Vorige week een draadloze fietscomputer online gekocht. Ná installatie bleek dat de fietscomputer niet gekoppeld werd met de sensor. Deze storing per Whatsapp gemeld. Binnen 3 kwartier werd er ger... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update. Goed contact gehad met Fietsgoedkoper.nl en ze zijn erin mee gegaan en krijg onder garantie toch een nieuw zadel. Toch een top service en goed meegedacht. 2 jaar geleden 2 zadels gekocht van e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer goede service, snel mijn pakket ontvangen ( fietstassen en regen hoes) De regenhoes was stuk er werd DIRECT een nieuwe toegestuurd nou dat is echt een super service toch . Dus niet twijfelen... Voir plus
L'entreprise a répondu
EAN komt niet overeen met geleverde product. Ook nog eens ontzettend veel stof op product. Vermoedelijk oude partij smalle zadels die als normale zadels worden verkocht. Verkoper had nul begrip; eerst... Voir plus
Rijksweg 71, 9731AE, Groningen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik heb recentlijk een nieuw voltano drifter zadel besteld aangezien mijn oude zadel kapot was.
Was een mooi aantal opties waar ik uit kon kiezen en heb voor mijzelf wat opvallends uitgezocht zodat ik mijn fiets na een avond stappen makkelijk terug kan vinden. Kwam zeer snel binnen en kon m er gemakkelijk op zetten. Mijn vriendin vond het zadel zo mooi dat ik een paar dagen na mijn eigen bestelling er ook een voor haar kon bestellen. Wilde dit als verassing doen voor valentijnsdag maar ook deze ook deze weer snel binnen zo snel dat toen ik thuis kwam van werk ze m zelf al had op de fiets had gezet. veraasing mislukt maar als zij t zadel er al op krijg zegt dat genoeg over hoe gemakkelijk dit om de fiets gezet kan worden

Réponse de Fietsgoedkoper
Ik heb laatst een Voltano fietsslot en fietstas besteld bij Fietsgoedkoper.nl en ik ben meer dan tevreden! De levering was supersnel, en alles was netjes verpakt.
Het Voltano fietsslot voelt stevig en betrouwbaar aan precies wat ik zocht zodat mijn fiets in de stad niet snel gejat word. De fietstas is ruim, waterdicht en makkelijk te bevestigen. Perfect voor mijn dagelijkse ritten!
Goede ervaring met zowel de producten als de service. Als je wat nodig hebt voor je fiets kan je het hier met een gerust hart bestellen

Réponse de Fietsgoedkoper
Ik heb recent een aankoop gedaan, ik werd enorm goed geholpen door de klantenservice en op de website was alles makkelijk te navigeren. De productomschrijvingen waren op en top duidelijk. De prijs kwaliteits verhouding heb ik nergens zo goed gevonden als hier. Een top ervaring dus!

Réponse de Fietsgoedkoper
Ik heb hier een fietshelm besteld. Werd goed verpakt na 2 dagen geleverd. Een prima prijs en geen verzendkosten betaald.

Réponse de Fietsgoedkoper
1 september een helm met vizier besteld, werd prima geleverd. Ik had die achteraf goedkoper kunnen krijgen en zonder verzendkosten maar dat is mijn probleem.
De kleur vond ik echt niet mooi en wat oud-bollig dus meld een retourzending.
Ik moet dus zelf weer de verzendkosten betalen, krijg mail waarin ik de redenen op moet geven en afhankelijk daarvan accepteren ze de retouraanvraag wel of niet.
Omdat ik tot vandaag de retourticket nog niet had ontvangen ( die is nog steeds in behandeling) via hun zogenaamde snelle afhandeling via whatsapp geprobeerd na te gaan waarom ik niets hoor. Ik had ook al een mail gestuurd waarop niet gereageerd werd en op bellen werd ook niet gereageerd.
Toen ik het pakket ontving was ik blij verrast vanwege de twee attenties, maar daarna hield het bij mij op. Ik krijg ze niet te pakken en ontvang het retouretiket gewoon niet, ik zet de visa waarmee ik betaald heb er wel op maar geen fijne ervaring en zeker geen vertrouwen meer.

Had een zadel gekocht maar na 2 weken liet helaas de naden los
Heb dit gemeld en er kwam zeer snel een reactie met een goede en snelle oplossing
Alles is dezelfde dag nog opgelost
Ik kan weer heerlijk fietsen en ben SUPER blij met de heerlijke xxxl fietszadel die ik iedereen met rugklachten aanraad
Kortom ze leveren snelle en goede survice

Réponse de Fietsgoedkoper
Wij hebben fietstassen besteld waarbij de klemmen ontbraken. De klemmen zouden opgestuurd worden maar zijn helaas niet aangekomen. Voor het ongemak hebben ze twee nieuwe complete fietstassen opgestuurd. Dank je wel voor de hele goeie service!!! Op mijn vragen is meteen gereageerd!

Réponse de Fietsgoedkoper
Fietstassen scheurden en dit is keurig opgelost door Jochem van fietsgoedkoper.nl
We kregen 2 nieuwe tassen voor garantie. Keurig en snel toegestuurd, daar kunnen andere webshops nog iets van leren! Een webshop met de service en vriendelijkheid van een fysieke winkel!

Réponse de Fietsgoedkoper
Wij zijn zeer goed geholpen
Had een fietstas waarvan de sluiting defect was.
Paar mails over en weer verstuurd.
Wordt nu een nieuwe gestuurd en de defecte mocht ik houden. Waar vind je nog zulke goede service!!
Nogmaals dank

Réponse de Fietsgoedkoper
Het zadel plus dekje moest retour, omdat ik zelf fout had besteld. Via wattsapp keurig geholpen en geld werd gelijk terug gestort. Alleen de verzendkosten voor retour moest ik betalen maar dat vind ik normaal. Correct en vriendelijk afgehandeld.

Réponse de Fietsgoedkoper
EDIT_2: uiteindelijk heeft men uit eigen initiatief contact opgenomen en long story short: zij hadden geen inzicht in mijn reden(en) voor retour (via Bol), maar uiteindelijk eenzelfde tijdritstuur verkregen voor €0,- :) Nú wel 2 dezelfde (2x glans) en een minimale hoeveelheid krassen = niet zichtbaar na installatie (op nieuwe fiets). Prima opgelost!
-----
EDIT: tot op heden géén enkele reactie en de review op Bol lijkt níét geplaatst te worden — binnen 24 uur zegt men ... Tevens is er nu een andere aanbieder van hetzelfde tijdritstuur die Fietsgoedkoper overschaduwt, maar wel zie ik andere productpagina's voor de verkoop van tijdritsturen + vergelijkbare ervaringen m.b.t. de kwaliteit!
-----
Een (Voltano) tijdritstuur besteld via Bol, verkocht door jullie, maar helaas moest ie retour vanwege verschil in bars — eentje mat, de ander glans — en daarnaast zaten er, meer dan acceptabel, veel krassen op. Nou goed, de retourzending ging vlekkeloos, maar of ik nu vertrouwen heb in jullie?! Ik had op z'n minst respons verwacht op mijn reden/motivatie voor retour, maar óf dit wordt niet altijd goed gecommuniceerd naar derde partijen of jullie doen hier intern gewoonweg niet veel mee ...
Graag opheldering 💡 Alvast bedankt!

Réponse de Fietsgoedkoper
Onze eerste ervaring met fietsgoedkoper.nl krijgt zeker een vervolg. Zeer concurrerende prijzen en op zondag besteld, maandag al thuis geleverd met PostNL.
Zowel de communicatie, als het zorgvuldig verpakken hebben mij plezierig verrast. Complimenten.
Ronald.

Super service van Fietsgoedkoper.nl
Wij waren een onderdeel van een kinderzitje kwijt en binnen de kortste keren werd geheel kosteloos dit onderdeel aan ons toegestuurd.
En ook nog eens snel en erg vriendelijk mailcontact.
Ik ga voortaan al mijn fietsspullen bij Fietsgoedkoper.nl bestellen.

Réponse de Fietsgoedkoper
Snelle levering en top service.
Toen mijn zadel kapot ging, kreeg ik direct een nieuwe.
Kortom heel tevreden 👍

Réponse de Fietsgoedkoper
Uitstekende klantenservice. Snel reactie, goed medewerking. Kwaliteit van het fietstassen zijn hoog. Aanrader.

Réponse de Fietsgoedkoper
Al een paar keer iets besteld en altijd snel en goed geleverd. Blij mee!

Réponse de Fietsgoedkoper
Niet betrouwbaar, geen pakket geleverd en bedrijf is alleen te bereiken via whats app waar ze niet op reageren. Hoop dat ik snel mijn geld terug krijg.

Réponse de Fietsgoedkoper
Fietszadel besteld met uitsparing , goed product en lekker snel in huis, super,

Réponse de Fietsgoedkoper
Ruim assortiment aan producten voor een goede prijs. Service is eveneens perfect, bij vragen/onduidelijkheden word je snel te woord gestaan/geholpen. Daarnaast producten snel in huis. Ik kan niks anders dan Fietsgoedkoper.nl aanbevelen!

Réponse de Fietsgoedkoper
Top, kwaliteit is dikke prima en verzending helemaal snel 😊