Faceprints Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel niet bij dit bedrijf, ze geven je eerst een gedetailleerd overzicht wat er gaat gebeuren, na de 14 dagen gaat er "zogezegd" van alles mis: of het adres is niet juist en is het pakket retour na... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Net als die vele mensen hieronder word ik ook aan het lijntje gehouden. Eerst amper reactie, dan loze beloftes en uiteindelijk gewoon flagrante leugens. Op 27/12 lieten ze me, nadat ik meermaals om... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Schandalig bedrijf. BESTEL hier niks!!!! Ik kom heel graag met andere mensen in contact die ook hun spullen nooit gekregen hebben en geen geld hebben teruggekregen. Ik zou graag een gezamenlijke aangi... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling: bedrukte sokken + onderbroek. Ik kreeg een ontvangstbevestiging waar duidelijk in stond omschreven welke stappen er in het proces zaten en hoe lang dat ongeveer zou duren. Eerder dan ver... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

OPLICHTERS

Wat een verschrikkelijke service en kwaliteit en dat voor die prijzen!! Een tip, bestel HIER NOOIT IETS!!! De sokken zijn veel te laat geleverd, na 4 emails te hebben ontvangen dat ze de drukkerij hebben verlaten na goedkeuring. Nou, het gezicht van mijn vriend staat er niet eens op en mijn gezicht is half en super slecht afgedrukt. Totaal niet conform de aangeleverde afbeelding. We kunnen het gebruiken als wc papier. Bestel liever ergens anders waar je wel waar voor je geld krijgt en de klant koning is. OPLICHTERS DAT ZIJN HET!!!!

23 février 2022

Belachelijk lange levertijd

Belachelijk lange levertijd. Heb bij een ander bedrijf (wanapix.nl; aanrader) een groot badlaken besteld; dat was binnen 3 werkdagen in huis. Wilde er ook een zwembroek bij. Deze bij faceprints besteld, maar duurt nu al meer dan twee weken. Serieus…? Echt niet meer van deze tijd.
Aan de overige reviews te zien kan t nog erger…

22 février 2022

VERSCHRIKKELIJK

Wat is dit een verschrikkelijk bedrijf zeg. Verkeerde onderbroek gekregen, maarliefst 5 weken moeten wachten en had het graag op valentijnsdag willen geven. Meerdere malen gemaild en elke keer een verschrikkelijk antwoord. Bestel hier absoluut niet!

22 février 2022

BELACHELIJK slecht

Op 1 februari wat besteld en het zou op tijd binnen komen. ik wacht al 20 dagen en heb nog steeds niks binnen. Ik heb al meerdere mails gestuurd en krijg steeds te horen dat het onderweg is. Maar dat is niet zo. Continu hetzelfde antwoord. Ik wil mijn geld terug. BELACHELIJK dat dit nog kan bestaan en er staat ook nergens een telefoonnummer. Ik had eerst reviews moeten lezen..

DOE DIT NIET!

21 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Foute sokken ontvangen en nog steeds geen nieuwe

Sokken (te laat) ontvangen, maar omdat ze mijn opmerking niet hadden gelezen, hebben ze de verkeerde foto op de sokken gezet. Toen ben ik beloofd nieuwe sokken toegestuurd te krijgen, maar deze zijn 1,5 maand later nog steeds niet binnen. Er is gezegd dat ze zijn verzonden, maar dat geloof ik niet. Drie mails naar de klantenservice zijn tot nu toe onbeantwoord gebleven.

21 février 2022

Ronduit een slecht bedrijf

Heb 21 januari sokken besteld met een beloofde levertijd van 10-14 dagen. Het is ondertussen 17 februari en nog steeds geen bestelling. Ook geen reactie ontvangen op mijn mailtjes en teruggave van aankoop bedrag. Wel ontvang je "lekker-maak" mailtjes dat ze de bestelling hadden ontvangen en dat het in productie werd genomen. Maar leveren: ho maar! Reactie op je mailtjes: ho maar!
Bestel niet bij dit bedrijf!
Ik ben zo dom geweest om niet eerst de reviews te lezen. Maak niet dezelfde fout als ik.

17 février 2022

Slecht

Lange levertijd en product is niet deugdelijk. Slechte kwaliteit van zowel sokken als de foto's

16 février 2022

Belachelijke service…

Belachelijke service…. Eerst maken ze je lekker met leuke mailtjes waarmee ze Tijd kopen. Vervolgens is het geduld op en duurt het nog weken voor je iets krijgt. Inmiddels ben ik een maand onderweg en heb nog niks… ook mailtjes aan de servicedesk mag niet baten. Tot 2 keer toe (bijna) dezelfde inhoudsloze nietszeggende mail als antwoord gekregen.

Duidelijk kunnen ze de vraag niet aan na al deze marketing… roemloos zullen te ten onder gaan.

14 février 2022

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf! Vanaf het moment dat je iets hebt besteld word je dagelijks warm gemaakt met een berichtje dat ze de bestelling hebben ontvangen, dat de foto's zijn goedgekeurd, dat het naar de drukker is et cetera et cetera. Alleen maar berichten om je lekker te houden van na 4(!) weken nog steeds niets ontvangen. KOOP HIER NIETS!!!! Ik lees dat de kwaliteit van de sokken - mocht je al iets ontvangen - ook nog eens waardeloos is. Ik houd jullie op de hoogte ....

11 février 2022

Wat een slecht bedrijf

Begin december een bestelling geplaatst, half januari pas binnen gekregen. Kwaliteit liet de wensen over, foto’s erg slecht uitgeknipt. Je word niet op de hoogte gehouden van het proces. Na de bestelling ontvangen te hebben, was ik niet tevreden. Contact opgenomen met faceprints, reactie duurt erg lang. Beloofd om een nieuw product op te sturen, ook hier werd je niet op de hoogte gehouden van het proces. Een maand later, zonder iets ontvangen te hebben en meerdere keren contact te hebben gezocht, mijn geld terug gevraagd. Je word erg onvriendelijk te woord gestaan, als ze al de moeite nemen om te reageren. Ik zou iedereen aanraden om bij een ander bedrijf je bedrukte produceren te bestellen.

10 février 2022

Zeer slecht!

Zeer slecht!! Sokken met een vervormd hoofd gekregen. Eerste week van december mail contact gehad, er zou nieuwe sokken opgestuurd worden. Eind december is er het laatst gereageerd op de mail. Heb nog steeds niks ontvangen en de mail waarin ik mijn geld terug vraag word snoeihard genegeerd! Vreselijke service. 20 euro voor een paar synthetische sokken met een vervormd hoofd erop...

5 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Rood hoofd op alle sokken

7 December een bestelling gedaan voor de kerst, pas begin januari ontvangen. Blijk ik een rood hoofd te hebben al alle sokken. Mail contact gehad en ze zouden nieuwe leveren. Vandaag 4 februari nieuwe ontvangen en weer hetzelfde rode hoofd er op. Daarna heb ik ze een vriendelijke mail gestuurd en deze review geschreven.

4 février 2022

Nooit gekregen

Na 11 weken nog steets niet gekregen .
Na iedere cominucatie , kreeg ik tehoren dat het de volgende week geleverd wordt .Maar er kwam niets .
Na tussenkomst Test Aankoop binnen de 2u bedrag terug betaald. Raar he het was toch onderweg .

3 février 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3-4 weken wachten eindelijk sokken…

Na 3-4 weken wachten eindelijk sokken binnen. De kwaliteit is echt baggerslecht, lijkt nergens op vergeleken de foto's waarmee het bedrijf adverteert. 20 euro voor zulke slechte service en slechte kwaliteit gaat hem voor mij nooit meer worden.

30 janvier 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

De sokken zijn leuk geworden

Toch blij dat ik ze heb gekocht. Ik heb er wel 7 weken op moeten wachten. Volgens mij heeft het bedrijf tijdens de feestdagen gewoon meer bestellingen gehad dan ze aankonden. Ik kan daar, ondanks de wat stroeve communicatie, wel begrip voor opbrengen.

30 janvier 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus