Gipote Avis

TrustScore 1 sur 5

1,1

De stjæler salgsannoncer fra andre sites(DBA), og sælger så adgang til annoncer der i realiteten er gratis. Ulækker forretningsmodel, der højest sandsynligt også er på kant med markedsføringsloven.... Voir plus

Scam side??? oprettede login, blev videreført til DBA ville så logge ind igen for at annullere mit medlemskab men kan ikke logge ind og får ikke en mail når jeg beder om kode har skrevet til virksom... Voir plus

Havde set en fin annonce med en hvalp, hvorefter jeg betaler de 19,- kr. for kontaktoplysninger - der kommer hverken mailadresse, telefonnummer eller anden mulighed for at kontakte sælger... De må h... Voir plus

Der er ingen mulighed for oplyst afmeldelsesmulighed. Petimo A/S kan tilsyneladende ikke kontaktes på oplyst tlf. nr. fra Internettet. En venlig dame oplyste, at man intet kendskab havde til hverken... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Animalerie

Informations provenant de diverses sources externes

Gipote.dk - Danmarks nye side med hunde. Køb eller sælg din hund / Hvalp her gratis. Også tilbehør til hunde. Prøv den nye side nu.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

211 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fup og svindel

Fup og svindel! Umuligt at afmelde sig. De har løbende trukket 199 kr. om måneden på mit kort uden notifikation eller fremsendelse af faktura, på trods af at jeg afmeldte min prøveperiode for længe siden. Nu har jeg igen prøvet at afmelde men får selvfølgelig ingen bekræftelse på dette.

13 décembre 2023

F*ckin* l**rte virksomhed

💩💩💩💩💩 virksomhed! De stjæler ens penge, og svare ikke tilbage!!!
Forbandede idioter! Man er nødsaget til at spære sit kort før de stopper!!!!!!

9 décembre 2023

gø og gokke

det virkede fantastisk de gav mig en sej hund der nogen gange går på to ben og ligner en mand. medarbejderne hjalp min hund ved at gø af mig

10 août 2023

Dette er en svindelservice

Dette er ikke en service hjemmeside, det er et abonnement du tegner, ligemeget om du selv tror noget andet, og de trækker automatisk på din konto uden nogen som helst form for notifikation, regning eller faktura. Og hvis du forsøger at logge ind, evt. Nulstille kodeord, så kan det ikke lade sig gøre.
De er lusket med de dage hvor de hæver på dit kort, de fleste mennesker tjekker nok deres konti omkring d. 1. Og de hæver altid 5-8 dage senere, og bemærkelsesværdigt ikke et fast mønster mht. Dag eller dato, det ser taktisk ud, så du ikke lige er opmærksom på trækningen, og du får absolut ingen notifikation, selvom de skriver det på deres hjemmeside.
100% svindel.

8 mai 2023

HOLD jer væk fra dette firma

HOLD jer væk fra dette firma. De sluger i al stilhed 199kr hver måned fra din konto uden at sende fakturer til din mail. Når man så opdager at man har betalt for noget man ikke har brugt og vil stoppe det, tager de ikke tlf og der er ingen steder i din login hvor du kan fjerne dine betalings oplysninger. SPÆR jeres kort hvis I som jeg har glemt I havde oprette en annonce der engang og vil sikre jer at I ikke bliver trukket mere. Føj for den lede. Skulle være en sur smiley ordning til disse firmaer

23 mars 2023

GiPote fortjener 0 stjerner.

GiPote fortjener 0 stjerner.
Jeg stoppede mit samarbejde efter et par dage, slettede min profil = ingen opkrævning.
Alligevel er der trukket kr 199,- på min konto
Jeg har ingen profil på GiPote og man kan ikke slette en ikke eksisterende profil.
Catch 22

9 janvier 2023

Jeg har aldrig nogensinde haft en konto…

Jeg har aldrig nogensinde haft en konto ved givpote - på mystisk vis er der alligevel trukket 199kr på mit kort.

Man kan ikke ringe til dem på telefonnummeret, som er anført.

Der er gjort indsigelse, spærret kort og hvad ved jeg.
Hvis ikke pengene er tilbage inden længe, er jeg informeret om, at jeg skal melde dem til politiet!

10 novembre 2022

Hvor er 0 stjernen?

Hvor er 0 stjernen?
Man føler sig virkelig taget ved næsen i dette foretagende.
Man tror, man har stoppet betaling og det kører bare videre. Det er ikke beskrevet præcist, hvordan man stopper betalingen og når man har gjort det et sted, så skal det åbenbart også gøres et sted mere.
Annoncer bliver ikke slettet, selvom hunde er formidlet videre. Hvis man trykker på kontakt, så bliver der nogle gange linket videre til Den Blå Avis.
Der kunne man godt selv have kigget. GRATIS 🤬😡🤯

12 septembre 2022

Udueligt firma! 0 stjerner!

Udueligt firma! 0 stjerner!
Det virker til at deres forretningsmodel er ikke at fortælle at de hæver penge fra ens konto - og håber man aldrig opdager det. Så er man pludselig 199,- fattigere hver måned. Ingen faktura, ingen ordrebekræftelse, INTET er modtaget.
Kæmpe scam.

3 août 2022

Hold jer væk. Fup firma

Jeg købte sidste år en annonce fordi jeg havde hvalpe til salg. Kommer til at se på min netbank at jeg her 11 måneder senere har betalt 200 hver måned.
Jeg har ikke fået en eneste kvittering på mail at jeg betaler til dem. Troede betalingen for annoncen var et engangsbeløb 🤬 Hold jer væk fra den fupside!!!

21 juillet 2022

BONDEFANGERI!

BONDEFANGERI!! Hold jer langt væk. Man kigger lige forbi og vupti, så er man blevet medlem og trækkes penge hver måned. Havde jeg mulighed for, at give 0 stjerner, så havde jeg gjort det! FUPFIRMA!

24 juin 2022

HOLD JER LANGT VÆK...Skulle ikke have…

HOLD JER LANGT VÆK...Skulle ikke have stjerne
På denne side Gipote er der et hav af SVINDEL
annoncer. Det er ikke en profesionnel side .
Jeg har haft kontakt med flere som vil have penge,
inden man har set hunden, den eksistere ikke.
Har set de samme annoncer på DBA.
Har kontaktet Gipote, som ikke tager ansvar.
En hilsen fra en som føler sig snydt

27 mai 2022

Opret IKKE konto på Gipote

Ville ønske jeg kunne give 0 stjerner.
Jeg benyttede mig af en gratis oprettelse og bruger 7 dage, hvor jeg afmeldte kontoen 24 timer efter oprettelse. Jeg der nu at de har trukket 199kr fra min konto de sidste 3 måneder, tiltrods jeg afmeldte kort tid efter oprettelse. Nu vælger jeg at få nyt kort, så ikke de kan misbruge det mere, som jeg kan læse de gør ved andre, selvom de har slettet deres konto.
Vil stærkt fraråde at opgive kontooplysninger til denne side

27 mai 2022

Jeg har aldrig oprettet bruger hos…

Jeg har aldrig oprettet bruger hos gipote, og kommer aldrig til det.
Da jeg i Januar forsøgte at sælge min hund på dba, har gipote.dk tyvstjålet min annonce, hvilket jeg først opdager for nylig ved en tilfældig google-søgning. Jeg har kontaktet dem på mail for at få dem til at fjerne annoncen, men der er ingen respons. Dvs. der er oprettet en annonce på min hund, på en hjemmeside jeg ikke var klar over, og de er ikke til at komme i kontakt med.
Væmmeligt og ubehageligt!

24 avril 2022