De stjæler salgsannoncer fra andre sites(DBA), og sælger så adgang til annoncer der i realiteten er gratis. Ulækker forretningsmodel, der højest sandsynligt også er på kant med markedsføringsloven.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Scam side??? oprettede login, blev videreført til DBA ville så logge ind igen for at annullere mit medlemskab men kan ikke logge ind og får ikke en mail når jeg beder om kode har skrevet til virksom... Voir plus
Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Voir plus
Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.gipote.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Aldrig har jeg oplevet en svindel side…
Aldrig har jeg oplevet en svindel side som denne. Jeg er med på at man betaler en annonce for 4uger og den så skal betales igen. Men så skriver de at man skal opsige nu hvis man ikke vil betale for endnu 4 uger , altså 179kr. Når man så gør det så sletter de annoncen. 17 dage er hvad man får for 179kr. Det er mega fusk. Nu kommer jo så det næste, nu skal man jo holde øje med on de alligevel trækker flere penge på kontoen. Jeg kommer aldrig til at bruge dem igen. Tænk jer grundigt om for der er andre steder til samme penge som tilbyder en langt bedre service uden at snyde.
Hurtig svar
Ved tvivl om opsigelse fik jeg hurtigt en venlig mail tilbage på mit spørgsmål. Blev her lovet at der ikke bliver trukket yderligere og mit abbonement ér opsagt. Dette stoler jeg selvfølgelig på.
En god og overskuelig hjemmeside.
Vh Trine
Dyr service, gamle annoncer og markedsplads for "hundehandlere"....
Jeg er, lige som rigtigt mange andre, kan jeg se, meget utilfreds med jeres måde at "snyde" jeres kunder for penge på, men der er også mange andre virksomheder, som anvender denne fremgangsmåde og det må vi som kunder jo nok bare blive bedre til at gennemskue - som jeg kan læse ud af jeres tidligere kommentarer, så har i jo jeres helt på det tørre og "håner" nærmest jeres kunder for ikke at læse betingelserne grundigt igennem, selvom i nok godt ved, at de færreste gør dette - det er vel reelt set årsagen til at i og andre virksomheder anvender denne fremgangsmåde.
Men det der irriterer mig allermest er, at jeg ikke har fået en skid for mine penge. Jeg var på jagt efter en ny familiehund og tænkte, at jeres side virkede som en mere seriøs platform for dette end f.eks. DBA, G&G osv. Men det viste sig desværre, at flere af de "sælgere", som jeg var i kontakt med var deciderede "hundehandlere", som slet ikke havde "den fantastiske familiehund fra eget køkkenopdræt, som kun ville blive solgt til kærligt og blivende hjem" på "lager", da vovsen åbenbart først lige skulle hentes et eller andet "sted"....? Derudover var de øvrige hunde, som jeg spurgte på allerede solgt, nogle faktisk for flere måneder siden, hvilket sælger påstod at have gjort GiPote opmærksom på op til flere gange, uden at annoncen var blevet slettet....
Så konklusionen er, at de 19,- kr. som jeg forventede at skulle betale for at få nogle kontaktoplysninger samt de 199,- kr. som uventet er blevet trukket på mit dankort idag, fordi jeg ikke læste alle betingelserne, de var helt og aldeles spildt....
Jeg overvejede faktisk, om jeg skulle ringe til jer - i jeres ret begrænsede telefontid fra 12 til 14, og kræve mine penge retur, men jeg føler faktisk, at det er alle pengene værd, at give jer denne anmeldelse og fuldt fortjente ene stjerne istedet.
Det positive er, at min familie og jeg har fundet den skønneste vovse via DBA, som nu har været en del af vores familie siden i lørdags og hun gør os alle glade - og på DBA fik jeg telefonnummeret helt gratis :-)
19 kr bliver til 218 kr. hvis man ikke passer på
Som så mange andre herinde nævner, skal man virkelig være opmærksom på at der trækkes 199 kr. pr. måned, efter de 5 dage til 19 kr.
Man kan mene at forbrugeren skal være mere opmærksom på at få læst hvad der står et stykke nede i betingelserne. Eller man kan mene at man som firma har et problem, når et stort antal kunder ikke mener de har fået ordentlig information om denne væsentlige betingelse (prisen).
Det ligger langt fra min moral og etik, og jeg kan bestemt ikke anbefale deres service og hjemmeside.

Réponse de Gipote
Jeg er fuldt ud tilfreds
Jeg er fuldt ud tilfreds!
Gi' Pote er en supergod hjemmeside at søge efter hund. Nem og overskuelig søgefunktion og nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Da jeg havde spørgsmål til en annonce, kontaktede jeg kundeservice og fik fat i en supersød og meget hjælpsom medarbejder som var meget imødekommende. Jeg kan helt klart anbefale Gi' Pote hvis du leder efter en ny hund :-)
Gipote
Jeg har benyttet Gipotes hjemmeside i forbindelse med jeg skulle kigge på hund. Siden er super brugervenlig og kundeservicen er helt i top, hjælper hurtigt og effektivt.
Jeg fandt min dejlige hund og det var helt klar pengene værd :)
De varmeste anbefalinger herfra!
199 pr mdr.
Da de trak 199,- den første gang tænkte jeg ok det havde jeg ikke set (det står i betingelser, som jeg burde have læst), men det må da være om året, da her jo i bund og grund bare er tale om en hjemme side der viderestiller til en anden hjemme side med annoncer.
Men nej.. det er så 199,- pr mdr. Det er godt længe siden jeg har brugt penge så dårligt.

Réponse de Gipote
manglende forklaring som alle kan forstå
Mangler en bedre forklaring på - hvordan man opsiger abonnement. Flere kunder misforstår forklaringen på at opsige abonnement og derfor bliver trykket penge fra deres konto igen og igen...

Réponse de Gipote
Jeg er åbentbart en af de…
Jeg er åbentbart en af de “halvdumme”,der har sovet i timen.
Opdagede at Gipote havde trukket 199kr fra min konto d.1/11.
Jeg ringede til Gipote dagen efter fordi jeg ikke mente at ha’ tegnet medlemskab.Fik på en noget arrogant facon at vide at jeg ikke havde læst det med småt.Så kære Gipote: når der nu er så mange der misforstår jer,er det nok fordi I ikke er tydelige nok og ikke fordi alle vi andre er smådumme.
Sidst,den kvittering I skriver at I altid sender til dem der opsiger medlemskabet,har jeg stadig ikke modtaget.

Réponse de Gipote
ADVARSEL. Gipote.dk fortsætter med at trække penge, selvom du har opsagt dit abonnement.
Den 19. april i år opretter jeg et 5-dages login hos Gipote.dk. Jeg betaler de 19 kroner og får oplysningerne på den annonce, jeg gerne vil se. Efterfølgende, faktisk samme dag, opsiger jeg mit abonnement. Jeg har nemlig læst, at jeg ellers skal betale 199 kr. om måneden, og det er jeg bestemt ikke interesseret i. Jeg modtager dog ingen bekræftelse på min opsigelse. Derfor forsøger jeg at logge ind, for at sikre mig, at abonnementet er opsagt. Jeg kan ikke logge ind og får en besked om, at jeg ikke er oprettet som bruger. Går derfor ud fra, at alt er i den skønneste orden. Her godt et halvt år senere opdager jeg så, at der er trukket 199 kroner hver måned – i alt 1400 kroner. Da jeg skriver til gipote.dk, får jeg fat i en kvindelig medarbejder. Hun kan ”desværre se, at mit abonnement ikke er slettet”. Og derfor understreger hun, at trækningerne fra min konto ikke er sket ”på ulovligvis”. Alligevel tilbyder hun at refundere 2x199 kroner, hvilket er virkelig underligt, hvis hun mener at have overholdt loven. Som man kan se her på Trustpilot, er jeg ikke den første, som gipote.dk stjæler fra.
Venter iøvrigt stadig på den der automatiske opsigelse af mit abonnement, som jeg nu har rykket for to gange. Og nej, den er ikke endt i mit spamfilter. Magen til dårlig, grov og uforskammet service skal man lede længe efter!

Manglende dokumentation.
Opdager, at jeg er blevet trukket for 199,00 til Gipote, det viser sig, at det er sket 4 gange.
Jeg kan ingen steder se under min brugerprofil hverken køb af adgang på 19 kr. i 5 dage eller opsigelse, ej heller dokumentation,
Ved henvendelse får jeg at vide, at de i Gipote har mulighed for at se dybere ind i min profil, ligeledes at jeg skulle have været logget ind flere gange samme dag for min kontakt for at få brugeroplysninger på annoncer.
Det eneste jeg havde foretaget mig var, at gå ind for at se under min brugerprofil, så må det jo være en anden, der har adgang. Til det spørgsmål får jeg at vide, at så må jeg henvende mig til politiet.
Jeg ender op med at forlange dokumentation for mine køb og opsigelser,
Dette vil bliv videregivet til chefen, som er på ferie.
Jeg kan efterfølgende se på nettet, at der er dyb kritik af ny profil på Gipote. Har tidligere anvendt Gipote, hvor alle mine aktiviteter var angivet og ingen misforståelser.
Det er så sidste gang, jeg har logget mig ind på dette foretagende.
Vil selvfølgelig gå videre til forbrugerrådet og medier for at få afklaret ovenstående forhold.
Bondefangeri kunne man fristes til at kalde det!
Jeg betalte 800 kr fordi jeg ikke var opmærksom på, hvad der står med "meget småt" vedr. abonnementvilkår.
Vi skulle finde en hundehvalp, og med alle de følelser, der er omkring dette projekt, har jeg ikke været opmærksom på at slette mit medlemsskab, og er derfor hver måned blevet trukket for 199 kr i medlemsskab af Gipote, hvilket beløb sig til 800 kr. før jeg fandt ud af det, og fik det stoppet.
Jeg har selvfølgelig en stor andel i den trælse situation, som jeg synes, man kommer ud i i sådan en situation, men hvor ville jeg ønske, at jeg havde tilmeldt mig DBA eller gul og gratis i stedet for - det er meget mere reelt og kundevenligt.
Jeg vil aldrig bruge Gipote igen.
Elisa
Fin side for hundesøgende
Siden i sig selv er rigtig fin. Let og overskuelige i forhold til at finde de forskellige hunderacer. Den er også fin hvis man lige vil udforske forskellige hunderacer og priser.
Jeg havde en lidt uheldig oplevelse med betaling, som jeg var noget utilfreds med. Men som det måske kan ses nedenunder, var Dina hurtig til at svare, og hun kom hurtigt med en acceptable løsning.
Så i sidste ende, en positiv oplevelse.
*redigeret*

Réponse de Gipote
De bliver bare ved med at trække beløb hver måned (Svar tilbage)
Sidste anmeldelse nr 3. Efter min anmeldelser her på Trustpilot og efterfølgende kontakt med gipote's kundeservice, hvor vi blev enige om at der var tale om en fejl, at de havde trukket penge på mit kreditkort flere måneder i træk, ja så har de allerede overført de beløb tilbage, derfor 3* ..her bagefter kan man altid være bagklog, og tro alt muligt, men jeg vælger at tro at det var en simpel fejl, et eller andet sted i deres system, som nu for mit vedkommende er rettet.....Anmeldelse nr 2, svar til Dina på gipote.dk... Det er lidt mærkeligt at du ikke kan finde mig, når i lige igen idag d 15/8 har trukket 200 kr på mit kort, for 6 gang...
jeg tror måske at det har noget at gøre med at jeg har fået slettet min profil flere gange og jeg har modtaget mail's med en bekræftelse på det....at du ikke kan finde mig... på baggrund af min oplevelse, fastholder jeg min anmeldelse / På trods af at jeg loggede ind, med mine oplysninger (kreditkort nr osv) og brugte Max 5 minutter på hjemmesiden, hvorefter jeg slettede min profil og oplysninger, (Fik en bekræftelse mail på min opsigelse), fordi det var ikke noget for mig, ja så her 6 måneder efter trækker de stadig et månedligt beløb på 200 kr... efter gentagende henvendelser, og flere bekræftelser om at nu var jeg slettet, ja så bliver de åbenbart ved... resultatet blev her tilsidst at jeg måtte bestille et nyt kort i banken,.. så rimelige dårlig oplevelse 😫

Gi Pote-giver Pote
Gi Pote, forum for køb og salg af hunde på internettet, virker rigtig fint, og støder du ind i problemer med navigering opsætning af annonce, er hjælpen super hurtig og venlig.
så tøv ikke,kan anbefales
Hilsen
JP

Réponse de Gipote
Hvad pokker er det for noget i trækker…
Hvad pokker er det for noget i trækker 199 skulle have et telefonnummer mage til svineri har jeg aldrig set føj siger jeg

Bondefangeri
Bondefangeri. Fortsætter med at trække penge selvom man har afmeldt sin profil. Eneste mulighed er at spærre sit betalingskort.
Jeg oprettede en profil, da vi fandt en hund der manglede et nyt hjem og den ville vi gerne hjælpe. Vi betalte for at se oplysninger på hunden og tænkte at det var en rimelig pris for den service som gipote giver via deres hjemmeside.
Vi glemte efterfølgende at slette profilen igen og der blev trukket 199 den efterfølgende måned.
Det var selvfølgelig vores egen fejl og 199, var stadig et fair beløb for at kunne hjælpe en hund.
Der gik yderligere en måned og vi blev igen trukket 199 fra vores konto. Jeg kunne se at profilen ikke var blevet slettet og jeg kontaktede gipote pr. mail. De lovede skriftligt at slette kontoen og returnere de 199 der var trukket fra vores konto.
Jeg fik dog aldrig pengene returneret og de trak yderligere 2 gange 199 fra vores konto. Jeg endte med at lukke betalingskortet der var blevet brugt til at betale med på gipotes hjemmeside.
Du skal ikke gi pdem dine…
Du skal ikke gi dem dine kortoplysninger. Efter at have trukket 1600 kr. For et abonnement jeg ikke har bestilt, så lovede de at lukke mit medlemskab i maj. Gi pote fortsætter med at trække 199 kr. Fra min konto. Og betaler ikke det tilbage, som de har lovet. Jeg har spærret mit dankort nu.

Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service, havde købt en kontaktpakke på 5 dage til 19kr. D. 18. Januar Hvor efter jeg deaktiverede min konto til gipote.dk oplever jeg så at den 20. April blev der trukket 4x199,- på mit kort altså næsten 800 kroner hvorefter jeg forsøger at skrive til dem på mail men ingen svar jeg får så truffet dem på deres telefon og det eneste de ville gøre var at svare tilbage med at jeg selv måtte gå ind og deaktivere min konto igen hvis Jeg ville slippe for flere regninger, jeg går så ind og aktivere min konto for at kunne deaktivere den igen måneden efter bliver der alligevel trukket 199,- fra min konto den 18. Maj og jeg vælger at ringe til dem det eneste de siger er det var regningen fra sidste måned og så får du ikke flere fremadrettet altså har mistet 1000,- hvor de ikke har ville refundere den mindste krone tilbage...

L’expérience Trustpilot