Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en a... Voir plus
Sikken en dårlig oplevelse. En pengemaskine, der propper så mange gæster ind, at man nærmest ikke kan trække sin stol ud eller komme rundt. Bad om to glas vand ved siden af de andre drikkevarer. De ta... Voir plus
Fantastisk god betjening fra vi trådte indenfor straks blev vi til anvist bord til 10 personer God gennemgang af menukort og drikke varer Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt... Voir plus
Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.
Danemark
- www.groeften.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Grøften er en vinder i Tivoli
Det eneste sted, som jeg kommer for, når jeg er i Tivoli.
Der serveres god udsøgt lækker dansk mad, smørbrød og jeg kan varmt anbefale deres citronfromage eller gammel dansk æblekage til dessert, der er virkelig god kundeservice og maden kommer ud fra køknet hurtigt
Køkkenet må oppe sig. Kvaliteten har taget et styrtdyk
Gamle Ole er reduceret til en skive ost, uden sky. Skyen måtte hentes efterfølgende.
Hønen der havde lagt krop til “hønsesalten” må have håbet på en mere værdig afsked med dens liv. Den var så tør og trevlet, at det nemt kunne forveksles med savspåner.
Grunden til at jeg giver tre stjerner er betjeningen. Den var høflig, imødekommende og opmærksomme. 👍 til dem
Ikke vær at bruge penge på lun …
Ikke vær at bruge penge på lun leverpostej mindede om Stryhns i krukke kold kold tulip bacon den forstegte og kolde glas Champions 89 kr. Hakkebøf med bløde løg og spejl æg. Lille tør bøf iskolde bløde løg med masser af olie koldt spejlæg 155 kr kommer aldrig ige så længe Elkjær er ejer savner Eriksen
Supervenlig betjening der fandt en …
Supervenlig betjening der fandt en dejlig plads til os. Fin kvalitet på den platte vi spiste. Dejlig helhedsoplevelse.
Suverent besøg i Grøften
Alt var perfekt - alt var udover det sædvanlige Tak fra Maibritt & Jess
Grøften-Tivolis dejligste spisested.
Foråret blev markeret med en tur i Grøften. Til trods for at ikke mange var gået i Tivoli, var alle borde næsten besat, og vi var glade for at vi havde reserveret bord. En smilende og meget i mødekommende tjener gav os det meget omfangsrige menukort, hvor børnemenuen især skilte sig ud: dejligt at se, at de små kunder nu ikke er tvunget til at blive "forkælet" med pommesfrites og røde pølser, men faktisk kan vælge imellem flere tiltalende retter. Den 5-årige var meget tilfreds, med valget af boller i karry. De voksne var også mætte og tilfredse efter indtagelsen af røget ål, hjemmelavet rullepølse og kyllingebryst. En god oplevelse som den søde og smilende tjener Elisabeth, især var med til at skabe: Imødekommende, serviceminded og helt forstående overfor især den yngste gæsts forventninger.
Tak til Grøften. I er fortsat vores yndlingsrestaurant i Tivoli.....