Restaurant Grøften Avis

TrustScore 2 sur 5

2,2

Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en a... Voir plus

Sikken en dårlig oplevelse. En pengemaskine, der propper så mange gæster ind, at man nærmest ikke kan trække sin stol ud eller komme rundt. Bad om to glas vand ved siden af de andre drikkevarer. De ta... Voir plus

Fantastisk god betjening fra vi trådte indenfor straks blev vi til anvist bord til 10 personer God gennemgang af menukort og drikke varer Maden var over alt forventning god hjemlavet og rigeligt... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejlig oplevelse!

Dejlig oplevelse!
Vi bestilte en tatar, et stjerneskud, friskpillede rejer og en platte. Vi var alle meget tilfredse - maden var frisk og veltilberedt. Vi fik den bedste service af den meget søde lille"O".

8 août 2021

SKUFFET

SKUFFET ! Dyrt , dårlig service og kold mad....
Servicen og maden i Grøften er virkelig gået ned ad bakke øv .
Sidste gang i Grøften og nævner det til venner og familie.......
Bestilte Luxus teaterplatte 345,-:
Fik maden foruroligende hurtigt , meget MÅ ha været færdigt på forhånd ville hellere ha ventet og fået det hele friskt.
Kold fiskefilet der var hård i kanterne og overstegt !
Halvlune frikadeller , tørt brød m.smeltet kuvertsmør.
Servicen er der bare slet ikke .
Ingen kort smalltalk med gæster der kunne ta 2 minutter , men det var mere vil du ha en kvart eller halv øl ????? ( bestem dig nu !!) , man blev helt stresset som gæst .
Ekstrem små bord til 2 voksne mennesker så man måtte navigere rundt mellem portvinskort/peberkværn/salt og peber glas/fyrfadslampe/stativ til fadet med mad.
Vi gik og ikke noget med " tak for besøget" til os
som restaurenter som regel gør.

16 juillet 2021

Jeg må indrømme at jeg blev skuffet

Jeg må indrømme at jeg blev skuffet! Vi bestilte to teaterplatter med marineret sild, hønsesalat, fiskefilet , frikadelle og ribbensteg.
Tjeneren var venlig og sød, men vi fik maden serveret 5 min efter vi bestilte det. Allerede der spekulerer man lidt over hvor meget der er kælet for maden inden den serveres. Maden virkede ikke nylavet. Sildestykkerne hang helt sammen, og var kedelige, ikke saftige, fiskefileten var mega tynd, og helt hård i kanten, fisken indeni var ca 2 mm tyk, helt tør. Frikadellen kold. Ribbenstegen var fin nok. Vi klagede over fiskefileten, hvorefter han kom med en fiskefilet helt magen til den vi klagede over 😀
Jeg havde en forventning om kvalitetsmad , som er helt frisklavet, saftig og som lever op til prisen og til et passende niveau, som skal svare til den pris man betaler for overhovedet at komme ind i Tivoli.
Lad være med at lave platterne i forvejen. Lav tingene fra bunden med det samme. Jeg venter gerne længe på maden, for at få frisklavet mad, og i højere kvalitet.

19 mai 2021

Fantastisk aften i Grøften

Vi - 3 stk - var i Tivoli og skulle have aftensmad - efter flere forsøg ender vi i Grøften - hvor vi trods fyldt restaurant får en bord.

Vores tjener er meget professionel - sød - har humor og trods travlhed tid til at tale med os.

Vi fik and og risalmande og kan sige at maden smagte fantastisk.

Helt igennem en god aften som vi - specielt pga tjeneren - vil huske fremover.

Tak for en god aften

Julehilsner
Amalie - Jannie og Birgitte

30 novembre 2020

Kedelig og dyr mad

Vi var tre til julefrokost i Grøften i går. Vi fik luksus platten, øl, snaps, kaffe, cognac og en dessert.
Det bestod af:
Sild, kedelig.
Fiskefilet, smagte ok, men remouladen virkede til at være mayonnaise rørt med karry - ikke andet. Smagte af intet.
Sylte, tjaa, standard.
Flæskesteg, med en anelse rødkål, godt gemt under kødet, så vi måtte spørge efter det, inden vi opdagede at det lå gemt. Kødet havde selvfølgelig taget væde fra rødkålen.
Medisterpølse, 4 små sølle stykker..... smagte ok.
Hønsesalat, ingen smag.
Laks, ok
3 stykker brie som lå i en lille skål og efter en time, smeltet sammen.
Til kaffen fik vi is og Sarah Bernhard kage. Isen var fin, men kagen tør.
Vi gav drikkepenge, som tjeneren ikke takkede for, men hun var sød og venlig.
Pris på drikkevarer kan man ikke så meget tvivl om, det er omkring de priser alle steder, men prisen på "Luksus" platten, var for høj i forhold til kvaliteten og oplevelsen.
ØV, skuffende.

25 novembre 2020

En skuffende og dyr oplevelse

En skuffende og dyr oplevelse.
Fik tør hakkebøf, de kunne ikke varme sovsen, så den var lunken ved servering. Tjener opgav at “diskutere” ned køkkenet sagde han. Stjerneskud ikke pyntet og kedelig oplevelse.
Det virker som om køkkenpersonalet har mistet pusten og opgiver at gøre dig umage.
Ærgerlig, da vi tre søskende skulle overraske vores far og tog en tur fra Jylland.

4 novembre 2020

Trist oplevelse med ringe kvalitetsmad

Var inde og spise på Grøften i efterårsferien - en trist oplevelse.
Fik flæskesteg - 3 skiver som var ekstrem tørre, kedelige industrikartofler uden smag, rødkål gemt under kødet, en lille håndfuld franske kartofler kastet på tallerkenen og sovsen, som var reklameret med fløde, var vist med en snert af fløde ! - Alt i alt en kønsløst smagsoplevelse. Tjenerne var ikke nærværende - mere fokus på cashflow end en god kundeoplevelse - kommer der ikke igen. Absolut ikke pengene værd - Grøften må overleve af turisterne og ikke loyale, faste Tivoli gængere :-(

20 octobre 2020

Salt mad.

Var tidligere af den mening at skipperlabskovs var deres hovedret. Husker år tilbage at det var med store kartoffel og kødstykker. Nu var det hele kogt sammen med alt for megen salt. Den anden fik en fiskefilet som var friturestegt fra en paneret købefilet som var købt færdig på frost.

Så det er ikke maden som trækker men nostalgien. Dog var det en meget fin og sød betjening.

14 octobre 2020

Bestilte wienersnitzel.

Bestilte wienersnitzel.
En omgang for stegt og opvarmet stykke kød, serveret med friturestegte kartofler og brun pulver sovs til 225kr
Det dyreste og dårligste mad vi længe har fået.

7 septembre 2020

2x rørt tatar m tilbehør

2x rørt tatar m tilbehør : En ufestlig oplevelse , tataren var formet som et tårn, tør og uden smag, var der tilsat cognac må den være fordampet inden servering, salat uden dressing ?

Min hustru fik et glas Bourgogne, serveret skænket fra køkkenet , det er åbenbart den måde ting bliver serveret på i Grøften ? 169 Kr / 25 centiliter .

Alt i alt en ringe oplevelse til små 700 kr , så til trods for at betjeningen var rimelig ,så : Ikke et sted vi kommer tilbage til, selv om jeg har haft helt andre kulinariske oplevelser tidligere, men det er måske min alder 😏..

PS.:
Toiletterne var et kapitel for sig, korona tiden?

3 septembre 2020

Bestilte en rejemad som forret

Bestilte en rejemad som forret. Den kom på alm billigt usmageligt sandwichbrød, med alm købe mayo. Pris for en rejemad 395 kr. Desværre havde jeg bestilt 2 stk Dette er groft svindel

9 août 2020

Katastrofe......

Har været i grøften rigtig mange gange, hvilket har været super godt. Men i dag var ALT virkelig skidt. Næsten ingen pålæg på nogen af vores madder, virkelig skrabet, 2 små fiskefilet der havde fået for meget og var knas tørre, meget få rejer og for lidt mayo, ingen pynt, ingen citron. Ja virkelig skidt. Fortæller tjeneren at fisken er knas tør, hvortil hun svare, at hun vil sige det videre til kokken, herefter hører Vi ikke mere.....hvad får vi lige ud af det og en fisk til 159,- helt til grin. Vi gentager det ved betaling og det eneste hun siger at det har de hørt før og at de har fået ny kok. Så til andre find et andet sted, hvis I vil have rigtig godt smørrebrød, det er ihvertfald ikke i grøften.

9 juillet 2020

Maden smagte fin og som altid hyggeligt…

Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man gik besked hvis det blev ændret
Vi ankom glædeligt og blev vist vores bord bare ikke som lovet ned under stue plan ,ude i et hjørne ,ja øv
Har ellers besøgt grøften rigtig mange gange gennem årerne
Men vil selvfølgelig komme igen ,men syntes godt man kunne havde lidt bedre styr på deres booking
🎅

11 décembre 2019

Trist oplevelse !!!

Var i "Grøften" igår aftes, som afslutning på en fælles familietur i anledning af Halloween. Det hører sig jo ligesom til, at en Tivolitur, indebærer at man spiser i "Grøfte" - det er jo en tradition.
Men en tradition, som nu desværre stopper, for det var en rigtig rigtig trist oplevelse....en oplevelse, som bar præg af, at "Grøften" har mistet lysten til "at gøre en forskel" - pengene vil man gerne tjene, for priserne fejler bestemt ingenting, men kvaliteten på det som bliver langet over disken, er under lavmål, både hvad angår råvarer og tilberedning ( feks slatne pomfritter, friturestegte kartofler til wienerschnitzelen, melede ærter m.m. ) Det mindede mest om billig cafeteriemad - bestemt ikke restaurantmad...og trods det, at sulten absolut ikke fejlede noget, spiste kun halvdelen af os op.
Hvad ikke gjorde oplevelse bedre, var da en af tjenerne, kom udenfor og røg, snød næsen i fingrene, og gik direkte tilbage og fortsatte med at betjene kunder !!!
Det virker som om "Grøften" har udlevet sig selv - de lever ihvertfald ikke længere op til deres gode rygte...øv hvor trist

16 octobre 2019

D.11 september.Besøg med en bekendt…

D.11 september.Besøg med en bekendt ,.Teaterplatte tør flæskesteg ,grå roastbeef ,hønsesalat med en meget speciel smag .Madmæssigt en dårlig oplevelse ellers hyggeligt med udsigt til Tivoli .😕

14 septembre 2019

Dyrt, kedeligt og dårlig betjening

Var 4 par inde inde i grøften i går aftes, og må ærligt tilstå det var en meget skuffende oplevelse. Fin modtagelse og var enda lidt tidligt på den, men det var ingen problem, vi blev ledt hen til vores bord og så blev det skuffende derfra. Dårlig plads, så vi måtte nærmest række maden videre for tjeneren, der ikke kunne være der heller. Ikke i orden til de priser, tag dog nogen borde væk, så kunderne kan sidde godt, og serveringen kan ske uden problemer. Tjeneren mente han viste bedre end os, hvilket resulterede i vi fik tør hvidvin (ville have sød) og små øl (bestilte stor) dog blev vi faktureret for både tør og søde vine og flere små fadøl, end hvis vi bare havde fået det vi ville have, det er dårlig stil. Maden var ringere end på Jensens bøfhus, til den pris, burde det være klasser bedre tilberedt og kvalitet end Jensens. Friturestegte kartofler til wienersnitsel ?? Det skal jo være brasede, brun sovs til samme ?? Hvor er smørsovsen ? Det kan jo ikke kaldes en wiener snitsel.. tjenerne tog mod vore ordre og igen her bestilte en af os en well done tournedos, og straks skulle tjeneren belære os at det så ikke kunne spises, da den blev tør. ?? Hvis en bøf bliver tør af, at blive gennemstegt er det jo blot tegn på dårligt kød, vi bad jo ikke om en tørstegt? Vi bestilte en fersk laks til forret og fik røget?? Jamen altså, det er jo amatør agtigt. Sætter ikke vores ben der igen.

31 août 2019

Har besøgt Grøften mange mange…

Har besøgt Grøften mange mange gange.Været tilfreds, både med maden, pris, betjening. De sidste gange, er min begejstring Stærkt dalende. Hvor er den gode kvalitet af maden,blevet af? Kold ikke gennemstegt fisk, kedeligt dødt tilbehør, smagsløse oplevelser, Stadig samme kropriser! Stadig smilende venlig betjening. Men Jeg har ikke i sinde at holde min fødselsdag i Grøften ØV.

7 juillet 2019
Logo de Restaurant Grøften

Réponse de Restaurant Grøften

Tak for dit besøg. Kun ved at få ris og ros bliver vi bedre. I Grøften er der mennesker bag alt, det sker vi laver fejl og det beklager vi meget. Vi er ret sikre på, at I på dagen fremførte jeres klage, hvorefter I med det samme fik nyt mad, det er, i vores verden, måden, at gøre det godt igen.

Vi ved godt, at det naturligvis, ville have været optimalt, hvis der aldrig var fejl, men når det sker, gør vi alt, hvad vi kan for at rette op på uheldet.

Vi har i Grøften ca 180.000 gæster om året og, kun ved at tage kritik alvorligt, bliver vi ved med at være Danmarks største restaurant.
God sommer
Mvh
Grøften

Diskimination af handicappet

Jeg havde bestilt bord til den 8.12 kl 14 til 3 personer, hvoraf en var kørestolsbruger, hvilket jeg anførte på den elektroniske bookingside.
Da vi ankom, var vi blevet placeret helt inderst i Teatercafeen, hvor man ikke kan komme ind med en kørestol, hvilket tjeneren blot meddelte os. Jeg spurgte efter et andet bord, men fik at vide at det ikke kunne lade sig gøre, selv om han kunne have flyttet rundt på nogle reservationer (der var flere ledige borde.)
Min handicappede ledsager ville ikke være til besvær, og min mand og jeg fik hende båret/støttet ind på en stol i det fjerneste hjørne. En rigtig ubehagelig og ydmygende situation for en handicappet.
Det var en virkelig dårlig service, hun/vi blev udsat for, specielt set i lyset af, at man på deres bookingside specifikt bliver bedt om at anføre, om man medbringer gæst i kørestol.

13 décembre 2018

En familiemiddag der ende kedeligt!!

Min far, mor, kæresten og jeg havde sådan glædet os til en tur i grøften, da vi kun havde hørt godt om stedet. Vi fik et bord i nærheden af et stort selskab som ikke havde respekt for andre end dem selv. De larmede helt vildt, så vi kunne dårligt nok hører vores egne tanker. Min far bestilt winersnitzel, som var kedelige og grå, og måtte gå direkte på toilettet efter at havde spist den. Dårlig maven hele natten. Min kæreste bestilte en 200 g bøf, som smagte ok, men tilbehøret var så dårligt. Ukogte bønner, og bløde pommes frites. Min mor og jeg ville rigtig gerne have stenbiderrogn men blev skuffet da der ikke var mere, så bestilte derfor 2 x rørte tatar, som smagte okay. Min mor og jeg bestilte 2 æggeblommer til. Tjeneren Allan, var super serviceminded og kunne huske vores bestillinger, helt uden problemer - bare en super god tjener.

Den tjener som så kom med vores mad, oplyste jeg ham om at min mor og jeg havde også bestilt 2 æggeblommer, hvor han så siger, tataren er rørt i det. Det ved jeg godt men ønsker stadig æggeblommerne.. der går et stykke tid, så kommer tjeneren Allan og spørg om vi havde fået æggeblommerne, vi svarede ikke endnu. Der gik knap nok et minut før tjeneren Allan kom med dem.

Det er ikke et sted, vi kommer igen....

Vi kommer der ikke igen

6 novembre 2018