De Grønne Hvidevarer ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Man skal huske på, at varen er brugt, og at der kan være både brugsmærker, skrammer og buler på produkterne. Opvaskemaskinen vi købte, havde alle disse ting, og vi fik det ikke oplyst inden... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har købt en meget flot brugt vaskemaskine, som spinder som en mis. Den blev leveret ved hoveddøren under et døgn efter, jeg bestilte den. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til De grønne hv... Voir plus

Sikke en oplevelse! Godt to timer efter bestilling af en ny vaskemaskine, stod den, fin skinnende og (næsten) ny, klar til brug i bryggerset. Med to års garanti og den meget, meget flinke chauffør, to... Voir plus

Perfekt service Bestilte ny brugt opvaskemaskine torsdag aften, den blev leveret den efterfølgende onsdag morgen. Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at de... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

426 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tak for jeres service og gode intentioner for miljøet

Vi er kede af at høre, at DGH nu er permanent lukket. Vi var lige ved at købe en “ny maskine” fra dem, men det kan vi tilsyneladende ikke længere.

Vi har været tilfredse med de 2 maskiner, vi købte fra dem (en tørretumbler og en vaskemaskine).

Selvom vi stødte på problemer med vaskemaskinen, var svaret fra DGH fremragende. De kom endda i weekenden! 2 dages svartid! Fra e-mails frem og tilbage og selve besøget for at få servicen.

De kommer ikke og reparerer, uden at der har været en god og hurtig dialog først, de forklarede godt, hvad, hvordan og hvorfor tingene skete, og hvad de havde gjort.

Tak for jeres service og gode intentioner for miljøet

21 octobre 2025

Kondens tørretumbler

Købte i oktober 2024 en kondens tørretumbler den virkede okay de første par mdr også begyndte den at ta rigtig mange timer om at tørrer ca 8 timer også var det stadig fugtigt og man kan jo selvfølgelig ikke få fat i dem plus den er lappet med gaffatape i bunden gav da næsten 2600 kr for den og forventede en ny maskine

1 septembre 2025

Meget tilfreds kunde

Meget tilfreds kunde. Jeg fik repareret en vaskemaskine der havde defekt print hos Degrønnehvidevarer.dk. Eneste ulempe er at hvis ikke man har købt maskinen hos de grønnehvidevarer.dk skal man selv afmontere og transportere "dyret" til Nørager. Men ellers var reparation, pris og service tip-top. Fedt at nogen vil lave det til deres levevej at reparere hvidevarer. Jeg fik en brugt reservedel så der var mange penge sparet.

24 novembre 2024

Sjældent har jeg oplevet så god…

Sjældent har jeg oplevet så god service. Købte en opvaskemaskine for næsten 2 år siden, den har kørt upåklageligt. Men den døde desværre forleden, blev afleveret til DGH og hele beløbet er betalt retur til min konto. Wow, bestemt ikke sidste gang jeg køber hvidevarer hos dem 🤩

10 février 2025

Købte en BOSCH opvasker til erstatning…

Købte en BOSCH opvasker til erstatning for den gamle som var færdig. Blev leveret to dage efter og den gamle med retur. Alt vel. Den nye fik jeg installeret en fredag eftermiddag. Den var flot og så nærmest ny ud, men den virkede ikke. Jeg skrev ærgeligt straks en mail til DGH ApS og kort tid efter om aftenen fik jeg en opringing og blev guidet til at finde fejlen, der viste sig at være elektronikken der skulle skiftes. Så mandag stod Tommy uden for døren med en ny reservedel og nu virker opvasker super fint. Jeg er ikke i tvivl om at det er stedet at handle sine hvidevarer, og jeg kommer helt sikkert til det igen.

18 octobre 2024

Alt super godt og god service!

Jeg har både købt tørretumbler og opvaskemaskine hos dem. Og begge dele blev leveret og sat ind hvor jeg gerne ville ha det ( i gulvplan )

Efterfølgende skrev min opvasker en fejlkode, men servicemontøren kom forbi og fik hurtig styr på det.

En utrolig god service og meget venlige mennesker. Så BESTEMT et sted jeg vil handle igen. 😉

14 août 2024

Alt var i orden

Alt var i orden
Kan kun anbefale at købe her.

Bestilling
Levering af utrolig venlig og hjælpsom chauffør
Flot tørretumbler der fungerer
God pris

Mere kan ikke forlanges

7 février 2024

Nu har min vaskemaskine fra De Grønne…

Nu har min vaskemaskine fra De Grønne Hvidevarer kørt i to måneder. Og jeg må sige, at jeg er yderst tilfreds.

Jeg var tilfreds med købet, levering og kommunikation. Men afgørende er det jo at en "ny" vaskemaskine virker. Og den jeg har købt, - til en pris, der er langt fra en nypris - og som også her efter mange vaske stadig fungerer - den virker virkelig. Så jeg har både sparet på min pengepung og på CO2 regnskabet. Det er virkelig dejligt. Tak

30 juillet 2024

Fantastisk kundeservice 🤩

Jeg skulle have en ny tørretumbler og valgte at købe den hos De grønne hvidevarer aps fremfor at købe en helt ny.
Jeg fik valgt en maskine med varmepumpe, men blev meget skuffet over tørrekvaliteten (tøjet var let fugtigt efter tørring hver gang) så jeg skrev til De Grønne Hvidevarer ApS fordi jeg tænkte, at der måtte være en fejl med maskinen. Jeg fik lynhurtigt en rigtig fin korrespondance med dem, og blev gjort bekendt med at det var mit valg af maskine der var problemet, jeg skulle have valgt en alm. kondens tørretumbler i stedet for en med varmepumpe.
De Grønne Hvidevarer ApS tilbød mig en anden maskine med levering og afhentning af den først indkøbte maskine, og så på en søndag mellem 17-18 🤩🤩🤩
Jeg havde ALDRIG forestillet mig, at det kunne lade sig gøre at finde så god en forhandler af hvidevarer der leverer så fantastisk en kundeservice, for fejlen var jo 100% min egen, jeg vil derfor anbefale dem til alle der mangler hvidevarer, som ønsker gode produkter til en lavere pris, for produkterne fejler bestemt ingenting 👍🏻 Jeg er SÅ glad for ombytningen og min nye tørretumbler 😁

14 avril 2024

Fuld tilfredshed !

Det er nemt at bestille hos jer. Det er anden gang jeg bestiller hos jer med stort tilfredshed. Under 12 timer efter er den leveret. Samtidig to års garanti. Fair priser.

15 mars 2024

Service mindede

Ham der leverede mine maskiner kørte dem op til 3 sal via elevator, det var så fint af ham.
Desuden leverede de dagen efter jeg havde bestilt
Så 5 stjerner

22 février 2024

Hurtig og god service :-)

God service :-)
Jeg hade spørgsmål til produktet fik hurtig svar, ang. leveringen var de hurtig og tidspunktet passede med det tidspunkt der var givet. Produktet var rigtig fint pakket ind der var oplysninger på den omkring montering og vedligehold. Tak for en god behandling. :-) ikke sidste gang jeg handler hårde hvidevare der :-) Mvh Ulla

14 février 2024