Frisør Pii Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik farvet hår hos dem for ca 5 måneder siden. Man kan intet se nu da det bare er tilbage til det normale som det var før jeg fik farvet hår, de spøger om man ville købe en hår kur med til 450.-... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale Kathleen hos Frisør Pii, der i dag reddede mit totalt ødelagte hår. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i håret, og et hår der så direkte forfærdeligt ud i flere forskellig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag, for første gang, været hos Frisør Pii på Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i låget ;-). En formidabel og stilsikker rådgivning og et helt igennem beha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte længe efter det rigtige match på nettet, indtil jeg stødte på Oline ("oline.pii" er hendes navn på instagram!) Jeg syntes hendes arbejde så fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coiffeur

Informations provenant de diverses sources externes

Frisør Pii ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Opdatering til min tidligere…

Opdatering til min tidligere anmeldelse!!!! 😊 jeg blev kontaktede af Louise (ejeren) som har udvist helt enestående, fantastisk og professionel betjening. Med det samme tilbød hun at rette fejl og give mig kurbehandling. Fik min første behandling i dag og det hele var virkelig fantastisk. Ejeren Louise er meget meget kompetent og dygtigt. Og jeg er ovenud lykkelig og glad for at det er taget seriøst.

5 mai 2020

super flotte striber

Har fået lavet striber af Maria fra Frisør Pii i Valby. Hun fangede præcis hvad jeg ønskede, og kom med rigtige gode input til farvningen.
Jeg er rigtig tilfreds med mit nye hår.
Tak Maria😉

31 octobre 2019

Hej Stinne,

Tusinde tak for de pæne ord, vi er glade for du kan li dit nye look:-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Før dyrt og ikke godt nok.

Skulle have sat bryllups hår i Pii Ballerup. Havde spurgt om pris inden og vidst billeder af hvordan jeg forventede det, inden jeg bestilte tid. Det blev 700 kr dyre end det aftalte.

Kommer derned på dagen, får sat hår som ikke ender med at være som det aftalte, men der var ikke tid til at lave det om, og blomsterne der var sat i håret faldt ud efter 3 timer og sløret faldt også ud. I forhold til hvad man ville forvente til prisen er det ikke godt nok.

10 octobre 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Oplyser ikke om ekstra priser

Jeg er meget tilfreds med klipningen jeg fik hos Pii Valby, MEN. Jeg føler mig snydt..

Pii ligger i den dyre ende med 699 for en klipning. Når man kommer ind får man en kort massage og udover det sædvanlige te eller kaffe kan man også få rosé eller øl mm. (Nu er jeg dog i tvivl om det ville blive lagt til prisen..), alt i alt er der gjort noget for at retfærdiggøre den høje pris, og da jeg blev spurgt om jeg ville have en hårkur mens jeg fik vasket mit hår takkede jeg ja i den tro at det også var en del af det ekstra der følger med i prisen.. Det var det så ikke.
At lave mer' salg uden at oplyse om at det lige koster 305 kr (!!!) for en hårkur synes jeg er enormt dårlig stil og nu da jeg har læst et par andre anmeldelser her, kan jeg se at jeg ikke er den eneste der har oplevet dette.

Jeg kom ind og regnede med at skulle af med 699 og gik i stedet med en regning på 1000 kr og en følelse af at være blevet snydt godt og grundigt! Klipningen kan anbefales, men spørg om prisen før i siger ja til noget!!

14 septembre 2019

Kære Line
Tak for din tilbagemelding på din behandling i Pii Valby. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med klipning, men vi er naturligvis kede af, at du går ud af salonen og føler dig misledt. Det er bestemt ikke vores hensigt.
Vi tager din feedback til efterretning, og vi vil forsøge at ændre procedure for vores tillægsbehandlinger.
Vi håber meget at se dig igen. Derfor vil jeg høre dig, om du kan sende en privatbesked på Pii´s facebookside? Så håber jeg, at vi kan finde en løsning.
Jeg ønsker dig en god dag. Bedste hilsner fra Pii // Ann-Sofie

Virkelig god oplevelse

Med kort varsel fik jeg en tid hos Pii i Vanløse hos Marie - og kommer bestemt igen:-) Rigtig god oplevelse af service og af at blive lyttet til - og klip præcis som jeg ønskede det.

29 août 2019

Kære Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer og glæder os utroligt meget!
Bedste hilsner fra Pii // Ann-Sofie

Noté 2 sur 5 étoiles

Gør en bedre indsats for jeres kunder

Desværre må jeg komme med en mindre end god anmeldelse. Første gang jeg var hos frisør pii, hvor jeg havde vundet en make-over i Vanløse-afdelingen, var det intet mindre end fantastisk service, sødt personale og en vidunderlig følelse af velvære. Det var også derfor jeg gerne ville ofre de 700 kr en klip nu engang koster, da jeg skulle have klippet hår denne gang. Jeg valgte Valby-afdelingen, der ligger tættest på mig, men har fortrudt det lige siden. Når jeg betaler så mange penge for en klip, er det ikke alene frisørens kompetencer, jeg søger, men også forkælelses-elementet - noget der bestemt ikke blev kredset om i Valby.
Jeg sad og ventede i noget tid, fordi frisøren var til en frokost der trak ud. Fair nok, tænkte jeg, imens jeg fik en “massage”, der ikke var særlig behagelig, men nærmere føltes forhastet og voldsom. Men da frisøren endelig kom og jeg skulle klippes, havde hun mere travlt med at kigge ind i spejlet for at holde øje med det, der foregik i (den ellers ret tomme) salonen. Hun smalltalkede ikke, og jeg følte mig mest af alt som en kunde, der hurtigt skulle sendes ud ad døren. Bevares, hun gjorde jo sit job og jeg fik en ok frisure (omend lidt for kort), men jeg vil nu engang mene, at frisør pii bør leve op til mantraet, de brander sig på “forvent mere af din frisør”. Især når prisen er så høj og jeg har fået langt bedre behandling til halvdelen af prisen.

OPDATERING: Efter denne anmeldelse har Louise Pii personligt ringet mig op og foreslået en løsning på problemet. Så fin service! :)

29 juillet 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en rigtig fin behandling vask kur…

Fik en rigtig fin behandling vask kur massage og klip. Følte mig godt tilpas fik serveret kaffe vand og chokolade.helt i top. Frisør Pii i Vanløse rigtig søde piger.

14 juin 2019

Hej ,

Tusinde tak for de pæne ord, vi håber at se dig igen:-)

Rigtig god oplevelse hos Pii i Vanløse

Rigtig god oplevelse hos Pii i Vanløse! God service fra start til slut især lækkert med massage og god stempelkande kaffe. Jeg er meget tilfreds med resultatet og kommer helt sikkert igen. Marie har min varmeste anbefaling!

1 juin 2019

Hej Anne Sofie,

Tusinde tak for de pæne ord, vi er glade for du kan li dit nye look:-)
Vi glæder os til at se dig igen.

Vil aldrig anbefale Frisør Pii Valby

Vil aldrig anbefale Frisør Pii Valby.
Jeg skulle have klippet mit pandehår, og fik en tid hos en ung pige. Fra jeg satte mig i stolen, til jeg havde betalt, var der gået omtrent 5 minutter. Hun klippede så hurtigt, at jeg i starten tænkte at hun måtte have rigtigt godt styr på det, siden hun kunne se så smart ud imens.

Da vi så var færdige (få minutter senere), kigger jeg mig selv i spejlet og ser at det ser lidt skævt ud. Hvortil hun siger "Ja, du skal nok lige hjem og sætte det". Jeg går hjem, vasker håret og prøver at sætte det, men da jeg føntørrer det, ser det HELT skørt og skævt ud. Jeg vidste ikke om jeg skulle grine eller græde. Jeg ender med selv at klippe det en smule til (det var hakket og skævt, så jeg tænkte at jeg kunne gøre et bedre job selv), indtil jeg kunne få tid hos min tidligere frisør, der sagde at hun aldrig havde set noget så sjusket.

Så selvom det var billigt for mig at få klippet pandehår hos jer (under 100 kr), så var det bestemt ikke pengene værd. Ingen service, ingen pæn hilsen eller en tår vand fx. De to piger i salonen så ud til at have mere travlt med dem selv og selv sætte hår, end at bekymre sig om at bruge tid på mig (en betalende kunde). Jeg kommer aldrig igen.

Hold jer væk fra Frisør Pii i Valby.

22 mai 2019

Kære Gæst hos Pii i Valby

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er vores vigtige opgave, at du føler dig i gode hænder. Vi håber, du trods din opfattelse af Pii i Valby vil overveje et besøg hos os igen, da vi for alt i verden altid vil stræbe efter en god kundeoplevelse.

Ann-Sofie // Pii

Tak for mit nye Look!!!

Jeg fik SUPER god vejledning. Der var tid til at vise billeder og give råd. Og så gik Louise igang... meget skræmmende, men også fantastisk :0) Gik fra en kedelige page til en SUPER smart kort frisure, som jeg er SÅ glad for..!!!
Jeg har fået masser af anerkendelse fra familie og venner.
TAK for hjælpen!!

3 mars 2019

Hej Susanne,

Åh hvor vi glade for de pæne ord! Vi håber at se dig igen snart:-)

Dygtigste frisører

Dygtigste frisører, god vejledning og hyggelig stemning. Frisør Pii i Kronen, Vanløse, er den bedste frisørsalon, jeg nogensinde har været hos. Marie er min favorit.

21 décembre 2018

Tak Malene,

Tak for din anmeldelse:-) Vi håber at se dig igen snart.

Bedste Hilsner//Pii

Dejlig atmosfære

Dejlig atmosfære, massage og ikke mindst en rigtig god klipning og vejledning.
Kan varmt anbefales

12 novembre 2018

Réponse de Frisør Pii

Tusinde tak for pæne ord :-)

Bedste hilsner

Pii<3

Masser af forkælelse

Masser af forkælelse.

Fra man træder ind af døren, emmer frisør Pii af forkælelse og ro. Massagen man får fra start, sikrer at man hurtigt får lagt den hektiske hverdag bag sig og bare kan nyde tiden. Personalet er dygtige og giver sig tid til en, og sørger altid for det bedste resultat. Der er ingen tvivl om, at man er i centrum.

8 novembre 2018

Hej Rikke,

Tak for de fine ord, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os:-)
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen<3

Bedste Hilsner
PII

Mette, kunde

Jeg har haft frisør Pii som frisør i flere år, og jeg er vældig tilfreds med deres kunnen og professionalisme. Jeg har meget kraftigt hår og har i mange år haft svært ved at finde en frisør, som kunne klippe og tynde i det tilfredsstillende. Det kan frisør Pii. Aldrig har jeg været så tilfreds med mit hår og den måde der bliver klippet ind i det. Ingen andre frisører har kunne gøre det samme. Samtidig har de altid gode ideer til nye frisurer og look.
Så herfra giver jeg den varmeste anbefaling.

En frisør i særklasse

Jeg har været kunde i deres salon i Valby og Vanløse et par gange. Man bliver budt varmt velkommen og bliver behandlet af de mest professionelle frisører. Jeg fik en oplevelse ud over det forventelige. De skal have mine varmeste anbefalinger!

Super oplevelse

Super oplevelse - dejlig selvforkælelse med massage, hårkur og perfekt klipning. Jeg var meget tilfreds og kommer igen:)

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil aldrig nogensinde komme der igen og vil ikke anbefale det til andre!

I dag den 20 september 2018. Var jeg inde hos frisør pii ( Ballerup ) for at få klippet hår på min søn til hans skole billeder.
Jeg betaler 300 kr. for en børne klip men Da vi kommer ud, kan jeg se at der er linier som går igennem siden af hans hår.
Vi går så ind for at snakke med dem, de siger at det ikke var deres skyld for børn har meget blødt hår og alles hår er forskelligt.
1. Min søn har aldrig nogen sinde kommet ud med linier i håret, og han er blevet klippet med en trimmer før. + har selv klippet hans hår har det ikke set sådan. Men da han skulle have taget billeder i skolen, ville jeg gerne have det var ekstra pænt.
2. De “skulle” være uddannet i hvordan man klipper forskelligt typer hår.
3. Vi får ikke nogen penge refunderet, og de “prøver” at rede hans hår hvilket gør det vær.
Jeg ville aldrig rekommandere det her sted til nogen for deres håndværk er 0 ud af 5. Og det samme går for deres kundeservice.

20 septembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god oplevelse jeg havde i Valby …

Rigtig god oplevelse jeg havde i Valby igår.
Meget søde personaler jeg blev mødt af og de havde tid til mig med det samme.
(Husker desværre ikke navnene)
Jeg fik en luksus oplevelse med rosévin (kunne vælge eller kaffe og te og alt mulig) vand og chokolade, massage og hårkur, råd og vejledning, en meget flot klipning og en rigtig hyggelig snak.
Alt det for 840 kr.
Jeg blev ikke lokket til noget som helst bare vejledt af en meget dygtig kvinde.
Der var lidt stille i butikken da jeg kom (hverdag kl ca 15) og mellem kunder og kunde opgaver øvede den ene frisør opsætning på en dukke hvilket for mig afspejler faglig engagement og nysgerrighed.
Stedet er rent og pænt indrettet med behageligt lys og udmærket musik i højtalere
God stemning og masser luksus.
Ejeren kan sagtens være stolt.
Jeg kommer igen 💗

8 septembre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus