Ceny często znacząco przekraczają te, które są w innych sklepach, choć czasami zdarzają się także lepsze okazje. Empik Premium to dla mnie największe dotychczasowe rozczarowanie - zniżki to max. kilka... Voir plus
Tradycja, ale ostatnio wyraźnie w salonach książki zajmują lewą stronę.Są jakby na doczepkę. To że można je zamówić po cenach dużo niższych od okładkiwych na stronie Empiku i później odebrać w salon... Voir plus
Aplikacja działa sprawnie, ale wyszukiwanie czasem bywa kłopotliwe. Problem polega na czymś innym. Odpowiedzialność i kontakt z klientem. Do dzisiaj czekam na realizację zamówienia z 21.09! Kody rabat... Voir plus
Bardzo pomocna obsługa , reagująca na każde pytanie . Duży wybór pomocy szkolnych . Duża przestrzeń do spokojnego poznania prezentowanego asortymentu , można spokojnie oglądać każdy artykuł położony... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Największy w Polsce sklep internetowy i portal kulturalny. Ponad 2 miliony tytułów: książki polskie i obcojęzyczne, muzyka, filmy, multimedia oraz elektronika.
Coordonnées de contact
Pologne
- www.empik.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Jestem bardzo rozczarowana obsługą…
Jestem bardzo rozczarowana obsługą mojego zamówienia w Empiku. Zamówienie złożone 5 lipca zostało podzielone na trzy paczki, jednak do tej pory nie otrzymałam większości zamówionych produktów.
Dwukrotnie kontaktowałam się z obsługą klienta przez czat — za każdym razem otrzymałam informację, że odpowiedź zostanie udzielona w ciągu dwóch dni roboczych, jednak nikt się ze mną nie skontaktował. Następnie wysłałam osobną wiadomość mailową do Biura Obsługi Klienta, ale również pozostała bez odpowiedzi. Złożyłam także reklamację, która do tej pory nie została rozpatrzona ani nawet wyjaśniona.
Jestem bardzo zawiedziona brakiem komunikacji i podejściem do klienta. Od tak dużej firmy oczekiwałabym terminowej realizacji zamówienia oraz rzetelnej informacji w sytuacji problemowej. Niestety obecne doświadczenie sprawia, że będę ostrożnie podchodzić do kolejnych zakupów w Empiku.

Réponse de Empik
Jestem z Wami od wielu lat i dosyć jak…
Jestem z Wami od wielu lat i dosyć jak na moje spostrzeżenie kupuje. Zamówienia są realizowane zgodnie ze statusem i terminem dostawy no i odbiór rzeczy zamówionych to niezła frajda w miłej atmosferze.

Réponse de Empik
Empik nie dostarcza zamówień na czas
Empik nie dostarcza zamówień przedpremierowych na czas - podczas składania zamówienia i w potwierdzeniu e-mail podana była data premiery, ale w kolejnym mailu data zmieniła się na późniejszą. Finalnie preorder dotarł 5 dni po premierze, a obsługa klienta twierdzi, że wszystko jest ok i że najważniejsze jest to, że zamówienie dotarło. Po co zatem zamówienia przedpremierowe skoro Empik nie jest w stanie ich dostarczyć? Kompletny brak profesjonalizmu pracowników obsługi klienta. Nie polecam - to był mój ostatni zakup w tym sklepie.

Zamówienie
Mimo, że zamówienie zostało skompletowane to nadal nie zostało dostarczone do kuriera, dzięki czemu nie ma szans na dostarczenie jej na urodziny. Od 2 dni nic się nie zmieniło co do wysyłki, zero emaili ani nic odnośnie paczki!

Réponse de Empik
To jest dobre i przyjazne miejsce na zakupy
To jest dobre i przyjazne miejsce na zakupy. Przez wiele lat użytkowania obserwowałem, jak się zmienia i dostosowuje do zmieniających się czasów i wymagań. Warto do niego wracać

Moje spostrzeżenia.
Od dawna zamawiam różne rzeczy z Empik-u. Izawsze jest super. Zamówienie jest na czas, personel bardzo sympatyczny i profesjonalny. Jestem bardzo zadowolona.

Réponse de Empik
Kupuję w Empiku od lat zawsze zakup…
Kupuję w Empiku od lat zawsze zakup następuje sprawnie i szybko. Mam do marki zaufanie nawet jak kupuję przez ich stronę od innych dostawców.

Réponse de Empik
Empik to mój ulubiony sklep od lat
Empik to mój ulubiony sklep od lat. Bardzo często robię tam zakupy i zawsze jestem zadowolony z szerokiego wyboru produktów oraz świetnej obsługi. To miejsce, do którego chętnie wracam i które z czystym sumieniem polecam każdemu. Dla mnie to po prostu najfajniejszy sklep na świecie!

Réponse de Empik
Profesjonalny i bardzo pomocny personel…
Profesjonalny i bardzo pomocny personel w salonie z którego korzystam. Wybierałem prezent książkowy dla wnuczki . Spotkałem się z bardzo dużą pomocą, inicjatywą i doradztwem praktycznie całej obsługi w tym salonie. Doradzili dobry prezent. Pasował wnuczce i mnie się podobał.

Świetna platforma
Świetna platforma, na której jest wszystko, co chcesz kupić, bogaty asortyment z różnych źródeł... Do wyboru i koloru. Ceny przystępne. Przesyłki ekspresowe i bezpiecznie zapakowane.Kupuję często i jestem zadowolona. Polecam!

Szybka wysyłka, ale…
Szybka wysyłka, ale raz dostałam uszkodzoną okładkę na płytę CD. Po prośbie o zwrot pieniędzy dostałam info że nie mogę zwrócić, ale dostanę na następne zakupy 10 zł rabatu….

Réponse de Empik
Personel miły uśmiechnięty i przede…
Personel miły uśmiechnięty i przede wszystkim chętny do pomocy. Będę wracać 😊

Réponse de Empik
Hugo boss nr.1 podróbka .Dałem się…
Hugo boss nr.1 podróbka .Dałem się wpuścić w maliny.W drogerii cena to ok. 300 zł.,w empiku 105 .Szkoda że tak oszukują i nabierają ludzi .Ja jestem jednym z tych nabranych naiwnych.