Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Forholdsvis hurtig levering, en omhyggelig chauffør, der ringede før levering. Han satte pallerne i laden, hvor jeg gerne ville have dem. Selvom jeg ikke var hjemme. Samt en fornuftig pris.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at finde rundt på hjemmesiden siden. Produktet levede op til forventning. Kort tid fra bestilling til modtagelse. God kundevejledning i tlf hvor der gøres opmærksom på detaljer man måske ikke... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Når man er kunde er det nemt at bestille piller igen. Det er svært med prisen, det kan være svært at vide om markedet er steget så meget når man bare bestiller uden at undersøge andre steder.

Noté 5 sur 5 étoiles

100% service.. Køber mandag... Og har dem leveret med energi7s samarbejdes patner (skal selv bestille transport, super nemt, PSK transport) og har dem leveret i min garage torsdag,, 👍👍👍 top nice..

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de bois de chauffage

Écrit par l'entreprise

Energi7.dk / Psk Bioenergie GmbH er en af de større udbyder af træpiller og briketter i grænselandet. Bestilling foregår nemt og bekvemt på www.energi7.dk Energi7.dk har nok grænselandets største udvalg af træpiller og briketter, som sælges med kun 7 % tysk moms. Udover biobrændsel sælger vi Træpillefyr og Pilleovne. Vi råder over ca 4500 m2 lager, og lagerfører mange forskellige fabrikater af træpiller og briketter. Lageret er beliggende tæt på den dansk / tyske grænse og er åbent dagligt for afhentning.

Coordonnées de contact

Noté 4 sur 5 étoiles

Den lille kunde

30 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt dem i flere år

Har brugt dem i flere år, og det fungere ret godt. Bestillingen af frugt via anden hjemmeside der samarbejder med dem. Haft en enkelt fragt skade hvor vognmanden tog pallen med retur og ugen efter var det håndteret. Så kun positive oplevelser herfra. :)

30 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Rimelig hurtig levering af det bestilte.

30 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus