Fodboldrejser.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte billetter til fodboldkamp her. Selve bestillingen fungerede fint så det var en god oplevelse. Fly og hotel der kunne bestilles var ikke specielt attraktive så vi valgte at bestille den del... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. Bookingprocessen på hjemmesiden var enkel og overskuelig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Supportteamet var hjælpsomme og imødekommen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

PSG vs. Liverpool 8/4-26 Alt fungerede fint, alle dokumenter kom i god tid, der var en helt fantastisk stemning på Parc des Prince, der var lidt bøvl med fly booking hjem, " ikke noget fodbold-rejes... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt arrangeret og professionelt hjælp med de udfordringer der opstod undervejs. Kampen vi havde bestilt blev udsat og for et mindre beløb blev vi tilbudt Manchester Liverpool i FA cup semifinal... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Agence de tourisme sportif
  3. Agrégateur de voyages
  4. Billetterie de spectacles
  5. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Vi ved, at fodboldrejser er noget helt særligt. Ofte er det måske noget, vi kun oplever en gang i livet. Derfor er det utrolig vigtigt for os at give dig en personlig og professionel service både før, under og efter din rejse. Giv besked, hvis du har spørgsmål eller særlige forespørgsler, så vil en af vores rejsekonsulenter hjælper dig. Bemærk, at vi er tilgængelige 24/7 under din rejse. Du kan altid kontakte os i nødstilfælde. Vi ved, det er langt nemmere, hvis du selv kan sammensætte din rejse. Derfor har vi lavet en ‘one-stop shop’, så du nemt kan sammensætte hele din drømmerejse online. Vi sørge for at forbedre og opdatere vores hjemmeside og tjenester hver dag. Giv besked, hvis du har feedback eller forslag til forbedringer. Hvert år siden 2008 er antallet af de rejsendes tilfredshed vokset. Mange kommer tilbage år efter år, ja endda flere gange om året. Vi har fair og gennemskuelige priser. Det, du ser, er, hvad du får. Der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. Du kan være sikker på at få officielle kampbilletter. I modsætning til andre fodboldrejsebureauer, der er på markedet, giver vi ikke sæsonkort eller andre billetter, der ikke officielt er tilgængelige til videresalg. På grund af vores mangeårige forbindelser til klubber og internationale partnere kan du være sikker på at få fodboldbilletter af højeste kvalitet. Vi ved, at det i sidste ende er grunden til, at du booker din rejse hos os.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Danmarks værste service!

Danmarks værste service!

For omkring en måned siden bestilte jeg en fodbold tur til Milano inkl. hotel, fra den 7-9. marts.

Dette blev bestilt før coronavirussen ramte Europa.

I dag, efter alt det der er sket med udbruddet i Italien, besluttede jeg mig for at ville afbestille turen, grundet at vi ville passe på vores helbred.

Jeg benyttede deres livechat funktion, og fik fat i en medarbejder som egentlig mest af alt virkede ligeglad og ville hurtigt videre.
Han fortalte mig så at de under ingen omstændigheder ønskede at refundere købet, FØR udenrigsministeriet har givet forbud mod at rejse til Italien, eller en kampaflysning.

Der er ikke engang rejseforbud til hele Kina !!
Sidste weekend da kampen blev aflyst skete det på dagen !! Det vil sige at enten bliver jeg hjemme og taber penge på der ellers tager jeg afsted med smitterisiko samt en MEGET stor chance for kampaflysning på dagen!

Vil stærkt fraråde jer at handle med fodboldrejser.dk !!

Mvh

25 février 2020

Hej Oliver,

Vi er naturligvis ærgerlige over at høre, at du ikke har været tilfreds med vores service.

Som vi også nævnte for dig, kan vi ikke refundere jer jeres rejse alene af den grund, at I ikke har lyst til at tage afsted.
Det skyldes at vi som rejsebureau ikke er dækningsberettiget, og hvis Udenrigsministeriet ikke direkte fraråder at rejse til destinationen, og hverken fly- eller rejseselskaber har indstillet flyvningen, så kan man ikke afbestille og få pengene tilbage, fordi man er bekymret.
Du bør derfor kontakte dit eget forsikringsselskab, og høre om de kan hjælpe dig.

Hvis dette skulle ændre sig, når vi kommer tættere på kampen, så informerer vi jer naturligvis om jeres muligheder.
Som tilføjelse kan jeg informere dig om, at vores gæster der skulle have været til Juventus - Inter i weekenden får refundereret deres penge, da kampen er for lukkede døre.

Fodbold i Beograd

Jeg var på en CL-tur arrangeret af fodboldrejser i Beograd for at se Røde Stjerne - Bayern München. Lige fra vi mødtes i Kastrup Lufthavn, til vi stod der igen 2 dage efter, fungerede det hele bare. En fed kamp på et ikonisk stadion, hvor man trods meget inkarnerede fans ikke følte den mindste utryghed. Lækker indlogering meget centralt i byen, hvor der var rig mulighed for at nyde godt af alle Beograds perler. Glæder mig til næste gang jeg skal derned for at opleve derby mellem Røde Stjerne og Partizan, hvor det altså bliver gensyn med Maracana og resten af skønne Beograd.

17 décembre 2019

5 Stjerner herfra

Alt var planlagt godt fra start til slut, venlige og hjælpsomme guider. En sejr til Liverpool så alt var perfekt.

13 décembre 2019

En fantastisk tur til Liverpool

Vi havde en fantastisk tur til Liverpool den 4/12, hvor vi så Liverpool-Everton. Turen var vel tilrettelagt, og der var styr på det hele. Og så gjorde det selvfølgelig ikke noget, at vi fik en flot fodboldkamp. De bedste anbefalinger herfra.

11 décembre 2019

Lokalderby 4/12 2019 Liverpool - Everton 5-2

Fantastisk tur med fodboldrejser.dk Min første tur til Anfield, men jeres pakkerejse var en stor oplevelse. Dejligt med dygtige og kompetente rejseguider. Alt fungerede fra start til slut - ankomst Liverpool med bus til hotel - flot arrangement på BierKeller med foredrag af Jan Mølby - bus til Anfield med fine pladser på Kenny Dalgish tribune - fantastisk kamp ( det eneste som man ikke kan give fodboldrejser.dk æren for ;-) ) - næste dag rundtur Anfield med legends Phil Neal og retur til København. Jeg kan stærkt anbefale fodboldrejser.dk -

11 décembre 2019

Liverpool - Everton

Det var min første gang med fodboldrejser og sikke en oplevelse vi fik med jer. Super godt tilrettelagt, alt var timet så fint. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi rejser med jer.

God jul

Vi var med på Liverpool

Vi var med på Liverpool - Everton 4-5/12. Ganske enkelt fremragende organisering. Der var masser af repræsentanter med fra selskabet og alle var u trygge hænder hele tiden. Altid smilende og klar til at hjælpe... og så sad vi jo fremragende 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en ualmindeligt fed tur til…

Det var en ualmindeligt fed tur til Liverpool - godt organiseret og med super fede indslag! - Vi havde foredrag med Jan Mølby - mødte Phil Neal og havde fantastiske billetter på 3. række fra banen - når man så topper det med en Liverpool sejr på 5-2 over lokalrivalerne fra Everton - så er det perfekt!!!

Klar til næste tur

Har brugt fodboldrejser et par gange til at komme hen og se United på Old trafford, det er altid en god oplevelse, med masser af muligheder for at tilpasse ens tur så den passer til hvad man har brug for. Glæder mig til at jeg skal afsted igen i 2020, der er ingen tvivl om hvor jeg køber mine billetter.

7 décembre 2019

Barcelona tur

Perfekt placeret hotel😊
God information løbende frem til afrejses.
Ser frem til endnu en oplevelse med fodboldrejser

10 novembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en fed tur til Anfield

Tak for en fed tur til Anfield, hvor vi så Liverpool mod Tottenham
Vi har nydt arrangementet og alt har bare virket perfekt
Vi har også sat pris på at Ihurtigt avarer på alle vores spørgsmål. Mange tak :-)

29 octobre 2019

Min far og jeg rejste

Min far og jeg rejste to gange med Fodboldrejser indenfor kort tid. Første gang tog vi til Liverpool og anden gang til Leeds. Begge gange forløb fuldstændig upåklageligt og det er helt klart Fodboldrejser vi vil bruge igen hvis vi skal afsted igen!
Kæmpe anbefaling herfra!

20 octobre 2019

Hej Lasse,
Tak for anmeldelsen. Skal I afsted igen, så siger I bare til!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været i Barcelona her i…

Vi har været i Barcelona her i september og det var en kæmpe oplevelse. Fodboldrejser var helt fantastiske fra start til slut vi følte os meget trygge. Hurtig til at svare tilbage på mail og vejlede om alt. Helt igennem meget professionelt. Absolut ikke sidste gang vi rejser med fodboldrejser. Tusind tak for at I gjorde vores rejse uforglemmelig.

7 octobre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Liverpool og London

Super tur og god oplevelse.
Boede i London og tog til Liverpool.
Fed kombi med forlænget weekend i London.
Eneste lille klage var der ingen morgenmad på hotel var med i prisen.
Men super god service ikke sidste rejse med jer.
Alt spillede hele vejen og alle spørgsmål før turen blev besvaret med det samme.

26 septembre 2019

Hej Jan,
Dejligt at høre, at I havde en god tur, og at der var styr på det hele.
Pakken var købt uden morgenmad, men jeg hæfter mig ved, at vi opgraderede dig fra et 3* til et 4* hotel uden merpris :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag var i Liverpool for at se kampen…

Jag var i Liverpool for at se kampen mod Newcastle, sammen med mine 2 brødre. Den ene sidder i kørestol, men kan gå lidt ved hjælp. Vi havde ingen handicappladser, da de var udsolgt.Måske lige så godt, da vi ellers skulle splittes - en handicappet kan kun have én med, som hjælper.
Vi blev indkvarteret på et handicapvenligt hotel med handicapværelse, altså ingen problemer!
På Anfield var alle mennesker utrolig hjælpsomme og venlige, så min bror i kørestol havde en fantastisk oplevelse :-) og vi andre også!

Fodboldrejser var tidligt ude med relevant information angående hotel og kampprogram, så vi har følt os rigtig godt informeret og behandlet hele vejen igennem. Efter hjemkomst blev der også fulgt op, hvilket giver Fodboldrejser et godt indtryk om at ville gøre tingene bedst muligt.

25 septembre 2019

Hej Mari,
Tak for den fine anmeldelse - det betyder meget for os.

Vi håber på at få lov til at sende jer afsted igen :)

Yderest professionel betjening

Jeg har rejst med Fodboldrejser.dk 2 gange til henholdsvis Madrid og Milano, og skal til Barcelona her til november.
Indtil videre har det været perfekte oplevelser.
Der er virkelig styr på tingene og man bliver rigtig godt informeret undervejs.
I øjeblikket er jeg i dialog med Fodboldrejser.dk omkring en rejse, hvor vi skal se flere kampe i løbet af en uge i Norditalien til påske 2020, og jeg har fået en helt fantastisk behandling.
Kæmpe ros her fra :)

20 septembre 2019

Hej Søren,
Vi sætter stor pris på din feedback, og er rigtig glade for, at du synes vi gør et godt stykke arbejde :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi var ovre og se Liverpool vs…

Vi var ovre og se Liverpool vs Newcastle på fantastiske Anfield👍 Vi havde en super fed tur med styr på tingende fra fodboldrejser👍 Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er at Lufthansas personale ikke kunne forstå vi var spændte og glade og de kom og bad os tie stille trods ingen ubehøvlet opførsel fra nogen af os😏 vil aldrig flyve med dem mere !! Men tak for en god oplevelse til fodboldrejser og 100% på gensyn

20 septembre 2019

Hej Henrik,
Mange tak for din anmeldelse!
Ærgerligt at Lufthansas personale ikke var imødekommende, men desværre er det jo som sådan ikke noget vi har indflydelse på, så vi havde selvfølgelig sat pris på de 5 stjerner :)
Men uanset hvad er vi glade for at I havde en en god tur, og at alt spillede!

Fantastisk tur med Fodboldrejser til Liverpool

Min datter og jeg har haft en fantastisk tur med Fodboldrejser til Liverpool - alt klappede. Fra god guidance ved bestilling - til modtagelse af billetter i god tid inkl. Info om destination og fin opfølgning efter vi kom hjem.
Rigtig gode pladser på stadion og hotel med god lokation og charme.
Det var vores første fodbold tur men bestem ikke den sidste - og næste gang bliver også med Fodboldrejser.dk
Tak
Anders Nellemose

19 septembre 2019

Hej Anders,
Skønt at både din datter og dig havde en dejlig tur, og at I er tilfredse :)
Vi ser frem til at sende jer afsted igen en anden gang!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus