Fietsenopfietsen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een uitverkochte fiets had gekocht, kreeg ik 5% korting op mijn vervolg bestelling, die ik vergat te innen bij mijn 2de bestelling, ik deze alsnog gestort kreeg, geef ik deze service en gelev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service. Standaard was ineens weg van de fiets verloren onderweg. Na dagen heen en weer appen kreeg ik dan als nog een nieuwe maar dit was onze eigen schuld! Nu wee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een bedrijf, fietsen worden verzonden met PostNL, indien adres gegevens bijvoorbeeld niet kloppen of wat voor reden ook. Zodra de PostNL chauffeur niet moeite stopt voor de juiste adres wordt deze... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

NOOIT HIER WAT KOPEN!

NOOIT HIER WAT KOPEN!
Iedereen heeft begrip voor de huidige speciale omstandigheden, maar dit bedrijf heeft waardeloze service, komt beloftes niet na, en onbereikbare (niet bestaande?) klantenservice. Wacht al 2 weken of fietsje (die volgende dag geleverd zou worden). Zoals gezegd, vertraging is niet erg, maar 2 weken, zonder bericht en zonder bereikbare klantenservice is belachelijk. Als het te druk is, of te weinig personeel, dan zou je geen beloftes moeten maken. Alleen de schuld aan vervoerders geven op een voicemail is niet bepaald klantenservice.
Ik ben heel benieuwd wanneer de fiets gaat komen, maar het wordt steeds lastiger uit te leggen waarom mijn dochtertje nog steeds haar verjaardagscadeau niet heeft.
Vertraging; geen probleem. Valse beloftes en onbereikbaar zijn; onaanvaardbaar. Raad iedereen af hier te kopen.

28 mai 2020

Waardeloze klantenservice

Op 27 april een fiets besteld. Ontstaat er een leveringsprobleem bij DHL ivm beschadiging. Vervelend, maar kan gebeuren. Helaas snappen ze bij FoF niet dat je een leveringsprobleem voor klanten moet oplossen.

Na meerdere keren heen-en-weer gemaild te hebben is ons verteld dat het pakketje eerst retour moet naar fabrikant. Na weer een week niks te horen namen we vandaag (inmiddels 20 mei...) zelf contact op met DHL. Krijgen we doodleuk te horen dat de fiets nog steeds bij DHL staat omdat ze niks van de fabrikant hebben gehoord.

Kortom, bij leveringsproblemen geeft FoF niet thuis en schuift de verantwoordelijkheid af op de bezorgers en leverancier. Bovendien komen ze de beloofde 2 werkdagen reactietermijn niet na waardoor je minstens een week wacht op antwoord. Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar.

Het valt me uit de reviews hier op dat de fietsen die wél geleverd zijn vaak schade hebben. Ik ben bang dat dit een gevalletje Kassa wordt...

Ik adviseer niet vaak, maar koop hier je fiets niet. Zonde van je tijd, geld en energie. Wij eisen ons geld terug.

EEN GEWAARSCHUWD MENS...

Eind april een fiets besteld. Bij aankomst bleek dat er een fabricage fout was. Contact opgenomen om de fiets retour te sturen. Eerst kregen wij netjes bericht terug. Waarop wij netjes hebben geantwoord. Maar na het afspreken van een datum voor een ophaalmoment voor het retour van de fiets werd het muisstil. Wij hebben nu meerdere mails erachter aan gestuurd, we zijn nu een maand verder. De fiets staat hier nog steeds, en we hebben nog geen rode cent gezien. Ik gun de mensen die dit runnen een faillissement. Wij gaan juridisch stappen onder nemen. Dat deze organisatie snel opgedoekt mag worden !!!!

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Ik ben al bijna twee maanden bezig om mijn klacht over de kapot geleverde fiets aan te pakken. Na een paar mailtjes reageren ze niet meer. Telefonisch niet te bereiken. En nu een zeer verdrietige dochter die niet kan fietsen. Waardeloos dit bedrijf. Nooit een fiets daar kopen!

ZE MOETEN DEZE ZAAK SLUITEN!!! Update 8juni 2020

ZE MOETEN DEZE ZAAK SLUITEN!!!
Heb 3 weken geleden 2 fietsen gekocht. 1ervan bleek net iets te klein te zijn en heb hem niet eens uit de verpakking gedaan. Dus heb ik de retourprocedure gevolgd ,mailtje gestuurd, video opname foto's enz...
Krijg ik na 3 dagen pas een antwoord dat ik 25€ moet betalen voor de retourzending tot daar geen probleem heb ik ook meteen gedaan. Heb dan ook ondertussen een andere fiets gekocht bij hun wat ik hoogstwaarschijnlijk beter niet had gedaan. Verleden vrijdag krijg ik een mail dat DHL dinsdag de fiets komt ophalen en wat gebeurd er nu? Die man van DHL wilde hem niet meenemen omdat hij geen plaats heeft in zijn wagen!!! Heb direct een mail geschreven naar fietsenopfietsen maar sedert dien is het muisstil. Ze antwoorden niet en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Wat nu? Krijg ik mijn geld nog terug???
Helena uit Gent

Update: vandaag 08juni 2020: er is nog steeds niks verandert. De fiets is nog altijd niet opgehaald al hebben ze mij geantwoord na een klacht bij Test-Aankoop. Die zouden ze vandaag komen ophalen. Resultaat de fiets staat nog steeds bij mij. MENSEN DIE MET HETZELFDE PROBLEEM ZITTEN, DIEN KLACHT IN BIJ TESTAANKOOP SAMEN STAAN WE STERK!!! Die mogen niet langer blijven werken en mensen bedonderen!
Groeten Helena uit Gent

14 mai 2020

Fietsopfietsen schandalig te werk

Heb ip 30-4 fiets besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Fiets was toch iets te groot voor hem. Direct gemaild dat ik hem retour wou zenden en een nieuw fiets wilden bestellen. Na 3 dagen krijgen we reactie hoe de procedure ingang moest gezeten worden. Direct betaald voor de terug zending. Tot heden niks meer vernomen van fietsopfietsen. Meerdere email verstuurd waar ze niet op reageren. En telefonisch niet bereikbaar je krijgt een bandje met een kutsmoes dat ivm corona ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Schandalig dat ze je gewoon zo laten zitten. Weer verstandig en koop daar uit geen fiets. Er zijn voldoende ander online fietsenwinkel die iig wel fatsoen hebben om iets netjes af te handelen.

14 mai 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

blijkbaar ook crisis bij FoF.nl !

Eenmaal besteld krijg je geen feedback meer. Klantendienst is totaal onbereikbaar!
Na twee weken heb ik mijn bestelling geannuleerd. Uiteraard geen reactie of terugbetaling ontvangen. Pas na een week antwoord ontvangen,... terugbetaling is dan wel gelukt. Na een beetje creativiteit

Ik vrees dat ze een tekort aan personeel hebben. Ze kunnen beter de webshop sluiten als je hun maximaal aantal te verwerken orders hebben bereikt.

Jammer, ik had een gelukkige fietser kunnen zijn!

13 mai 2020

The WORST

I ordered a bike 5 weeks ago, which has not arrived to this day. They are not available by phone and do not respond to e-mails.
I really regret ordering from here and who knows when I will get my money back if I ever get it back.

13 mai 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Man man man wat een SCHANDE

Man man man wat een SCHANDE!
Fiets werd wel keurig optijd geleverd.
Maar wat er dan volgde was gewoon niet acceptabel.
Fiets moet je nog beetje assembleren oké geen enkel problemen mee.
Maar als je ene voorwiel krijgt die niet goed uitgelijnd is en waarvan de schijfremmen al krom staan + het ventiel op de achterband gewoon stuk wordt geleverd word ik hier niet echt blij van.
Als je nadien nog 1 week moet wachten op een reactie vind ik dit niet normaal. Tot nu toe alleen een standaard reply mail mogen ontvangen. Binnen 3 dagen vervalt de retour garantie... Zal ik ze tegen dan hebben gehoord? Betwijfel het ten sterkste.
Ik ben nooit de persoon die ene review zou plaatsen, laat staan een slechte. Maar bij deze zijn de lezers gewaarschuwd. KOOP HIER NIET!

11 mai 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon keurig op tijd geleverd

We hebben een kinderfiets besteld voor onze kleinzoon. Vooraf geen reviews gelezen....waren er na het lezen van de reviews niet gerust op dat we geleverd zou krijgen. Echter keurig, na 1 dag, werd de fiets door dhl geleverd.

7 mai 2020

Slecht!

We zitten al ruim een week te wachten op de levering van een kinderfietsje.
Zoals hier duidelijk te lezen valt is deze webshop NIET telefonisch bereikbaar, ook hebben ze nog steeds niet gereageerd op mijn mail.
Na 45min. in de wacht bij postNL weet ik nog niks, trackingcode geeft niet aan waar het pakket is en pakket is nog niet gesorteerd.
Waarschijnlijk is het pakket nog helemaal niet afgegeven aan postNL.
Bisschops BV valt hier veel te verwijten, dit roept om andere maatregelen.
Ik waarschuw iedereen die deze review leest hier niks te bestellen, je bent aan de goden overgeleverd.

4 mai 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben super content van de fiets

Ik ben super content van de fiets! Vorige dag besteld en dag erna meteen in huis. Ook makkelijk om in elkaar te steken. Gewoon goed de remmen laten afstellen en klaar. Ik heb een hele fietstocht gedaan en het was heel comfortabel. Ik las hier zo slechte recensies. Maar integendeel. Wij zijn content! Bedankt.

3 mai 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets gekocht en nog steeds niet…

Fiets gekocht en nog steeds niet geleverd. Telefonisch niet te bereiken en reageren ook niet op e-mails.
Geen idee hoe ik mijn geld terug ga krijgen want de fiets zal niet meer komen ben ik bang

30 avril 2020

waardeloze bedoeling..

waardeloze bedoeling... bestelling gedaan, netjes geleverd maar kapot. telefoon wordt niet opgepakt en inmiddels al verschillende mailtjes de deur uit gedaan en op facebook bericht gedaan maar reactie??? nee totaal niet. koop nooit hier een product!!

29 avril 2020

Ongepast gedrag!

Wat een service! Geen dus! Hun belofte na 1 dag geleverd, een grove leugen. Kan wel begrijpen dat in deze tijden de levering langer kan duren, maar er is zelfs geen track and trace code te bespeuren! Nemen de telefoon niet op, geen antwoorden op de vele mails die altijd vriendelijk zijn geweest. Dit trekt er niet op! Had moeten kiezen voor achteraf betalen, had ik tenminste de bestelling kunnen annuleren. Had ik de reviews maar eerst gelezen. Liever iets meer betalen voor een fiets en dan ook een service krijgen! Dit is ongehoord! Morgen geen antwoord, dan zal ik verdere stappen ondernemen! Als betalende klant heb ik immers ook mijn rechten!

23 avril 2020

Sehr schlechter Service!

Sehr schlechter Service!
Fahrrad wurde mit defekter Gangschaltung geliefert und wir mussten selbst für den Rückversand aufkommen (25€). Ein mühseliges hin- und her, bis das Fahrrad abgeholt wird.
Kundenservice nur schwer zu erreichen und absolut uneinsichtig.
Ich kann von einem weiteren Kauf dort nur abraten.

23 avril 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een fiets voor mijn zoontje…

Ik heb een fiets voor mijn zoontje gekocht. Hij kraakt ontzettend veel. Ik moest een video opsturen zodat ze hem kosteloos kunnen ophalen. Heb de video gestuurd maar niemand reageert op mijn mail, telefoon word niet opgenomen. Ik snap er letterlijk niks van.

20 avril 2020

Enorme slechte klantenservice

Enorme slechte ervaring. Ik heb een fiets voor onze dochter besteld en ook gekregen. Helaas zat er een slag in het achterwiel. Hier achteraan gebeld (2 x 25 minuten in de wacht)en vervolgens kreeg ik een mail dat ik de fiets weer compleet moest demonteren. Anders halen ze de fiets niet op.
Nadat ik aangegeven heb dat dit wel een hele slechte klantenservice is, waren ze bereid het achterwiel op te sturen. Helaas wachten we nu al heel lang op de fiets en is mijn meisje nog steeds erg teleurgesteld.

10 avril 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus