Frisør Pii Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik farvet hår hos dem for ca 5 måneder siden. Man kan intet se nu da det bare er tilbage til det normale som det var før jeg fik farvet hår, de spøger om man ville købe en hår kur med til 450.-... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale Kathleen hos Frisør Pii, der i dag reddede mit totalt ødelagte hår. Jeg kom ind med 2 forskellige hjemmefarver i håret, og et hår der så direkte forfærdeligt ud i flere forskellig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har i dag, for første gang, været hos Frisør Pii på Falkoner Allé. Jeg fik en treatment som gjorde mig aldeles glad i låget ;-). En formidabel og stilsikker rådgivning og et helt igennem beha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ledte længe efter det rigtige match på nettet, indtil jeg stødte på Oline ("oline.pii" er hendes navn på instagram!) Jeg syntes hendes arbejde så fantastisk ud (tjek det selv ud!) og bokkede en ti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Coiffeur

Informations provenant de diverses sources externes

Frisør Pii ønsker, at det at komme til frisør skal være en hyggelig, behagelig og afslappende oplevelse. Vores kunder er vores gæster, og vi ønsker dem velkomne i vores og deres fælles rum, hvor de vil opleve at blive behandlet af højt professionelle og dedikerede frisører.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ekstrem dårlig kundeservice!!!

Jeg havde glædet mig enormt meget til en dag med selvforkælelse. Jeg skulle blot have klippet spidser, men blev fristet af deres skulder/nakkemassage trods den noget dyrere pris på klip end mange andre frisører.
Generelt rigtig god oplevelse, men det hele blev sluttet så dårligt af da jeg skulle betale og måtte af med over 900 kr. fordi der røg en kur behandling oveni. Undervejs var der kun nævnt "ej, dit hår er simpelthen så slidt og trænger godt nok til en kur, skulle vi ikke lige gøre det". Intet info om at det koster 300 kr!!! ekstra. Jeg følte mig snydt og endte med at gå rigtig ked af det derfra. Da jeg skulle betale spurgte jeg ind til merprisen, og sagde at jeg synes det var rigtig mange penge lige pludselig og at jeg synes det bør være oplyst mig inden jeg sagde ja. Det eneste jeg fik er "det er jeg ked af, hav en god dag alligevel". Jeg var rasende, men allermest følte jeg mig så dårlig behandlet!!
Kommer helt sikkert aldrig igen på trods af at det er en af de frisører der ligger tættest.

1 septembre 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik i dag klippet håret og lavet lyse …

Fik i dag klippet håret og lavet lyse striber. Striberne var rigtig fine og fandt naturligt ind i mit hår. Men desværre gik vi rigtig galt af hinanden mht klipningen. Jeg sidder nu tilbage med en frisure, hvor håret ikke falder pænt og stritter ud til alle sider. Det triste er jeg har var ganske glad for min daværende frisure og udtrykte klart, at jeg kun ønskede at få klippet spidserne. Oveni dette betalte jeg 1605 kr., hvilket er for dyrt i forhold til frisørens kompetencer - Kan ikke anbefale stedet.

13 juillet 2017

Ikke særlig tilfredsstillende!

Ikke særlig tilfredsstillende

De har svært ved at sige hvad det koster før start og bagefter står man med en middelmådig klipning/farvning der koster en bondegård!

1900 kr for at få klippet spidser og farvet 2 slags striber.

Til den pris burde man have fået et glas champagne, fodmassage samt mere luksuriøse forhold

Kommer ihverfald aldrig tilbage til frisør pii ballerup

21 juin 2017

Super oplevelse!

Efter længere tids overvejelse besluttede jeg mig for at bruge min smartbox, som jeg fik i gave sidste år. Desværre kan man ikke vælge Louise, som er en super kompetent frisør, der bare kan sit kram.
Jeg valgte Bolette og var lidt "skepsis" til at begynde med, men til min store dejlige overraskelse er hun mindst ligeså god og kompetent som Louise. Hun fik klippet mine kedelige tørre spidser op i etager, så der er kommet en dejlig perfekt fylde. Mit hår fik et dejlig nyt pust, lige som jeg vil ha' det og jeg kan virkelig varmt anbefale Bolette. Hun er super dygtig og kan virkelig sig kram til fingerspidserne. Jeg giver hende thumbs up for hendes indsats. She made my day!!

4 novembre 2016

Topservice

Fremragende vejledning i valg af frisure, og resultatet altid i topklasse

28 janvier 2015
Noté 5 sur 5 étoiles

Service med kunden i centrum

Efter at have shoppet rundt efter en god frisør i mange år har jeg nu fundet Frisør Piil! Jeg er blevet klippet der de sidste 4 – 5 gange (personlig rekord!), og hver gang er jeg gået mere end tilfreds derfra. Der er en hyggelig atmosfære, og desuden synes jeg, at min frisør hos Piil (Katja) er dygtig og imødekommende. Hun lytter til mine ønsker omkring min frisure, tager sig god tid og kræser for resultatet! Jeg har prøvet mange frisører, og Frisør Pii får en kæmpe anbefaling herfra.

28 janvier 2015

Fantastiske Frisør Pii

Jeg elsker at komme hos Frisør Pii - jeg får en perfekt klipning, god vejledning til mit hår, og en behagelig service. Louise, Katja og Mia er rare og skaber en god stemning om kunderne, og så får jeg altid en kop kaffe og en lille massage. Jeg har tykt og besværligt hår, men er nu kommet her i 5 år, fordi Louise forstår at klippe det, så det bliver både smart og nemt at sætte.

27 janvier 2015

Dygtige, søde og servicemindede

Jeg viste et billede af den hårfarve, som jeg gerne ville have - og fik den. Så de er enormt dygtige og lyttede til hvad jeg gerne ville have. Lidt dyrt, men det værd.

27 janvier 2015

Ok klipning - Uaceptabel kundeservice

Jeg havde i dag en tid hos Frisør Pii i Kbh. Havde et gavekort dertil gennem Smartbox. Klipningen var ok, men fra jeg kommer, til jeg går, forsøger frisøren konstant at lave"mersalg"; du bør købe dit - du bør købe dat. Dit hår er tørt, frygtelig slidt og du behandler ikke dit hår ordentligt - og det er selvfølgelig op til dig, men hvis du ikke køber den her dyre hårolie så fortryder du.
Jeg havde ikke tænkt mig, at købe/betale mere end hvad gavekortet dækkede. Men da hun vasker mit putter hun en "strengt nødvendig" hårkur i. Hun oplyser på intet tidspunkt at det koster ekstra. Næsten 300 kr. ekstra for lidt balsam.
Frisøren var dybt nedladende og MEGET påtrængende i sit salg.
Hvis man ønsker en afslappende og behagelig oplevelse så er det IKKE frisør Pii man skal besøge.

24 janvier 2015
Logo de Frisør Pii

Réponse de Frisør Pii

Kære Anne Louise,

Vi hos Frisør Pii ønsker blot at give professionel råd og vejledning til vores kunder da det er en del af vores koncept at vejlede kunder i hvilke produkter der vil være gode til netop deres hår, så vel som en kosmetolog også vil vejlede i hvilke cremer og serum der vil være gode til din hud. Vi beklager selvfølgelig at der ikke blev oplyst om en merprisen på vore intensive hårkur som din frisør vurderede dit hår havde brug for.

Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse hos os, og du er meget velkomme til at komme ind og få dine 275 kr. retur

Frisør Pii

Noté 3 sur 5 étoiles

God klipning, god pris, lidt bøvl.....

Jeg fik en rigtig pæn klipning og behandling i det hele taget, men fik alligevel at vide, at den indledende massagebehandling måtte de springe over, fordi de havde for travlt den pågældende dag - dette fik jeg at vide, da jeg ankom, hvor jeg følte mig lidt snydt, eftersom det jo er angivet på deres hjemmeside, at massage hører med i prisen. Alt i alt en god behandling.

29 août 2014

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus