Gipote Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

De stjæler salgsannoncer fra andre sites(DBA), og sælger så adgang til annoncer der i realiteten er gratis. Ulækker forretningsmodel, der højest sandsynligt også er på kant med markedsføringsloven.... Voir plus

Scam side??? oprettede login, blev videreført til DBA ville så logge ind igen for at annullere mit medlemskab men kan ikke logge ind og får ikke en mail når jeg beder om kode har skrevet til virksom... Voir plus

Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Voir plus

Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Animalerie

Informations provenant de diverses sources externes

Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilfreds

Jeg har nu fået mine penge retur,199-kr så ingen klager her fra mig

Mvh Linda Ovesen

25 avril 2018

Hej Linda.

Dejligt at der kom styr på det hele. Er dog lidt ked af den ene stjerne, når du nu er tilfreds med vores service ;-)

Gipote.dk

Jeg købte adgang til GI POTE d.3/10…

Jeg købte adgang til GI POTE d.3/10 20017 Det kostede 19 kr i 5 dage.For at få sælgers tlf nr.Og købe min hund.I min kalender bog har jeg skrevet husk at afmelde GI POTE.HvIlket jeg gjorde d.6/10 2017.Så skulle det være på plads tænkte jeg.Men i dag har jeg gennemgået min bankkonto og kan se at de den 10/10 2017 tager penge 199,00 kr for en info pakke.DETTE HAR JEG OVERHOVEDET IKKE BEDT OM:Nu kan jeg se at de på min bankkonto har trukket 199,00 kr for december-januar-februar-marts.Alt i alt bliver det omkring 1000 kr.Man kan ikke få kontakt til dem.Ej heller maile.(den virker ikke)Har i dag ringet til min bank der siger at jeg er nødt til at lukke mit kort for at komme ud af dette.Og så kan jeg prøve at gøre indsigelse omkring de trukne penge.Mange penge for en pensionist og utroligt frækt af GI POTE at gøre dette.Dette skrives for at advare andre imod dette firma.

9 mars 2018

Hej Mette

Jeg beklager meget hvis du ikke har kunne få fat på vores kundeservice. Vi er ellers altid meget hurtige til at svare på mails, og sidder ved telefonen hver dag. Måske du har skrevet til en forkert mail?

Når du opretter en infopakke, så står der tydeligt at det er et abonnement du opretter, som koster 199 kr pr. mdr. Det lægger vi slet ikke skjul på, og rigtig mange er faktisk rigtig glade for at have en infopakke. :-)

Du er velkommen til at kontakte mig på vores kundeservicemail, hvis du ønsker at vi kigger på sagen igen.

Gipote.dk

Havde købt en annonce til 299 kr for en…

Havde købt en annonce til 299 kr for en måned, hvad jeg ikke var opmærksom på, var at jeg samtidig gav lov til en permanent trækning - indtil jeg selv stoppede annoncen.
På min betalingsoversigt står ikke "gipote", der står "forretning : PETIMO A" - jeg har ikke på noget tidspunkt fået en mail, hvor der gøres opmærksom på en ny trækning. Så først efter 4 måneder går det op for mig at der foregår en månedlig trækning, og jeg kan ikke se hvem jeg betaler til, og derfor ikke afmelde det igen.
Jeg har fuldstændig glemt at jeg 4 måneder tidligere oprettede en annonce. Jeg troede at jeg købte for en periode af gange, som proceduren er hos gul/gratis og DBA.
Min bank kunne hellere ikke finde ud af hvem det trak pengene, de anbefaler at spærre kortet og få et nyt kort.
Efter LANG tids leden i mail og div tænker jeg at det måske er gipote. Jeg kontakter dem og de stopper annoncen og sender 299kr retur, tak for det - men har ellers intet at sige til deres procedure, som for mig virker ret uetisk og hvor man tjener penge på mennesker der i perioder ikke har fuldt overblik over økonomien og dankort-trækninger.

8 mars 2018

Hej Tanja

Der står ellers meget tydeligt at din annonce fortsætter. Det er noget vi har fået lavet, fordi det faktisk viste sig at det var det, de fleste at vores medlemmer ønskede. Vi lavede en undersøgelse der viste at det var nemmere for vores medlemmer at opsige en annonce, end at skulle forlænge den.

Petimo er vores hovedeselskab, og det ses også tydeligt hvis du googler Petimo. Det står også flere steder på vores hjemmeside. Når det er Petimo der "ejer" gipote.dk, så er det også "ejerens" navn der står på kontoudskriften. Det er netop derfor vi skriver på hjemmesiden, at gipote.dk er en del af Petimo.

Jeg er glad for at du i det mindste fik lidt penge tilbage, og jeg håber at havde held med at finde gode kærlige familier til dine hund/hunde.

Gipote.dk

Svært at stoppe betalinger og komme i kontakt med Gipote og falske annoncer

Betaler for at få kontaktoplysninger, da jeg får dem bliver jeg linket videre til Den Blå Avis. Jeg kontakter hundeejeren, han har aldrig oprettet annonce på Gipote.

Da jeg vil kontakt Gipote virker deres mailoplysninger ikke. Der er ikke oplyst telefonnummer. De oplyser at man kan udmelde sig / stoppe betalinger under kontooplysning, men punktet findes umiddelbart ikke

7 février 2018

Virkelig dårlig forretningsside og …

Virkelig dårlig forretningsside og tvivlsomt at handle på.

Ville betale 19kr for at få kontakt på en annonce til en hund. Da jeg kom ind til annoncens kontakt oplysninger bliver jeg sendte videre til DBA og må betale endnu engang for at komme til sælger.
Der er ikke styr på hvad folk oplyser i deres annoncer og man kan nemt blive snydt pga. manglende oplysninger.

Dertil binder man sig til et abonnement på 199kr pr måned, hvorfor kræve det, hvis folk kun er inden for at købe hund og måske ikke har brug for at lede i mere end en uge eller to.

Svindel og humbug side, man skal holde sig fra.

16 janvier 2018

Fup .har trukket 400,00 fra mig og jeg …

Fup .har trukket 400,00 fra mig og jeg skulle ikke have annonce på kun kikke. Man kan ikke ringe til dem. Kom til at betale 19 kr to gange da jeg ikke troede den var blevet oprettet. Det har de Ole regeret på.. 6 dage efter trækker de 199,00 to gange. Deres telefon nr er forkert.

29 août 2017

Nemt og troværdigt

Nemt og troværdigt. Super hurtig service, når vi skrev sammen med Gi'Pote. Vi havde begynder vanskeligheder med at lægge fotos op.
Vores fantastiske hvalpe er alle trygt afsat. 2 af 8 via Gi'Pote. 6 privat.
Seriøse henvendelser. Og salg til rigtig gode hundefamilier. Alt i alt en meget positiv oplevelse.

31 juillet 2017

Utroværdig og Farlig

Utroværdig. Da vi endelig fik oprettet os som brugere og indtastet vores kreditkort oplysninger kommer browseren heldigvis ud og fortæller at deres hjemmeside/betalingsside er så dårligt konfigureret at den kan blive misbrugt til svindel. Gipote lover at tilbagebetale de 19,- de havde trukket men trækker i stedet yderligere 199,- Banken råder mig til at spærre kortet asap.
De jeg igen tager fat i gipote får jeg svaret at "de forventede en mail fra mig", intet om at de havde trukket penge uden aftale. Meget kundefjendsk behandling.

18 juillet 2017

Hej Ricky.

Jeg er ked af at høre at du ikke finder din oplevelse hos os tilfredsstillende, efter vores mail-korrespondance sammen. Som jeg skrev til dig, er vores sikkerhed ikke ændret til trods for de tekniske fejl vi oplevede, og slet ikke farlig. At jeg afventede svar fra dig, inden jeg gjorde yderligere, var blot fordi du inden da havde fortalt mig at det ikke kunne stå i andre navne end dit eget, men rent faktisk endte med at vise sig at stå i din kones navn. Derfor afventede jeg dig, hvilket desværre ikke skete, før i sidste uge, hvor vi jo også fandt en løsning på det hele. At du finder behandlingen kundefjendsk er jeg selvfølgelig ked af at høre. Jeg gjorde mit yderste for at hjælpe dig, og vi skrev længe sammen frem og tilbage for at finde ud af hvilken bruger vi havde trukket penge på, og derudover endte du endda med at få alle 218 kr. retur. Så at vi har givet en kundefjendsk behandling er jeg desværre en smule uforstående overfor. Vi ser det som god behandling at vi hjælper med at finde frem til problemet og få fundet en løsning vi begge er tilfredse med, hvilket jeg gik ud fra vi begge var efter refunderingen.

Med ønsket om en dejlig sommer.

De bedste hilsner
Katrine, Gipote.dk

Det fremgår ikke klart at man opretter …

Det fremgår ikke klart at man opretter et abbonnement når der laves en annonce - så der trækkes bare automatisk 198,- pr. måned uden nogel form for besked.
Annonce på gipote gav intet resultat - et opslag på facebook og valpe var solgt på få dage.
Dårlig oplevelse

29 juin 2017

Super fin hjemmeside

Super fin hjemmeside. Nem og brugervenlig.
Har muligvis fundet min nye hund gennem siden.
Havde fat i kundeservice, pga en misforståelse med infopakken, men de var yderst behagelige og hjælpsomme, trods det var min egen fejl.

30 mai 2017

Priserne for høje.

Jeg synes priserne er for høje og lige nu hvor jeg som vanlig en gang om året har den dyreste annonce på mine hvalpe, må jeg sige der sker for lidt. For 5-6 år siden med vores gamle tæve var en annonce på Gi' pote nok til at finde gode familier, men nu må jeg supplere med annoncer andre steder. Og de kaster faktisk langt flere henvendelser af sig og så kan vi jo selv sortere..
Overvejer derfor at droppe Gi pote til næste år. Synes også deres spørgekasser er gået noget i stå.. Med andre ord, også her skifter markedet åbenbart hænder med jævne mellemrum.

17 mars 2017

Super fed hjemmeside!!

Vi har købt vores dejlige hund over gipote.dk, og det er den sødeste hund ever!! Når hun senere skal have hvalpe vil vi klart sætte en annonce på gipote!!

16 janvier 2014

Fuldt Hus

5 stjerner for hurtig ordrebehandling, god service ved ombytning og super venlig betjening :-)

29 septembre 2011