Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bespaar je zelf een hoop problemen. Breng je doneeractie niet onder bij deze organisatie! Wij zijn enkele weken geleden een actie gestart. Elke week uitbetalen, was de bedoeling. Tot op de dag van v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Tot nu toe echt tevreden Donaties nog niet geïnt dat moet nog gebeuren. Aanmaken account en platform is toegankelijk. Externe, wettelijke regelgevingen leggen restricties op waar doneerdoel goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Op woensdag actie gestart. Controlr duurde paar dagen langer dan aangegeven. We hadden snel het doneergeld nodig maar werd uiteindelijk ondanks de controle toch gelijk daarna op dinsdag gestort dus ov... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een mooie toch simpele omgeving. Ziet er vertrouwelijk uit ook voor de personen die willen doneren. Een dingetje wel, ik krijg wel eens meldingen van mensen die willen doneren maar dan een foutmelding... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives

Écrit par l'entreprise

Doneerdoel is sinds november 2023 permanent gesloten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,2

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Wordt niet meegedacht voor t helpen van…

Wordt niet meegedacht voor t helpen van een oplossing voor de betaling. Ik woon in peru. Heb geen nederlandse bankrekening. Dus mijn moeder heeft haar rekening opengesteld. Tsja is niet mijn naam. Daarom niet overmaken?
Goed, ik zoek andere crowdfunding site

11 août 2022

Réponse de Doneerdoel

Zoals aangegeven bij aan het aanmelden moet de naam die je opgeeft overeenkomen met de tenaamstelling van je rekeningnummer. Wijkt dit af? Dan keurt de betaalprovider de verificatie af (de betaalprovider moet de 'know your customer' wetgeving volgen). Wij hebben hier geen invloed op. Je hebt een linkje gekregen waar je via een chat (of contantformulier), contact op kunt nemen met de betaalprovider om de afwijkende naam uit te leggen.

Dat de klant aangeeft dat wij niet meedenken klopt niet. De klant negeert een niet te missen melding (met foute gegevens kunnen wij niet uitbetalen) en volgt niet ons advies (link naar contactformulier van de betaalprovider (om dit alsnog geregeld te krijgen).

Wij willen ons platform juist zo veilig mogelijk maken. Het moet dan ook niet mogelijk zijn om zomaar op een andere naam geld in te zamelen dan aan wie de donaties uitbetaald worden. De donateur moet natuurlijk wel weten bij wie het terecht komt.

Deze review (ondanks deze negatief is), toont dus wel aan dat wij en de betaalprovider streng controleren om bijvoorbeeld fraude te voorkomen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie pagina

Mooie pagina. Mijn verhaal kwam er direct en met een mooie foto op te staan. Echter, toen ik later de foto probeerde te veranderen ging dat wel op mijn eigen inlogpagina, maar op de internetpagina bleef de oude foto staan.

18 juillet 2022

Réponse de Doneerdoel

Bedankt voor je review. Het kan tot wel 5 minuten duren voordat de wijziging aan je actie zichtbaar is.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben een doneer actie gestart voor moeder met pups in nood

Ik ben een doneer actie gestart voor een hondenmama met 12 pups die ik op straat heb gevonden in Kreta. Vooraf stond er vermeld dat het gratis was, maar wat bleek, ten eerste moest ik een week wachten op de donaties , die ik op dit moment dringend nodig had gezien de kosten die ik had met vaccinaties en medicaties én dan werd er ook nog commissie afgenomen van de 700€ die ik broodnodig had zodat er maar 644€ overbleef ! Schande ik had er nog een grote zak eten van kunnen kopen!

16 avril 2022

Beste Elisabeth,

Bedankt voor je review. Zoals wij op vele plekken vermelden is het aanmaken van een actie gratis. Je betaald enkel per ontvangen donatie. Tevens staat ook op de informatiepagina dat wij wekelijks uitbetalen. Een financiële dienst zoals de onze brengt hoge kosten (ontwikkeling website, hosting, transactiekosten, verificaties en de medewerkers voor de support) met zich mee, gratis transacties bemiddelen is onmogelijk. Wij zijn daarnaast één van de goedkoopste platformen van nederland. De tarieven staan op de 'veiligheid en tarieven' pagina en ook in de voorwaarden waarmee je akkoord gaat.

Spijtig om te horen dat je door de kosten niet tevreden bent, maar geen enkele bank of financiële provider kan zijn diensten gratis aanbieden. Ik kan je altijd adviseren de tarieven pagina of de voorwaarden door te nemen om dit soort situaties te voorkomen.

Groet,
Support - DoneerDoel

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb alles eraan gedaan maar nog steeds…

Heb alles eraan gedaan maar nog steeds geen doneerders,mijn moeder is 59 en erg ziek al 10 jaar ..elke dag veel pijn ,ze heeft suikerziekte en een spierziekte..in een gewone autorijden mag niet meer ,haar wens is een brommobiel,ze weet niet dat ik het via doneerdoel doe..wil jaar verassen als ik het geld bij mekaar heb ,ik zelf en haar kleinkinderen proberen op elke manier iets te organiseren zoals flessen ophalen ,familie heeft al gedoneerd,maar het is niet dat ik een brommobiel kan gaan halen ,daarom vraag ik willen jullie mij en de kinderen helpen .doneren is lief delen is fijn 🍀💪 hoop dat ik een goede brommobiel kan halen voor haar .en haar wens kan laten uitkomen 🤗 doen jullie mee 🤞

10 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Het duurt dagen voordat ik reactie…

Het duurt dagen voordat ik reactie krijg. Ik kan het gedoneerde geld niet innen.

8 mars 2022

Réponse de Doneerdoel

Ik kan helaas geen mailtjes van je vinden. Tevens zijn de donaties al uitbetaald en kan ik je adviseren goed je rekening te controleren. Tevens willen we je verzoeken je review aan te passen; de donaties zijn (al voor het plaatsen van deze review) uitbetaald.

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus