Vorige week een draadloze fietscomputer online gekocht. Ná installatie bleek dat de fietscomputer niet gekoppeld werd met de sensor. Deze storing per Whatsapp gemeld. Binnen 3 kwartier werd er ger... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update. Goed contact gehad met Fietsgoedkoper.nl en ze zijn erin mee gegaan en krijg onder garantie toch een nieuw zadel. Toch een top service en goed meegedacht. 2 jaar geleden 2 zadels gekocht van e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zeer goede service, snel mijn pakket ontvangen ( fietstassen en regen hoes) De regenhoes was stuk er werd DIRECT een nieuwe toegestuurd nou dat is echt een super service toch . Dus niet twijfelen... Voir plus
L'entreprise a répondu
EAN komt niet overeen met geleverde product. Ook nog eens ontzettend veel stof op product. Vermoedelijk oude partij smalle zadels die als normale zadels worden verkocht. Verkoper had nul begrip; eerst... Voir plus
Rijksweg 71, 9731AE, Groningen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Fietsspiegel besteld, blijkt een heel goedkoop artikel uit China te zijn. Er stonden i.i.g. Chinese tekst op de beschermfolie van het glas, wat geen glas is maar een slecht verchroomd plastic plaatje waar je nauwelijks iets in kan zien. Jammer, het het ook bij Ali kunnen bestellen voor €10,- minder.

Réponse de Fietsgoedkoper
Een bedrijf dat snel levert en als er een probleem is dat ook probeert zsm op te lossen
Wij zijn super geholpen en raden fietsgoedkoper zeker aan

Réponse de Fietsgoedkoper
Veel keus en advies in fietshelmen.
Duidelijke comunicatie via de mail.
Snelle levering, mooie helmen en super kwaliteit.

Réponse de Fietsgoedkoper
2 mooie fietstassen gekocht maar vergeten de kleur te veranderen. Ik stuurde de watch app die aangegeven werd in de mail. Smorgens meteen antwoord dat ze de kleur hadden aangepast. Een hele snelle reactie maar ook een snelle levering. Ook kreeg ik nog een app van hun dat de bezorger bijna voor de deur stond. Binnen 5 minuten was hij er. Voor mij is dit een fijn bedrijf waar ik zeker weer iets zou bestellen als ik fiets benodigheden nodig heb.

Réponse de Fietsgoedkoper
Ik zocht een ruime fietstas waar alles in kan. Via fietsgoedkoper.nl ben ik bij het merk Voltano gekomen. Ik ben heel erg blij met de tas. De tas is sterk en ziet er mooi en modern uit. Ik heb een fijne ervaring met fietsgoedkoper.nl

Réponse de Fietsgoedkoper
Mooie site, mooie producten, prima prijs en perfecte kwaliteit. Alles ook snel geleverd.

Réponse de Fietsgoedkoper
Top producten en goede service. Artikelen zijn van goede kwaliteit en was snel bezorgd. Je kan hier gerust bestellen.

Réponse de Fietsgoedkoper
Prima shop met goede helmen tegen een voordelige prijs en snelle levering

Réponse de Fietsgoedkoper
Goede producten en zeer snel geleverd!

Réponse de Fietsgoedkoper
Erg tevreden met mijn bestelling! Snel geleverd en goede kwaliteit.

Réponse de Fietsgoedkoper
Meermaals hier artikelen besteld voor de fiets. Voldoet altijd aan de verwachting en ben ook zeer te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding. Artikelen komen altijd op tijd binnen, zeker een aanrader!

Réponse de Fietsgoedkoper
Fietshelmen besteld en achteraf via de e-mail geïnformeerd wanneer de helmen bezorgd konden worden. Het antwoord kwam direct en -dat was mooi- de volgende dag de helmen in huis. Prima verpakt, keurig afgeleverd..!

Réponse de Fietsgoedkoper
Alles is top! Snel geleverd, goede kwaliteit en bij vragen prima bereikbaar!

Réponse de Fietsgoedkoper
Duidelijke omschrijving en voor de juiste prijs een goed zadel en perfecte fietstassen.

Réponse de Fietsgoedkoper
Een voltano fietszadel en fietstassen besteld. Nu nooit meer last van de bibs met fietsen. Super tevreden mee en de fietstassen voldoen ook top. Dus ik zou zeker weer hiervoor kiezen.

Réponse de Fietsgoedkoper
Onlangs een fietszadel bij Fietskoper besteld. Het product was snel geleverd. Het nieuwe zadel zit een stuk lekkerder dan mijn originele zadel!

Réponse de Fietsgoedkoper
Alles ging vlot en makkelijk.
Van het juiste item vinden op de site tot het betalen via ideal tot de levering die binnen een dag gedaan was.
Ook het op de hoogte houden van wanneer de items waren verstuurd, vond ik zeer fijn.
En zeker niet onbelangrijk: er is geleverd waar om gevraagd is. Alles was zeer netjes en stootvrij ingepakt.
Mijn kind en ik kunnen veilig de weg op.
Bedankt🙂

Réponse de Fietsgoedkoper
Alles top! Ik bestel hier al een tijdje verschillende artikelen.

Réponse de Fietsgoedkoper
Super service. Een fietshelm gekocht die inmiddeks stuk is gegaan. Krijg een nieuwe opgestuurd na contact met de leverancier.