Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Voir plus

allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Voir plus

Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Voir plus

Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Voir plus

3,5

Moyen

3,5

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kan ikke annullere ordre

synes hjemmesiden er fin og det hele, men det kan irritere mig at man ikke kan få lov til at annullere sin ordre! Jeg har bestilt noget som jeg har fortrudt og gik derfor ind, for at annullere. Det kunne jeg så ikke. Så jeg har skrevet en mail til dem, så regner med at den bliver annulleret. Problemet er så bare at pengene er reserveret og jeg gerne vil have dem tilbage....!

29 octobre 2017

Returning customer

I've bought from this site multiple times and I've had no issues with items being missing/destroyed/flawed in any way

3 octobre 2017

Aldrig modtaget min pakke

Bestilte en Melo 300 og 1 coil til den
Nu er der gået 1 uge og har ikke modtaget noget endnu
Rigtig ringe shop når de skriver der går 1-2 dage og så der aldrig kommer nogle pakke

5 septembre 2017

Mycket proffsiga!

Hade lite strul med produkterna jag köpt men det löstes utan något snack eller problem, mycket proffsigt skött. Så jag kommer återkomma. /Kenny

25 août 2017

Absolut bästa sidan att beställa ifrån

Absolut bästa sidan att beställa ifrån! Har gjort 3 beställningar och blir bara mer och mer nöjd. Tipsade mina vänner om sidan och även de är sjukt nöjda. Bra support, super snabb frakt och bra kvalite! Jättenöjd kund, bara goda ord om denna sida!

9 août 2017

Perfect service

Perfect service. My prodcuct stopped working so i talked to them about the problem and they gonna send me a new one. fast, and amazing Service. Thank you Simon

5 juillet 2017

En sak hade kommit bort från paketet

En sak hade kommit bort från paketet, mejlade kundservice, fick snabbt svar och de åtgärdade problemet på en och samma dag utan några som helst konstigheter. + alltid snabba leveranser. Fantastisk!!! Underbar e-handel.

4 avril 2017