L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Tot nu toe echt tevreden Donaties nog niet geïnt dat moet nog gebeuren. Aanmaken account en platform is toegankelijk. Externe, wettelijke regelgevingen leggen restricties op waar doneerdoel goed... Voir plus
Een mooie toch simpele omgeving. Ziet er vertrouwelijk uit ook voor de personen die willen doneren. Een dingetje wel, ik krijg wel eens meldingen van mensen die willen doneren maar dan een foutmelding... Voir plus
Doneerdoel is sinds november 2023 permanent gesloten.
Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
Bespaar je zelf een hoop problemen. Breng je doneeractie niet onder bij deze organisatie! Wij zijn enkele weken geleden een actie gestart. Elke week uitbetalen, was de bedoeling. Tot op de dag van vandaag geen cent ontvangen! Zij zijn telefonisch niet bereikbaar, via de mail krijg je een antwoord (als je geluk hebt) waar je niets aan hebt. Een samenwerking met Online Payment Platform, hier krijg je ook geen antwoord. Via de telefoon mogen ze geen informatie verstrekken, "maak maar een ticket aan". Dan krijg je na 5 dagen hetzelfde antwoord.
Lijkt mij oplichting, niet ? Geld inzamelen met mooie acties van anderen. Vervolgens nooit uitbetalen. Er zamelen daar mensen geld in om een levensreddende behandeling te financieren. Krijgen zij ook zo'n slap antwoord ?

Réponse de Doneerdoel
Het feit dat ze zich inzetten voor deze honden om ze te redden .Echt fantastisch mooi en betrouwbaar initiatief .Ze hebben echt hart voor dieren.
Online/zelfservice doel aanmaken/delen kan er nog veel verbeterd worden. Wel een vriendelijke helpdesk.

Réponse de Doneerdoel
Ik heb mijn doel nog lang niet bereikt maar ik geloof in Doneerdoel
Duidelijk en correct...en niet onbelangrijk..info vergaren of het doel wel daadwerkelijk op waarheid berust is...
Heel lastig allemaal, stukken downloaden onmogelijk, uitbetaling ging niet.

Réponse de Doneerdoel
Duidelijke informatie vooraf , goede communicatie . Snelle uitbetaling.
Op woensdag actie gestart. Controlr duurde paar dagen langer dan aangegeven. We hadden snel het doneergeld nodig maar werd uiteindelijk ondanks de controle toch gelijk daarna op dinsdag gestort dus over het algemeen erg tevreden ook naar het sturen van een mail werd er vrij snel gereageerd erg fijn. Dus wij zijn tevreden.
Het zou fijn zijn om meteen de rekening van de gedupeerde in te kunnen vullen voor uitbetaling
Het functioneert wel, maar blijft politiek teveel op de achtergrond. Een nauwere samenwerking met de media zou goede vruchten af kunnen werpen.
goed geregeld en er wordt goed gemonitord of alles klopt
Jr start een doneer actie om een onderneming te ondersteunen als burger / klant vervolgens als het op uitbetalen op rekening van mij zelf gezeur, de bankrekening van de onderneming ingevoerd, gezeur. Een burger initiatief moet opeens zakelijk worden en dan wederom gezeur.
Vragen jullie als het om een uitvaart gaat of de dode nog effe zijn identiteit wil bevestigen? Echt slecht

Réponse de Doneerdoel
En savoir plus sur les différents types d'avis.