Veldig fornøyd med servicen hos ebiketech. Jeg hadde et problem med en modul som ikke passet til sykkelen min, og fikk rask og profesjonell hjelp. Roger tok seg tid til å finne riktig løsning, svart... Voir plus
"Kan ikke bytte reim på din Specialized Turbo Levo, må bytte motor til ca 16000,-" Sa forhandleren jeg kjøpte sykkelen av.. Bestilte reimsett på Ebiketech til ca 1500,- som datt i postkassa ca 24time... Voir plus
Takket være den gode veiledningen og den raske oppfølgingen fikk vi til slutt alt til å fungere perfekt på våre nye elsykkler.(speedbox 3.1)Det er sjelden man opplever en så serviceinnstilt og seriø... Voir plus
I bought a JBL Click from Ebiketech about six months ago, and when it stopped working, they asked me to send it in for inspection. Turns out the battery was simply empty, my mistake! Still, they repl... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
The description should optimally be between 150-160 characters.
Etats-Unis
- www.ebiketech.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Enestående service
Enestående service! Seriøs butikk som jobber for kunden.
Fantastisk service
Fantastisk service. Har hatt flere garantisaker på samme produkt. Har fått tilsendt nye uten problemer. Veldig serviceminded firma. Får tipp topp tommel opp av meg.
Amazing customer service
Amazing customer service. I ordered the wrong part and they sent me a new one before I even returned the old one. Active communication at the weekend too. Impressive
Opplever meget god service
Opplever meget god service, rask levering og god support.
Service i særklasse
Ingen over, ingen ved siden når det gjelder kompetanse og rask service. Bestiller komponenter og en time senere er den pakket og levert videre til postlevering.
Fem grønne
Her vurderer jeg det dit hen at denne bedriften fortjener alle stjerner grønne. Jeg sikter til at mine deler var i posten innen 40 min etter jeg bestilte.
De leverer akkurat hva de lover og det fulgte sogar med en liten overraskelse.
Bra opplevelse.
Rask kommunikasjon ved spørsmål
Rask kommunikasjon ved spørsmål. Opplevde dessverre at det jeg kjøpte var forsinket, men eikebiktech tok kontakt uoppfordret og oppdaterte meg på hvorfor varen var for sen. Enormt god kundeservice ved at spørsmål ble besvart på alle døgnets tidspunkt.
God kundeservice og rask levering!
Sendte mail med et spørsmål om et produkt sent på kvelden en helg - og fikk raske, hyggelige og behjelpelige svar.
Meget kundevennlig, veldig rask levering og ikke minst et veldig bra produkt.
Jeg kjøpte her en SpeedBox til min elsykkel, og produktet fungerte utmerket.
Godt inntrykk av bedriften, og verdsetter spesielt kundeservicen jeg fikk:)
Rask tilbakemelding ved spørsmål,virker…
Rask tilbakemelding ved spørsmål,virker som de tar kundene meget seriøst .Meget fornøyd.
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Kjapp med svar og superkjapp levering. Underveis og etter levering fikk jeg kjappe tekniske svar på det jeg lurte på. Anbefales 🙂