Man skal huske på, at varen er brugt, og at der kan være både brugsmærker, skrammer og buler på produkterne. Opvaskemaskinen vi købte, havde alle disse ting, og vi fik det ikke oplyst inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en meget flot brugt vaskemaskine, som spinder som en mis. Den blev leveret ved hoveddøren under et døgn efter, jeg bestilte den. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til De grønne hv... Voir plus
Sikke en oplevelse! Godt to timer efter bestilling af en ny vaskemaskine, stod den, fin skinnende og (næsten) ny, klar til brug i bryggerset. Med to års garanti og den meget, meget flinke chauffør, to... Voir plus
Perfekt service Bestilte ny brugt opvaskemaskine torsdag aften, den blev leveret den efterfølgende onsdag morgen. Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at de... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
God service og punktlig levering.
Fin service med returtaging.
Super tilfreds, kun 2 dgs. leveringstid. Renset, lækker duft. Og billigt 👍😊
Købte brugt komfur, der var magen til det jeg havde. Hurtig bekræftelse og kom til lovet tid med venligt personale. Komfuret var pænt rengjort og god stand
Perfect delivery and customer service. The dishwasher works very well and it is as new ;D. They have also taken back the old one!
God og hurtig levering af ny (brugt) opvaskemaskine. Også tog de den gamle med uden ekstra beregning.
Maskinen kører som den skal og der er to års garanti.
God og venlig telefonhjælp.
Bedst er dog at de tog den defekte med og vil prøve at gøre den brugbar igen. Det må være den vej vi skal mod mindre brug af ressourcer til alles bedste.
Vi købte en brugt vaskemaskine med tørretumbler i.
Den blev bestilt lørdag aften og leveret mandag formiddag.
Maskinen er rigtig fin.
En rigtig god oplevelse.
En helt igennem god oplevelse
- inklusiv leveringen
OG
oven i er en handel med degønnehvidevarer et bidrag til bæredygtighed og klima
5 stjerner.
Jeg købte en vaskemaskine hos De Grønne Hvidevare, jeg fortrød dog købet, og tænkte, nu starter problemerne. Men nej, de har være SÅ søde og rare, intet problem med at fortryde, og penge retur. Se det kan man kun ha respekt for, og derfor får de 5 stjerne, og kan klart anbefales, for behandler de mig så pænt, så behandler de "blivende" kunder endnu bedre.
Fantastisk godt og bæredygtigt koncept. Venlig og imødekommende kundeservice og ikke mindst ved levering af varen. Jeg kan kun anbefale firmaet.
Kan klart anbefales. Virkelig god service og fantastisk koncept med 3 maskiner til 7000 inkl. levering og montering.