de indruk dat hij het expres deed. verbinding werd uiteindelijk verbroken. Schande.
De kwaliteit van canal digital is belabberd.

3 janvier 2024
Logo de CanalDigitaal

Réponse de CanalDigitaal

Goedemorgen Joseph. Bedankt voor je bericht. Heel vervelend voor je natuurlijk deze ervaring. We proberen uiteraard onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Laat in een bericht jouw geboortedatum, postcode en huisnummer even achter. Dan haal ik onmiddellijk de gegevens erbij en help je hiermee verder.
^Bernd

Zeer onbetrouwbare klantenservice

Wat een dramatische service, Net zelfs opgehangen door de "service" medewerker. In oktober opgezegd en hebben vanaf half november al meerdere keren toegezegd dat geld terugbetaald wordt.. laatste keer zo: Zoals ik het zie zou de terugbetaling de eerste van volgende maand gedaan worden. 1 Januari dus, mocht je het bedrag dan nog niet binnen hebben neem dan nog even contact met ons op. En wat denken jullie.... weer niks gestort... Dit moet bedrijfspolicy zijn.

2 janvier 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Overal gaat wel eens wat mis

Overal gaat wel eens wat mis. Terugkerende probleempjes vaak schuld van mensen zelf of een lokale installatie die niet goed is. Ik ben zelf al ruim 20 jaar klant en nog steeds tevreden. Kijken in Spanje via een grote 2 meter satelliet schotel. Perfecte beeldkwaliteit en signaal.

30 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds we klant zijn bij canal digitaal…

Sinds we klant zijn bij canal digitaal alleen maar problemen gehad. Live tv kijken via de tv ontvanger werkt al weken niet, geeft steeds foutcode s815. Hier al meerdere keren contact over gehad, helaas zonder resultaat. De begin gemist functie werkt bij de zenders waar dit mogelijk is wel. Ook met app is veel mis, werkt vaker niet dan wel. Blijft maar laden en geeft foutcode a800.

29 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben 20 jaar een abonnement…

Wij hebben 20 jaar een abonnement moeten hebben omdat wij ‘buiten’ woonden.
Ivm verhuizing op tijd opgezegd.
Nu wacht ik al sinds maanden op terugbetaling van mijn teveel betaalde jaarabonnement. €126.
Al 3x eindeloos gewacht aan de telefoon.
Eerst moest ik een bankreknummer opgeven via een te downloaden kaartje. Toen is ‘mijn’ geld overgemaakt naar SNS. Daar heb ik nooit een rekening gehad. Er werd gezegd dat ik dit zelf veranderd had!! ?????
Nu net heb ik toegezegd gekregen dat ik het bedrag over 6-8 weken tegemoet kan zien. Ik ben er boos over.

27 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos, nog geen ster waard

Voor mij zijn ze geen enkele ster waard!
We hebben via ons glasvezel abonnement CD voor de tv genomen sinds maart 2023. (Je kon niet kiezen). Wat een flutaanbieder! Opnemen van RTL-zenders is niet mogelijk, en we ondervinden vaak storingen bij het aanzetten van een zender.
Zo ook weer gisteren en vandaag. Het beeld blijft hangen en de tekst stottert. We hebben de kabel er al vaak enkele minuten uitgehaald maar dat helpt ook niet. Ik ben het zo zat dat ik op zoek ga naar een andere aanbieder. Dan maar dubbel betalen. Veel te veel problemen.
Wat ik b.t.w ook heel irritant vind is de "guide". Als je naar een programma in de gids gaat, dan krijg je daar geen informatie over. Je moet erop klikken om te zien wat het inhoud en dan weer bevestigen om het te kunnen zien. Veel te omslachtig! (dit is mijn mening, die waarschijnlijk voortkomt uit ervaring met aan andere aanbieder, waar wel meteen alles duidelijk is).

Ik raad CanalDigitaal af!

14 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg je brief dat ze geen internet…

Krijg je brief dat ze geen internet meer leveren, dat ik vanaf 26 september geen internet meer leveren en ik dan afgesloten word. Nou prima dacht ik, heb toch geen computer, doe alles via telefoon en t.v kijk ik via schotel abonnement van hun. Kom ik er in november achter dat ze wel internet kosten blijven afboeken terwijl dat ze het vanaf sept. Al niet meer leveren. Bel je ze, zeggen ze ik had het op moeten zeggen. Snap je het nog, hun stoppen sluiten je af en dan zeggen ze dat ik het zelf moet opzeggen. Pff ben er klaar meer, meer als 30 jaar lid bij hun. En dan zo klant onvriendelijk. Moet naar bezwaarschrift sturen zeggen ze. Denk dat ik schotel abonnement ook maar op zeg.

6 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dacht even slim te zijn en een cd…

Dacht even slim te zijn en een cd ontvanger te bestellen. Wel een 160 euro aftikken maar geen order bevestigen . Dan maar bellen, blijkt dat ze een andere mail adres hebben geheel onbekend. Als dat maar goed komt en mijn geld niet kwijt ben. Maar heb per credit card betaald dus als er geen positief nieuws komt dan maar blokkeren. Hopeloze zaak en het ging zo goed , maar nu terug in oude patroon dus waardeloos service weer.
Eindelijk beweging maar zullen zien of het morgen wel klopt.
Heb sterk het vermoeden dat Canal digitaal is overgenomen door een stel cowboys ofwel uit de zwarte geldwereld. Was voorheen prima nooit klachten en goede service ga de acm maar eens inschakelen die pakken ze gelijk aan.

Puzzel opgelost , overgenomen door canal + Fransen. Die maken er overal een rotzooi van.

5 décembre 2023

Inloggen niet mogelijk

Aangemaakt in het weekend om een wedstrijdje te kijken buitenshuis, ontvangen dat het account gereed is maar je kan niet eens inloggen de volgende dag. Slechte zaak.

3 décembre 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus