"Kan ikke bytte reim på din Specialized Turbo Levo, må bytte motor til ca 16000,-" Sa forhandleren jeg kjøpte sykkelen av.. Bestilte reimsett på Ebiketech til ca 1500,- som datt i postkassa ca 24time... Voir plus
Takket være den gode veiledningen og den raske oppfølgingen fikk vi til slutt alt til å fungere perfekt på våre nye elsykkler.(speedbox 3.1)Det er sjelden man opplever en så serviceinnstilt og seriø... Voir plus
I bought a JBL Click from Ebiketech about six months ago, and when it stopped working, they asked me to send it in for inspection. Turns out the battery was simply empty, my mistake! Still, they repl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
The description should optimally be between 150-160 characters.
Etats-Unis
- www.ebiketech.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kjøpt speedbox 1.1 for Bosch…
Kjøpt speedbox 1.1 for Bosch smartsystem. Produktet såg bra ut og koblingene passet, men produktet virket ikkje. Tok kontakt med kundeservice og har bare fått èit svar og ingen hjelp å få. Prøvd å ta kontakt pr telefon og e-post uten noko respons. 2mnd uten noko kontakt, 3000kr rett ut av vinduet
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med servicen hos ebiketech. Jeg hadde et problem med en modul som ikke passet til sykkelen min, og fikk rask og profesjonell hjelp. Roger tok seg tid til å finne riktig løsning, svarte raskt på spørsmålene mine og gjorde hele prosessen veldig enkel. Jeg fikk til og med mulighet til å levere feil modul og hente den riktige direkte i Oslo. Veldig god oppfølging og kundeservice fra start til slutt. Anbefales!
Proffe fagfolk som strekker seg lenger…
Proffe fagfolk som strekker seg lenger enn forventet. Anbefales på det sterkeste. Mvh Fast kunde
Fantastisk god service.
Fantastisk god service.
Jeg bestilte feil del, fikk ny tilsendt med engang før jeg sendte delen tilbake.
Raskt og god hjelp
Specialized Turbo Levo Brose reimsett
Bestilte reimsett på Ebiketech til ca 1500,- som datt i postkassa ca 24timer seinere. 1,5time etter det var sykkelen igang igjen..
Hadde et problem som ble løst på…
Hadde et problem som ble løst på sekunder av dette firmaet! Jeg har sjelden opplevd så god, rask og profesjonell service. Anbefales på det varmeste!
Hilsen en svært fornøyd kunde!
Excellent customer service
Still, they replaced the battery and sent it back to me. I’m genuinely impressed. It was an inexpensive product, yet their service went far beyond the value of the item. Excellent customer service, highly recommended!
Sendte inn et spørsmål om et problem…
Sendte inn et spørsmål om et problem jeg hadde med min esykkel. I løpet av minutter fikk jeg svar. Problemet var løst. Tusen takk for utfyllende og fint svar.
Rask levering og god service
Rask levering og god service. Hyggelig og serviceinnstilt kommunikasjon da jeg trengte det. Måtte bytte produkt, det gikk hurtig og greit uten noen problemer. Kan anbefale å handle her, meget fornøyd 👍
Takket være den gode veiledningen og…
Takket være den gode veiledningen og den raske oppfølgingen fikk vi til slutt alt til å fungere perfekt på våre nye elsykkler.(speedbox 3.1)Det er sjelden man opplever en så serviceinnstilt og seriøs nettbutikk.
Jeg kan derfor anbefale eBikeTec på det varmeste. God kommunikasjon, rask levering, førsteklasses kundeservice og en trygg handel fra start til slutt.
Rask og god service
Rask og god service. Bestilte feil del, dette ble løst uten problem. Ny og riktig del ble sendt samme dag.
Topp service og rask levering 👍fungerer…
Topp service og rask levering 👍fungerer som det skal nå
God service
God service, fikk vare som ikke passet og de svarte etter stengetid og sendte meg ny riktig vare før jeg har rukket å sende tilbake😊 rå service
Greide å bestille feil produkt
Greide å bestille feil produkt. Fikk hjelp med retur og bestilling av rett, uten noe styr.
Hjelper til fort og enkelt
Jeg klarte å bestille feil vare
Jeg klarte å bestille feil vare, fikk raskt svar og ny vare sendt samme dag. Fantastisk service og raskt svar.
Super fornøyd 👍🏻
Hadde bestilt feil vare
Hadde bestilt feil vare, fikk fantastisk hjelp fra Roger som sendte ny før jeg fikk rukket å drikke opp kaffen min, og før jeg hadde returnert varen:) Sjelden kjapp og god service, anbefaler ebiketech på det sterkeste!!!
Veldig rask og god support
Min henvendelse ble tatt seriøst og jeg…
Min henvendelse ble tatt seriøst og jeg fikk svar umiddelbart og saken ble løst på en fortreffelig måte.
Utrolig rask og god service!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice! Jeg hadde bestilt feil del til min sykkel da jeg ikke hadde lest hele teksten.... Spurte så om retur og Roger hjalp meg med riktig del samt sendte ny allerede før jeg hadde sendt returen, det er unormalt god service og kundebehandling :-)