Gipote Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

De stjæler salgsannoncer fra andre sites(DBA), og sælger så adgang til annoncer der i realiteten er gratis. Ulækker forretningsmodel, der højest sandsynligt også er på kant med markedsføringsloven.... Voir plus

Scam side??? oprettede login, blev videreført til DBA ville så logge ind igen for at annullere mit medlemskab men kan ikke logge ind og får ikke en mail når jeg beder om kode har skrevet til virksom... Voir plus

Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Voir plus

Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Animalerie

Informations provenant de diverses sources externes

Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

211 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

ADVARSEL

Mine billeder og tekst fra en annonce på DBA er blevet brugt på flere annoncer inde på Gipote.dk – uden mit samtykke. Jeg har forsøgt at kontakte dem både pr. telefon og mail, men har ikke fået noget svar. Det virker uprofessionelt og problematisk at de bruger andres indhold uden tilladelse.

Jeg har efterfølgende fået svar på min henvendelse om at mine fotos og tekst er blevet slettet.

7 avril 2025

Don’t waste your money

I was advertising free ad, needed to pay, ok I took the cheapest spot. Paid and nothing happened. Deducted from my card and I got an email saying my ad was not approved, they don’t respond to ANY email so don’t bother

2 avril 2025

Jeg er blevet trukket 218kr på min…

Jeg er blevet trukket 218kr på min konto, efter jeg har haft en annonce på gi pote. Jeg havde oprettet som gratis annonce, så forstår det ikke helt. Jeg har heller ikke givet mine bank oplysninger til jer. Når man uden videre tager selv, må det jo være tyveri. Derfor har jeg tænkt mig at anmelde dette.
Lone Nørgaard.

5 mars 2025

De lader som om tilmelding er gratis

De lader som om tilmelding er gratis, også trække de penge fra din konto uden at oplyse dig om det. Der er så mange grupper på Facebook hvor man kan købe kæledyr uden at bruge sådanne klamme metoder.

13 février 2025

Jeg er bange for det er fusk

Jeg er bange for det er fusk. Jeg skrev på en hund. I annoncen står der den befinder sig i Holbæk. Da jeg kontakter sælger på
E-mail er den åbenbart i Tyskland og jeg skal bare betale pas og omkostninger med fly osv for at få hunden til Danmark. Det virker meget suspekt! Desuden koster den kun 2000kr, hvilket jeg synes er for billigt for en racehund.

24 janvier 2025

Hold jer fra gipote.dk

Hold jer fra gipote.dk

Jeg har ikke oprettet en annonce med mine kommende shih tzu hvalpe på gipote.dk

Annoncen er stjålet fra dba.dk

19 janvier 2025

Hej Alfred

Hej Alfred

Det kan jeg da godt forstå, at du er utilfreds med. Problemet ligger bare i, at du aldrig har opsagt dit abonnement den 28/12 og derfor er der trukket 199 kr.
Jeg kan dog ikke se, at der skulle være trukket 2 gange på den bruger du har oprettet med mailen du skriver fra her?

Havde du henvendt dig inden du slog dig løs på Trustpilot, så havde vi sikkert kunne finde en løsning på problemet :-)

De bedste hilsner

w.gipote.dk

8 janvier 2025

FUSK !!!!!

Fusk - Fusk og FUSK
De stjæler alle deres annoncer især fra DBA - Nå folk så henvender sig på en annonce, så aner den der har lavet annoncen ikke at ens annonce også er på Gipote. Derfor bliver disse annoncer ikke redigeret eller slettet, når der er rettelser eller man har solgt. Dem der er interesseret i at købe bliver ofte snydt, for sine penge, fordi man først kan kontakte sælger når man har betalt for at få et tlf. nr. Men man ved ikke varen er solgt.
Jeg som sælger står ofte med nogen som bliver sure over jeg ikke har slettet annoncen. Men jeg har aldrig annonceret hos Gipote. De har stjålet mine annoncer fra DBA

5 novembre 2024

Øv Øv

Øv Øv ville ønske jeg havde læst trustpilot inden jeg faldt i fælden og lagde mine kortoplysninger ind. Jeg har hverken fået velkomstmail og hver gang jeg prøver at få en nulstil kodeord, sker der ingenting. Nu må jeg hellere holde øje med om der bliver trukket nogle penge og få banken til at hjælpe med at stoppe overførslen.

28 octobre 2024

Dyreste pris men ingen annonce👎

Jeg har 5/10 oprettet en annonce og betalt den dyreste annonce til 399kr.
Jeg har ingenannonce fået. Tilgengæld ligger der noget som er en synkronisering af en annonce fra DBA. Noget jeg hverken har ønsket eller bedt om og som vi løbende har ændret på DBA. Ingen respons fra kundeservice ang. dette , som man jo ikke kan ringe til. Jeg føler mig snydt og er mega skuffet.

5 octobre 2024

SVINDEL!!!

Meld jer ALDRIG jnd på Gi’pote!!!!😡 Der er ingen mulighed for kontakt til dem, de trækker kun 199kr pr. mdr. selv om du har udmeldt dig. Eneste mulighed for at unfslippe, er nyt hævekort med nyt nr. Først der kan du stoppe, at de fortsætter med at hæve 199kr i måneden🤬

20 juillet 2024

Meld jer ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!!!!

Meld jer ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!!!!! ind på Gi’pote!!!!😡 Der er ingen kontakt til dem, de inkasserer kun 199kr pr. mdr. selv om du har udmeldt dig. Eneste mulighed for at slippe, er nyt hævekort med nyt nr. først der kan du stoppe, at de fortsætter med at hæve 199kr 🤬🤬 Kort fornyelse koster så 100kr!!

16 juillet 2024

Til alle jer der også er blevet snydt…

Til alle jer der også er blevet snydt af gipote.dk. Virksomheden bag gipote er meldt til politiet af Forbrugerombudsmanden og han vil meget gerne høre fra dig hvis du også er blevet snydt af gipote. Du er berettiget til at få alle dine penge tilbage og kan gøre indsigelse igennem din bank. De er også klar til at hjælpe dig.
Du er ikke den eneste der er blevet snydt og der er hjælp at hente til at få alle dine penge retur.

21 juin 2024

Største fup firma der findes

Største fup firma der findes, hold jer lang væk især hvis i laver hunde annocer, for det virker ganske normal i starten når i opretter jer og tænker det er billigt for og lave en annonce, men de b'er ikke kun om kort nummer nej nej de er snu de b'er om dit kontonummer, og så hænger man på den og banken kan ikke gøre noget, de har nu trukket 19kr i hver månede i snart 2år..
Så lad vær med og oprette noget derinde hold jer væk fra dem

2 janvier 2024