Fyns Psykologpraksis Avis 30

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Går du med dårlige tanker eller generalt tit dårlig humør, så tag fat i Frans ved fynsk psykologpraksis, Frans tager sig også rigtig godt af de her små problematikker man kan have i hverdagen. En beha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt at der er Psykologer der går imod trenden og tilbyder hurtig behandling. Hvis det bliver muligt, at alle kan få et tilbud om psykologhjælp, når behovet er der, i stedet for 3 - 6 måneder... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Psychologue

Écrit par l'entreprise

Fyns Psykologpraksis hjælper private med psykologsamtaler uden ventetid. Kontakt os uforpligtende og få hjælp fra en af vores dygtige psykologer i Odense, Middelfart, Nyborg og Svendborg. Vi tilbyder også virksomhedsordninger, som hjælper ledelse og medarbejdere med at forebygge og reducere sygefravær samt øge den faglige og personlige trivsel på arbejdspladsen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Foredrag ved Anders Aaby

Anders Aaby holdt et inspirerende foredrag om håndtering af livets svære øjeblikke hos UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen. Vi hørte blandt andet om sammenhængen mellem virkelighed og ønsker, om accept og om at se fremad. Foredraget var spændende, let forståeligt og præsenterede en ny måde at forholde sig til psykiske og fysiske udfordringer på.

19 mai 2026

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de flotte ord, Trine. Det glæder os meget, at vores besøg har bidraget med værdifuld viden, nye perspektiver og konkrete redskaber, som I kan tage med videre. Tak for tilliden og for muligheden for at besøge jer og dele vores psykologfaglige erfaringer. Vi sætter stor pris på samarbejdet og ønsker jer alt det bedste fremadrettet.

Varm anbefaling!

Jeg har været i praktikant i Fyns Psykologpraksis fra Februar-November 2025. Jeg kan kun give stedet min varmeste anbefaling. Som praktikant har du egne klientforløb og det har været enormt lærerigt at blive kastet ud i fra starten. Samtidigt har jeg virkelig følt mig grebet, når det har været svært. De andre psykologer har altid stået klar med åbenhed, varme og opmuntring. Det kollegiale fællesskab i kombination med virkelig god, tryg og udfordrende supervision, har gjort at jeg har udviklet mig helt vildt både professionelt og som menneske. Fyns psykologpraksis har været det helt rigtige praktiksted for mig og jeg vil helt klart anbefale det til andre.

27 novembre 2025

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord, Anne Sofie! Det er dejligt at vide, at vi har kunnet hjælpe dig godt i gang med din psykologfaglige udvikling og vi håber at du kan tænke tilbage på Fyns Psykologpraksis som en vigtig del af dit faglige fundament.
Du ønskes alt det bedste herfra!

Klar anbefaling

Jeg har været i praktik som psykologistuderende hos Fyns Psykologpraksis i perioden Februar-November 2025. Jeg vil give klinikken 5 stjerner af flere grunde. Som praktikant er jeg blevet taget godt imod, og jeg har følt mig super godt tilpas på klinikken. Derudover er de ansatte psykologer super søde, altid hjælpsomme og har et højt fagligt niveau. Slutteligt vil jeg tilføje, at måden arbejdsdagen er struktureret med 25 minutter mellem hver klient er fantastisk! På nogle andre klinikker har psykologerne kun 10 minutter mellem hver klient til at skrive journal, tanke op på kaffe, toiletbesøg osv. Det, at der afsættes 25 minutter giver en utrolig ro, som afspejles i både stemningen på klinikken og i den enkelte psykologs ro og nærvær. Jeg kan klart anbefale Fyns Psykologpraksis som både behandlingssted og praktikplads.

27 novembre 2025

Kære Lisa
Tusind tak for de fine ord og vi har bestemt også været utrolige glade for tiden med dig i huset, så 5 stjerner retur til dig ligeså.
Tak for din store indsats og forhåbentligt mødes vores veje igen på et senere tidspunkt.
Du ønskes alt det bedste fra hele teamet ved Fyns Psykologpraksis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse ved Fyns Psykolog praksis!

Jeg er for nylig blevet afsluttet i et forløb ved Anne Sofie.
Hele forløbet har været meget lærerigt og givende for mig.
Anne Sofie er super til at læse folk (mig) og nem at åbne sig op for, forstår at være hård på den gode måde når der er behov for det, stille opgaver så man kan arbejde videre med sig selv og lære at stille krav til sig selv!
Jeg har igennem hele forløbet været tryg ved samtalerne, og kørt derfra med en lettelse i kroppen og med en fornyet lyst til livet!
Jeg har lært at arbejde mere med mig selv, og at det er ok at sige fra når omgivelserne bliver for meget!
Hun har en god måde at lære fra sig på!

Jeg kan klart anbefale Fyns Psykolog praksis!

Mvh
Niels

18 novembre 2025

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de pæne ord, Niels!
Det er vi alle rigtig glade for at vide og jeg sender de pæne ord videre til Anne Sofie.
Du ønskes alt det bedste fremover og igen tak for at dele din oplevelse.

Kan stærkt anbefales

Fantastisk sted! Selve stedet har fine lokaler, med behagelige møbler, samt et godt indeklima. Den Psykolog jeg havde, gjorde et fantastisk stykke arbejde, og var ekstrem dygtig, grundig og professionel. Kan stærkt anbefales!

5 août 2025

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de fine ord Martin, det er vi enormt galde for at høre og det varme de terapeutiske hjerter her i klinikken, som hver dag forsøger at gøre en forskel.
Du ønskes en god dag fra os alle her i klinikken.

Noté 1 sur 5 étoiles

når man ringer til den går den…

når man ringer til den går den automatisk på telefonsvarer og så når man skriver til den bliver de ved med at sige man skal ringe og man kan ikke få fat i dem og så siger finder de på mange dårlige undskyldninger.

8 mai 2025

Kære Daniel

Vores sekretariat har åbnet 7-17 alle hverdage og vi sidder klar ved telefonen, så jeg kan ikke genkende din beskrivelse eller oplevelse, men jeg kan helt generelt fortælle dig om vores procedure herunder:

Alle henvendelser bliver besvaret hurtigst muligt og inden for meget kort tid i den bemandede åbningstid, da vi har flere dygtige sekretærer som sidder klar dagligt på telefonen.

De eneste årsager til at man ikke vil kunne komme igennem til os, er følgende:

1) Såfremt du har problemer med dit personlige teleselskab eller udbyderen af dit telefonabonnement - det kan vi desværre ikke hjælpe dig med og det har intet med vores procedure at gøre.

2) I de tilfælde hvor et specifikt nummer ringer ind til os gentagende gange og lægger på så snart vi tager telefonen. I dette tilfælde vil vores system blokere nummeret og betegne henvendelserne fra dette nummer som spam-opkald, når det er sket tilstrækkeligt mange gange. Et eksempel kunne være, hvis man ringer 45-50 gange i træk og lægger på, så snart vi tager telefonen.
Vores tid skal bruges til at hjælpe de mennesker, som ringer ind med et oprigtigt ønske om at få hjælp og vores telefonlinje bliver således automatisk spærret af den beskrevne slags spam-opkald og systemet vil automatisk blokere nummeret fra denne opkalder.
Det er vigtigt for os, at de mennesker som har brug for vores hjælp, og som gerne vil tale med os, kan komme igennem på linjen.

Jeg håber, at ovenstående har givet dig lidt afklaring omkring vores telefoniske procedurer og du ønskes alt det bedste herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale Fyns…

Jeg kan klart anbefale Fyns psykologpraksis. Jeg kom til uden ventetid og blev anbefalet Tobias hvilket jeg har været rigtig glad for. En meget behagelig oplevelse. Rolig, lyttende og yderst kompetent. I flotte omgivelser i deres afdeling i Svendborg.

3 mars 2025

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de fine ord Sofie, det er vi meget glade for! Jeg takker både på klinikkens og Tobias´ vegne for anerkendelsen. Du ønskes alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig skøn og god oplevelse hos Fyns…

Virkelig skøn og god oplevelse hos Fyns Psykologpraksis. Lokalerne og lokationerne er hyggeligt indrettet og man bliver altid mødt med et smil af sekretariatet, psykologerne og resten af personalet i klinikken. De er alle virkelig rare, varme og kompetente og kan hjælpe med alt der kommer ind ad døren. En vigtig værdi for praksissen er at man kan få hjælp uden ventetid, og det er de virkelig gode til at føre ud i verden. Der er en utrolig rolig og rar stemning i klinikken, som gør det så behageligt at være der. En klar anbefaling herfra!:)

26 novembre 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de venlige ord, dem sætter vi stor pris på Christoffer! Alle i teamet arbejder dagligt på at gøre en forskel for den fynske befolkning og vi er glade for at det ofte lykkes, så de anerkendende ord varmer vores terapeutiske hjerter meget!

5 stjerner herfra!

Har kun gode oplevelser med Fyns Psykologpraksis. Psykologerne er smilende og imødekommende, og sekretariatet enormt hjælpsomme og kompetente til at forklare alt det praktiske. Fine ventefaciliteter med kaffe/the/vand og god plads. Kan anbefale klinikken, hvis man ønsker hjælp nu og her fra empatiske og dygtige psykologer.

29 novembre 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi stor pris på Line! Alt det bedste til dig fremover!

Stor anbefaling!

Jeg har arbejdet med Frans, som er et yderst behageligt menneske, man virkelig kan stole på og betro sig til! Meget stor anbefaling herfra :-)

4 décembre 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord Ditlev og både jeg og resten af klinikken er glade for at kunne være behjælpelig for dig og dit netværk med behov - I er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omsorgsfuld og god behandling hele vejen igennem

Dejligt at der er adgang til professionel hjælp og det var hurtigt at vi fik en tid. Omsorgsfuld og venlig sekretariat, professionel og omsorgsfuld behandling. Let at komme i kontakt med. Kan absolut anbefales.

8 novembre 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord, din anbefaling sætter vi virkeligt stor pris på her ved Fyns Psykologpraksis - og jeg ved at hele teamet er glade for at kunne stå til rådighed og hjælpe bedst muligt! TAK for de anerkendende ord og alt det bedste til dig fremover.
Chefpsykolog Frans Boeriis v/ Fyns Psykologpraksis

Kompetent psykologhjælp uden ventetid

Når man har brug for psykologhjælp er der ofte et akut behov. Her tilbyder de hjælp uden ventetid. De lægger også stor vægt på at matche dig op med netop den behandler der passer til dit temperament og behov. Jeg vil til enhver tid og med ro i maven anbefale venner og familie at benytte klinikken både med henblik på forebyggelse og når det akutte behov opstår. Hos Fyns psykolog Praksis er du i trygge hænder.

7 novembre 2024

Kære Lykke
Tusind tak for den fine anmeldelse, som vi er rigtig glade for!
Vores mission er, at tilbyde alle fynske borgere muligheden for psykologsamtaler uden ventetid og vi er glade for at du også kan se værdien heri, så tak for de anerkendende ord. De varmer på vores vej mod at gøre denne mission til virkelighed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig positiv…

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Walk and Talk-forløbet hos Frederikke fra FynsPsykolog Praksis.

Det er befriende at kunne gå og tale samtidig, og det giver mig en naturlig og afslappet måde at få større selvindsigt på. Som mand har det været utroligt givende at have et frirum, hvor der er plads til at ventilere tanker og følelser uden nogen form for dømmende blik. En gang om måneden sætter jeg tid af til en session, som fungerer både forebyggende og giver mig en fornyet energi.

At tale med en professionel, der ser tingene objektivt, er en uvurderlig støtte. Frederikke formår virkelig at skabe et trygt rum, hvor jeg føler mig både lyttet til og forstået – det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg går altid fra samtalerne med fornyet perspektiv og klarhed.

Jeg kan varmt anbefale FynsPsykolog Praksis, og især Walk and Talk-sessionerne.

11 octobre 2024

Kære Jens
Vi er meget glade for din anmeldelse og det er dejligt at vi også kan tilbyde nogle terapiformer som giver mening og tilpasses til den enkeltes behov - særligt er vi glade for at du fremhæver walk and talk som et format med stor betydning, det oplever mange mænd generelt som en god oplevelse. Så igen tusind tak for at dele dine oplevelser og anbefale os til andre mænd.
Chefpsykolog v/ Fyns Psykologpraksis
Frans Boeriis

stor tillid

Gennem det seneste år har jeg fået kendskab til Fyns Psykologpraksis, og jeg har stor respekt for det arbejde de laver. Jeg har stor tillid til, at når en person henvender sig, så er de i de bedste hænder.

Jeg ved jeg til hver en tid vil kunne henvise en god ven, kollega til stedet.

3 septembre 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tak for de pæne ord Brian, dem værdsætter vi alle her ved Fyns Psykologpraksis.

Fyns Psykologpraksis - Yderst kompetent

Fyns Psykologpraksis er virkelig kompetente, og en yderst dygtig samarbejdspartner.
Jeg har henvist flere kunder med udfordringer efter skader (arbejdsskader fra overfald, røveri etc) hvor de har behov for også at få en hurtig tid hos psykolog.

De bedste anbefalinger herfra.

5 août 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tak for de pæne ord og for samarbejdet Martin - det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dygtige og professionelle fagfolk.

Førstevalg

Fyns Psykologpraksis har hjertet på rette sted og jeg vil til hver en tid anbefale denne klinik.
Hos Fyns Psykologpraksis møder man altid et omsorgsfuldt og kompetent personale, der tager hånd om den enkelte.
Jeg har samarbejdet med klinikken igennem en længere periode og de lever i høj grad op til mine forventninger til en høj faglighed og godt samarbejde.
De bedste anbefalinger herfra!

4 juillet 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord, Betina! Vi er glade for, at arbejdet med at hjælpe mennesker gennem høj faglighed og uden ventetid kommer til sin ret og kan ses og mærkes af de mennesker, som vi omgiver os med. Så tak for de fine ord.

Hjælpen er lige her!

Fyns Psykologpraksis er stedet, der hjælper folk videre. Jeg har haft samarbejde med klinikken i et godt stykke tid nu, og kan på det varmeste anbefale deres værdier og tilgang til at tilgå problemstillinger.

19 juin 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord Kevin, det værdsætter jeg rigtig meget! Vi er glade for at kunne tilbyde psykologsamtaler uden ventetid og værdsætter det tværfaglige samarbejde med jeres klinik, når vi har behov for fysioterapeutisk behandling som supplement til vores psykologiske vejledning og rådgivning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en rigtig fin klinik og meget…

Det er en rigtig fin klinik og meget venligt personale som tager sig tid til klienterne.
Også rigtig fint, at de kan tilbyde hjælp uden ventetid, til folk med akutte problemer.

8 avril 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for den fine anmeldelse, som vi alle værdsætter. Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel for mennesker på hele Fyn, så dine anerkendende ord varmer.

Helt fantastisk 😉😉

Helt igennem det bedste jeg har gjort for mig selv, Tobias er helt fantastisk og allerede efter 2 samtaler, har jeg fået så gode redskaber, der kan hjælpe mig med bedre at takle min angst, jeg er så taknemlig og glæder mig så meget til at se hvor vi ender, jeg vil give de bedste anbefalinger og hvis man som mig lider af angst, så tag kontakt og få dit liv tilbage 👍👍

5 juin 2024

Kære Sonja

Tusind tak for din fine feedback og anmeldelse. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for at høre og ønsker dig alt det bedste. Endnu en gang tak for anbefalingen.
Frans og resten af teamet bag Fyns Psykologpraksis

Fyns Psykologpraksis, uden ventetid

Fyns Psykologpraksis tilbyder en professionel og omsorgsfuld service. Fra første kontakt via interview bliver man mødt med varme og forståelse, hvilket gør hele oplevelsen meget behagelig og tryg.

Psykologerne er yderst kompetente og dygtige til at skabe et trygt rum, hvor man kan tale frit om sine udfordringer. De hjælper med at finde nye perspektiver og løsninger på problemer, hvilket er uvurderligt for personlig udvikling.

Hver session er velstruktureret og tilpasset individuelle behov, hvilket gør det trygt at åbne op og arbejde med sine følelser og tanker. Deres professionelle tilgang kombineret med en empatisk forståelse gør en stor forskel.

Fyns Psykologpraksis kan uden tøven anbefales til alle, der uden ventetid, søger en professionel psykologisk hjælp. Deres engagement i at hjælpe og støtte deres klienter er virkelig bemærkelsesværdigt.

30 avril 2024

Réponse de Fyns Psykologpraksis

Tusind tak for de anerkendende ord, Lars!

Dem er vi virkeligt glade for og det er dejligt, at det er værdsat når vi kan hjælpe mennesker i nød/krise uden ventetid, som er nemlig vores helt store vision.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus