Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Voir plus
Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Voir plus
Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Voir plus
Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Fredag 21/11-25 levering fremdeles ikke fått mandag 24/11-25
Fredag 21/11-25 levering timer tilsendt mellom 16:05 til 18:15. Fikk beskjed kl 15:15 at jeg var ikke hjemme og må hente på hentested. Har ringt ( uhøflig operatør) sa at jeg bør gå og hente selv. Har forklart at jeg er hjemme hele dagen og leveranse må skjedde igjen isf Dynjarbakken til Dynjarvegen al tredje gang. Operatøren sa at det stemmer og leveranse var til feil adresse. Neste leveranse kan utføres på mandag 24/11-25 på dør uten signatur. Idag kl 11:07 ser jeg at jeg må hente pakken selv ( har alle emailer som bekrefter at pakken skal leveres idag). Ringte igjen og fikk beskjed at jeg må hente selv. Forklarte situasjonen og fikk email kl 11:09 at jeg få levert nok idag. Kl. 11:10 email at jeg får ikke levert alikevel idag, men imorgen. Har ringt igjen. Fikk beskjed at det var pga sjåføren har ikke tatt pakken med seg, jeg ringte for seint kl 11:07. Det er min feil at jeg har ringt for seint. Har fremdeles email fra fredag som bekrefter levering 24/11-25 i løpet av dagen. Så unngå den svindelen, sendt via Posten.
Jeg skal motta en pakke fra Japan
Jeg skal motta en pakke fra Japan. Jeg har god tid før fått melding om at jeg må betale toll og moms. Det har jeg gjort.DHL sine meldinger kommer rett inn på telefonen. Og ikke som e-post eller sms. Slik at når jeg skulle sjekke hvordan det går med pakken så fant jeg ikke noen melding hverken på SMS eller e-post. Via en annen slik rar melding så har jeg lagt inn informasjon om at de kan legge pakken i en kasse utenfor huset. Dagen etter det fikk jeg en oppringning fra DHL og de lurte på om adressen var riktig Jeg stavet adressen så alt skulle være OK. Dagen etter var jeg borte og de kom for å levere. Jeg fikk en ny rar melding om at de ikke hadde kunnet levere. De ringte meg ikke, sendte ikke SMS og la ikke pakken i kassen. Siden jeg har tatt skjermdump av denne rare meldingen med sendingsnummer har jeg kunnet spore og finne ut at sendingen er satt på pause. Dette er jo en fin ordning hvis man vil sysselsette flest mulig i DHL uten å få gjort noen ting
EXTREMELY UNPROFESSIONAL AND…
EXTREMELY UNPROFESSIONAL AND IRRESPONSIBLE!
My package was with DHL express with On demand delivery & it is supposed to be delivered to my home.
I got a call from the DHL driver, he said he was already in my front door. So I told him that I’M HOME & on my way to the front door to receive my package since it needs signature. I saw his car from my balcony.
But when I arrived at my front door just a few minutes later, HE WAS ALREADY GONE WITH MY PACKAGE WITHOUT ANY EXPLANATION!!!!
Then I received a notification that the delivery failed because I wasn’t home!!!
WTH IS THIS BEHAVIOR?!!!!! I DON’T FREAKING UNDERSTAND!!
I contacted the CS & rearranged another delivery for today to my home.
I just got a notification that my package was delivered to service point!
I can’t describe how extremely angry I am right now!
I’ve paid for HOME DELIVERY WITH DHL EXPRESS!!!!!!!!!!!!!
There’s a reason why people specifically order a home delivery!!!!!
THIS IS JUST PURE LAZINESS, UNPROFESSIONAL, AND IRRESPONSIBLE!!!!!!
Maleri fra Bergen til Rome Art Week
Tusen takk for profesjonell og vennlig kundebehandling gjennom flere omganger pr tlf og mail inkl henting på dør i løpet av en hektisk uke med mye logistikk. Jeg håper at DHL tar godt vare på sine ansatte og lønner de godt. Sammen er vi best!
Det gikk bra!
Jeg gir 5 stjerner fordi det endte bra med pakken min. Jeg bor i blokka og bestilte levering utenfor blokka mi uten signatur. Sjåføren leverte pakka og jeg fikk et bilde av dør jeg ikke kjente til. Men jeg klarte å komme på at pakka mi ble levert til bedehuset! Det er jo forskjell mellom en blokk og et bedehus. Jeg kom hjem sent. Jeg oppsøkte bedehuset. En som var der tok pakka mi på postkontoret i Rema 1000. Rema posten sendte den tilbake til DHL. DHL sendte den til meg om igjen. Jeg valgte da hentestedet.
DHL holdt kontakten med meg og informerte meg om pakka sin "reise" Kundeservicen var grei og brydde seg, men om pakka ble helt forsvunnet,så mente de at de ikke hadde ansvar for sånt. De mente det var avsenderen sitt problem. Hvordan det? Når avsenderen hadde gjort alt riktig. Neste gang velger jeg også et hentested.
Uprofesjonelt
Jeg hadde dagen før endret bestillingen slik at den kunne hentes på pakke automat istedet. I dag blir jeg oppringt men rekker ikke telefonen i tide. Jeg ringte tilbake umiddelbart 2 ganger og sendte melding at jeg var hjemme. Ingen svarer, sjåfør ignorerer dette. Fikk email om at "ingen var hjemme". Jeg hadde jo bestilt pakke automat til å begynne med?? Må vente over helga for pakken uten god grunn. Dette er for flaut og uprofesjonelt for meg altså.
Respektløs kundebehandling
Jeg har hatt flere gode opplevelser med DHL-sjåfører, som alltid har vært profesjonelle og behjelpelige. Derfor er det ekstra skuffende å oppleve hvor amatørmessig og uprofesjonelt DHLs kundeservice kan være.
Jeg ble oppringt av en dame fra DHL som med sur tone begynte å snakke om toll på en pakke jeg allerede hadde fortollet og betalt avgifter for. Hun virket aggressiv og nedlatende – rett og slett ufin. To minutter senere ringer hun tilbake og innrømmer at pakken faktisk allerede var fortollet. En total fadese og sløsing med kundens tid.
Dette er idiotisk kundebehandling og får DHL til å fremstå useriøse. Når man bestiller for store beløp, forventer man respekt, profesjonalitet og korrekt informasjon – ikke at man blir mistenkeliggjort og snakket til som en liten unge.
Sjåførene fortjener ros, men på grunn av denne episoden med DHL HQ blir helhetsinntrykket svært negativt. Det er synd at enkeltpersoner i kundeservice klarer å trekke ned hele firmaets omdømme.
Levering,helt jævlig,styr unna om du kan.
Utrolig hvor kjapt og effektivt det kan gå å shippe varer men når leveringen skal skje må du sette av hele dagen for å vente på pakken.
Ingen nr å ringe til sjofør,når du ringer di for å få sjoføren til å kontakte deg så skjer det ingenting.
Her er det vanvittig forbedringspotensiale.
Så om du er på jobb som mange er eller skole kan du gå glipp av sendingen.
Jævla søppelordning,fiks dette så kanskje dere kan være ledende i verden på dette?
UPS klarer dette.
Ren flaks at jeg sjekket pakken
Ren flaks at jeg sjekket pakken. Den må hentes innen 3 dager. Wtf. Ingen varsel eller noe som helst. Komiskt dåligt. Nisser
Nettsiden er ubrukelig for sending av…
Nettsiden er ubrukelig for sending av pakker utenlands. De krever tlf nummer til amazon selgere 😂 og når det skrives inn korrekt så kommer det feil. Totalt ubrukelig
Very slow and very bad service
Very slow and very bad service.
I will never use DHL again !
Styr unna
Jeg hadde bestilt en pakke fra mango, fikk beskjed om at den skulle komme på onsdagen, det gjorde den ikke. Jeg fikk så beskjed om at han skulle komme på torsdagen, jeg satt meg da i sola utenfor inngangsdøra og ventet på leveransen før jeg gikk ut på noe. Plutselig får jeg mail om at pakken er forsøkt levert men ingen var hjemme, pakken er derfor blitt levert litt utleveringssted langt vekke fra der jeg bor. Med andre ord sjåfør er så lat at han ikke engang gidder å prøve å levere pakken, bare skriver at ingen var hjemme og leverer til nærmeste utleveringssted. Helt håpløst. Styr unna DHL
DHL lyver til deg!
Etter mange tilfeller av direkte løgn fra dette selskapet, måtte jeg bare skrive her. Bor innerst i grusvei(ca 2 km) landlig beliggende
Her er det ingen som kan komme og g uten at du blir observert.
Allikevel hver gang dhl skal levere en pakke på døren, har de på mystisk vis funnet ut at jeg ikke er hjemme uten engang å kjørt på grusveien.
Det verste jeg vet er løgn
Det verste jeg vet er løgn!
Dette blir for dumt. Jeg sitter HJEMME og følger med på hvor budet er. Nestemann er meg. Så er oppdatering at de kom til tomt hus og kunne derfor ikke levere! A) Jeg bor ikke i hus!
B) De hadde telefonnummeret mitt!
C) Jeg satt hjemme!
B) De leverte til utleveringssted rett etter jeg valgte dette på oppfordring.
Hva er greia med å lyve?! Bare si at budet ikke gadd å levere hjem, men valgte utleveringssted selv! Fjas!
En uke min pakke reise med noen 1d1ot i…
En uke min pakke reise med noen 1d1ot i Oslo. Aldri skal bruke den firma
Det bare fungerer.
Det bare fungerer.
Ble sendt med DHL på tirsdag og fikk varene på torsdag
Ultra rask levering til dropp point
Ultra rask levering til dropp point. Brukte alternativet siden jeg viste at jeg ikke skulle være hjem for å ta imot.
Anbefales 😁
Dette er ubrukelig frakt firma.
Dette er ubrukelig frakt firma.
Skulle fått en pakke levert den 12.06.25, men det greide de ikke. Den skulle komme neste dag, og det var folk hjemme hele dagen, men pakken kom aldri og fikk beskjed på mail at de kom til tomt hus, noe som ikke er sant.
Det har vært folk her i huset hele tiden. Det var en som var hjemme hele dagen for at evt pakken kom. Det ødelagte dagen til personen.
Ringte kundesenter og mannen som svarte at de ikke pålagt å ringe kunden. Prøvde å si på en hyggelig måte at det var lurt å ringe kunde, men han tok ikke i mot det.
(Flere ganger sa han vi ikke er pålagt å ringe kunde).
Hva er vitsen med å si at dere ringer kunde når pakken skal evt gå i retur til avsender??
Og at vi ikke var helt der med at pakken gikk i retur. De prøver 3 ganger så er det snakk om at pakken går i retur.
Om noe skjer kan det være lurt å ta kontakt med kunden. Ender vel med at pakken ikke kommer frem og at den blir sendt i retur.
Dette er ikke første gang og sikkert ikke siste gang dette skjer hos dere.
Anbefaler ikke dette firmaet..
Hva er vitsen med dette DHL Express??
Katastrofe
Katastrofe! Leverer ikke til avtalt tid, og har en fraværende kundeservice.
Extremely Disappointed with Dishonest Service and Missing delivery
Extremely Disappointed with Dishonest Service
I paid for Express delivery through DHL.no expecting reliable and timely service. Instead, I experienced delays, misinformation, and dishonesty from both customer service and the delivery driver.
Despite receiving confirmation that my package was “out for delivery,” it never arrived. When I followed up, customer service gave me conflicting explanations — none of which aligned with the tracking info or reality. Later, I found out the driver marked the package as attempted delivery without even showing up. No call. No doorbell. Nothing.
What’s worse is that customer service stood by the false driver report, rather than helping resolve the issue. It feels like there’s zero accountability, even when you pay extra for a premium service.
I expected professionalism and transparency from a company like DHL. Unfortunately, I received neither.
Avoid DHL Express if reliability matters to you.