Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en a... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sikken en dårlig oplevelse. En pengemaskine, der propper så mange gæster ind, at man nærmest ikke kan trække sin stol ud eller komme rundt. Bad om to glas vand ved siden af de andre drikkevarer. De ta... Voir plus
Fantastisk god betjening fra vi trådte indenfor straks blev vi til anvist bord til 10 personer God gennemgang af menukort og drikke varer Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt... Voir plus
Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.groeften.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
En ringe oplevelse
En ringe oplevelse. Bestilte smørrebrød som vi plejer. Men denne gang blev der serveret et enkelt stykke på en lille dessert tallerken. Det så selvfølgelig ud af mere på den lille tallerken men slet ikke som før. Oplevelsen med at stykkerne kommer ind på fade og man selv anretter sit stykker er væk. Det smagte godt men var en kedelig oplevelse og smørrebrød kan man jo få mange andre steder.
Som altid godt 🌸
Som altid en rigtig god oplevelse og deres smørrebrød er super - har været på besøg 2 gange her den sidste md ( i år ) - først med søn svigerdatter og børnebørn - dejligt med et børnemenykort som også har boller i karry samt bøf kartofler og sovs udover de gængse fiskefilet og nuggets mm.
Tjenerne er super og man føler sig godt tilpas ( og underholdt ) om man er en familie eller som sidst var alene afsted - det er ikke sidste gang vi kommer 😉
Grøften Tivoli
Indtog en middag inden efterfølgende koncert. Desværre var maden ikke på det niveau som jeg husker på Grøften. En Wienrschintzel af inderlår som desværre bestod af mere panering end regulært kød, dertil kartofler, som jeg vil vurdere var hevet ud af en frysepose om smidt på en braddepande.
Min partner tog et stjerneskud som heller ikke levede op til rimelige forventninger. Kan bekræte det da jeg smagte på det.
Jeg vil tro at vi begge efterlod halvdelen af retterne. Det skal i altså gøre bedre hvis i vil have kunder i butikken.
To stjerner alene for betjening og stemning. Hvis jeg skal komme igen er jeg nødt til at se nogle bedre anmeldelser.
Skipperlabskovsen var fuldstændig…
Skipperlabskovsen var fuldstændig forfærdelig, har spist denne ret igennem utalige år, samme sted, men dette her var så uprofessionelt at der ikke er ord for det. Vi har spist i restauranten stort set hele vores liv, en til to gange om året, ofte skipperlabskov. Da vi klagede fik vi en kop kaffe et stk. frossen kransekage.
Jeg har skrevet til dem, om mere kompensation men uden svar.
Behandler vi vores turister så ringe, det er rystende.
Bad om et gavekort så vi kunne prøve igen, om det var en gangs oplevelse, men det kan jeg se at det ikke er.
Skibberlabskovsen
Skibberlabskovsen, som Grøften jo er kendt for og som vi gennem årene har spist adskillige gange, levede slet ikke op til forventningerne og prisen! Kødet var store lyserøde klodser af tørt trevlet kød, og hele retten var smagsløs og kedelig. For 205 kr burde der være mulighed for kød af en ordentlig kvalitet.
Betjeningen var der absolut ikke noget at klage over.
Ringe mad oplevelse
Ved ikke hvad der er sket med kvaliteten, men fik en uspiselig skipperlabskovs…store lyserøde klumper af skinkekød og en langt fra venlig betjening. Efter at være kommet der i mere end 20 år, var idag helt sikkert sidste gang
Var i grøften fredag 21.6 og besøgte…
Var i grøften fredag 21.6 og besøgte Grøften for første gang i en del år. Jeg kom der med mine forældre 3-4 gange om ugen, i 70,erne og 80,erne sikken en forskel på kvaliteten fra dengang. Vi fik en halvkold labskovs og tørt rugbrød. Labskovsen var så langt fra tidligere oplevelse, mærkeligt kød og meget lidt kartoffel. Wienerschnitzel kedelig og virkede som den havde ligget et stykke tid, kartoflerne var bløde og gummiagtige. Da vi sagde det til tjeneren kom han med nogen andre og sagde at det nok var det samme, og så var der ikke mere han kunne gøre. Da det var svaret betalte vi og gik. Grøften er desværre blevet et spisested hvor der er meget langt mellem pris og kvalitet. De gamle ejere, overtjenere og tjenere ved stambordene ville vende sig i graven med den kvalitet.
Michael Nelbom
Dårlig service
Ventede 1,5 time på maden..!
Vi var det selvskab på 6 personer, 3 skulle have forret. Der gik 30 min, så kom forretten, hvilket egentligt er ok, men derefter gik der så en 1 time inden vi fik hovedret. Det vil sige 3 i selvskabet sad 1,5 time, inden de fik noget mad, smagløst mad. En lille brødkurv eller en kommentar om at der ville være ventetid, havde haft klædt dem! Vi spørger endda efter maden og får af vide der vil gå 5 min, der gik så 30 min!
Begge saltkværne på bordet virkede ikke, toiletbrættet sad løst, så en af os var ved at vælte og et sted sad toiletpapiret fast så halvdelen af rullen gik i stykker i forsøget på at få bare en lille smule.
Vi er sikker på at Grøften har været et godt sted en gang, men det er desværre ikke mere. Og vejen bliver ikke lagt der forbi igen.
Super langsom betjening
Super langsom betjening. Forret serveres ikke samtidigt til alle gæster
Ventetid ca 1 time på forret.
Dårlig oplevelse som alle bør undgå.
Har spist middag i Grøften
Har spist middag i Grøften, fuk det lækreste mad og vin. Vores tjener Sofie gjorde det sindsygt godt, det bedste service jeg har fået meget længe.
Dårlig kvalitet til overpris
Wow, det er skidt. Virkelig skidt. Til gengæld er det dyrt. Virkelig dyrt. Og maden er bare klam. Tjenerne gør hvad de kan, men ikke nok til at man bare føler sig en anelse velkommen. Vi sad i meget lang tid - otte personer - før nogen anerkendte vores tilstedeværelse. Et enkelt “hej! jeg kommer om lidt” ville have været rart. Grøften er vitterligt en kliche på hvordan Tivoli var i 1980’erne - nemlig fyldt med turistfælder og dårlig kvalitet til overpris.
Jeg var i grøften og få en luksus…
Jeg var i grøften og få en luksus juleplatter. Der var ikke meget luksus over den. Elendig mad. Men prisen var helt i top. Der kommer jeg ikke mere. Trist at det er blevet så Elendig det er ikke et sted jeg vil anbefale til nogen tværtimod
Skulle fejre mandens 60 års fødselsdag…
Skulle fejre mandens 60 års fødselsdag med børn/svigerbørn/barnebarn (3år)
Ialt 7 personer
Der blev bestilt 2 forretter samt spaghetti og kødsovs - det kom heldigvis samtidig. Men kødsovs var total vandet efter pastaen
Forretterne var gode
Så gik der nok 1/2time efter de havde fjerne fra forret. Så kom der brød til de 2 der havde bestilt platte.
Derefter ventende vi lang tid før der kom noget lunkent mad (andesteg og kamsteg)Jeg fik ikke selv mit stjerneskud.
Og måtte spørge efter det da der var gået lang tid
Der var en meget lille dampet fisk og 2 fiskefileter - har set pænere stjerneskud i Bilka. Og til den pris er det ikke noget vær
Total dårlig oplevelse og alt for dyr
Og de burde vær forberedt på mange mennesker
Bliver sgu også lidt irr at vi ikke sagde at det ikke var pengene vær (2.700)
Frokost i grøften
Hej. Har i dag været i grøften for at spise frokost vores tjener hed Kim fantastisk betjening sød venlig og meget charmerende:) maden var der heller ikke noget sætte en finger på. Helt igennem en dejlig oplevelse.
Tak for det
Kh Hanne
Til min fødselsdag bestilte vi bord på…
Til min fødselsdag bestilte vi bord på Grøften i Tivoli. Det startede da vi kom. Tjeneren var åbenbart mundlam og valgte at pege som en form for kommunikation i stedet for at bruge ord. Man fik indtryk af at tjeneren var fuldstændig forundret over at vi var der, selvom vi havde bestilt bord en uge tidligere. Her var ingen venlighed eller service. Maden var fin, men hold da ferie det var ikke en god oplevelse.
Fra succes til fiasko
For 3 år siden var vi i Grøften med min familie fra Australien, det var en kæmpe oplevelse, super lækker mad, og en tjener i verdensklasse som gav en helt uniq og fantastisk oplevelse, en oplevelse som betød vi ville gentage succesen.
Men hold nu k... en skuffelse, det starter allerede ved bordbestillingen, hvor vi bliver lovet et bord udenfor, det kan/gider man så ikke, så vi bliver placeret i haven ved gangen til og fra toilette (altså ingen ro).
Da vi bestiller maden "i forventning om kvaliteten" var som tidligere år, vælgere vi at bestiller bøffer som skulle være medium rear, men da vi modtager modtager dem er totalt gennemstegte, og dermed så tørre at vi vælger at sende dem retur, her går det helt galt for tjeneren, der giver udtryk for sin utilfredshed over vi ikke bare acceptere og spiser bøfferne, ja tror ingen omkring os var i tvivl om hans utilfredshed. Udover bøfferne er ødelagte, så var anretningen og tilbehøret noget som man måske kunne forvente på en grillbar, ja selv en middelmodig Cafe servere mere indbydende mad.
Maden var nogenlunde, men dyrt
Maden var nogenlunde, men kr 150 for et glas dårlig husets hvidvin. Og ved betaling kom chefen forbi, og udviste en ubehagelig adfærd, kan ikke anbefales
Grøften er ikke som før…
Vi besluttede torsdag sent eftermiddag at vi skulle ind og have stegt Rødspætte i Grøften. Har været der mange gange før, hvor alting havde været fantastisk. Men det var bare ikke som det plejer, der er normalt altid nok mad men lille rædspætte (måske årstiden) 4 små kartofter (så hvis vi ikke havde bestilt en fælle gang pomfritter var der ikke mad nok).
Det startede med at tjeneren skulle hælde hvidvin op, men han så kikkede på en anden tjener og bare hældte vider ud på bordet.
Min far har de sidste 20 år holdt sin fødselsdag for familien og bliver 85 i år men det skal det være her.
Super god restaurant
Super god restaurant, med fantastiske tjenere, og laaangt bedre ledelse, helt igennem en kæmpe succes. Og med alle de ekstra borde de har mast ind, så er det jo ikke kun den bedste, men også den største. Den nye ejere er en rigtig god mand, der kigger sine kunder og ansatte i øjenene. Anbefaler gerne stedet😁
Frokost i Grøften.
Jeg havde inviteret min søn og svigerdatter på smørrebrød hos jer, og jeg må sige at vi alle tre var skuffede over kvaliteten af maden.
Betjeningen var fin. Og bordet var i orden og endda klart til os, selvom vi kom 20 minutter før tid. Så alt godt her.
Jeg har intet imod at betale små 1300kr for 6 stykker smørrebrød, 3 øl og ditto kaffe, hvis kvaliteten følger med. Det var desværre ikke tilfældet. Fiskefileterne var tørre, og smagte som om de kom fra frost og ikke friske og smørstegte. Der var ingen pynt udover en kvist dild, og remouladen smagte som en fra en tube. I hvert fald ikke hjemmerørt. Nu har jeg ikke gemt kvitteringen, men et pænt stykke over 100kr for sådan et stykke er i overkanten. Roastbeefen var ok, men absolut ikke mere end det. Dejligt med friskt revet peberrod over ved bordet, men hvad det var for en ubestemmelig, hvid creme, der var smurt over roastbeefen blev vi aldrig klar over. Alt i alt ikke en oplevelse vi vil anbefale andre, desværre.
Desuden var jeg venlig og skrive en mail til Grøften med min beklagelse, inden den røg på Trustpilot, men har intet hørt fra dem her 14 dage senere. Så nu ryger den på siden her.
Venlig hilsen,
Charlotte Kamp