Hej , Tycker Dooer är ett fantastiskt program. Den hjälper mig dagligen med allt jag behöver hjälp med kring bokföringen. Jag både fakturerar och bokför. Fantastisk.
Informations provenant de diverses sources externes
En ny, revolutionerande bokföringstjänst till ett fast, lågt pris. Det ska vara enkelt och roligt att driva företag. Sluta oroa dig för bokföringen!
Jakobsbergsgatan 22, 111 44, Stockholm, Suède
- www.dooer.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Gällande Dooer
Hej ,
Tycker Dooer är ett fantastiskt program.
Den hjälper mig dagligen med allt jag behöver hjälp med kring bokföringen.
Jag både fakturerar och bokför.
Fantastisk.
passar dålig för mindre företag inom…
passar dålig för mindre företag inom hantverk. vi har en fast anställd, finns dåligt med passande bokföringskonton! Finns bara konton för tjänstemän, inga konton för drivmedel till firmabilen ej heller konton för bensin till motorsågar och dylikt..
Jag har hittat helt rätt, och är supernöjd
Jag är så oerhört nöjd med Dooer som bokföringsprogram. Efter att mitt lilla företag jag har brevid min anställning gått in i en period av betydligt lugnare perioder behövde jag skära mina kostnader, steg nr 1 var att hitta ett bra program att sköta bokföringen i samtidigt som det är billigt. Här har Dooer fyllt tomrummet som jag letat efter. Och faktum är att med facit i hand så är det den absolut mest prisvärda bokföringstjänsten på nätet. Det är enkelt och smidigt att synka mitt bankkonto till Dooer, och att bokföra leverantörsfakturor samt göra egna fakturor är smidigare än de MYCKET dyrare konkurenterna.
Men när det kommer till momsrapporterna så har Dooer verkligen fått till ett ruskigt bra system, och det vill jag verkligen hylla dom för.
När människor frågar mig om bokföringssytem rekomenderar jag alltid Dooer för den som sköter ett småskaligt AB och vill kapa sina ofta dyra bokföringskostnader. Och hittils har jag inte betalat ett öre.
Har använt Dooer i ca 1.5 år.
TACK DOOER!
Bra funktionalitet avgiftsfritt
Avgiftsfritt med möjlighet att betala för extra funktioner som till exempel rådgivning; en transparant affärsmodell som uppskattas mycket. Allt online, ingen installation krävs. Tar ett tag att lära sig upplägget, men det gör ju alla system; har inte märkt av några större buggar. Använt i flera år, och med tanke på prislappen så är vi mycket nöjda.
Från nöjd till missnöjd kund
Vi har använt Dooer och Voitto i vårt AB i nästan 2,5 år nu och var till en början relativt nöjda. Tjänsten var ganska tydlig och bokföringen flöt på väl. Idag överger vi dock Dooer och Voitto till förmån för Bokio av flera anledningar.
Dooer som plattform är nog ett helt okej verktyg om man sköter bokföringen själv. Det är trots allt gratis, så förväntningarna kan inte vara skyhöga. Men sedan vi startade vårt konto har webbtjänsten inte genomgått en enda märkbar uppdatering på 2,5 år. Och appen? Den har förlorat 90 % av sin funktionalitet för 1,5 år sedan med utvecklarnas motivering: ”Vi tar bort några funktioner för att kunna bygga nya”. Inga nya funktioner har tillkommit. Jag kan tolerera de sporadiska underhållstillfällena när sidan (och därmed vår bokföring) inte är tillgänglig under 2–3 dagar utan förvarning. Jag kan också tolerera att den ofta är långsam, att saker buggar och att exportfunktionen ibland inte fungerar. Men vad jag inte kan tolerera är en tjänst som upphört att utvecklas.
Voitto verkade också smidigt i början; vi tänkte att det var skönt att inte ha en enda kontaktperson utan att flera på deras sida kunde hjälpa till. Men nu efter 2,5 år känns det snarare opersonligt. Vi har haft kontakt med över 15 personer, vilket resulterat i ett opersonligt bemötande och i slutändan en opersonlig bokföring. Samma frågor dyker upp gång på gång om vissa typer av verifikat osv. Utöver detta var det två tillfällen som fakturor som Voitto betalade som hamnade på felkonto. Dessutom är de dyra. Vi betalade runt 100 000 SEK per år för två löner, 50 verifikat per månad, en omsättning på ca 4 miljoner SEK med K10:or, bokslut och löpande redovisning. Det är ungefär dubbelt så mycket som vi kommer att betala efter bytet till Bokio.
Min rekommendation är denna: Om du verkligen inte vill betala för en bokföringstjänst, kan Dooer säkert duga. Att betala 300 SEK i månaden för Bokio (eller Fortnox) är ingen stor kostnad för en tjänst som ständigt utvecklas. Voitto kan jag däremot tyvärr inte rekommendera.
PS. Vi har även undersökt och pratat med Wint. De är inte heller speciellt billiga, och vår uppfattning är att den opersonliga upplevelsen är liknande
Otroligt instabilt och buggigt program
Otroligt instabilt och buggigt program. Det är skrämmande att detta är live versionen där vi som företagare ska spara ner vår bokföring i.
Från nöjd till missnöjd
Har varit nöjd med systemet under de 3 år jag har varit kund men nu när jag vuxit ur systemet och ska föra över bokföringen till ett annat system så fungerar inte SIE-exporten.
Jag har försökt nå supporten på Dooer via direktmeddelanden i systemet under flera tillfällen samt mailat Dooer's Support men med uteblivit svar.
Det har gått över 4 veckor sen jag hörde av mig första gången och nu står min andra redovisningsbyrå och tickar i väntan på att SIE-exporten ska bli klar.
Kan bli väldigt tidskrävande och dyrt om jag inte får ordning på det snarast.
Jag har bara testat i en dag och allt…
Jag har bara testat i en dag och allt jag ser i programet så är det faktiskt väldigt smidigt och enkelt, jag skulle kunna ge 5-stjärnor men behöver forsätta testa den vidare.
Funkar bra för det mesta
Funkar bra för det mesta, eftersom jag sköter bokföringen själv vore det bra med fler mallar. Integrationen med årsredovisning online borde också förbättras. Bra med automatisk bokföring när fakturorna trillar in. Borde gå att göra liknande gentemot skattekontot. Använt Dooer i 1,5 år.
Fungerar inte med enskilda firmor
Fungerar inte med enskilda firmor. Det borde stå så tydligt vid registrering, inte slösa bort min tid med att ladda upp dokument och vänta på "hantering" i flera dagar innan man får svar att det faktiskt inte fungerar. Så värdelöst!
Det är väl lite som en rak kopia av…
Det är väl lite som en rak kopia av Bokio, fast sämre. Men ändå bra att ha något att exportera/importera till ifall Bokio går omkull eller höjer sina priser ännu mer. Dooer fungerar, men det är inte precis buggfritt eller snabbt. Men det fungerar. Som en sista utväg. Kanske de kan fixa sina buggar med tiden men just nu känns det rätt dassigt.
Dooer som gratistjänst, välj nått annat.
Detta gäller Dooer som gratistjänst.
Använde betaltjänsten under flera år vilket var helt okej, men efter ett antal mindre prishöjningar som backades upp med en skön 60%-ig boost våren 2021 så gav jag upp och återgick till att sköta allt själv.
Jag har en konsult-firma med två anställda, väldigt enkelt. Ingen kassa eller annat jobbigt.
Övergången från betal till gratis var en ren katastrof. Spenderade 100+ timmar att fixa, rapportera, ringa, maila osv osv. Supporten har dock många trevliga och hjälpsamma personer, men det hjälper inte så mycket när systemet suger.
Jag gillar många funktioner i gratisversionen, och det hade kunnat vara sååå bra om de ville lägga någon som helst tid på att fixa saker även i gratisversionen - min teori är att de försöker hålla den på en lagom kass nivå så att man ska lacka ur och välja hjälp av Voitto-konsulterna. Vilket är synd, de borde tjäna mer på att göra en bra produkt och bygga en bra kundbas
Systemets grundtanke är att man har allt dokumentbaserat, vilket är trevligt i teorin. Men grattis, det gäller bara delvis. För även om du bokar ett dokument och mappar en betalning/inbetalning så kan det ligga X antal transaktioner kvar som ohanterade (exempelvis överföringen BG->Bankkonto). Dessa måste du manuellt gå in och boka av, och de går såklart inte att koppla till dokumentet. Suck.
Men lön då, det måste väl hanteras automagiskt eller via mall. Njet. Du kan generera lönen och det är kanon, men sen får du glatt mata in alla uppgifter manuellt för bokföringen.
Don't get me started on Skattekonto-synken och alla miljarder transaktioner du måste gå in bakvägen och fixa.
Gillar du att kontera - helst manuellt utan stöd av mallar -, eller älskar du att rapportera buggar och avsaknaden av självklara funktioner? Då är Dooer något för dig!
Annars, välj något annat. Vad som helst.
BankID???
Läste om den och tänkte prova, det kostar i alla fall inget och är den inte bra, då kan man bara radera den. Men jag kom aldrig så långt att installera programmet eftersom innan nedladdning eller något annat ville de att man skulle identifiera sig med Bankid, Varför?
Jag har ALDRIG blivit ombedd att öppna min BankID för ett sk GRATTIS program.
Nej tack
Gratis programmet okej, Vitto värdelöst
De försöker hela tiden att lura en på pengar om man tar deras erbjudande om gratis hjälp tills pengarna rullar in. Efter att sagt emot sig själva fem gånger så försöker de med en långsökt förklaring till hur en statlig rabatt ska räknas som att pengarna flödar in. Sedan skickar de en faktura utan att ens våga bemöta ens juridiska argument.
Måste hela tiden logga in med BankID bara för att synkronisera.
Många praktikanter som kommer och går. Säger man att något ska göras så glöms det bort tills någon annan säger att det inte är gjort. Ofta måste man förklara grunderna för dem när de inte ens kan skilja på ett kvitto och en retursedel.
Svar:
Det är stor skillnad på månadsvisa bidrag till kulturarbetare som är tänkta att leva på, samt engångs rabatter betalda av staten som går till att utvärdera affärsidéer innan bolaget ens är registrerat. Man kan ju inte säga att pengarna rullar in när butiken inte har öppnat. Endast de som inte behöver gratis hjälp med bokföring skulle avstå från statens hjälp vid uppstart, vilket gör erbjudandet helt meningslöst för de flesta och därmed grovt vilseledande. Att ni dessutom byter namn och skapar skalföretag stärker bara bilden av att ni som en grupp är helt oseriösa.

Réponse : Dooer
Mycket bra system och support.
Mycket bra system och support.
Om ni/du tidigare har ett annat affärssystem + konsult kommer du se den extremt stora skillnaden i kostnaden. Systemet i sig kostar inget, hjälp av Voitto är fortfarande kostnaden låg. Man blir inte rånad av att bara prata telefon med någon.
Att man kan få det här systemet för 0 kr och sedan få extra hjälp för en mindre månadskostnad är helt otroligt.
Svarstiden är inte direkt om man skriver meddelanden men har man så bråttom så är det bara att ringa.
Alltid trevligt bemötande och stöter man på något problem så hjälper de till att lösa det.
Systemet är enkelt och jag ser tydligt vad jag förväntas göra och när.
När det sedan handlar om att man ska göra något så är mycket så automatiserat att det handlar om ett klick.
Tror nog uppdateringar av systemet sker hela tiden men en log på vad som förbättrats av ren nyfikenhet skulle vara bra.
App där de anställda kan tidsrapportera skulle också vara bra. :)
Men det är bara önskningar i det stora hela är systemet bra och alla som vi varit i kontakt med trevliga och hjälpsamma.

Réponse : Dooer
Jag skulle säga att det är en värdelös…
Jag skulle säga att det är en dålig tjänst. Och skulle vara extra försiktig kring detta företaget då de vill fakturera utan att ens utföra något arbete.
Nu har de massa reklam om att de är innovativa i sina lösningar. Men de har inte ens återkommande/avtals fakturering i sina funktioner.
Tog 1 dag att bli kund tog veckor att bli uppsagd.
Inte ett kul företag att ha att göra med.

Gratistjänsten är värdelös
Gratistjänsten är värdelös. Eftersom de saknar mallar för nästan alla vanliga typer av transaktioner och man inte kan lägga in egna mallar så tvingas man sitta och boköra allt manuellt, även transaktioner som återkommer regelbundet. Ett stort slöseri med tid och deras dåliga användargränssnitt gör det ännu värre. Jag antar att de vill få folk frustrerade så att de ger upp och köper deras traditionella redovisningstjänst.
Dessutom stötte jag på en allvarlig bugg som byter ut vissa kontonummer mot "null", så man måste sitta och kontrollera att verifikaten innehåller det man faktiskt skrivit. Det här gör det svårt att lita på att bokföringen och rapporter innehåller det de ska. Jag är själv utvecklare och det är skrämmande att det ens kan uppstå den här typen av buggar i deras system. Det ska inte kunna ske i ett korrekt designat system.
Ett annat problem är att deras påminnelser inte fungerat för mig. Till exempel ska de påminna när det är dags att skicka in momsrapport, men jag fick ingen sådan påminnelse. Däremot skickar de mängder av påminnelser om att konton måste synkas trots att det inte är någon brådska med det. Lösningen är att man får hålla koll på alla datum själv och ignorera mailen från Dooer.
Efter mycket frustration gav jag upp och bytte till Bokio. Det fungerar superbra än så länge. De har mallar för allt så det tar bara några sekunder att bokföra varje transaktion. Dessutom har de en tjänst där man enkelt kan fixa bokslutet själv för 1000 kr istället för att betala Dooer 5000 kr eller mer.
Jag hade höga förväntningar på Dooer eftersom de säger att de revolutionerar redovisningsbranschen och de bränner enorma summor pengar på att utveckla tjänsten, men ärligt talat verkar de mest bry sig om att försöka se ut som ett hippt silicon valley startup istället för att fokusera på att skapa en bra produkt. Det är bara en massa hype utan underliggande substans. Mycket snack och liten verkstad som talesättet går. Faktum är att de inte revolutionerar någonting i nuläget, konkurrenterna ligger ljusår före.

Réponse : Dooer
Håll er borta från Dooer!
Håll er borta från Dooer!
Tjänsten borde heta unDooer istället. Sämsta möjliga upplevelsen någonsin. Massor av fel i deras bokföring, har fått varning från revisor.
Svårt att få kontakt med någon och helt plötsligt slutade dom bara bokföra, trotts att dom tog betalt.
Gör dig tjänsten och använd annan bokföringsbyrå och programvara.

Réponse : Dooer
Hade velat kunna lägga till fler konton…
Hade velat kunna lägga till fler konton i kontoplanen. Annars nöjd.

Lätt använda systemet
Lätt använda systemet. Problemet bara med Dooer att man inte skapa semester lön enligt kollektiv avtal vilken är 13% men Dooer väljer 12%. Ett annat problem är man kan inte skapa lön till den personen som saknar person nummer.
En savoir plus sur les différents types d'avis.