Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Voir plus

Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Voir plus

Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Voir plus

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig service

Elendig service. levere greide de ikke derimot åpne rasere innholdet pakke heilt om en svindyr gave. samtidig gjøre det dem kunne for å slippe unna å gjøre opp for seg.. styr unna..

8 décembre 2025

Mafiavirksomhet

Fikk fortolling på 541 kr for en varerprøve. Dersom de skulle gjør en endringmelding på det ville de ta et gebyr på 936 kr. Mafiavirksomhet.

3 mars 2026

Veldig god informasjon underveis

Veldig god informasjon underveis, rask levering og hyggelig bud. Fortolling derimot, tar de seg ekstremt godt betalt for. 370,- for en pakke hvor man allerde har betalt over 400,- i frakt og tax, og innholdet har en verdi på 350,-

17 février 2026

Veldig fornøyd med Dhl

10 feb bestilte jeg fra en butikk i Danmark, Dhl hentet pakken samme dag. 11 feb var pakken innom LEIPZIG - GERMANY, hvor den dro videre til Oslo. Samme dag dro den til Hammerfest, og den 13 feb på formiddagen var jeg å hentet den.
Ikke verst må jeg si 😀

10 février 2026

Dårlig

Fantastisk "service"! DHL leker visst skattejakt med kundenes penger. De kastet en pakke med dyrt innhold rett foran døra uten å ringe på eller gi beskjed. Signatur? Nei da, DHL stoler tydeligvis på at alle som går forbi i nabolaget er helgener.
Hvis du liker spenningen ved å lure på om pakken din fortsatt ligger på trappa når du kommer hjem, er DHL det perfekte valget. En utmerket måte å kvitte seg med verdier på hvis man har for mye penger. Proft!

30 janvier 2026

Helt ubrukelig

Var ikke i stand til å hente pakken som skulle sendes internasjonalt. Måtte til slutt avestille og booke en annen leverandør. Ekstremt dårlig kundeservice. Skal aldri bruke igjen.

13 janvier 2026

Exspress pakke viktig!

Exspress pakke viktig!
Ankom Oslo Fredag, sendt Belgia Torsdag.
Oppgitt rett mottaker med telefon nr, men i følge DHL utilstrekkelig adresse?
Hva gjør DHL? Svar ikke en dritt! Da jeg etterlyser på mandag morgen hva skjer???? Jo de kjører ut først tirsdag! 2000 kr i frakt for en elendig service! Styr klar av DHL!

12 janvier 2026

DHL…burde være best i klassen men det…

DHL…burde være best i klassen men det er langt fra tilfellet.
Har bodd på samme adresse i flere 10-år og fått post ukentlig. Har aldri vært et problem.
Men når DHL skal overbringe en pakke som det haster å motta så får jeg beskjed om at huset mitt ikke står der det har stått siden 1980.
INGEN representant fra DHL prøver å ta kontakt. Får kun en WhatsApp melding om at jeg må registrere riktig adresse…Den jeg alltid har bodd på.
Ikke mulig å komme i kontakt med noen representant derfra.
Får nok en WhatsApp melding om at pakken kan leveres en gang i neste uke om jeg legger inn riktig adresse..!!?? Må jo bare legge inn samme adresse og håpe på en sjåfør som er litt mer dyktig til å navigere seg og bilen på norske veier..
Min anbefaling er å finne en annen transportør. Med en rating 1,6 på Trustpilot er sikkert det riktig.

8 janvier 2026

Leverer ikke hjem

Hver eneste gang (hvertfall over 10 ganger) jeg har brukt DHL, har ikke pakken blitt levert hjem. Hver eneste gang står det at de ikke kunne levere pakken siden ingen er hjemme, men jeg har sittet og venta HJEMME hver enste gang. Det er helt uforståelig hvordan de holder på.

5 janvier 2026

Når pakken er en viktig julegave

Når pakken er en viktig julegave, og er ankommet Vigra flyplass på julaften så burde det være en måte for å kunne hente den.Pakkeautomat f.eks. ville ha løst problemet. Trist å bruke DHL for å få en julegave frem i tide uten at dere har utkjøring eller en annen hentemåte på en julaften.
Fy fy.

24 décembre 2025

Vell vell jeg bestilte en pakke skrev…

Vell vell jeg bestilte en pakke skrev klart og tydelig hvor adressen skulle til. Dem dro hit hva på postkassen men sa at dem ikke fant kunden . så fikk jeg melding av at dem da hadde lagt den 30 min unna Røros greit nok på sommeren men aldri på vinteren. og løgn er bare dumt. Advarer alle mot DHL aldri bestill her i fra. Heldigvis hva det et snilt firma som tok med pakken fra Tolga . Men det hva ikke fra DHL .

10 décembre 2025

Elendig bud.

Jeg har aldri hatt dårlig opplevelse med DHL før, men fikk det i dag. Budet fikk melding om at han kunne levere pakken i postkassen eller foran døra. Så sendere han bilde av postkassen med teksten "Bekrefter". Dette tolket jeg som at han bekreftet at pakken var i postkassen. Men så viser det seg at han drar uten å legge pakken i postkassen og at han egentlig ville skrive "Kan du bekfrefte at dette er din postkasse?".
1. Navnet står på postkassen. Det burde holde.
2. Han kunne ringt meg siden han var usikker.
3. Han kunne lagt pakken på døra siden jeg hadde skrevet på sms som han leste at han kunne legge pakken i postkasse eller foran døra.

12 décembre 2025

Aldri DHL igjen!!

Har fått flere e-poster som oppmuntrer til å få pakken levert til en utleveringssted. Men da jeg ligger totalt utslått med influensa vil jeg ha pakken hjem! Får melding om at pakken kommer mellom 13:15-15:15 og holder meg våken og oppe for å ta mot pakken. Så får jeg en melding 15:30 at de har levert til utleveringssted likevel. Håpløst!

5 décembre 2025

Surrealistisk

Jeg får beskjed om at pakken min fra Sverige kan hentes på kaia i Larvik, tre mil fra der jeg bor..... Maken har jeg aldri opplevd....

Heldigvis fikk jeg god service hos firmaet jeg kjøpte produktet fra, så de sørget for at pakken ble sendt på nytt og faktisk kom til hjembyen min.

17 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit