Dokteronline.com | Your online health service Avis

2 067
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Hanteringen fungerade exemplariskt vad gäller såväl hantering som kontakten med er . Särskilt att betonas var handläggning och leverans av behandlingen som tidsmässigt var över förväntan. Dock va... Voir plus

Snabbt och enkelt att beställa och få paketet levererat. Lite dyrare än att få ut på recept i Sverige, men man slipper diskussioner och man kan beställa tillräckligt att "ha på lager" tills nästa beh... Voir plus

Jag fick snabb hjälp med problem som jag länge har haft och som den ordinarie vården i Sverige fullständigt ignorerar. Jag kan väldigt mycket om mina problem och visste vad jag behövde. Jag sökte... Voir plus

Mycket bra tjänst för att få recept och läkemedel hemskickat. Oftast får man hem medicinerna inom en vecka. Dock begränsat med vilka diagnoser som de kan behandla och begränsat med läkemedel. Saknar t... Voir plus

1. Prescription de médicaments en ligne
  2. Service de référencement de médecins

Dokteronline.com är en informativ hemsida och online hälsoservice som kan hjälpa dig med att begära en läkarkonsultation. Dokteronline.com erbjuder själva inte några produkter, men ordnar också på din begäran den rätta behandlingen för din åkomma eller besvär. Vi kan sätta dig i kontakt med registrerade EU-läkare och apotek som vi har tillträde till. Då det gäller receptbelagd medicinering avgör en läkare genom en konsultation om den av dig valda receptbelagda medicineringen är lämplig för dig. Godkända beställningar behandlas av apoteket och levereras så snabbt som möjligt hem till dig. Så enkelt kan det vara.

PÅLITLIGHET
Dokteronline arbetar endast med officiella, oberoende läkare från Storbritannien. Apoteket som levererar läkemedlen är också det största internet- och postorderapoteket i Storbritannien.
DISKRET UTSKICK
Alla mediciner skickas på ett diskret sätt från ett europeiskt apotek. Detta görs i en neutral förpackning, så att allt sker så diskret som möjligt.
ENKELT
Hos Dokteronline kan du beställa mediciner och läkemedel online och få dessa medikament hemskickade på ett enkelt sätt. Du sparar alltså mycket tid: du behöver inte längre vänta hos läkaren eller på apoteket.
SNABB LEVERANS
Förfrågningar skickas samma (arbets-)dag till en av de anslutna läkarna. Denna kommer att försöka bedöma din förfrågan samma dag. När en läkare förskriver ett recept till dig så går detta vidare till ett av de anslutna apoteken, som i sin tur så snabbt som möjligt skickar ut produkten. Så när din betalning har gått igenom, tar det ca 2-4 dagar innan du har din beställning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 067)

170 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb och bra hjälp med bra…

Snabb och bra hjälp med bra återkoppling hur det låg till med mitt ärende. Jag beställde antibiotika för en halsinfektion.

Dear Ms. Petra,

Thank you sincerely for your positive review and for sharing your experience.

We are very happy to know that you are satisfied with our platform. Your feedback is truly valued and motivates us to maintain our high standards of service.

Our team remains at your disposal whenever you need assistance. We wish you the very best.

Customer Service Team - Dokteronline

Easy process and a quick delivery.

28 mai 2026

Dear Mr. Thomas,

Thank you sincerely for your positive review and for sharing your experience.

Allt fungerade perfekt

Allt fungerade perfekt. Lätt att beställa och få ett recept på min valda medicin. Stort tack! 🙏 🥰🥰

Bästa herr Eriksson,

Tack så mycket för att du gav våra tjänster ett fantastiskt 5-stjärnigt omdöme.

Vi är verkligen glada över att du hade en så positiv upplevelse. Det skulle vara ett nöje att få hjälpa dig igen i framtiden, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Vi önskar dig allt gott och en underbar dag.

Kundserviceteamet - Dokteronline

Jag tycker att det fungerar mycket bra…

Jag tycker att det fungerar mycket bra att kunna beställa medicinen från er.
Mycket bra service.

17 juin 2026

\
Dear Ms. Arias,

Thank you very much for awarding our services a fantastic 5-star rating.

We are truly pleased to hear that you are satisfied with the possibility of ordering your medication through our platform and that you have had a positive experience with our service. Your feedback is greatly appreciated and serves as a valuable encouragement to our team.

Isaias

---

Formell svenska

Bästa fru Arias,

Stort tack för att ni har gett våra tjänster ett fantastiskt 5-stjärnigt omdöme.

Vi är mycket glada över att höra att ni är nöjd med möjligheten att beställa er medicin genom vår plattform och att ni har haft en positiv upplevelse av vår service. Er återkoppling är mycket värdefull för oss och uppskattas av hela vårt team.

Det skulle vara vårt nöje att få hjälpa er igen i framtiden, och vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka.

Vi önskar er allt gott och en fortsatt trevlig dag.

Isaias
Kundservice – Dokteronline

Snabb och trevlig service

Bästa K,

Tack så mycket för din vänliga recension och för att du tog dig tid att dela din feedback.

Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Dina positiva kommentarer betyder verkligen mycket för vårt team.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden och skickar våra allra bästa hälsningar.

Kundservice – Dokteronline

fick snabbt svar och snabb leverans

10 juin 2026

Dear Ms. Wikstrom,

Thank you very much for awarding our services a fantastic 5-star rating.

We are truly pleased that you had such a positive experience. It would be our pleasure to assist you again in the future, and we look forward to welcoming you back.

Divya
Customer Service Team - Dokteronline

Hos Dokteronline så har jag alltid fått…

Hos Dokteronline så har jag alltid fått den hälp jag behövt i jämförelse med den svenska vården, är jag tydlig och berättar varför jag behöver ett läkemedel för tex min Rosacea som en "maintenace" terapi på mina kinder så att den inte blossar upp igen så har jag alltid fått läkemedlet levererat hem till mig varje gång utan att det ska bli en massa krångel som det brukar bli hos den svenska vården, senast jag försökte få ut Soolantra hos min GP så fick jag inte ut det och istället ville hon vänta på hur länge jag skulle kunna gå utan läkemedel, min Rosacea blossade upp på huden och mina ögon inom 2 veckor igen som jag förväntat och gjorde det mycket svårare att jobba, den där risken har jag inte råd med, här får jag ut det direkt på recept, finns inget bättre. Jag behöver inte längre vara orolig för att jag ska vara utan läkemedel för min Rosacea för Rosacea är ett kroniskt tillstånd och om man slutar behandla det så poppar det upp i livet igen, tack så hemskt mycket!

9 juin 2026

Dear Customer,

Thank you very much for your wonderful review and for taking the time to share your experience.

We are truly pleased to hear that our service has been able to provide you with the support and continuity of care you need for managing your rosacea. We understand how important it is to have reliable access to treatment for a
chronic condition, and we are glad that our platform has helped make this process easier and more convenient for you.

Your feedback means a great deal to us and motivates us to continue delivering the highest possible standard of service. We greatly appreciate your trust and look forward to assisting you whenever you need us.

We wish you all the best and continued good health.

----

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din erfarenhet.

Det gläder oss verkligen att höra att du har känt dig väl omhändertagen och att vår tjänst har kunnat ge dig det stöd du behöver för att hantera din rosacea. Vi förstår hur viktigt det är att ha kontinuerlig tillgång till rätt behandling vid ett kroniskt tillstånd, och vi är mycket glada över att vi har kunnat bidra till att göra processen enklare och mer trygg för dig.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta erbjuda en service av hög kvalitet. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig även i framtiden.

Vi önskar dig allt gott och fortsatt god hälsa.

Customer Service Team – Dokteronline

Det gick smärtfritt att fylla i…

Det gick smärtfritt att fylla i formuläret och doktorn fixade receptet snabbt

10 mai 2026

Kära herr/fru BeckmannSjödin,

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter.

Vi är mycket glada att höra att du är nöjd med vår service. Dina positiva kommentarer betyder mycket för hela vårt team.

Snabbt och bra!

14 mai 2026

Bästa herr Karlfeldt,

Tack så mycket för att du gav våra tjänster ett fantastiskt 5-stjärnigt omdöme.

Vi önskar dig allt gott och en underbar dag.

Nöjd!

Enkelt, smidigt, snabb leverans. Kommer att beställa igen!

8 juin 2026

Dear Mr. Larsson,

Thank you very much for your kind review and for taking the time to share your feedback.

We are delighted to hear that you are satisfied with our service. Your positive comments truly mean a lot to our team.

We look forward to assisting you again in the future and send you our very best wishes.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, jag är helt nöjd.

18 mai 2026

Kära kund,

Tack så mycket för att du har gett våra tjänster ett fantastiskt betyg på 5 stjärnor.

Vi är mycket glada över att du har haft en så positiv upplevelse. Det skulle vara ett nöje att få hjälpa dig igen i framtiden, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Vi önskar dig allt gott och en riktigt trevlig dag.

Snabbt och enkelt!

1 mai 2026

Bäste herr Elofsson,

Vi är verkligen glada över att ni har haft en så positiv upplevelse. Det skulle vara ett nöje att få hjälpa er igen i framtiden, och vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

Vi önskar er allt gott och en underbar dag.

Suverän

Förstående läkare. Snabb bedömning och deras kunskaper lyser igenom.

4 juin 2026

Bästa fru Porter,

Stort tack för er positiva recension och för att ni delade med er av er upplevelse.

Vi är mycket glada över att veta att ni är nöjd med vår plattform. Er feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta upprätthålla vår höga servicestandard.

Vårt team står gärna till ert förfogande närhelst ni behöver hjälp. Vi önskar er allt gott.

Kundtjänstteamet – Dokteronline

Bra och lätt att få ett recept.

Bra och lätt att få ett recept.

13 mai 2026

Bäste herr Cederholm,

Kundtjänstteamet – Dokteronline

Snabb hantering o snabb leverans.

2 juin 2026

Dear Sir/ Madam,

Customer Service Team - Dokteronline

Snabb service och kompetent checklista

Snabb service, seriös checklista.

4 mai 2026

Dear Ms. Lind,

Snabbt och smidigt

Smidig kontakt och snabb leverans.

27 avril 2026

Bästa RN,

Stort tack för din positiva recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är mycket glada över att höra att du är nöjd med vår plattform. Din feedback är verkligen värdefull för oss och motiverar oss att fortsätta upprätthålla vår höga servicenivå.

Vårt team står gärna till ditt förfogande när du behöver hjälp. Vi önskar dig allt gott.

Kundserviceteamet - Dokteronline

Great service and lightning fast delivery :-)

Great service and lightning fast delivery :-)

8 avril 2026

Dear Jens,

Jeg är väldigt glad

20 mai 2026

Dear Mr. / Ms. Singh,

Seriöst och leveranssäkert!

1 mai 2026

Dear Ms. Strömberg,

Thank you sincerely for your positive review and for sharing your experience with us.

We are delighted to hear that you found our service reliable and trustworthy. Your kind feedback is greatly appreciated and motivates us to continue providing the best possible service to our customers.

Our team remains at your disposal whenever you need assistance. We wish you all the best.