Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nu toe echt tevreden Donaties nog niet geïnt dat moet nog gebeuren. Aanmaken account en platform is toegankelijk. Externe, wettelijke regelgevingen leggen restricties op waar doneerdoel goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooie toch simpele omgeving. Ziet er vertrouwelijk uit ook voor de personen die willen doneren. Een dingetje wel, ik krijg wel eens meldingen van mensen die willen doneren maar dan een foutmelding... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives

Écrit par l'entreprise

Doneerdoel is sinds november 2023 permanent gesloten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Bespaar je zelf een hoop problemen!

Bespaar je zelf een hoop problemen. Breng je doneeractie niet onder bij deze organisatie! Wij zijn enkele weken geleden een actie gestart. Elke week uitbetalen, was de bedoeling. Tot op de dag van vandaag geen cent ontvangen! Zij zijn telefonisch niet bereikbaar, via de mail krijg je een antwoord (als je geluk hebt) waar je niets aan hebt. Een samenwerking met Online Payment Platform, hier krijg je ook geen antwoord. Via de telefoon mogen ze geen informatie verstrekken, "maak maar een ticket aan". Dan krijg je na 5 dagen hetzelfde antwoord.

Lijkt mij oplichting, niet ? Geld inzamelen met mooie acties van anderen. Vervolgens nooit uitbetalen. Er zamelen daar mensen geld in om een levensreddende behandeling te financieren. Krijgen zij ook zo'n slap antwoord ?

4 août 2023
Avis spontané

Réponse de Doneerdoel

Vervelend om te horen dat de betaalprovider je actie heeft afgekeurd. Wegens strenge wetgeving op het gebied van financiële dienstverleningen, werken wij samen met Online Payment Platform welke in bezit zijn van een vergunning van de Nederlandsche bank.

Zij moeten vanuit wetgeving alle gebruikers en acties uitgebreid verifiëren. Wanneer er vermoeden van fraude, witwassen of terrorisme is kan en moet (wetgeving) de betaalprovider de tegoeden bevriezen en/of retour donateur storten. Het kan ook zijn dat je actie niet in hun beleid past (financiële hoog risico acties) en hierdoor afgewezen is.

Ik wil wel benadrukken dat dit een zeer unieke ervaring is en dat dit bijna nooit voorkomt. In de jaren dat wij actief zijn is dit een paar keer voorgevallen (en in de meeste gevallen - uit het verleden - ging het om daadwerkelijke fraude).

Noté 3 sur 5 étoiles

Online/zelfservice doel aanmaken/delen…

Online/zelfservice doel aanmaken/delen kan er nog veel verbeterd worden. Wel een vriendelijke helpdesk.

18 juin 2023

Réponse de Doneerdoel

Bedankt voor je review. Het zelf aanmaken van de actie en/of delen kan direct via de knoppen wanneer je ingelogd bent.

Bij het delen zijn wij wel grotendeels afhankelijk van de derde partij hoe zij dit overnemen. Jammer dat je hiermee ontevreden bent, gezien wij hier geen verdere invloed op hebben.

Heel lastig allemaal

Heel lastig allemaal, stukken downloaden onmogelijk, uitbetaling ging niet.

7 février 2023

Réponse de Doneerdoel

We weten niet precies waar je op vastloopt gezien de verificatie via de betaalprovider gaat. Volg de instructies van de betaalprovider.

Wel vinden we het jammer dat je een 1 ster review geeft gezien we ook meerdere oplossingen hebben moeten bedenken en uitvoeren omdat je meerdere meldingen negeert en een fout account aanmaakt. Als voor- en achternaam vul je een bedrijfsnaam in terwijl er specifiek staat dit niet te doen omdat uitbetalen dan niet mogelijk is.

Aan onze kant hebben we veel werk moeten verrichten om een nieuw account aan te maken, omzetten naar bedrijfsacccount en zo er voor te zorgen dat je donaties kan inzamelen.

Inzamelen van donaties is mogelijk en deze zullen uitbetaald worden wanneer de verificatie voltooid is. Dat we gestraft worden voor een functie die buiten onze macht ligt (kan ook aan het bestand liggen wat je gekozen hebt) vinden we jammer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle communicatie over het algemeen tevreden

Op woensdag actie gestart. Controlr duurde paar dagen langer dan aangegeven. We hadden snel het doneergeld nodig maar werd uiteindelijk ondanks de controle toch gelijk daarna op dinsdag gestort dus over het algemeen erg tevreden ook naar het sturen van een mail werd er vrij snel gereageerd erg fijn. Dus wij zijn tevreden.

8 décembre 2022

Nooit meer

Jr start een doneer actie om een onderneming te ondersteunen als burger / klant vervolgens als het op uitbetalen op rekening van mij zelf gezeur, de bankrekening van de onderneming ingevoerd, gezeur. Een burger initiatief moet opeens zakelijk worden en dan wederom gezeur.
Vragen jullie als het om een uitvaart gaat of de dode nog effe zijn identiteit wil bevestigen? Echt slecht

24 octobre 2022

Beste Jolanda,

Wij hebben helaas nog geen mailtje van je ontvangen voor hulp. Zo te zien heb je enkel contact gehad met de betaalprovider. Wegens strenge wetgeving moet de betaalprovider streng controleren om fraude te voorkomen. Een zakelijk rekeningnummer invullen mag alleen als het account ook daadwerkelijk een zakelijk account is. Een zakelijk account heeft extra gegevens nodig en controle bij o.a de kvk.

Ik snap dat het vervelend is, maar bij twijfel over de actie (of hoe men dit uitbetaald wilt hebben), zal er soms een extra stap nodig zijn. Op ons platform is nog geen cent naar fraudeurs gegaan, echter heeft een strenge controle soms ook een paar nadelen (zoals in dit geval).

Ga in contact met de betaalprovider en vraag wat het beste is om te doen. De betaalprovider denkt graag met je mee om het te regelen!

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus