Fietsenopfietsen Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Nog niet eens 2 maanden en de trap as is uit fiets gelopen! contact opgenomen en krijg als reactie dat het niet onder de garantie valt!!! En maar aan het lijntje houden!!! Moeilijk telefonisch bere... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik een uitverkochte fiets had gekocht, kreeg ik 5% korting op mijn vervolg bestelling, die ik vergat te innen bij mijn 2de bestelling, ik deze alsnog gestort kreeg, geef ik deze service en gelev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechtste ervaring ooit met de service. Standaard was ineens weg van de fiets verloren onderweg. Na dagen heen en weer appen kreeg ik dan als nog een nieuwe maar dit was onze eigen schuld! Nu wee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een bedrijf, fietsen worden verzonden met PostNL, indien adres gegevens bijvoorbeeld niet kloppen of wat voor reden ook. Zodra de PostNL chauffeur niet moeite stopt voor de juiste adres wordt deze... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service hier, telefonisch niet bereikbaar, op mail word niet geantwoord.
Altec Dutch Herenfiets 28 inch N3 - Jeans Blauw besteld , kwam beschadigd en roestig aan. ik ben nu week bezig en een hele hoop eenzijdige mails gestuurd er wordt nergens gereageerd
Ik ga hier nooit maar nooit meer iets bestellen.

16 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

het is dat ik een ster moet geven

het is dat ik een ster moet geven, maar wat een ontzettend slechte service hier, telefonisch niet bereikbaar, op mail word niet geantwoord.
Voorrekje besteld, kwam beschadigd en roestig aan. We zijn nu 1,5 week en een hele hoop eenzijdige mails verder en nog niks bereikt.
Ik ga hier iig nooit meer iets bestellen.

9 juillet 2020

Oplichters

Fiets besteld voor verjaardag dochter
Voor 14:00 besteld morgen in huis..... te mooi om waar tezijn

Al 3 dagen staat bij track en trace link : moet nog ontvangen worden bij post nl

Klantenservice niet bereikbaar

Wij gaan de fiets weigeren als hij toch wordt geleverd .. kosten 18 euro... dit overkomt veel mensen en aan deze kosten verdienen ze een hoop het lijkt erop dat ze dit gewoon structureel doen !

Wij hebben de desbetreffende fiets nu bij bol.com besteld voor 20 euro meer en jaja volgende dag netjes binnen!

Bestel hier niets !, geef iets meer uit!

De positieve beoordelingen die je hier vind zijn onzin en waarschijnlijk van het bedrijf zelf! Oplichters.

9 juillet 2020

Beste Fietsverkoper,

Beste Fietsverkoper,

Eens het bedrag gestort is komt de fiets ook op tijd!
Daar is jullie 1ste ster mee verdient en daarmee houd het positieve verhaal op!
Daarna is het enkel wachten en nog wachten mail na mail met foto's en filmpje om een degelijke oplossing te beden voor de slechte materialen waarmee de fiets is samengesteld. Mijn pedalen as rammelt alsof ie al 100.000km op de teller heeft en er is roest op de bagagedrager.
Jullie voorstel 15€ voor de schade en een offerte van een fietshersteller.
Niemand die er een prijs wil op plakken voor ze de slechte materialen hebben vervangen dus kan ik geen offerte voorleggen.
Weer een mail en weer eens wachten.
Oplossing of niet Jullie verkopen nooit nog en fiets aan mij!
Hopelijk gaat jullie zaak snel onderuit zodat er geen nieuwe slachtoffers meer vallen.Ik lees graag jullie voorwaarden om jullie zelf in te dekken.
De klant daarentegen wordt nadien in de kou gelaten met de miserie die jullie verkopen.
Het moest van mijn hart,
Gegroet,
Een zwaar ontgochelde en ontevreden klant

1 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Nou helemaal geen ster wat mij betreft.

Nou helemaal geen ster wat mij betreft.

Ik ben al vanaf begin mei bezig dat ze een beschadigde fiets ophalen.

Telkens zijn de foto's niet je moet leveren niet goed.
Nu moet ik zorgen voor een andere doos. Omdat deze in eens niet meer goed genoeg zou zijn.
Telefonische contact lukt ook niet.
Corona een mooi excuus.
Hele slechte zaak.
Mensen asjeblieft betaal een paar euro extra bij een andere zaak.
Want je betaalt voor een fiets waarmee je vervolgens niet kunt fietsen...maar je geld terug krijgen gaat ook niet.
Super slecht....

22 juin 2020

Wat een oplichters

Wat een oplichters! Ik heb een fiets besteld voor onze dochter die 2 weken later jarig zou zijn. Voor 14 u besteld morgen in huis! Moet nog steeds komen! Is inmiddels 3 weken geleden. Ik heb netjes betaald maar hoor op al mijn mails die ik stuur helemaal niks!! Ik ben mijn geld kwijt en krijg geen gehoor. Bestel hier aub niks! Die ene ster is nog teveel

22 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Niets geleverd, geld kwijt, geen reactie

fiets besteld en online betaald op 17/5, ondertussen al 14/06, beloven levering binnen 48u maar nog altijd niets ontvangen, telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op e-mails. Langsgaan in hun winkel is geen optie want wij wonen in België. Geld kwijt, niets in plaats, zeer teleurstellend. Nu uitzoeken hoe wij vanuit België iets kunnen ondernemen tegen een Nederlandse winkel.

14 juin 2020

Waardeloos bedrijf

Zoals zo veel reviews hier al zeggen een zeer slechte zaak.

Ook wij hadden een fiets besteld waarvan op de site stond dat deze de volgende dag geleverd zou worden.

Na een week nog geen fiets en geen enkele reactie op de mail waarin we de fiets wilden annuleren. Ook telefonisch zijn ze onbereikbaar.

Anderhalve week later krijgen we een fiets geleverd. Deze hoeven we dus niet meer want we hebben er al 1 besteld en geleverd gekregen door een partij die haar woord wel na komt.

Maar voor een retour brengen ze 25 euro in rekening! We hadden maar moeten annuleren zeggen ze dan!

Kortom ze reageren gewoon niet op de mail en kunnen je dan 25 euro in rekening brengen.

Waardeloos stukje bedrijfsvoering.

11 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Een fiets besteld maar die is niet goed…

Een fiets besteld maar die is niet goed in elkaar gezet. De achterband loopt aan. Na meerdere mails naar het contact centre nog steeds geen reactie. Wel betaald en geen goede fiets. ZEKER GEEN AANRADER!!!! Hopen op snel contact en anders maar overal vol spammen. Een zwaar teleurgestelde vader en zijn zoon.

11 juin 2020

Pas op !!!!!

Kinderfiets besteld en betaald, zou de volgende dag worden geleverd. 14 dagen verder geen fiets, telefonisch niet bereikbaar en geen antwoordt via mail.
Gezien de slechte reviews vrees ik dat ik geen fiets krijg en mijn geld kwijt ben. Dus mensen let op. Pure oplichterij. !!!!Na enkele maanden toch mijn geld terug gekregen!!!!!

9 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a bike just over 4 weeks ago…

Ordered a bike just over 4 weeks ago but it hasn't been delivered yet. No response on emails, not available through the phone. I have no idea if we will ever get the bike at all and I have no option to cancel my order since I'm not able to get in contact with them.

8 juin 2020

Geen reactie op klachten

Op 18 mei klachten over de geleverde kinderfiets gemeld, inclusief filmpjes en foto’s. Krijg 9 dagen later reactie dat ze de foto’s en filmpjes niet kunnen openen. Of ik ze via WeTransfer wil versturen. Direct gedaan en tot op heden geen reactie. Klantenservice onbereikbaar. Lees nu pas de slechte reviews.
De volgende keer ga ik weer naar de plaatselijke fietsenmaker....

6 juin 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte (geen) communicatie en fiets kapot binnen 24 uur!

Ik heb 22 mei een fiets gekocht bij fietsen op fietsen. Het begon met de bezorging. Ik kreeg netjes een track and trace voor accessoires die de volgende werkdag werden bezorgd. Vervolgens geen nieuws over de bezorging van de fiets. Telefonisch niet bereikbaar dus maar gemaild (nooit antwoord gekregen, het is nu 4 juni). Op 26 mei werd deze fiets alsnog bezorgd zonder vooraf bericht (gelukkig waren we thuis). Na het in elkaar zetten wil ik gaan fietsen hoor ik een keiharde knal. De binnenband is meteen kapot. Ik heb hier op 27 mei over gemaild en nog eens op 3 juni en tot op heden (4 juni) geen reactie mogen ontvangen. Al die tijd heb ik wel betaald en staat de fiets ongebruikt voor de deur en heb ik nog steeds geen vervoer. Hoe gaat fietsen op fietsen dit oplossen? Ik hoor graag. Een ontevreden klant.

4 juin 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Zondag 31-05 besteld

Zondag 31-05 besteld, vandaag 03-06 afgeleverd.
Geen schade aan het frame en alles keurig verpakt.
Enige probleempje is dat ik de linkertrapper er niet op gedraaid krijg, verder alles in orde en kwestie van afstellen vd week.
De trapper morgen maar weer es proberen.
Na de bestelling en betaling las ik de negatieve reviews, dus werd wel een beetje zenuwachtig maar is goed gekomen (op de trapper na eventjes)

3 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden & snelle levering

Hmm Zaterdag heb ik een bestelling geplaatst op FietsenopFietsen. Pas erna las ik de slechte reviews. Was een beetje bang van geworden. Maar kreeg de avond al een track en trace nr. En bij ons (België) was het de maandag een feestdag. Dus rekende erop dat het dinsdag geleverd zou worden. Tot mijn grote verbazing belde PostNL aan met een grote pakketje. Dus weet niet of ik de reviews allemaal moet geloven. Want heb het vrijsnel toegekregen. En heel netjes geen breuken en dergelijke.

3 juin 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Positief!

Afgelopen donderdag 2 fietsen besteld, de levering voor de volgende dag is niet gelukt, (ik ga ervan uit dat dit door de corona periode komt) en door de pinksterdagen werd er pas vandaag (dinsdag) weer geleverd. Er werden netjes 2 grote dozen geleverd.. Ik had er zelf nog niet bij nagedacht dat je een compleet bouwpakket zou krijgen.. maar dankzij mijn handige man staan hier 2 hele nette meiden fietsen!! Heel blij mee en zeker tevreden!

2 juin 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus