Bespaar je zelf een hoop problemen. Breng je doneeractie niet onder bij deze organisatie! Wij zijn enkele weken geleden een actie gestart. Elke week uitbetalen, was de bedoeling. Tot op de dag van v... Voir plus

Tot nu toe echt tevreden Donaties nog niet geïnt dat moet nog gebeuren. Aanmaken account en platform is toegankelijk. Externe, wettelijke regelgevingen leggen restricties op waar doneerdoel goed... Voir plus

Op woensdag actie gestart. Controlr duurde paar dagen langer dan aangegeven. We hadden snel het doneergeld nodig maar werd uiteindelijk ondanks de controle toch gelijk daarna op dinsdag gestort dus ov... Voir plus

Een mooie toch simpele omgeving. Ziet er vertrouwelijk uit ook voor de personen die willen doneren. Een dingetje wel, ik krijg wel eens meldingen van mensen die willen doneren maar dan een foutmelding... Voir plus

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives

Doneerdoel is sinds november 2023 permanent gesloten.

4,2

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,2

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Geweldige site

Geweldig om zo hele mooie dromen, doelen te kunnen en mogen verwezenlijken. Prachtig initiatief, heel overzichtelijk en eerlijke site!

8 juillet 2021

Waardevol

Website werkt naar behoren. Fijne manier om mensen te kunnen steunen

17 mai 2021

Fijne site

Makkelijk in gebruik, mooi om op zo'n manier je steentje bij te kunnen dragen.

16 mai 2021

Een fijne site om een doel op te…

Een fijne site om een doel op te starten. Het was mij vooraf niet duidelijk dat er een ongeveer 10% afgestaan moet worden van het totaalbedrag. Dit had wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

8 avril 2021
Logo de Doneerdoel

Réponse de Doneerdoel

Bedankt voor je review! Wij berekenen de volgende kosten:
- 0,49 cent transactiekosten per donatie
- 2,5 tot 5% commissie
Je actie heeft zo te zien heel veel 5 euro donaties (wij sporen donateurs aan minimaal 10 euro te doneren) waardoor de kosten percentage gezien bij je actie erg hoog lijkt. Maar wij verdienen aan veel kleine donaties ook niets extra's, de transactiekosten zijn wij namelijk ook kwijt. Onze verdiensten (voor onderhoud website etc.) halen wij uit de percentage commissie. Het gemiddelde donatiebedrag is normaal gesproken erg hoog, en bij deze actie duidelijk lager, hierdoor vallen de transactiekosten in verhouding hoog uit.

Doneerdoel werkt goed

Doneerdoel werkt goed. Goed bereikbaar en verwerkbaar. Snelle accordering van vereiste gegevens dus zeer mee ingenomen.

7 avril 2021
Logo de Doneerdoel

Réponse de Doneerdoel

Bedankt voor je leuke review!

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit