Fietsenopfietsen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bere... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service. Standaard was ineens weg van de fiets verloren onderweg. Na dagen heen en weer appen kreeg ik dan als nog een nieuwe maar dit was onze eigen schuld! Nu wee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een bedrijf, fietsen worden verzonden met PostNL, indien adres gegevens bijvoorbeeld niet kloppen of wat voor reden ook. Zodra de PostNL chauffeur niet moeite stopt voor de juiste adres wordt deze... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een uitverkochte fiets had…

Omdat ik een uitverkochte fiets had gekocht, kreeg ik 5% korting op mijn vervolg bestelling, die ik vergat te innen bij mijn 2de bestelling, ik deze alsnog gestort kreeg, geef ik deze service en geleverde fiets 5* omdat het gewoon goed was. Groeten uit Zeeland ☀️

15 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik schrik van de reviews op trustpilot

Ik schrik van de reviews op trustpilot, want als ik dit allemaal had gelezen weet ik niet of ik hier een fiets voor m’n dochter besteld had. Ik heb dat dus gedaan en de levering was super snel. M’n schoonvader is fietsenmaker, dus hij heeft hem even helemaal nagelopen voor ons (doet hij bij elke fiets) en was helemaal prima!

26 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as…

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bereikbaar!!!
Hele slechte service!!!
Ik zou niemand aanraden!!!
Goedkoop is duurkoop bij deze online webshop!!!

2 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier nooit een fiets

Wij hebben voor onze dochter een transportfiets besteld in de kleur metallic groen. Eenmaal binnen gekomen kwamen we er snel achter dat het voorrek is geleverd in de kleur mosgroen.

Telefonisch contact is niet mogelijk en alles verloopt via de whatssapp wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Het voorrek in de juiste kleur opnieuw leveren was niet mogelijk omdat dit er niet was. Heel vreemd verhaal wat je niet verwacht van een fiets die is besteld in metallic groen. Als oplossing kon er wel een spuitbus worden geleverd. Men verwacht dat je dit zelf oplost als je een hagelnieuwe fiets koopt. Ik kreeg 40 euro teruggestort voor de tijd die ik eraan kwijt was.

De spuitbus was binnengekomen, rek opgeschuurd en na het opnieuw in de lak te hebben gezet, was het wederom de kleur mosgroen. Opnieuw contact opgenomen en ik kreeg te horen dat een spuitbus metallic groen niet leverbaar was via de fabrikant. Ik sta hier echt van te kijken en ik heb het idee dat men niet de moeite doet om een passende oplossing te bieden.
In mijn ogen pure amateurisme van deze klantenservice.

Ik heb tweemaal een credit ontvangen maar ik wil iedereen toch waarschuwen om nog een keer goed na te denken om hier een fiets te kopen.
Koop lekker lokaal en geniet van de goede service die men kan aanbieden in een winkel.

Wij kopen in ieder geval nooit meer een fiets!

25 août 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Levering van fiets binnen 24 uur

Levering van fiets binnen 24 uur , Fiets ook niet te duur als ik zelfde soort fiets hier in winkel koop stuk duurder uit. Alleen in elkaar zetten was uitdaging, voor mee gekochte slot moet ik naar fietsenmaker dat lukt ons hier niet om te monteren. Als er weer een fiets aangeschaft moet worden koop ik hier zeker weer. Topbedrijf.

19 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit en teleurstellende…

Slechte kwaliteit en teleurstellende klantenservice

In maart heb ik hier een fiets voor mijn zoon gekocht. Helaas is de fiets na ongeveer 4,5 maand al geplaagd door meerdere ernstige problemen. De ketting vliegt regelmatig van de fiets, ondanks dat deze is gespannen, de versnellingsregeling zit los, het achterwiel loopt niet goed en blijft hangen en het zadel is inmiddels kapot. Ook heb ik problemen met de remmen gemeld. Mijn zoon is door het aflopen van de ketting meerdere keren hard gevallen.

Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en foto’s/filmpjes van de problemen aangeleverd. De reactie is dat een fiets een “onderhoudsgevoelig product” is en dat ik de fiets bij een fietsenmaker een onderhoudsbeurt moet laten geven. De kosten daarvan willen ze niet vergoeden. Als oplossing bieden ze alleen een nieuw zadel aan.

Een fiets van slechts enkele maanden oud die zoveel problemen vertoont, vind ik absoluut niet normaal. Een nieuw zadel lost de overige problemen niet op en ik vind het bijzonder teleurstellend dat de verantwoordelijkheid hiervoor volledig bij de klant wordt gelegd onder het mom van onderhoud.

Omdat we er met de verkoper niet uitkomen, leg ik de zaak inmiddels voor aan mijn rechtsbijstandsverzekering.

Voor mij een zeer teleurstellende aankoop, zowel vanwege de kwaliteit van de fiets als vanwege de manier waarop mijn klacht wordt afgehandeld.

19 août 2026

Tevreden!

Ik was huiverig door de andere reviews maar wij hebben de Sjoef kinderfiets snel en goed ontvangen. Alles ziet er netjes uit en werkt naar behoren. Per mail werden wij goed op de hoogte gehouden. Wij zijn tevreden!

12 août 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Schroefdraad trapper niet goed

Schroefdraad trapper niet goed, moeilijk te monteren. 1 schroef die we moeten demonteren om later weer te monteren zit muurvast in het frame.
Handleiding vinden we ronduit slecht

9 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Na een week nog niks binnen..

Fiets besteld voor mijn zoontje op 30 juli er stond voor 15:00 uur besteld is vandaag verzonden.. week later nog steeds niks binnen. Volgens de klantenservice is mijn pakket overgedragen aan DPD en volgens DPD niet.. heel raar allemaal

7 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte kwaliteit van onderdelen en vrijwel geen service

We hebben een Sjoef Climb aangeschaft. De fiets zelf is op zich oké, maar meerdere bijgeleverde onderdelen bleken van slechte kwaliteit. Verder zijn vooral de communicatie en service van fietsenopfietsen.nl zeer teleurstellend.

Na enkele weken brak een onderdeel van de fietsstandaard af. Hierdoor werd de standaard niet meer tegengehouden en bleef deze niet meer staan. Het materiaal vertoonde scheurtjes en leek broos.

We hebben dit gemeld bij fietsenopfietsen.nl, maar kregen uitsluitend standaardreacties, waarin werd gesteld dat het probleem niet onder de garantie viel. Er werd inhoudelijk niet ingegaan op het defect, de korte gebruiksduur of de meegestuurde informatie.

Kort daarna brak ook het achterspatbord af. De bevestigingsarm scheurde zonder duidelijke aanleiding af. Ook hiervan hebben we melding gemaakt. Opnieuw ontvingen we dezelfde standaardreactie: het defect zou niet onder de garantie vallen. Een inhoudelijke beoordeling of oplossing bleef wederom uit.

Het gaat ons niet eens om de kosten van een standaard of spatbord. Die onderdelen zijn relatief goedkoop. Het probleem is dat dergelijke gebreken bij een kinderfiets van slechts enkele weken oud niet mogen voorkomen. Van een kinderfiets mag je verwachten dat de onderdelen degelijk en veilig zijn.

Omdat fietsenopfietsen.nl niet inhoudelijk op onze zorgen reageerde, hebben we de fiets vandaag op eigen kosten naar een fietsenmaker gebracht voor controle. Na twee onderdelen die zo kort na aankoop afbreken, willen we zekerheid dat de rest van de fiets wel veilig en betrouwbaar is.

Op basis van onze ervaring raad ik fietsenopfietsen.nl af. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de geleverde onderdelen, maar vooral vanwege de gebrekkige communicatie, het ontbreken van een inhoudelijke beoordeling en de vrijwel afwezige service. Zeer teleurstellend.

6 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service

Nu weer twee weken verder ketting gaat elke keer eraf, versnellingen schieten door van beide fietsen! Onze tweeling heeft beide deze fiets gekregen! allemaal geen klachten maar een onderhoudsbeurt moet hij hebben na nog geen 2 maanden en uiteraard zelf betalen! Absurd gewoon! Schroef van het zadel draaide door dus zadel kan niet meer omhoog, stuur zit los draait gewoon alle kanten op allemaal na 2 maanden onderhoudsbeurt nodig! En 0 service vanuit hen. Nooit een fiets online kopen hier! Alleen maar ellende en 0 service!

23 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met…

Zeer slechte ervaring met Fietsenopfietsen.

Mijn fiets werd beschadigd en defect geleverd. Binnen drie uur na ontvangst heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice. In plaats van mij te helpen, werd ik beschuldigd dat ik de schade zelf had veroorzaakt.

Ik heb de fiets laten controleren door een professionele fietsenmaker. Hij bevestigde dat het defect al aanwezig was en dat de fiets niet te repareren is. De fiets kan niet goed worden gesloten en ook niet worden ingeklapt, waardoor hij onbruikbaar is.

Ondanks dat ik foto’s, bewijzen en alle gesprekken heb gestuurd, weigerde de klantenservice een passende oplossing te bieden. Ik voelde mij totaal niet serieus genomen. De communicatie was onprofessioneel, mijn berichten werden genegeerd en ik werd onrespectvol behandeld.

Ik raad niemand aan om hier een fiets te kopen. Als er iets misgaat, kun je helaas niet rekenen op goede service of een eerlijke oplossing.

7 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb twee weken geleden een fiets…

Ik heb twee weken geleden een fiets gekocht en heb deze nog steeds niet ontvangen. Ik stuur telkens berichten, maar krijg alleen reacties waar ik niets mee kan. Ik heb er enorm veel spijt van!
Niet doen, bestel hier niet! Wat ze beloven, maken ze niet waar. Slechte communicatie en geen duidelijke oplossing. Echt een teleurstellende ervaring.

18 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Houdt zich niet aan de Europese wet

Een helm gekocht van het merk Vinz via Bol. Binnen een jaar is de bevestiging van het vizier foetsie. Het bedrijf heeft gratis een nieuwe set opgestuurd, want garantie. Nu, nog binnen de 2 jaar is de bevestiging weer foetsie, echter zegt het bedrijf dat zij maar 1 jaar garantie geven. Dit is tegen de Europese wet, maar zij weigeren gratis een nieuwe set op te sturen.
Dus let op bij dit bedrijf dat zij zich niet houden aan de wettelijke Europese garantieregels!!
Melding bij ACM is inmiddels gemaakt.

17 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Fiets wordt met aantal slagen in het…

Fiets wordt met aantal slagen in het wiel afgeleverd. Teven was voorvork ietwat verbogen.
Op zich wordt er goed meegedacht aan een oplossing om de kosten van de fietsenmaker gedeeltelijk te vergoeden, dar is prettig maar in mijn ogen blijft het een ondeugdelijke levering.

16 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kinderfiets snel en compleet geleverd

Kinderfiets snel en compleet geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Achterband was slap, kwestie van oppompen dus. Helaas de dag erop weer leeg. Heb vandaag een mail gestuurd. Binnen 24 uur reactie gehad. We hebben een financiële compensatie gekregen wat de dag erop al op de bankrekening is gestort. Ben heel tevreden over de afhandeling.

11 juin 2026

Mijn complimenten

Ik had een vouwfiets gekocht, maar besloot die niet te houden.
Snelle reacties op mijn retour verzoek gekregen, via mail en whatsapp.
Vanmiddag hebben ze de fiets ontvangen, en binnen 4 uur kreeg ik al een mail voor de terugbetaling.
En 2 uur na hun mail kreeg ik ook al een mail van Klarna dat ik niet meer hoef te betalen.

3 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Let op bestel hier absoluut geen fiets

Let op bestel hier absoluut geen fiets. Het wordt niet geleverd. Dit is echt dringend verzoek, anders kun je naar je centjes fluiten. Ik heb een fiets besteld sjoef, maar niet geleverd gekregen. Ze hebben een chatbot als klantenservice wat reageert, dus je komt er niet uit.

3 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vorig jaar een fiets gekocht

Vorig jaar een fiets gekocht op deze site.. Er wordt geadverteerd met volgende dag in huis maar dit heeft wekenlang geduurd.
Contact kan enkel via whatsapp waar ze slecht op reageren, bij vraag om telefonisch contact kan dit niet.
De reden van de vertraging lag volgens hun helemaal bij de bezorgdienst. Een onderzoek hierna wordt toegezegd maar niet gedaan, ik zou bericht krijgen maar heb elke keer zelf het contact moeten maken. Bejeging was ook zeer slecht.
Uiteindelijk bleek volgens de route dat de bezorgdienst dat fiets in Frankrijk geweest zou zijn?? Hier niet eens meer reactie op gehad toen ik dat voorlegde.

ik zou het echt niemand aanraden, het is het niet waard!

16 juin 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus