Faceprints Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel niet bij dit bedrijf, ze geven je eerst een gedetailleerd overzicht wat er gaat gebeuren, na de 14 dagen gaat er "zogezegd" van alles mis: of het adres is niet juist en is het pakket retour na... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Net als die vele mensen hieronder word ik ook aan het lijntje gehouden. Eerst amper reactie, dan loze beloftes en uiteindelijk gewoon flagrante leugens. Op 27/12 lieten ze me, nadat ik meermaals om... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalig bedrijf. BESTEL hier niks!!!! Ik kom heel graag met andere mensen in contact die ook hun spullen nooit gekregen hebben en geen geld hebben teruggekregen. Ik zou graag een gezamenlijke aangi... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling: bedrukte sokken + onderbroek. Ik kreeg een ontvangstbevestiging waar duidelijk in stond omschreven welke stappen er in het proces zaten en hoe lang dat ongeveer zou duren. Eerder dan ver... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hier niet bestellen! Ontevreden

Wat een slechte service!! Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Levering duurde bijna 4 weken!! En inderdaad slechte communicatie per mail. Vaak geen reactie. Levering komt niet aan. Uiteindelijk geleverd en inderdaad geen goede kwaliteit en geen compensatie. Zeer ontevreden!

19 janvier 2022

Waardeloos dit, nooit doen

Waardeloos dit, wordt niet aan de afspraken gehouden, maand te laat geleverd en kwaliteit is zeer slecht
Mailen wordt in eerste instantie genegeerd
Na toch iemand te pakken te krijgen; "Emma van Faceprints" en heen en weer mailen komt het er op neer dat ze zwart op wit aangeven met geen oplossing te willen komen; een harde nee

19 janvier 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit, lange levertijd

De levering heeft onnoemelijk lang op zich laten wachten waardoor het kerstcadeau zelfs geen nieuwjaarscadeau was maar eerder een vroeg Valentijnscadeau. Niet de bedoeling dus.

Door de uitvoerige uiteenzetting van het te doorlopen proces dat Faceprints beschrijft, waren de verwachtingen hoog gespannen. Ook in overeenstemming met de prijs die gevraagd wordt. Maar wat een teleurstelling!!

De kwaliteit van sokken en boxershort is echt bedroevend en ik ben ervan overtuigd dat het geen enkele keer gedragen wordt. Niet ademend, stugge sokken, goedkoop.

De foto’s zijn absoluut niet leuk bewerkt noch van goede printkwaliteit.

Echt zonde van het geld en geen fijn cadeau om af te geven.

18 janvier 2022

Drama

6 december besteld als kerstcadeau. Met 10-14 dagen levertijd die zij aangeven leek dit me ruim op tijd voor kerst. 11 januari bezorgd, tussendoor meerdere mails geschreven waar ze niet op reageren. Kwaliteit van het product is waardeloos, foto is veel te donker afgedrukt, je ziet amper meer wat het voorstelt.

Waardeloze service, waardeloze levertijd, waardeloos product.

15 janvier 2022

Slechte ervaring

Slechte ervaring. 3 Paar sokken besteld met verschillende foto’s. Verzending duurde te lang maar dat kan ook aan PostNL liggen. De kleuren van de geprinte foto’s leken nergens op. Contact opgenomen met klantenservice. Begripvolle reactie. Zou nieuwe krijgen maar er gebeurde niets. Opnieuw contact opgenomen en deze nieuwe sokken werden met 10 dagen bezorgd. Helaas weer met dezelfde foute kleuren. Kortom, dure sokken en weggegooid geld!

15 janvier 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring! Komen hun verwachte levertijd absoluut niet na! Vervolgens sturen ze sokken waarbij een groot gedeelte van de foto blijkt weggevallen. Laat dan eerst een voorbeeld zien aan de opdrachtgever alvorens je tot drukken overgaat. En als je dan probeert hierover contact te zoeken blijkt er ineens geen enkele mail beantwoord te worden. Ik zal echt niemand aanraden om ook maar iets te bestellen!

14 janvier 2022

Geen ster waardig

Geen ster waardig. Maand voor kerst besteld met 2 weken verzend zogenaamd. We zitten nu halverwege januari en ik heb ze eraan moeten herinneren dat ik nog geen pakketje binnen heb gekregen en/of uberhaubt updates.

Vervolgens reactie gekregen dat ik me geen zorgen hoefde te maken omdat het "meestal binnen 14 dagen" wordt verzonden terwijl ik er al 1.5 maand op wacht.

14 janvier 2022

Totaal ander design gekregen

Onderbroek met meerdere leuke foto’s besteld voor mijn ongeneeslijk zieke vriend. Hebben ze maar 1 foto voor het design gebruikt terwijl ik duidelijk meerdere heb opgestuurd en nog via de mail contact heb gehad met ze. Heb ik dus best veel geld betaald voor iets wat niet volgens mijn wens is gemaakt. Vervolgens heb ik contact met ze op genomen maar wilde ze perse dag ik een nieuwe bestelling zou plaatsen en anders konden ze niks doen.

13 janvier 2022

Begin december gepersonaliseerde…

Begin december gepersonaliseerde kerstsokken als kerstcadeau besteld. Vandaag (13 januari!) Ontvangen. De kwaliteit is ook ronduit slecht. De rode verf is helemal uitgelopen aan de binnenkant en de foto is wazig. Je krijgt wel 5 mails over hoe zwaar ze aan quality checks tillen en dat alles goed gecontroleerd wordt, en dan krijg je zoiets toe? Nooit nog bestel ik daar iets. Een schande.

13 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Lange levertijd en slechte kwaliteit

Lange levertijd, je wordt met vage mailtjes geinformeerd (emma van faceprints enz...)hoe de status is.
Bestelling ontvangen, wat een prachtige foto, onze designers zijn er mee bezig, je bestelling is vertraagd en meer van dit soort bla, bla...
Maar 4 weken voor een paar sokken is buiten proporties.
En de kwaliteit van de print op de sokken is ronduit slecht.
30 euro is het niet waard.

11 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Extreem lange levertijd en slechte kwaliteit

Extreem lange levertijd waar geen enkele logica inzit, 3 weken maar liefst terwijl 10 dagen beloofd is. Daardoor te laat voor kerst terwijl ruim op tijd besteld. Geen reactie op e-mails, slechte kwaliteit sok en print.
Al met al, waardeloos en weggegooid geld.

10 janvier 2022

laattijdige levering

De kwaliteit van de sokken is best oké, maar ik ben enorm ontgoocheld in de levertijd. Ik heb bijna een maand moeten wachten, waardoor mijn kerstcadeau dat op 6 december al was besteld pas op 30 december is aangekomen....

9 janvier 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

De afbeeldingen zijn zeer goed

De afbeeldingen zijn zeer goed. Persoonlijk vind ik de kleuren van de sokken (ik had roze en groene besteld) minder mooi. Niet de kleuren van deze tijd maar in mijn optiek goedkoop uitziende kwaliteit. Maar nogmaals: de print zit er goed en mooi op. Denk een kwestie van persoonlijke smaak als het gaat om de kleuren.

9 janvier 2022

Horrible experience

Horrible experience. They promise “14 days delivery”, it didn’t even come close to that. Also, you can add notes to the ‘makers’ of the product about specific pictures, they do not even look at that. Wouldn’t recommend it to anyone.

Nep bedrijf?

Begin december drie paar sokken als kerstcadeau besteld. Ik kreeg regelmatig updates over de status van de bestelling en toen niets meer. Op 23 dec het bedrijf aangeschreven en toen kreeg ik per kerende bericht dat de bestelling verstuurd was, echter zonder werkende track&trace. Dit zou normaal zijn voor verzendingen naar Belgie. Begin januari gemeld dat ik niets ontvangen had en dat ik mijn geld terug wilde, maar dat ging niet want de bestelling was ‘verzonden’. We zijn nu 6 januari en ik heb nog steeds geen sokken gezien. Op mijn mails reageert het bedrijf niet meer.

Vreselijke service!!!!

9 december een bestelling geplaatst, zou voor Kerstmis binnen zijn. Niets gekregen tot op heden.... gemaild dat ik de bestelling ook niet meer nodig heb, 1 keer een mail terug gehad daarin ontwijken ze mijn vraag en kreeg ik enkel een update over de levertijd. Erna nog 2 keer gemaild... dat ik het niet meer nodig heb, geen reactie.

Het was bedoeld voor onder de kerstboom ( sokken met het gezicht van mijn baby erop ) als "grapje" om te dragen met Kerstmis. Ze is inmiddels alweer gegroeid dus het klopt ook niet meer & de lol is er vanaf.... het word een "duur grapje"

Nu ik al deze reacties lees, ga ik ze niemand aanbevelen en er nooit meer iets bestellen.

Noté 1 sur 5 étoiles

10 december een bestelling gedaan van…

10 december een bestelling gedaan van een kersttrui met een foto bedrukt op de voorkant. Helaas niet binnen de beloofde 10/14 dagen binnengekregen, vervolgens heb ik er niks meer wat van gehoord en ik weet nu nog niet hoe het ervoor staat met mijn bestelling.

Geen aanrader dus !!

5 janvier 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus