Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... Voir plus
Jag har handlat från Dustin i över 20 år snart. De har så länge jag handlat hos dem haft en genomgående hög standard. Jag har ännu inte haft en dålig upplevelse. Fortsätt ert grymma jobb!
Köpte en Wacom One Pen Display på Dustin Home för ungefär en månad sedan. Allt var bra ända tills jag anslöt ritplattan till en USB-C-port på en dator och det inte går att starta ritplattan. Eft... Voir plus
Toppen! Rekommenderas varmt! Bra hemsida med mycket information. Lätt att beställa och betala. Många valmöjligheter för leverans. *Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kun... Voir plus
Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.
Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Dustin har höjt ribban på kundtjänsten. Jag har varit kund länge! Men handlar på många ställen och frekvent sedan 2006. Jag har varit ute på webben sedan -95 och också tjänat pengar på egna webbutiker. Dustin har jag mellan varven shoppat väldigt sporadiskt på. Men över väldigt långa tidsperioder (år) varit i kontakt med kundtjänsten. Det kan ha rört sig om 4-5-6 års mellanrum, ibland flera köp eller produktfrågor emellan. T.ex. runt 2009 tror jag det var köpte jag Sennheiser HD600 hörlurar. Förra eller förrförra året köpte TPM 2.0 modul och kanske något annat. Om det var tidigare i år jag köpte och returnerade Keychron K10 Pro. Det finns en rad andra köp också, men det är det jag kommer på nu.
Nu är jag på G (och ställt praktiska frågor kring) en särskild router. Behövde en speciallösning på grund av lite unika omständigheter, en ganska speciell situation som inte liknar någon annan och med formella krav.
Det gick att lösa och var hur smidigt som helst. Även förra gången kring returen av tangentbordet. Den har nästan alltid var bra så länge jag minns att jag haft ärenden de senaste ca 20 åren eller så. Men jag upplever deras kundbemötande bättre än någonsin nu.
Jag har fått "väldigt bra" kundservice förr, även det i olika grader. Men så här bra får man i regel bara helt andra butiker. Jag skulle säga att jag fått ungefär motsvarande eller bättre (flexibilitet och bemötande) hos butiker som NK, Porsche Center, Reference Audio, Svenskt Tenn och Nordiska Galleriet. Det visar vart Dustin verkar sätta ribban idag. Fortsätt med det!

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Ett halvår senare är ärendet ännu inte löst.
Drygt ett halvår har gått sedan jag öppnade försäkringsärende genom den betalda tjänsten hos Dustin. Problemen började redan då. Som kund fick kan kontakta deras externa försäkringsservice för att få information om hur jag skulle gå tillväga för nästa steg.
För att göra en lång historia kort har jag som kund ständigt behövt ringa, maila och chatta med supporten. Dag efter dag, vecka efter vecka. Alltid samma svar: "Det ska jag ta en titt på direkt, så återkommer jag". Ingen har återkommit. Själv har jag fått driva på denna process för att få min ersättningsprodukt och fortfarande ingen produkt har skickats för att ersätta min trasiga.
Tråkigt att ett företag som Dustin har en sådan, helt ärligt talat, kass hantering av dessa ärenden och kund bemötanden.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
I messed up and ordered the wrong item, they responded very quickly and replaced the item with the correct one the same day!

Dustin ni är superbra!
Jag köpte en dator från er och det var fel från Lenovo att det saknades en ram-minnessticka i datorn och Dustin skickade ut en direkt samma dag jag kontaktade dem som passade perfekt i datorn.
Det saknades även en plugg/hållare i datorn för M.2 WIFI kortet så kortet hängde löst. De kontaktade Lenovo åt mig och meddelade att det saknades så Lenovo tog fram reservdelen åt mig och det hela löste sig.
Jättesnabba leveranser är det också!
Har köpt datorer, mobiler och datordelar från er för att upplevelsen varit så fin och snabb, det har känts så bra att handla av er :D tack så mycket för att ni bryr er! <3

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Ett företag som inte vill ha kunder.
Tidigare så kunde jag handla av företaget,men allt sedan företaget ändrade sina vilkor.
Inte nog med att företaget använder sig av betaltjänstföretag som kräver Mobilt BankID, så har även både MasterCard & Visa belaggt sina kunder med samma idiotiska påfund.
Eftersom detta är unikt för Sverige,så innebär detta att utländska kunder exluderas.
Men framförallt även Svenska kunder( som inte vill ha detta idiotiska påfund).
Så i praktiken så innebär detta att företaget själva väljer som får bli kund hos dem.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Jag hatar Postnord. Verkligen. Utav 20 leveranser har ni gjort mitt liv till ett helvetii.
MEN. Denna leveransen måste ha gjorts av de personer hos er som är legendariskt begåvade. Inte nog med att ni levererade på rätt ställe, ni levererade också på rekordtiden 23 timmar.
Så ja, min tillit till er är i botten, men satani i gatan, det här var exemplariskt gjort. Om detta vore er standard skulle dom andra firmorna ha noll och göra.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
snabb och bra leverans. Dustin verkar ha bra avtal med postnord som annars har förmågan att klanta till det

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Produkten i nyskick trots att den varit öppnad och kunde ha vissa spår av användning.
Väl förpackad i dubbla emballage.
Snabb leverans.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Kort leveranstid av felfri vara till lågt pris.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Beställde en beställningsvara den 25 mars. Det är den 18 maj och den har fortfarande inte kommit....

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Beställde en högtalare för över 2 veckor sedan och var då medveten om att det var en beställningsvara. Trodde dock att man skulle få en uppskattat lev.datum ganska snart.
På deras hemsida står det:
"Preliminär leveransinformation delges i regel inom 2-3 arbetsdagar efter bekräftat köp"
Nu har det gått över 2 veckor (trots 2 samtal till kundservice) och jag har absolut ingen aning om när min vara kommer eller om den kommer överhuvudtaget!?
Edit: Har förståelse att saker ibland kan vara restnoterade MEN tycker att man bör då ha en dialog med kunden. Idag har det gått 3 veckor och har inget hört från er sen jag betalade och la beställning.
Man bör ju som kund kunna få ett ungefärligt besked iaf så man kan bestämma sig för om det är värt att vänta eller om man ska vända sig till en annan försäljare. Skulle aldrig låta mina kunder vänta i över 3 veckor utan någon återkoppling!