Finns tydligen spridda omdömen här. Blev lite nervös efter att ha läst här, efter jag redan hade lagt beställningen. Helt i onödan. Fick mina varor utan problem och inom ett par dagar. Kommer def att... Voir plus
allt för lång leveranstid och det är den andra gången i rad. Fick förra gången beställa från ett annat företag på nätet då det tog så lång tid för att det skulle komma fram. Tycker juicen är bra myc... Voir plus
Halvsnabb leverans. Jag köpte 2 nya batterier som är dåliga, e-juice hållarna köpte jag 6 st av men bara 2/6 funkar, e-juicerna e toppen men skulle vart bättre om man kunde välja mellan 10ml, 30ml och... Voir plus
Ingen leverans på 10 dagar!!! Mottagit fakturan som skall betalas inom 14 dagar!!! Sänder flera mail men får inget svar...ringer under deras telefontider men kommer bara till telefonsvarare! Är det... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
Sindsyg god service
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice. Svarer fx på mails fredag aften og søndag. I hvert fald i mit tilfælde. Og som førstegangsbruger er jeg ovenud tilfreds og glad for anbefalingerne på hjemmesiden. Thumps up, herfra!
Super god service
Kort og godt:Super god service og lynhurtig levering - har absolut intet at klage over!
Fruktansvärt dåligt företag.
Riktigt dåligt. Fick en trasig tank. Ingen svarar på mail.tur att klarna finns. De kommer att reda ut de här åt mig. Kommer aldrig att handla där igen. VARNING för detta företag. Välj någon annan i stället.
Sämst!
Sämst kundservice jätte långsamt levereras har försökt o mejla dem flera gånger men jag fick inget svar Jag önskar om de har ett mobilnummer som man kan ringa och fråga efter beställning status.
Otroligt bra kundtjänst som är väldigt…
Otroligt bra kundtjänst som är väldigt kundorienterade. Snabba leveranser, har vid två tillfällen beställt på fredag och haft leveransen hos postombudet på lördag dagen efter.
Stort och genomtänkt utbud är ett stort plus.
Frakt är dyrare än andra säljare.
Frakt är dyrare än andra säljare.
Jag köpte en vecka sedan men grejer är fortfarande inte skickats!!!!!!!
Jättedåligt och ni har inga respekt mot kunderna.
har väntat 9 dagar nu.......
har väntat 9 dagar nu och har fortfarande inte fått mina varor.hoppas den kommer imorgon (fredag) finns väl inget mer att säga en dom är äkligt sega.
Helt magnifikt
Helt magnifikt
Trots strul med Postnord så har kundtjänsten varit helt underbara och allt kommer att lösa sig :)
Jag kommer handla här ofta kan jag lova!
Gjorde en beställning söndagen den 7e …
Gjorde en beställning söndagen den 7e januari och paketet skickades först torsdag natt och har inte mottagit paketet än.. grymt dåligt när det utlovas 1-2 ďagars frakt..
God hjemmeside og super service!
Amazed!
Fastest replies on support I've come across and always helping, fast on delivery, generous when it comes to broken equipment.
The most reliable site in my opinion. I always come back for orders here.
awesome!
Nice prices! good workers! awesome support with very fast answers! overall awesome site! 5 stars from me!
Min ecig er heletiden utæt
Min ecig er heletiden utæt. Og har prøvet igen og igen og igen at skrige den ordentligt sammen og hårdt. Og skiftet til den anbefalede væske. Den kan ikke en gang ligge i en lomme uden den er utæt. Jeg ønsker at få pengene retur for Den og en ny
Bästa och snabbaste servicen!👍
Snabb leverans. Bra varor. Aldrig några problem med någonting.
Hade lite problem från början men det …
Hade lite problem från början men det fixade sig , extra god Tack för Simon som jobbade eciggbtuiken som hjälpte mig så extremt mycket , tack så mycket , vet inte hur annars skulle berätta hur tacksam och hur glad jag är över produkten