Har gennem de seneste 20 år betalt for et domænenavn. Tilfældigt var jeg inde at checke op om det var aktivt, da jeg ikke kunne se faktura fra dem de seneste år. (blev betalt via betalingsservice) Ku... Voir plus
L'entreprise a répondu
HOLD JER VÆK - brug ikke Hostmaster. Det virker fint det første år, indtil opkrævningen på forlængelse så ligger for døren..... Så kommer problemerne, da jeres indbetalinger ikke registreres korrekt... Voir plus
L'entreprise a répondu
DK Hostmaster er en uduelig virksomhed. I Juli måned sender de et varsel ud, om at man skal verificere sin konton med NEM-ID, da de ellers lukker ens hjemmeside. Varsel 3 uger. Midt i danskernes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alternativ? Hvad er et alternativ til dk hostmaster? Nu tager de 8,75 pr transaktion med betalingsservice! Noget som sker automatisk! Det giver ingen mening - ekstrem monopol. Men denne kommer... Voir plus
L'entreprise a répondu
DK Hostmaster administrerer alle .dk-domænenavne og understøtter den danske internetinfrastruktur.
Ørestads Boulevard 108, 11. sal, 2300, København S, Danemark
Magen til elendig kundeservice skal man lede længe efter! Mit domæne er suspenderet - formentlig betalt for sent - min fejl - MEN har betalt og har fået mail med bekræftelse på at det er betalt og suspendering ophævet (16.11.22) - men alligevel er mit domæne nu lukket ned. Har forsøgt at ringe kl 09.24 - der var forventet 11 minutters kø - men man kunne trykke 1 og blive ringet op - du beholder din plads i køen!! Ja flot - nu er klokken 10.12 - og jeg er ikke blevet ringet op endnu! Pænt frustrerende - har prøvet at ringe op igen fra anden telefon - nu er køen så over en halv time.... og nej jeg trykker ikke 1 for at blive ringet op!
OPDATERING - jeg blev så ringet op kl 10.36 - og proces i forhold til genåbning går igang.
Næste udfordring er at de kræver samme betaling som allerede er sket den 16.11.22 (60 kr i årsgebyr og 125 kr i genåbningsgebyr)

Réponse de DK Hostmaster
Jeg vil ikke give DK Hostmaster så meget som én enkelt stjerne, men det er åbenbart den eneste måde man kan anmelde disse svindlere på her i Trustpilot. Jeg kan kun anbefale at få al aktivitet med svindlere desaktiveret så hurtigt som muligt.

Réponse de DK Hostmaster
Til at få overført et domænenavn fra et konkursbo ønsker DK Hostmaster, at man følger nogle retningslinjer, som man ikke kan læse sig til noget sted og derved er med til at forsinke en sagsbehandling betydeligt.
Se svarer ikke på henvendelser fra deres hjemmeside og telefonerne er lukket "for at give en bedre kundeoplevelse" HA!
Det er en opførsel som en normal virksomhed ikke ville overleve ret længe.
4/12 2022:
Jeg fik oplyst af telefonmedarbejderen, at da det er en intern procedure hos DK Hostmaster, kan man ikke læse om det nogen steder. Men at hun i telefonen kunne fortælle, hvad der skulle gøres.

Réponse de DK Hostmaster
Vores domæne bliver lukket pga. manglende betaling - fair nok.
Der oprettes en support sag. Der rykkes for svar.
14 dage efter sagsoprettelse kommer første svar.

Réponse de DK Hostmaster
De lukker min konto, uden advarsel. jeg genopretter og betaler 185,-. Hvorefter de uden advarsel lukker den igen to uger efter. Kundeservice er lukket. Kun via kontakt formular og der svares heller ikke herpå. Mit firma kan ikke overleve på disse betingelser. Advokat ser nu på sagen.
Stor advarsel til andre herom.
Sagsnr. CAS-60292-Z9V8M7

D. 24.11.2022:
For at yde den bedste kundeservice har vi lukket for telefonerne i dag og arbejder udelukkende på skriftlige henvendelser, lyder det, når man får 2. dag i træk forsøger at få jer i tale! Er det "den bedste kundeservice"???
DK Hostmaster, det går helt og aldeles galt med dette foretagende. Når man betaler og genopretter sit domæne, får man at vide, at man indenfor en bestemt tid skal verificere oprettelsen. Problemet er, at Hostmaster tvinger os kunder til at benytte NemID, som jo er ved at være udfaset. Altså vi er mange, der er kommet videre med MitID, og har derfor ikke længere nøglekortet liggende. Hos DK Hostmaster skal man benytte sit nøglekort... Det er nu endt sådan, at DK Hostmaster er tvunget i knæ af utilfredse kunder, som jo IKKE kan verificere i tide, og der er timevis kø via telefonen, hvor man skal være mere, end heldig for at få nogen i tale. For mig var der 92 foran i køen,en anden kan berette, at han ventede i kø, som - hold lige fast - nummer 246!!! I dag, onsdag d. 23. november og den 24. november har foretagendet nu helt LUKKET for telefonerne, fordi de nu vil se at komme igennem de mange skriftlige henvendelser, DK Hostmaster bombarderes med. Problemet er jo nu, at flere af os har en e-mail tilknyttet til domænenavnet, som atter er suspenderet, fordi man ikke kan verificere det uden et nøglekort. Så vi kan ikke engang SKRIVE til Hostmaster. Og når man er suspenderet,skal man ATTER betale for en genoprettelse... Den er helt og aldeles gal. Det fremgår også af DK Hostmasters FB, og her på siden. Det er bondefangeri, når kunderne er prisgivet, hvor man lukker domænenavnet, og kunden så ikke kan genoprette, da der skal benyttes et nøglekort, som kunden må køre til Borgerservice for at få fat i... Og som bekendt har Borgerservice lukket om onsdagen. Hold da lige helt op, hvor er det syret, dette her, og en totalt uacceptabel kundebehandling. Se nu at få styr på det derinde, fremfor at fange kunderne, fordi I åbenbart vil score kassen i genoprettelser!

Réponse de DK Hostmaster
Først fremsender DK Hostmaster ikke en faktura så man har en chance for at betale for min virksomheds domæne navn, så suspendere de mit domæne navn og kræver kr. 125,- for genoprettelse og det betaler jeg + abonnement 1 år frem.
Så suspendere de mit domæne navn igen, på grund af at de har sendt en verificerings mail til en forkert e-mail adresse og efter deres påstand ikke kan vide at det er mig der har betalt for genoprettelsen og 1 år frem og nu kræver DK Hostmaster så igen kr. 125,- for at genoprette mit domæne navn for anden gang!
Det er rent bondefangeri!!
Et eller andet forbruger råd eller andet, burde gå ind i de her sager og sikre at forbrugerne ikke bliver snydt.

Réponse de DK Hostmaster
Absolut noget er det værste jeg har oplevet i mit liv. Elendig service, elendigt system og et ualmindeligt elendigt kontaktcenter.. jeg var nummer 174 i køen og fik ikke mulighed for at blive ringet op.

Anden besked:
Nej det er ikke det der er sket, hjemmesiden var oppe at køre igen lige efter den betaling. Men nu er den nede uden vi har fået besked om hvorfor. Jeg har til gengæld netop modtaget denne mail:
Hej
Den 28. November 2022 stopper supporten for PHP 7.4 fra PHP selv og hos one.com. Vi er derfor i gang med at opgradere alle vores kunder til PHP 8.0. Det kan desværre skabe nogle problemer med din hjemmeside, men jeg har en lille guide og opsummering herunder om, hvad du skal foretage dig. Du kan midlertidigt nedgradere din PHP version til 7.4 for at få din side til at virke igen - bemærk at dette kun er en midlertidig løsning. PHP 7.4 bliver fjernet fra vores systemer 28. November 2022. Herefter vil du IKKE længere kunne benytte denne metode.
Osv.
Jeg forstår ikke at dette kan lade sig gøre uden nogen form for varsel eller yderligere support på forhånd.
Første besked:
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med DK hostmaster, eftersom min forenings hjemmeside pludselig er nede - selvom det fremgår på vores profil, at hjemmesiden er aktiv indtil februar 2023. Jeg kan hverken komme i kontakt med DK Hostmaster på mail eller telefon. Det er virkelig problematisk, at vores læsere ikke kan komme ind på siden - selvom vi har betalt.

Réponse de DK Hostmaster
DK Hostmaster er en uduelig virksomhed.
I Juli måned sender de et varsel ud, om at man skal verificere sin konton med NEM-ID, da de ellers lukker ens hjemmeside. Varsel 3 uger. Midt i danskernes sommerferie.
Da det for mit vedkommende også krævede et besøg hos Borgerservice kunne det umuligt nåes indenfor fristen. DK Hostmaster kunne ikke have været mere ligeglade, og mit digitale liv blev derfor taget fra mig.

Hej.
Mit domænenavn OG e-mail, dvs. min kontakt til alle forretningsforbindelser og privat, har været lukket i en uge nu, af Hostmaster. Jeg har ikke bedt dem om at lukke det.
Jeg har betalt for 1 år.
Man kan ikke ringe til Hostmaster. Jeg har skrevet en besked via deres egen hjemmesides formular.
Jeg har skrevet til dem sågar på Instagram. Ingen reaktion!
Det er dybt frusterende og jeg kan simpelthen ikke andet end at anmelde dem, herinde.
Det skal ikke ske for flere. Jeg har de vigtigste mails, jeg ikke kan tilgå.
Kunderne kan ikke tilgå mit domæne og booke tid. Omsætning går tabt.
Hostmaster har to gange på en måned lukket mit domæne OG mail ved en fejl.
Altså noget jeg ikke har bedt om. Hver gang koster det 125 kr. at få genoprettet mit domænenavn.
Det er helt urimeligt og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at få hul igennem og asap få åbnet mit domæne og mail. De behøver ikke engang at kontakte mig. Jeg kan ikke få åbnet mit domæne under deres eget selvbetjeningssystem.
Det er helt ude i skoven, det her!
Jeg skal skrive med min advokat vedr. en vigtig boligsag.
Det er også umuligt.
Mvh. Ann, fra Hudpleje & Velvære
hudpleje-velvaere.dk

Réponse de DK Hostmaster
Jeg har brugt DK hostmaster i mange år, og en gang var jeg en meget tilfreds bruger. Det der virkede upåklageligt tidligere, er blevet til en inkompetent organisation, hvor der er intet der fungerer. Hver gang de prøver at løse et problem, så virker det til at der opstår et nyt, som er endnu værre.
Udløbne domæner bliver ikke slettet selvom man står på venteliste til domænet.
I dag ser jeg at et at mine domæner er blevet deaktiveret, selvom at det endnu ikke udløbet. Dvs. min hjemmeside ikke længere er aktiv. Det er simpelthen bare ikke i orden.
Selvom DK-domæner er at foretrække, så orker jeg silmpelthen i DK hostmaster længere, og vil fremdrette kun købe COM domæner.
Så må vi håbe at når tilladelsen til at drive DK-domæner igen skal vurderes i 2026 at valget falder på en anden aktør, så det igen kan være relevant at købe DK domæner

Réponse de DK Hostmaster
Havde givet 0 stjerner hvis jeg kunne- Hvis ikke du har et aktivt nemid kan du glemme alt om at få aktiveret et .dk domæne!
Jeg købte i dag et .dk domæne som skulle id-kontrolleres af dkhostmaster før det kunne aktiveres. Problemet er bare, at det kan på ingen måde lade sig gøre, hvis ikke man har et aktivt nemid (hvilket de færreste danskere efterhånden har). Så de har monopol på at godkende .dk domæner i Danmark, men holder fast i det nu forældede idsystem som jeg gætter på under 10% af befolkningen har. Jeg tænkte at det da ikke kan passe, at jeg ikke kan aktivere mit domæne på anden vis, så jeg ringede til kundeservice. Ikke nok med, at jeg var nummer 76 i køen og måtte vente næsten 3 timer på at der blev ringet tilbage til mig, så fik jeg en temmelig arrogant medarbejder i røret (kan se på øvrige anmeldelser at lang ventetid, ubehøvlet kundeservice og politikker og fremgangsmåder som er helt hul i hovedet er normen for dem- Ufatteligt at de får lov til at styre noget så vigtigt)
Reusltat: Jeg har betalt for et domæne som ikke kan oprettes, fordi amatørfirmaet og tante Yrsa på 97 er de eneste som ikke er overgået til MitID og jeg har heldigvis fundet en anden løsning. Vil råde andre til også at styre udenom dem hvis muligt.

NEJ TAK til dk-hostmaster.dk
Kunne jeg ændre det over en nat, ville jeg flygte væk fra dk-hostmaster.dk
Seriøst dårlig service, den medarbejder jeg talte med (Navn ej nævnt) Var seriøst ikke til at samarbejde med.
Uanset flere forslag fra mig side, som tidligere medarbejder havde kommende med og brugt, så var det ikke godt nok til denne medarbejder - truede med at lukke min hjemmeside ned, til tros for jeg igennem 10 år havde betalt for en hjemmeside jeg nu pludselig ikke ejende - monster fræk og utrolig lidt serviceminded kvinde !!!
For gud skyld skal jeg ikke i kontakt med dem igen.

Réponse de DK Hostmaster
Don't know where to begin. Dk Hostmaster is a nostalgic experience of technology from the stone age. I probably own 30 different domains, but my 2 ".dk"-domains are more hassle than the 28 others.
After registering a domain they will start sending weird verification emails weeks later, redirecting to fishy domains like "Vismaadoo.net" asking for personal details. If you don't fill in your details on scam looking domains you will get suspended. This happened to us.
If you get suspended you are forced to pay for a waiting list position to your own domain to get a notification when your domain expires. You will have to wait 30 days until it is available again. However this service is not working as well, we had to manually remind them to send us the details many days after it expired.
When getting the restoring information, that you paid for, it says absolutely nothing more than "contact one of our recommended retailers below to get help".
If the reseller where you initially bought the domain is not in their "recommended list" (like the world's biggest domain seller GoDaddy), you will not be able to restore it anyway. You have to contact a new "recommended" registrar, pay for the domain a third time and lose all your domain records.
When writing to the support they will reply from a "no-reply"-address, so you can not have conversation with support. A reply takes 3-4 days and is always followed up with a "Case closed"-email. You have to start a new case, and wait 3-4 days, for every reply you send and get connected to a new support member.
This is what inefficiency looks like, hopefully they will catch up to 2022....in 2025.

Réponse de DK Hostmaster
Min mor havde adskillige domæner hos DK Hostmaster, blandt andet til både hendes og min mail-adresse. Hun døde sidste år. Pludselig virker min mail ikke længere, og det går op for mig at der må være en regning der skal betales, som jeg ikke har fået. Jeg finder i min mors ting log-in til DK Hostmaster, hvor der står at alle domæner er suspendret pga. manglende betaling.
Helt fint, så skal jeg betale - her ser jeg at regningen er på 300 kr. Da jeg vil betale, bliver jeg informeret om at jeg udover de 300 kr skal betale 125 kr for genopretningsgebyr pr. domæne. Regningen bliver derfor temmelig stor, eftersom der er adskillige domæner jeg skal betale for. Jeg ringer til DK Hostmaster og forklarer dem at jeg hverken har modtaget regning eller rykker, da de er sendt til min mors mail, som jeg ikke har adgang til. Jeg informerer medarbejderen om at jeg gerne vil betale regningen for alle domænerne, men synes ikke det er rimeligt at jeg skal betale 125 kr i gebyr pr. domæne, når jeg ikke har været vidende om at der manglede betaling. Jeg spørger dem, med henblik på situationen, om vi kan finde en løsning. Det nægter medarbejderen hårdnakket, hun vrisser af mig og hæver stemmen.
Jeg forstår godt, at man i en normal situation skal betale sin regning til tiden, og hvis ikke, kommer der rykkere. Min mor har været kunde hos DK Hostmaster i flere år, og har som nævnt adskillige domæner. Jeg synes ærlig talt, at det er virkelig ærgerligt at blive snakket sådan til, når jeg som efterladt ringer og forsøger at samle op på en regning som tilhører min mor, som jeg for nyligt mistede. Selvom jeg pointerede dette, forsatte medarbejderen i en streng tone, som jeg for det første synes var super ubehagelig, men også var virkelig uforstående overfor, da jeg jo havde forklaret hende min situation.
Medarbejderen instruerede mig derefter i, at jeg efter betaling, kunne overdrage domænerne til mig selv. Jeg sagde tak for hjælpen og lagde på. Da jeg skulle overdrage domænerne til mig selv, bliver jeg på hjemmesiden gjort opmærksom på at der er et gebyr på 60 kr pr domæne til overdragelse!! Det “glemte” medarbejderen i telefonen lige at informere mig om.
Nu har jeg så betalt for domænerne, hvor regningen på dem egentlig kun var 300kr - dertil kommer så alle gebyrerne, der løber op i 740 kr i sig selv!! Jeg synes det er så absurd, at DK Hostmaster ikke er til at tale med her. Man står som efterladt i en ringe situation i forvejen, og så skal man deale med et så ubehageligt og uvenligt firma. Jeg har aldrig oplevet lignende, heller ikke hos andre firmaer, som har sendt regninger efter min mors død. Grotesk og ubehageligt.

Réponse de DK Hostmaster
Fin kundeservice. Det skal siges at det er lidt skuffende at MitID ikke er en mulighed for domænegodkendelse.
En savoir plus sur les différents types d'avis.