Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Voir plus
Lisez les avis des autres
allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Voir plus
L'entreprise a répondu
Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Der er et par ting som er meget irerterne på dampshoppen. som kan ende i et fejlkøb!!!
Der er et par ting som er meget irerterne på dampshoppen. 1. deres køb og få 10% på næste køb funker ikke. 2. mange detaljer er på svensk selv når man sætter siden på dansk. hvilket for mig endte med at jeg købte en "full kit" istick pico, som åbenbart ikke kommer med et batteri. det resultere i at jeg er nødt til at købe igen (fragt igen), det er også derfor at jeg fandt ud af at jeg ikke fik de 10%....håber det er ting som bliver fikset hurtigt!!

Réponse de Eciggbutik
aspire vivi nova
jag har köpt tre aspire vivi nova dom är kass alla tre så dom skall ni inte köpa vätskan rinner rätt igenom tyvärr det bara gurglar när man suger.
Best vape shop ever!
Fast answer from customer services. Very kindly. Fast and smooth delivery of products!
Schysst service
Beställde några coils och fick en defekt. Inga frågor ställda och fick en ny inom 2 dagar. Kommer definitivt beställa från de igen!
Best customer service
Connecting with customer service is fast and they support very fast and well.
Great website, I will recommended.
Defekt Joyetech Mod.
Virkelig serviceminded kundeservice.
Modtog mit Joyetech produkt med posten, åbnede - produktet var ridset og knappen løs (Cuboid mod).
Skrev en mail til dem, de svarede allerede efter 1 time at de beklagede og at de straks ville sende en ny.
Jeg er bestemt IKKE færdig med at handle her - thumbs up til jer.
beste juice
elsker butterscotch og key lime. favoritten til meg og to av sønnan mine😊😊😊
Toppbetyg
Högsta betyg för denna butik med bra och rimliga priser och de är dessutom högst service minded. Top 1 helt klart <3
Not acceptable.
Orderd just some clapton wire and ive been waiting for over 4 days now when the site states that thay have sendt my package. I will make a chargeback if i dont have my package within 5 days. (I live in Denmark)
Bra service även när saker går fel!
Bestälde en rba, jag fick inte min avi på grund av att mitt telefånnummer blev felstavat (det kan bero på att jag kanske skrev fel eller så råkade dem skriva fel) jag fick snabbt svar från dem med sändnings nummret. Dock var mitt paket stulet i ett inbrått på postombudet och dem svarade snabbt igen och erbjöd mig att få pengarna tillbaka eller att dem skickar en ny till mig.
Kundservice
Riktigt bra sida, lätt att hitta det man vill ha och riktigt snabba leveranser (kommer dagen efter). Snabb, bra och trevlig kundtjänst som fixar alla problem man har. Bra priser och lojalitetsprogrammet är även ett plus i hörnet.
Fast, decent pricing and very nice people
This place has some of the nicest people ever, they are really kind when it comes to customer service.
The product range is great with decent pricing.. I'd recommend this place to anyone!
One more happy customer!
One of the better site I've seen in a while.
Pretty decent range of products at affordable prices.
Quick customer support response via e-mail.
I highly recommend this company and I will most definitely shop there again.
Otrolig Kundservice!
Köpte en Wismec Reuleaux RX200 som hade ett relativt svårupptäckt fabriksfel, men likväl gjorde detta att modden är i det närmsta oanvändbar, och troligtvis inte helt säker att försöka använda heller för den delen. Skrev ett meddelande till kundtjänst och fick snabbt svaret att jag kommer få en ny produkt hemskickad.
Många väldigt bra priser, och speciellt på många rea-varor, trevlig kundtjänst, snabb leverans. Har absolut ingenting att klaga på överhuvudtaget. Jag kommer att rekommendera den här butiken till alla vejpare jag känner, och om någon av mina rökande vänner vill hoppa på vejp-tåget, är det till eciggbutik.se jag kommer skicka dem!
Great service!
Got a problem with my vaporizer, They solved the problem by sending out a new one. Really good service, fast and smooth handling of the case. Thanks to Simon and Mirja at customer service.
Dårlig service
Mit E-julce var gået i stykker min E-smøg var også gået lidt i stykke. Synes ikke den var pakket godt nok, så er sku lidt sur og træt af det. :(
Snabb leverans och snabba svar via mail
Beställde en iJust S som levererades väldigt snabbt. Tyvärr läckte den med coilen som satt i (0,3Ohm) så jag mailade kundtjänst som snabbt svarade och tipsade om att testa med en annan coil. Jag gjorde detta och då slutade läckaget och jag svarade tillbaka att det åtgärdade problemet och fick då tips om att ta lite e-juice på packningen mellan coilen och basen och låta det verka i ca 1h, har dock inte testat det än men jag anser att servicen och svarstiden var riktigt bra!
L’expérience Trustpilot