Skulle bruge støvler til kommende vandretur og fik fin service, der endte med fyldte indkøbsposer.. (Gode tilbud på kvalitetsvarer). Da vi kom hjem bemærkede vi, at der var hul på en vandrestrømpe. Vi... Voir plus
Lisez les avis des autres
I forbindelse med min prepping, manglede jeg nogle ting. Disse fandt jeg hos Friluftslageret, der straks pakkede og afsendte det bestilte. Varerne blev modtaget et par dage senere og levede op til... Voir plus
Super service Jeg var ved en fejl kommet til at sende en returordre fra et andet firma til dem, men fik hurtigt svar på min mail og ikke mindst hjælp til at få fejlen rettet. Tak :)
À propos de l'entreprise
- Magasin de matériel de camping
- Magasin de chaussures
- Magasin de poêles à bois
- Magasin de sacs et de valises
- Magasin de sports d'hiver
- Magasin de vêtements et d'articles de plein air
À propos de Friluftslageret.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Friluftslageret begyndte tilbage i 1995 i et lille lagerlokale på Vestfyn, nærmere bestemt i Glamsbjerg. Den gode service, det rigtige grej og den engagerede tilgang til friluftsliv og det rigtige udstyr gjorde, at butikken hurtigt voksede og faktisk var vi blandt de allerførste, der kunne tilbyde vore kunder at handle i en reel webshop, som blev lanceret helt tilbage i sommeren 1998.
Med to fine, fysiske butikker og en velfungerende netbutik - og en masse glade og tilfredse kunder - er vi der, hvor vi gerne vil være. For os er det nemlig det vigtigste, at du får en god og saglig vejledning, når du skal handle ind til livets eventyr, og at du får netop det, der passer dig og dine behov.
Da vi i Friluftslageret ikke er bundet af nogen form for kædepolitik, udvælger vi selv vore samarbejdspartnere. Friluftsliv behøver bestemt ikke at koste en formue! Vi har bestræbt os på at sammensætte et sortiment, der dækker så mange behov som muligt, således både interraileren, strøggængeren og ekspeditionsdeltageren kan blive forsynet med kvalitetsudstyr til fornuftige priser. Og vores overordnede målsætning er at kunne rådgive vore kunder på bedst mulig måde gennem vores ekspertise - det er jo det, vi som specialbutik skal leve af!
Velkommen i Friluftslageret!
Coordonnées de contact
Læssøegade 12, 5000 Odense C / Sct. Anne Plads 2-4, 5000 Odense C, 5000, Odense C, Danemark
- +4563123737
- ca@friluftslageret.dk
- www.friluftslageret.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Har intet godt at sige.
Har intet godt at sige.
Service: de svarer ikke på mails. Når jeg får en mail starter den med "Hej Lone", selvom det ikke er mit navn. Nu er de stoppet med at svare. Når man ringer til dem, får man med al sandsynlighed ikke fat i dem. Når man får fat i dem, får man ikke fat i den rigtige afdeling. Jeg får altid hul igennem til butikken frem for reklamationsafdelingen. Og de kan ikke viderestille mig til den rigtige afdeling, for de har åbenbart hver dag for travlt.
Produkter: teltet vi bestilte er ren kinesisk plastik. Vi vil hverken eller ha' det, og har derfor sendt det retur. Jeg skal ikke ligge i det bras. Dårlig kvalitet til for høje priser. Vi har nu 1200kr ude at hænge, som vi snart opgiver håbet om at se igen. Butiksafdelingen har lige fortalt mig, at status i sagen hos dem er, at de afventer svar fra mig. Hva??? Jeg har skrevet dem massevis af mails!
Brug for Guds skyld Fjeld og Fritid i stedet.

Ombytning/penge retur
Jeg havde købt et telt, som efter 3 ugers brug viste sig at være fejlbehæftet. Jeg fik uden et kny mine penge tilbage. Bare super fin behandling
Kvik kundeservice
De er hurtige til at svare på spørgsmål om køb, bl.a. svar på prismatch og hvordan det foregår.
Jeg bestilte i går, og har allerede været oppe og hente min pakke i dag og taget mine ting i brug.
Jeg køber gerne hos Friluftslageret igen.
Exceptionel service!
Giver ikke anmeldelser normalt, men exceptionel service fortjener at blive anerkendt.
Har bestilt mange produkter gennem dem og de har altid leveret hurtigt.
Havde for nyligt en reklamations sag på et Fjallraven abisko view 2 telt. De håndterede det professionelt og inden for få uger, så havde jeg et sprit nyt telt, uden omkostninger.
Exceptionel service!
Mange tak Ulrik! Det er værdsat!
Utilfredsstillende service
Utilfredsstillende service - 10 dage uden feedback på reklamation, trods opfølgende mail undervejs d. 9/8.
Udemærket svar modtaget i dag d. 12/8, hvorfor jeg hæver anmeldelsen til 3 stjerner.

Grand Canyon Indiana 8, 8-Personers Tipitelt
Min kone, to børn og jeg skulle på camping ferie. Jeg havde set gamle opslag med studie rabat og en fremgangs måde der hed at man skulle indlægge en ordre og så efterfølgende sende studiekortet ind. Jeg ringer ind for at få beskræfter dette inden jeg indlægger ordre og manden i den fysiske butik bekræfter at jeg får studierabatten, jeg skriver sågar også at de ikke skal sende teltet i kommentaren på ordren såfremt T teltet ikke er omfattet af studie rabatten - det vælger de at se bort fra og sender teltet alligevel, hvorfor jeg naturligvis forventer rabatten. Det viser sig så at ordren ikke er omfattet af dette på trods af en kommentar til ordren og den telefoniske samtale med manden.
Jeg bestilte et Grand Canyon Indiana 8, 8-Personers Tipitelt. Vi konstaterer ved modtagelse at der er en fejl på teltet, en revne og i forlængelse heraf et hul som blandt andet betød at den dag det regnede, at der kom lidt vand ind. Jeg opretter en reklamation den 20/7 og har i skrivende stund stadigvæk intet hørt. Jeg har et telt som er ubrugeligt og som jeg ikke vil anvende igen, og som jeg har givet 2200 kroner for. Jeg er meget skuffet og hele ferien endte med at blandet fornøjelse.
Jeg håber meget på at vi kan finde en løsning, men de er umulige at komme i kontakt med. Jeg har to gange efterfølgende skrevet en mail mhp. At finde en løsning på sagen, men jeg en måned efter har jeg intet hørt.

Sublim kundeservice
Sublim kundeservice, skøn forretning og et større udvalg end kædeforretninger. Klart anbefalelsesværdigt at handle her.
Forkert pakke og manglende refusion
Jeg bestilte d 26/6 en pakke fra friluftslageret. Pakken blev hurtigt afsendt, men jeg modtog en andens ordre. Kundeservice svarede relevant ved opringning, og beklagede. De ville skynde sig at sende min rigtige ordre. Flere dage gik, og jeg hørte intet fra dem eller GLS. Jeg tog selv kontakt, og det viste sig at de aldrig havde fået sendt pakken.
Jeg anmodede om at min ordre blev annulleret og at pengene blev refunderet. Dette blev bekræftet af Ulrik Andersen fra kundeservice d 3/7. Jeg har nu, 5/8, stadig ikke modtaget min refusion, og friluftslageret har ikke svaret på mine seneste henvendelser.
Baseret på ovenstående kan jeg på ingen måde anbefale friluftslageret

Hurtigste levering søde kundeservice
Fantastisk hjemmeside og produkter, Den hurtigste levering jeg har set! Jeg købte et par fremragende sneakers; det er et godt mærke, og prisen var billiger end jeg havde forventet. Desværre var de lidt stramme, så jeg måtte returnere dem. Jeg kan dog anbefale denne hjemmeside på grund af dens rimelige priser.ø og godt produkt.
Tak skal de have
Order nr : 20648884
Top.......
Det bestilte leveret til tiden.
Blandet oplevelser
Jeg har handlet en del hos Friluft lageret og haft primært gode oplevelser. De sender hurtigt og deres priser er gode.
Mit problemet opstår da der er en reklamation.
6.05 reklamere jeg over et sprit nyt MSR telt, 12.05 efter jeg rykker får jeg besked på at det skal retur til dem. De får det leveret retur 20.05 hvor jeg også oplyser at jeg har en deadline for at bruge teltet der hedder 4.06.
Jeg høre ikke noget fra dem, eller svar påmine emails før jeg ringer ind den 01.06 og påminder dem om min deadline, hvor jeg vil hæve handlen hvis de ikke kan fixe telte inden.
Jeg får så svar på min email at de sender et nyt telt. Jeg modtager min pakke 03.06 og konstatere at det "nye" telt så er mit "gamle" telt de har sendt retur. De mener de har skiftet inderteltet hvor fejlen er, måske, men det er godt nok uheldigt at 2 MSR telte skulle have samme fejl, samme sted i inderteltet.

Réponse de Friluftslageret.dk
Hurtig levering og god pris
Jeg købte en Haglöf rygsæk hos Friluftslageret sidst i maj. Allerede dagen efter havde jeg rygsækken, som jeg desuden fik til en meget god pris. Jeg handler der gerne igen.
Bred viden, dygtige medarbejdere, god pris og godt udstyr
Inden afrejse til verdens mange alsidige destinationer skulle udstyret opdateres. Jeg blev mødt af Jesper til hjælp med at finde det helt rigtige par sko. Hans brede viden og utrolige hjælpsomhed gjorde at vi kunne arbejde sammen og præcisere hvad det nøjagtigt var der var brug for. Udvalget i butikken er perfekt til hvad end tur man skal på. Og at summen til slut kun er halvt af hvad man kunne forestille sig, gør det hele til en sublim oplevelse. Jeg kommer igen når end jeg skal bruge udstyr igen! Tak Jesper
De har det hele til gode priser
De har det hele til gode priser. De leverer hurtigt. De er gode i supporten når der er noget.
Har pakket til en vandretur til sommer, så der er blevet bestilt 4-5 pakker. Alle gange har det været enormt gode oplevelser.
Jeg har købt en Etna gasgrill
Jeg har købt en Etna gasgrill, som er et ganske glimrende produkt, der fuldtud lever op til forventningerne. Det har været en fornøjelse at handle hos Friluftslageret. Problemfri bestilling og hurtig levering.
Stanley-produkter
Jeg har købt Stanley-produkter hos Friluftslageret, og min oplevelse har været meget positiv. Jeg følte mig rigtig godt oplyst om produkterne, hvilket gjorde det nemt at vælge det rigtige. Prisen synes jeg var meget fair, især når man tager den 25 års garanti på de varer, jeg har købt, med i betragtning. Alt i alt en rigtig god købsoplevelse, som jeg varmt kan anbefale
L’expérience Trustpilot