Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Voir plus
Lisez les avis des autres
allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Väldigt Nöjd
Har beställt 2 gånger från eciggbutik och båda gångerna har allt jag beställt kommit och supporten har varit bra. I min senaste beställning skickade dom med ett sample av en E-vätska som smakar väldigt bra!
nu har dom skärpt sig
Hej nu har dom tänkt om för nu har dom blivit bra igen presis som dom skall vara nu är dom kundvänliga igen.
træls :(
Det er gode nok priser men hold kæft hvor er det træls der skal være det der med sit nem id
Fantastisk
Bestilte to elife pico onsdag aften, og fredag morgen lå de i postkassen, super godt og fantastisk butik, ikke sidste gang der bliver handlet her 😊👍😊👍
Perfekt!
Snabb leverans. bra och snabb kundservice!. kommer rekommendera till alla jag känner som har detta intresset.
Gør jeg helt sikkert igen!
Bestilte 7 produkter om fredagen, incl. en begynder ecigaret. onsdag modtog jeg det hele. Hurtig betjening med fine instruktioner på hjemmesiden, følte mig rigtig godt tilpas med at bestille tingene, samt hurtig og fornem service! Jeg bestiller klart fra jer igen når der skal tankes op!
Perfekt service !
Skulle det bli något fel med en order (vilket händer mycket sällan) så fixar dom det lätt och snabbt med ett leende
Har handlat mycket hos dom och kommer att göra i fortsättningen =)
Great servise
I received a damaged product, but I contacted them and they help me out and was really nice!
Fantastisk service
Har bestilt fra dampshop to gange nu, begge gange med fantastisk service. Første gang fik jeg min leverance 3 dage efter bestilling, anden gang efter 2 dage og ingen problemer i levering, leveringen var lige til døren som forventet. Alt i alt, fantastisk oplevelse
Kun 12 dages levering !
Nu har jeg bestilt 3 gange fra dem, første gang: efter 9 dage kom pakken ikke, skrev til dem, de sagde de havde sendt den, ringede til postdanmark, pakken var aldrig kommet til danmark, de sendte en ny pakke og endelig efter 12-13 dage kom min pakke endelig.... anden gang 4 dage, men tredje gang sker det satme igen, efter 8 dage skriver jeg til dem, og efter deres mening er det grundet af black friday... det var så løgn, det var efter igen at have ringet til postdanmark, at de ikke havde skrevet rigtig adresse, og nu igen, 10 dage uden min pakke og venter stadig.... 1 stjerne for at have leveret rigtig 1 gang, 1 stjerne for deres udvalg af ejuice

Réponse de Eciggbutik
Stort udvalg, gode priser!
Bestilte 2 rta's og noget e-liquid fra Dampshop.dk
Årsagen til jeg valgte Dampshop.dk var enkel - De var de eneste der havde denne nye rta model til salg - STORT plus!
Jeg havde problemer med, at Post Danmark havde lavet en fejl på min forsendelse, men jeg har oplevet rigtig god service og hjælp fra Dampshop.dk's facebook side. - Det er dog også her, at mit eneste minus til dampshop.dk kommer i spil. Og dermed årsagen til 4 i stedet for 5 stjerner. Mit eneste minus er, at man hos Dampshop.dk ikke har mulighed for, at ringe ind.. -Heldigvis tjekker de godt op, og svarer hurtigt på deres facebook side og deres support mail. Men for mig er det bare lettere, at forklare sådanne ting over telefon.
Alt i alt en god oplevelse hos Dampshop.dk herfra :)
Ingen klager!!
Jeg købte et begyndersæt fra dem og varen kom efter 2 dage med posten..
Min oplevelse har været rigtig god med denne virksomhed.
Var meget usikker på om jeg ville modtage min vare, efter at have læst nogle anmeldelser her.
Men det hele gik perfekt så 5/5 herfra
Dårlig kundeservice
Jeg har bestilt mine vare for 2 dage siden og den ligger stadigvæk i behandling. Man kan kun kontakte virksomheden via e-mail, hvilket i mit univers er, fordi man ikke ønsker at servicere sine kunder.

Fuldstændig forkerte varer
Jeg har bestilt 2 startsæt og 2 stk E-juice med tobaksmag uden nikotin til min kæreste og jeg.
Jeg modtog 2 E-juice med tobaksmag uden nikotin,
2 stk E-juice med lakrids med nikotin,
4 stk batterier,
1 Playboy elektronisk cigaret.
Hverken clearomizere, ladere eller "posen" var i pakken, som der ellers stod på nettet, at der fulgte med. Jeg er vildt skuffet over sådan en stor fejl, jeg står og skal på ferie på fredag d. 7 august, og hvis jeg ikke modtager min pakke med express levering vil jeg bestemt ALDRIG overveje at anbefale siden til en ven. Sådan en stor fejl burde ikke kunne ske, indtil videre er jeg VILDT skuffet over ringe service.

Lidt langsom service
Åbenbart i forbindelse med ferie, gik der et par dage, inden svar på reklamtion. Men det lykkedes 😊
Snyd leveringstid
Har bestilt e cigaretter begyndersættet for 3 dage siden men har stadig ikke modtaget det selvom der står 1-3 dage levering. Alle andre steder kommer tingene dagen efter.

Nemt og hurtigt.
Super god hjemmeside. Jeg er ny til at "dampe" og har kigget på mange hjemmesider for at finde en billig starter e-cigaret, og Dampshop havde nogle gode tilbud. Min første bestilling lavede jeg fredag morgen, og fik pakken samme dag. Min eneste skuffelse er vandmelon juicen, som DSV smager meget kunstigt. Men udover det, kan jeg kun anbefale Dampshop, det er fantastisk hurtigt.
L’expérience Trustpilot