Restaurant Grøften Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en a... Voir plus

Sikken en dårlig oplevelse. En pengemaskine, der propper så mange gæster ind, at man nærmest ikke kan trække sin stol ud eller komme rundt. Bad om to glas vand ved siden af de andre drikkevarer. De ta... Voir plus

Fantastisk god betjening fra vi trådte indenfor straks blev vi til anvist bord til 10 personer God gennemgang af menukort og drikke varer Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt... Voir plus

Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.

Bas

TrustScore 2 sur 5

106 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Julebord

Var inde og prøve det store julebord 2022. Havde skrevet det i min reservation inden vi kom, at det var det vi skulle have. Vi ankom 19:55 og vores mad kom 20:30 og efter 10 min af de kolde retter fik vi fortalt at vi skulle skynde os, da køkkenet lukkede kl 21 også ville alt vores varme mad + dessert blive serveret ligemeget som vi var færdige eller ej. Kl 22 (midt i vores ris a la mande) kom de med regningen og sagde vi skulle betale. Yderst ubehageligt at blive presset sådan på, især når vores reservation egentlig var indtil 22:30… Mad var meget middel, brød var kedeligt bake-off.. Såe generelt skuffende..

21 décembre 2022

Kold og uvenlig oplevelse

Kold og uvenlig oplevelse

Var i Grøften og spise den 13. december. Er rollatorbruger men det var åbenbart meget ubelejligt. Fik anvist en kold plads og fik træk. Mens min rollator bare blev parkeret udenfor. Godt at den stadig var der, da jeg var færdig.
Maden var kedelig og ikke så god til den dyre pris. Jeg fik flæskesteg, som var hård ikke sprøde og ingen brunede kartofler eller surt til. Meget skuffende.

12 décembre 2022

Sus… du er den bedste

Susi…. Susi, min pige. Du er simpelthen den bedste tjener. Der findes ingen ord til, at beskrive din venlighed. Din kundekontakt er i top, din personlighed er for fed, du er virkelig awesome. Tak Susi, for en rigtig god aften. Tak for venligheden og gavmildheden ❤️

7 décembre 2022

Middelmådig oplevelse.

Middelmådig oplevelse.

Bestilte bord kl. 21.

Fik besked efter ankomst på restauranten, at køkkenet lukkede 21.30, så det blev kun til kolde retter.

Kl. 22.00 skulle der afregnes og herefter ingen mulighed for at bestille ekstra drikkevarer.

Mellem 22.00-22.45 havde personalet travlt med at “stole op”, så man sad med en fornemmelse af, at vi bare skulle smutte, så de kunne få lukket.

På ingen måde en ok betjening, når 4 personer smider 2.300 for en middelmådig middag + 600 i indgangsentre til Tivoli for overhovedet at få adgang til Grøften.

Så bedste råd. Hold jer langt væk fra sene bookinger.

28 octobre 2022

Alt perfekt. Jeg havde sammen med et vennepar…

Jeg havde sammen med et vennepar bestilt bord til d. 10. august. Selv om jeg havde bestilt i pergolaen, var det intet problem at få lov at sidde ude i det skønne vejr. Maden var perfekt og betjeningen både venlig og opmærksomt. Velfortjent med 5 stjerner.

12 août 2022

Vi var et selskab på 10 personer

Vi var et selskab på 10 personer, heraf 2 børn og 2 vegetarer, så vi forventede at skulle vente på maden. Men ventetiden var acceptabel, og alle var tilfredse med maden!
Servicen var exceptionel fin (tak, Amanda!), og “fleksibel”!!! - I øvrigt var det en rigtig god oplevelse, da vi telefonisk bestilte bord. Personen, vi talte med besidder også er udpræget “servicegen”! Tak for det!
Priserne er som de er, men ret høje!
Vi har dog en anke mht. til bordets placering. Det var meget, meget svært at komme ind til bordet, og derfra igen (det samme havde folk ved nabo bordet problemer med). Det må være muligt at lave en anelse mere plads mellem bordene?!!!

10 juillet 2022

Dårlig tur i Grøften Skulle med min kæreste i Grøften og…

Skulle med min kæreste i Grøften og holde min 60 års fødselsdag som jeg havde set rigtig meget frem til. Vi blev godt modtaget men Så gik det også ned af bakke derfra.Vi fik et bord som virkede som et Ekstra bord der var sat op for at få plads til lidt flere. Maden var middelmådig og de rejer vi fik blev serveret med toastbrød. Alt i alt var det bare ikke i orden. Vi har været i Grøften mange gange og det har altid været en god oplevelse men standarden er dalet enormt. Tror ikke jeg fremover vil være bekendt at invitere hverken min kæreste eller andre i Grøften

8 juillet 2022

Oplevelsen af at være i Grøften nu…

Oplevelsen af at være i Grøften nu fremfor inden coronaen gjorde sit indtog er skuffende. Fik revet min jakke i stykker da de gamle bambus stole desværre var fyldt med små søm der stak ud og bambus der hang i laser. Maden er dalet i kvalitet, og det er ærgerligt. Køb noget nyt inventar og få opdateret jeres menukort.

7 juillet 2022

Det er altid hyggeligt at være i…

Det er altid hyggeligt at være i Grøften, men må desværre konstatere, at det hele tiden går en lille smule tilbage på flere parametre.
Vi var et selskab på 8 personer d. 7/5, og vi er der typisk to gange om året.
Betjeningen kan man ikke sige noget dårlig om. Sød, serviceminded og sjov tjener.
Øllet (pilsner og classic fra fad) var gennemgående helt flat og manglede skum. Vi sendte flere retur, men gik til sidst på flaskeøl da fadølsanlægget må have haft en skidt dag.
Maden er som altid ok, men heller ikke mere end det. Smørrebrødskvaliteten er steget markant i Kbh. de senere år. Det er desværre ikke smittet af på Grøften endnu.
Vi udfyldte 2 smørrebrødssedler (1. og 2. runde). Tjeneren nævnte at der var travlt i køkkenet, men der gik en time og et kvarter fra vi var færdige med 1. runde til 2. runde madder ankom på bordet. Ingen info eller en runde øl som "plaster på såret".
Enighed i selskabet om, at vi nok fremadrettet vil finde et nyt "stamsted" - egentlig ærgerligt da stedet jo virkelig også er hyggeligt og sjovt.

8 mai 2022

Vi har i aften været gæster i Grøften

Vi har i aften været gæster i Grøften. De 4 stjerner er for maden. Men vi havde den mest fantastiske tjener ved vores bord: Rose. Hun fortjener 10 stjerner!
Tak fra fødselsdagsselskabet!

11 décembre 2021

Dårlig madkvalitet - og kvantitet

Var i Grøften igår. Masser af mennesker og ok betjening, men hold da op hvor var maden dårlig. Bestilte forskellige typer juleplatter. Sildene smagte ikke af noget, flæskestegen var totalt tør, der var meget lidt leverpostej og den havde vist været et par gange i microbølgeovnen. Medisterpølsen smagte heller ikke af noget. Meget lidt og meget dårlig mad. Med de priser burde man forvente meget mere!

7 décembre 2021

Grøften i Tivoli, den aften juletræet tændtes.

Min kone og jeg var i grøften i går fredag.
Grøften havde plads til os, på en ellers travl aften.
Vi fik stjerneskud og en dejlig stærk Jacobsen juleøl.
Serveringen var virkelig hurtig og vi følte os meget velkomne.
Stjerneskuddene var lækre og øllen lige så.

21 novembre 2021

Altid hyggeligt, MEN MEN MEN!

Altid hyggeligt,- har kommet der i mange år.
Men i aftes var det ikke godt :(
Anden var rå og senet. Da jeg gør tjeneren opmærksom på det, bliver jeg affærdiget med at så dan skal den være.
NEJ det skal den ikke, og det ville tjeneren have fundet ud af hvis han havde besværet sig med at se nærmere på maden.
øv øv øv.

19 novembre 2021

Mit opslag blev slettet.

Mit opslag blev slettet.
Købte halloween menu. Halvkold kartoffel suppe, tørstegt og brændt wienerschnitzel, med tyk tyk sovs og ærter som var fuldstændig udkogte. Dessert iskold æblekage, hvor flødeskum var sprøjtet på formmage timer siden. Havde nærmest hinde på flødeskummen. Alt for travlt og for mange mennesker samtidig. Tjenerne farede rundt og flere gange løb ind i folk.
Kunne være rart, at Grøften forholder dig til kritik og besvarer dette.

13 novembre 2021

Vi var i Grøften i går

Vi var i Grøften i går, d. 31 oktober. For det første blev vi placeret klemt inde mellem to borde. Der var simpelthen MEGET lidt plads.
Vi bestilte wienerschnitzel. Det kom enormt hurtigt - og var også derefter. Småbrændt og kedelig. Har ligget færdig og var lige varmet lidt. Øv!

1 novembre 2021

Sidste besøg i "Grøften"

Vi har ofte spist i "Grøften", når vi gennem de seneste år har besøgt Tivoli. Vi har dog konstateret, at kvaliteten af maden gennem denne periode er blevet dårligere. Vi var så igen i Tivoli tidligere i denne uge og besluttede at prøve at spise i "Grøften" igen.
Vi bestilte smørrebrød: "Sprødstegte rødspættefiletter med rejer". Hvilken skuffelse, fisken var helt sikkert sprødstegt. Paneringen var tyk og sprød - inderst nogle få millimeter fiskekød. Resultatet var, at kniven fik paneringen til "springe" ud over hele tallerkenen. (Rejerne var OK!)
Det var under ingen omstændigheder i orden, så vi betalte og gik.
Det blev vores sidste besøg i "Grøften"

3 septembre 2021

Et glas vand, 60 kr.

Var selv i Grøften for lidt tid siden, og det er gået ned ad bakke med service og kvalitet, siden jeg var der sidst for nogle år siden. I går var min datter i Tivoli. Hun havde fået lidt hovedpine og gik ind i Grøften for at købe et glas vand. Det er helt fint at restauranter tager betaling for at servicere "folk fra gaden" - men at kræve 60 kroner for et glas vand, det er simpelthen usmageligt. Føj.

24 août 2021

Jeg var til fødselsdag i Grøften i går

Jeg var til fødselsdag i Grøften i går. Har ikke været der før, men har hørt om, hvilket fantastisk sted det skulle være!!! MEN jeg kommer der ALDRIG igen!☹️☹️☹️
Ok vi (8 mennesker) blev fint modtaget og bænket i “baggården”. Vores tjener kom med menukort og vi bestilte drikkevarer. Så langt så godt. Vi bestilte forskellig mad - bla. 2 platter 345kr.
Vi fik - efter et godt stykke tid - maden, dvs silden og fisk til platterne. Vi bad tjeneren om flere drikkevarer : vi kaldte “hallo” og fik et surt: jeg hedder ikke hallo men Ricky.. ikke med et glimt i øjet men rimelig vrissent. De fleste af os var færdige med vores mad og der var stadig ikke kommet mere mad til “platterne” . Vi prøvede at spørge , og svaret fra Ricky: Vil I ha det nu eller når det er færdigt !! Vi var målløse, og bad om at tale med chefen. Maden kom, så kom chefen, og han var ligeså ubehøvlet, flåede fadet af bordet og sagde, at vi ikke skulle betale for det. Jamen de to havde jo ingen mad fået!! Vi betalte, sagde pænt til Ricky at vi ikke syntes om hans måde at tale på, og svaret var ligeså sut: det havde han virkelig aldrig hørt før.
Vi sætter ikke vores ben der mere , det var virkelig en dårlig oplevelse.

23 août 2021