FanDays.dk (Tidligere fodboldpakker.dk) Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Alle informationer forud var korrekte og alt fra jeres side fungerede fint. Standarden på hotellet vidste vi var dårligt, men ok overnatningshotel og 2,3 km til Anfield var fint. Eneste skår i glæde... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi bar 6 stk i reisefølge og alt fungerte veldig bra. Flybilletter og hotell ble booket veldig raskt etter bestilling og reisedokumentene kom tidlig. Hotellet hadde god standard til å være Storbritann... Voir plus

Meget fin service fra første samtale - alting klappede og hurtigt svar, hvis der opstod tvivl. Kan varmt anbefales som arrangør. Eneste sten i skoen var hotellet NYX Leonardo. Vil man bo der - i behag... Voir plus

nemt at booke. vi bestilte hele pakken med bus/tog spise og kampbiletter til West ham - Wolves, i øvrigt fedt stadium. kampen blev flyttet fra lørdag til fredag efter vi havde bestilt , men det var... Voir plus

1. Agence de tourisme sportif

Écrit par l'entreprise

Fodboldpakker.dk er et dedikeret rejsebureau. Vi sætter vores kunders behov i fokus og leverer branchens bedste service til markedets bedste skræddersyede fodboldpakker. Vi har et tæt samarbejde med både fodboldklubberne, flyselskaber og ikke mindst de resterende leverandører af blandt andet lufthavnstransport og andre services, som du måtte have.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

581 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Alt var rigtig godt

Alt var rigtig godt
Det hele fungerede fint
Virkelig god service
Der skal dog arbejdes lidt med at downloade billetter til en Android telefon. Det kom ikke til at virke. Vi havde heldigvis også en Iphone med.

30 novembre 2025

Fed tur med Arsenal

Fed tur med Arsenal - Spurs på fantastiske Emirates Stadium 🤗 og 5 ‘kasser’

Eneste irritation var bagage dele; British Airways var Ok med lille taske og cabin kuffert. Men hos Easy Jet skulle man betale 400 kr for at få cabin kufferten med!

27 novembre 2025

Super fin tur til Liverpool

Vi havde en super fin tur, det var første gang vi var afsted påen fodboldrejse. Vi følte os hele tiden velinformeret, og de aftalte papirer og dokumenter kom i god tid.

Så alt i alt en super oplevelse, hvor alt spillede, dog ikke kampen :-)

22 novembre 2025

Fodboldpakker.dk står for kvalitet og…

Fodboldpakker.dk står for kvalitet og god service

Jeg har lige været i Liverpool og se fodbold. Jeg havde en fantastisk tur, hvor alt var nemt, overskueligt og planlagt, takket være Fodboldpakker.dk
Jeg fik en fair pris på hele rejsen, dokumenter og informationer var i orden. Vi var rolige og trykke hele vejen

Jeg kan kun anbefale Fodboldpakker.dk for alle der ønsker en dejlig fodbold oplevelse.

26 novembre 2025

Liverpool - Aston Villa

Kæmpe oplevelse og meget stor anbefaling til dette dedikerede firma. Fra vi landede på hotellet i Liverpool til vi stod i København igen, spillede det hele bare til 100%. Turen til Liverpool var grd. Easyjet præget af 3 timers forsinkelse og en bus der så var kørt, da vi landede i Manchester. Det kostede en stor taxaregning til Liverpool. Vi nåede rundvisning på Anfield, besøg på Brown's restaurant med de udleverede vouchers. Liverpool vandt i øvrigt 2-0 over Aston Villa efter 5 nederlag på stribe, så det var godt vi kom forbi :). Jeg kan INTET udsætte på Fodboldpakker.dk - topprofessionelt hele vejen igennem og alle løfter og tidsfrister overholdt. 5 STORE stjerner herfra.

1 novembre 2025

Alt spiller

Alt spiller. Lige fra tilbuds afgivelse, til ordre og fleksibilitet. Kan kun anbefales.

8 novembre 2025

Det var en god rejse og alt var godt planlagt

Det var en god rejse og alt var planlagt godt. Hvis vi skulle havde været op på 5 stjerner, så skulle vi havde fået mere information - det jeg manglede var information om, at man ikke må have tasker med på Anfield stadion. Hvor tasken skulle afleveres var der total uenighed om og ingen kunne fortælle hvor den skulle afleveres. Det endte med, at jeg måtte lægge min taske i skjul og den var selvfølgelig væk, da vi kom ud. Men alt andet var rigtig godt. Al information om fly, bus og hotel var perfekt.

Kæmpe success

Kæmpe success. Min far fik sin drøm opfyldt og alt spillede fra start til slut. Stor anbefaling.

8 novembre 2025

Alt var som det skulle være. Kæmpe anbefaling

Alt var som det skulle være. Officielle billetter, godt hotel (her opgradere vi til et 4-sjernet hotel for kun 4kr mere om natten). Fly, som det skulle være, vi fløj med to forskellige selvskaber. Men det var alt sammen helt perfekt, og en mega fed tur, kæmpe anbefaling. Skal 100% afsted igen med fodboldpakker.

24 octobre 2025

Konkret og hurtig handling

Hurtig og konkret handling i en akut situation. Hvor der var brug for vigtige informationer for at rejsen kunne fortsætte. Akut nummeret var meget brug bart.
Da nettet var dårligt og Tidslommen fra ankomst med bus til senest fysiske indtjekning ved Ryanair (hjemtur), var kort, kunne det være en ide at ankomme før til lufthavnen, da Ryanair ikke er modtagelige for fremvisning af dokumentation som beviser for at bussen var 1/2 time forsinket, appen virket ikke optimalt og det var derfor kke mulighed at fortage indtjekning. Ryanair tager 55£ pr. Person ekstra hvis man ikke har tjekket ind 2 timer før flyafgang. Evt. oplys om vigtigheden af at download gode apps som kan være en behjælpelig.

18 octobre 2025

Dårlig kamp, fantastisk tur;-)

Vi har netop haft en rigtig god tur til London, hvor vi så Tottenham-Aston Villa. Det var (udover fodboldresultatet) en rigtig god tur. Det var nemt at bestille turen på hjemmesiden, og vi fik tilsendt rejsedokumenter, der fint beskrev vores bestilling og hvad vi skulle være obs på. Vi rejste med en anden familie og bad om pladser sammen på stadion, hvilket vi fik. Vi fik billetterne til kampen i god tid, og alt klappede. Så vi kan sagtens anbefale Fodboldpakker, hvis man vil afsted på en fodboldrejse.

19 octobre 2025

Super tur til Liverpool

Jeg kontaktede Peter for at høre om han kunne hjælpe min søn og jeg med en tur over og se Liverpool spille mod Manchester united.
Han lavede en fantastik tur for os hvor vi ankom til Liverpool fredag til det hotel som han havde booket ( perfekt hotel ) lørdag formiddag var vi på rundvisning på Liverpools stadion derefter tog vi til Manchester for at se Manchester spille mod Everton.
Søndag var vi på Liverpool stadion hvor vi var i Sir Kenny Dalglish lounge for derefter at se kampen på en " Kongeplads "
Tak for en dejlig tur som vi sent glemmer.

17 octobre 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Det var vores første (men ikke sidste) tur til England for at se bold. Alt fungerede perfekt-fint hotel med god beliggenhed, gode pladser på stadion og en hjemmeside som bare fungerer! Fodboldpakker.dk kan varmt anbefales😃👍🏻

3 octobre 2025