Anders Aaby holdt et inspirerende foredrag om håndtering af livets svære øjeblikke hos UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen. Vi hørte blandt andet om sammenhængen mellem virkelighed og ønsker,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dejligt at der er Psykologer der går imod trenden og tilbyder hurtig behandling. Hvis det bliver muligt, at alle kan få et tilbud om psykologhjælp, når behovet er der, i stedet for 3 - 6 måneder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har været i praktikant i Fyns Psykologpraksis fra Februar-November 2025. Jeg kan kun give stedet min varmeste anbefaling. Som praktikant har du egne klientforløb og det har været enormt lærerigt a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fyns Psykologpraksis hjælper private med psykologsamtaler uden ventetid. Kontakt os uforpligtende og få hjælp fra en af vores dygtige psykologer i Odense, Middelfart, Nyborg og Svendborg. Vi tilbyder også virksomhedsordninger, som hjælper ledelse og medarbejdere med at forebygge og reducere sygefravær samt øge den faglige og personlige trivsel på arbejdspladsen.
Victoriagade 26, 5000, Odense , Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hvis det bliver muligt, at alle kan få et tilbud om psykologhjælp, når behovet er der, i stedet for 3 - 6 måneder senere, vil det være en kæmpe gevinst for såvel den enkelte, som hele samfundet.
Hvis man har mulighed for at betale selv, kan det ende med at blive billigere i længden, med et kortere behandlings forløb og samtidig er risikoen for varig skade væsentlig mindre.
PSYKOLOG UDEN VENTETID, det er værd at betale for, at komme videre.
Har du eller dit firma råd til at vente?
De bedste anbefalinger til Frans og hans hold.

Réponse de Fyns Psykologpraksis
De giver en fin behandling, men når man bliver syg over en nat og ringer afbud, skal men betale den fulde pris, der synes jeg ikke er rimligt, jeg fik løs øresten og så bliver man mega svimmel og jeg kaster også op, så hvordan vil de havde at jeg skulle kunne møde op, har nu fået lavet en aftale med dem, så ser lyser ud

Réponse de Fyns Psykologpraksis
Jeg har kæmpe respekt for Frans som person og hans psykologpraksis. Frans udstråler varme, han er tillidsvækkende, men samtidig meget professionel. Især firmaet motto med "Alle skal have mulighed for en psykolog uden ventetid" (og samtidig lever op til det), er noget jeg ser som enormt værdifuldt.

Kontakt Fyns Psykologpraksis hvis ingen ventetid er vigtigt for dig

Réponse de Fyns Psykologpraksis
Går du med dårlige tanker eller generalt tit dårlig humør, så tag fat i Frans ved fynsk psykologpraksis, Frans tager sig også rigtig godt af de her små problematikker man kan have i hverdagen. En behagelig snak en time i dejlig rolige omgivelser, er virkelig godt givet ud..

Réponse de Fyns Psykologpraksis
De varmeste anbefalinger til Frans og hans team fra Fyns Psykologpraksis herfra.
Frans har et meget vindende væsen med meget empati og indlevelse og indgyder den store tillid som er så vigtig når en person har brug for psykologbistand.
Et fantastisk koncept med "psykologer uden ventetid". I øvrigt dækker klinikken hele Fyn (Odense, Middelfart og Nyborg) så der er mulighed for tider flere steder.
5 stjerner herfra fordi jeg ikke kan give flere.

Réponse de Fyns Psykologpraksis
En rigtig god målsætning som Fyns Psykologpraksis lever op til, nemlig alle skal have mulighed for en psykolog uden ventetid.
Det er dejligt at opleve den entusiasme og de tiltag der gøres for at overholde målsætningen.
Frans er en meget behageligt og lyttende person som straks indgyder tillid ved første møde.
Jeg vil til enhver tid anbefale Fyns Psykologpraksis

Réponse de Fyns Psykologpraksis
Jeg har stor respekt for Fyns Psykologpraksis, da de er kompetente og har en god forståelse, så de kan kan sætte sig i klienternes sted.

Réponse de Fyns Psykologpraksis
Utrolig flot service og meget høj standard. Dejligt at man uden betaling altid kan ringe ind og få vejledning. Frans er utrolig sympatisk og har en fantastisk indlevelsesevne. Jeg giver Fyns Psykolog praksis mine aller bedste anbefalinger.