Bra support med snabb återkoplling, bra information i informationsmailen man får efter beställning. Käns som väldigt proffsig och seriösa arbetare där. Kvalitén på varorna jag beställde vara mycket br... Voir plus
Ni anlitar tydligen Qliro. Sluta med det! Man ser aldrig fakturan!! - med mindre än att du loggar in hos Qliro. Hur veta det?? Och vem gör det! man väntar att fakturan skall dyka upp. Men ICKE!... Voir plus
Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Voir plus
Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... Voir plus
Hamnplan 8, 29495, Sölvesborg, Etats-Unis
- kundtjanst@dunken.se
- www.dunken.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 18 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Skitsnabb lev...så snygga byxor💖💖💖💖🙏😁
Skitsnabb lev...så snygga byxor💖💖💖💖🙏😁
Sylwia Wermelin
Man får inte ha bråttom
Man får inte ha bråttom om man vill ha grejerna man beställt.
Tredje gången nu jag fått vänta för de inte har saker på lager vilket man inte ser direkt när man väljer varan.
De hänvisar till nån bra gömd info som jag aldrig sett när man valt varor.
Butiken har bra utbud med större storlekar vilket uppskattas av en som inte är en liten räka.
Det är enda anledningen jag fortsätter vara kund.

Réponse de Dunken.se
Bytte en hatt som var för liten
Bytte en hatt som var för liten. Fick betala 79 kr för bytet. Nästa hatt som var större i storleken var ändå för liten. Helt missvisande för i verkligheten var hatten mycket plattare än på bilden. Nu får hatten ligga i en låda istället eller så åker den i soporna. Inte värt att göra retur då man får betala lika mycket som den e värd. Handlar aldrig där mer.

Bra support
Inga problem med leverans. Sömmarna i en tröja som jag köpt började ge sig lite för tidigt. Efter kontakt med supporten fick jag hjälp snabbt och valet om jag ville ha pengarna tillbaka eller en ny tröja.
Rekordsnabb leverans
Köpte en snygg och skön mössa som levererades på rekordtid, endast ett dygn. Kommer definitivt handla fler gånger.
Har handlat från dunken flera gånger
Har handlat från dunken flera gånger. Ett par gånger har jag fått en defekt vara. Då har kontakten med kundservice alltid funkat hur bra som helst. Jag rekommenderar den här butiken.
Snabb o smidig service
Snabb o smidig service, snabba leveranser, trevliga produkter🤩
Super snabb leverans
Otydligt liten storlek
Jag beställde en hoodie i storlek M (herr). Har medium i alla kläder. Denna var dock på tok för liten, framförallt väldigt smal över axlarna. Hade troligtvis funkat med en XL. Returfrakten kostar dock 79kr och frakten för en ny kostar 49kr. Om jag skulle byta och en XL också är fel storlek med hade totala frakten kostat 256kr, för att endast pröva kläder.
Som tur är passade tröjan bra på min fru som har storlek S (dam).
Hade info om att tröjan är liten i storleken / slimmodell funnits där hade det känts rimligt. Helhetsintrycket blev sisådär och lärdomen är att man ska beställa flera storlekar och räkna in returfrakten i priset, om jag skulle få för mig att beställa igen.

Mycket bra kundservice!
Mycket bra kundservice!
Mycket kompetenta, snabb leverans, bra pris. Rekommenderar!
Hög kvalité, konkurrenskraftiga priser och god service
Dunken har haft underleverantörsproblem hela försommaren, men har fört en föredömlig kommunikation om detta i så trevlig ton att det aldrig var aktuellt att dra orderna tillbaka. Dessutom vägleddes jag i ett köp av lätta kängor som var ovärderligt då jag endast är van tunga av lite äldre modell. Med beröm godkänt!
Mycket bra service och stöd
Mycket bra service och stöd då det gick lite tokigt på min första beställning. Proffsig, snabb och bra hjälp!
Nöjd med produkten och grym och snabb…
Nöjd med produkten och grym och snabb service!
Mycket bra kundtjänst
Mycket bra kundtjänst. Svarar snabbt på mail, och ger service i världsklass.
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans! Jag fick beställningen redan dagen efter. Snabb och trevlig kundtjänst!
Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice, jag mailade och undrade när min beställning kunde tänkas komma då jag skulle ut på militärövning och verkligen behövde grejjerna. Efter en stund får jag ett mail att personen som mottog mailet hade sprungit ner på lagret och bett chauffören som var klar att åka skulle vänta så de hann packa min order vilket innebar att jag kunde få leverans dagen efter. Världsklass!
Jag är en mycket nöjd kund!
Bra kvalitet på varorna. Texter och bilder levde upp till det som levererades från hemsidan. Snabba leveranser. Bra information och snabb återkoppling på frågor.
Snabba och trevliga svar från…
Snabba och trevliga svar från kundtjänst när jag ville byta storlek på en tröja och inte riktigt vet hur man gjorde för att skicka tillbaka osv. Jättebra och trevliga!