Man skal huske på, at varen er brugt, og at der kan være både brugsmærker, skrammer og buler på produkterne. Opvaskemaskinen vi købte, havde alle disse ting, og vi fik det ikke oplyst inden... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en meget flot brugt vaskemaskine, som spinder som en mis. Den blev leveret ved hoveddøren under et døgn efter, jeg bestilte den. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til De grønne hv... Voir plus
Sikke en oplevelse! Godt to timer efter bestilling af en ny vaskemaskine, stod den, fin skinnende og (næsten) ny, klar til brug i bryggerset. Med to års garanti og den meget, meget flinke chauffør, to... Voir plus
Perfekt service Bestilte ny brugt opvaskemaskine torsdag aften, den blev leveret den efterfølgende onsdag morgen. Rart personale - som hjalp med at bære op på 1.sal, selvom information var at de... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det var en rigtigt god oplevelse som kan varm anbefales tak!!!
Fantastisk koncept, super service og bare helt igennem anbefalelsesværdigt :-D Bestilte vaskemaskine til min svigermor og 24 timer senere var den leveret - alt forløb helt gnidningsfrit :)
Super HURTIG levering !
Bestilte om aftenen og havde inden middag næste dag.
Produktet virker upåklageligt og er fuldt ud tilfreds :)
Bestilte en vaskemaskine mandag og modtog den tirsdag - det er bare rigtig god service og hurtig levering
Bestilte en vaskemaskine torsdag aften, fik at vide at der var 1-3 hverdages levering, blev leveret dagen efter klokken 10:15.
Fantastisk koncept og rigtig god kundeservice. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fornem service. Der manglede en glider til køkkenlågen, men den blev prompte leveret dagen efter. Fornemt service
Hurtig levering og god service. Produktet lever helt op til beskrivelsen og forventningerne.
Købte en super fed tørretumbler til næsten ingen penge der er blevet leveret dagen efter
Det har været en rigtig god oplevelse at handle med Tommy fra De Grønne Hvidevarer. Vi stod mellem jul og nytår med en defekt opvaskemaskine og en defekt ovn. Vi ringede til Tommy og lavede en aftale om at komme forbi samme dag så han kunne guide os bedst muligt. Da vi havde fundet hvad vi skulle bruge lavede vi en aftale om levering dagen efter. Alt er gået som det skulle og det hele virker som det skal. Og det hele til en meget fornuftig pris. Vi vil helt sikkert komme tilbage næste gang vi skal bruge nye hvidevarer.
Købte vaskemaskine for tre år siden. Et par gange har jeg haft brug for hjælp, og det har jeg altid fået‼️ Det har sparet mig for dage uden vaskemuligheder - og for penge til montør. Her vil jeg altid handle med hvad jeg får brug for sf hvidevarer‼️
74-årig tilfreds kunde.
Det er 3. maskine jeg har købt og stadig samme gode service. Tak
Bestilte en vaske vaskemaskine, der kom som lovet meget hurtig.
Flot maskine, kunne næsten ikke se den var brugt, dejlig service og fragtmand der gerne gav en hånd med.
I får de bedste anbefalinger herfra, skønt i sætte brugte i stand så vi spare miljøet
Der var hurtig levering , chaufføren var meget servicemindet 👍og produktet (en vaske/tørremaskine-renoveret) svarede helt til beskrivelsen 🙌Kan varmt anbefales 👍
God rådgivning inden jeg købte en opvaskemaskine hos de grønne hvidevarer og efterfølgende super hurtig klargøring og levering.