Danefæs tøj er af en super lækker kvalitet, og jeg elsker deres dyremotiver. Vikingepigen, Freja bliver jeg heller ikke træt af. Voksentøjet skal man dog være opmærksom på ofte er meget smalt hen over... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ich bestelle sehr gerne und oft online bei Danefae. Ich musste auch nie etwas zurück schicken, weil fast alle Artikel im Onlineshop eine eigene Maßtabelle haben. Es ist vorgekommen, daß z.B. bei... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har gennem de sidste mange år brugt Danefæs lækre tøj, overtøj, tilbehør osv til mig og min familie. Altid med stor glæde for børnene der elsker de flotte farver, seje prints og ikke mindst de... Voir plus
It all started with a raincoat, or rather, the lack of one. Danefæ was founded when 4 childhood friends got tired of the bike ride to work with a raincoat that was far more practical than beautiful. Danefae's mission was clear from the start: We wanted to make quality products, pay homage to Scandinavian design history and add some color to daily life around town. We wanted to "Make practical beautiful", and to embrace the whimsical Nordic weather patterns with colorful and functional designs. Since then, the collections have grown larger and larger, but we still have the same mission. Our outerwear is designed according to skiwear principles with technical membrane systems and taped seams that keep wind and rain out, but allow your body to breathe. In parallel, our outerwear is designed for a city, country, forest, mountain, or beach life guided by our love of fresh air, simplicity, style, mobility and a vivid color palette. We always consider production and consumption carefully. We believe in sustainability through a confrontation of the disposable "fast fashion" culture. Danefae outerwear is built for the long haul. We work with manufacturers that are all BSCI certified and in addition either Oeko-tex, Swan label, or GOTS certified. Our colorful and durable products, in addition to current European and Danish legislation, follow a very special Danefæ regulatory framework for the use of chemistry, ensuring durability and guaranteeing beauty even after many years of use. Our wind and waterproof outerwear is designed and manufactured without fluorocarbons. All weather is good weather when you have Danefæ on! Christine, Eric, Nina and Louise Danefæ
Slagelsegade 8 , 2100, København Ø, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fik i jul 2019 (1½ år siden) en lækker Blokhus regnjakke købt i Danefæ's egen webshop. Den skulle have en vandtæthed på 8000 mm. Jeg har indtil i sommers, hvor regnen startede, kun brugt som vindjakke et par gange. Jeg havde den på i regnvejr, lidt mere end dryp, og var gennemblødt indenunder.
Den er overhovedet ikke slidt, kun været brugt et par gange i tørvejr, er aldrig hverken vasket eller tørretumblet og har aldrig været i varmeskab.
Har skrevet til Danefæ, men fik det svar om ovenstående punkter (slid, vask etc.), og at de ikke har haft problemer med den jakke før og at den er 1½ år gammel - købeloven siger en reklamationsret på 2 år.
Jeg synes det er under al kritik, at Danefæ ikke siger jeg kan returnere den og at de kan se på den.... Synes det er en ubeskrivelig dårlig service. Det er jo ikke ligefrem billige produkter de sælger. Man forventer en vis kvalitet for de penge.

Réponse de Danefæ
Lækkert tøj til skarpe priser😃
Altid hurtig levering og skøn kvalitet med skønne prints🤩

Réponse de Danefæ
Købte en Danefæ regnfrakke i Magasin for 2 år siden, har først rigtig haft brug for den nu, ellers har den hængt i almindelig stue temperatur i vores entre og har derfor aldrig været vasket eller behandlet på nogen måde
Jeg købte den absolut ikke for dens udseende, men udelukkende fordi den skulle være meget vandtæt, da jeg fotograferer og skal kunne sikre mig, at kameraet hurtigt kan komme i sikkerhed for regn
Efter at have haft den på i regn (heldigvis uden mit kamera) , kan jeg konstatere, at jakken er næsten lige så våd på indersiden, som på ydersiden.
Der løb simpelthed vand ned af maven på mig .. og da jeg tog jakken af kunne jeg konstatere store våde plamager flere steder på indersiden af frakken
En regnfrakke der ikke kan holde vand ude ....??! og vel og mærket en regn frakke i den dyrere ende
Jeg tænker mig altid godt om, inden jeg kritiserer et firma, men her er jeg ikke i tvivl - det kan kun blive til 1 enkelt stjerne

Réponse de Danefæ
Super god service og altid leverng indenfor kort tid, har kun oplevet god kundeservice og vare som er i orden.

Réponse de Danefæ
Fantastisk tøj i god kvalitet. Det eneste min 3årige datter elsker at have på. God service i butikken også og god kundeservice. Desværre en virkelig dårlig hjemmeside hvor det er helt umuligt at lave en specifik søgning på mere end en ting feks både str 4 år og pige. Derudover bliver den ved med at hoppe ud af søgningen (feks 4år), hvis der lægges noget i kurv. Ville rigtig gerne købe i nuværende udsalg, men har efter flere forsøg måtte opgive.

Réponse de Danefæ
Så fin side og så fine produkter.
Købte en vind/vandtæt badekåbe som jeg skal bruge når jeg skal vinterbade/helårsbade.
Den er også helt fin men en del tyndere i kvaliteten end hvad man fik indtrykket af på webshoppen, desværre. 😊

Réponse de Danefæ
Har altid haft gode oplevelser.. For første gang i de 7 år jeg har handlet ved Danefæ havde jeg en reklamation.. Den blev håndteret til UG og dagen efter lå der en ny jakke leveret..
Mange tak for et super lækkert og dejligt holdbart mærke og en super kundeservice
Mange flere bestillinger herfra

Réponse de Danefæ
God kvalitet, hurtig levering og god kundeservice!
Jeg modtog bl.a en heldragt med en fejl, fik muligheden for at vælge en ny og den blev leveret dagen efter med en undskyldning og en rabatkode!
Så kan det vist ikke gøres bedre :)

Réponse de Danefæ
Jeg er logistikøkonom og jeg ved da godt at jeg kan selv vælge en transportør for at returnere min pakke. Det handler om serviceniveau og hvor praktisk det er for kunderne at returnere en pakke til Danefæ
Efter min mening, er det alt for dyrt at returnere varer, man skal købe en GLS pakkelabel for 58,75 kroner til at sende varerne tilbage med og man skal selv print retursedlen. Da vi som kunder, modtager pakken uden returlabel fordi de mener at det er op til kunde at vælge transportør.
Deres pris for retursedlen er over GLS gennemsnitspris som er ca. 39,00kr for det fleste tøjforhandler. Når man køber retursedlen gennem Danefæ hjemmeside bliver den leveret som PDF filer, og man skal derfor selv at printe den.
Personligt, vil jeg vurdere deres retur-logistik som dårlig og deres serviceniveau er også lav. Deres produkter er flotte men nu fra vælger jeg dem fra pga. deres logistik, omkostningen for at returnere og deres dårlig kundeservice. Bemærk at her, registrere jeg min købesoplevelse hos dem, og herunder svare dem som jeg prøver at sige at de snyder kunder eller noget. Mærkeligt, upersonligt og uprofessionel svar!
PS: Danefæ har ikke læst min første sætningen i denne anmeldelse. Jeg som logistikøkonom kender da godt de logistikomkostninger med transport. Jeg er klar over at I ikke tjener penge på salg af returlabel. Men, de fleste online butikker indgår aftale med en eller flere transportør for at kunne tilbyde en bedre pris på returlabel for at gøre mere attraktive for deres at handler hos dem. Når kunder betaler 39kr for en retur label har virksomheden søgt for en win-win løsningen for dem og deres kunder.
Min anmeldelse kunne blive brugt som noget konstruktiv for jer, men igen kommer der noget ligegyldigt info/svar for mig i sted for at tage den videre til den rigtige person og lade være med at svare mig uden at havde læst min anmeldelse grundigt og virkelig reflektere over hvad kunden anmelder her og hvorfor.

Réponse de Danefæ
Bestilte 2 varer, der desværre var for store. Returnering var dog så besværlig - og dyr- at jeg opgav at bestille en anden størrelse.
Desværre vil jeg af samme årsag ikke købe online hos jer igen.

Réponse de Danefæ
Har købt en jakke i Magasin af mærket Danefæ, model Inger den 12.12.20. Den beskrives som en meget varm jakke og kan tåle et vandtryk på 5000. Jeg har den på i dag hvor det sner og ca 2 gr og altså ikke en gang frostvejr. Jeg har en trøje inden under men kan altså mærke kulden. Kun der hvor der er lidt mere for i form af noget teddyfor kan jeg nogenlunde holde varmen. Tilgengæld holdt den til lidt vand og sne. Hvis det havde været frostvejr ville jeg ikke kunne holde varmen. Derud over er en trykknap på hætten gået af, en knap som vel og mærke slet ikke er blevet brugt, lynlåsen er ved at gå op og der er tråde alle vegne hvor der er hæftet ender. Jeg kan absolut ikke anbefale jakken Inger fra Danefæ. Hvis man ønsker en jakke som holder frosten ude skal man ikke købe Ingerjakken.

Réponse de Danefæ
Lige modtaget min pakke - og endda med en gratis pose 😀 Hurtig og effektiv levering - nu glæder jeg mig til at gå 2021 i møde i min nye jakke 😀

Réponse de Danefæ
Brugte størrelselsesguiden på hjemmesiden og fik varer der var alt for store. Retuneringssystemet er unødvendigt kompliceret, dyrt og langtrukken.
Fik fornemmelsen af at varerne var af fin kvalitet men grundet det dumme retuneringssystem hvor man selv skal betale, så har jeg ikke tænkt mig at genbestille. Sender retur pakken i morgen, så håber jeg det i det mindste går nemt.

Réponse de Danefæ
Jeg er alltid forbøyd med klærne fra Danefæ, kule klær i god kvalitet som varer i årevis. Eneste minus er at man betaler dobbelt mva, så det kan bli ganske mye dyrere å handle fra deres egen nettbutikk - man betaler altså hele prisen som oppført i nettbutikken i Danmark, og så må man betale toll og mva til Norge i tillegg. For bestilling på like under 900 kroner fikk jeg en toll- og mva regning på 550 kroner etterpå.

Réponse de Danefæ
Bestilte vinterjakke fredag morgen. Kunne hente den i pakkeshop dagen efter. Super lækker jakke i skøn kvalitet.

Réponse de Danefæ
Er vild med tøj fra Danefæ. Køber altid overtøj hos Danmarks bedste mærke Danefæ, både forår og vinter. Kvaliteten er i top og holder i evigheder.
Var i weekenden forbi butikken for at købe endnu en af deres skønne sommerkjoler, da det jo ser ud til at sommeren varer længe endnu. Fik den sødeste service og hjælp til valg af rette størrelse. Føler mig altid velkommen!
Har lige købt en regnjakke, passer perfekt den ser jeg frem til at bruge ☔️

Réponse de Danefæ
Jeg køber altid kjoler, nederdele og jakker hos Danefæ. Tøjet sidder smukt og kvaliteten er helt i top! 🌸☀️
Jeg har for et par år siden købt en vinterjakke hos Danefæ. Jeg har nu brugt den i to sæsoner og det er slet ikke til at se på den. Den er vandtæt og er dejlig varm, uanset hvor koldt det er. Jeg kan kun anbefale at købe vinterjakke her!
Det lækreste tøj i super kvalitet!
Jeg vender KLART tilbage
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐