Guldsmed Lind Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Bestilt 3 vedhæng til Pandora lykkearmbånd - en til min kone, min datter og mig - som gave. Ikke kun flot pakket ind - mange tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 - men også med 3 forskellige farver bånd samt seddel me... Voir plus

Jeg bestilte et armbånd det kom meget hurtigt og var i rigtig rigtig fin kvalitet guldsmed Lind er helt klart mit første valg næste gang jeg skal have et smykke

Er simpelthen bare en meget meget tilfreds kunde. Har fået lavet et nyt flot vedhæng af noget “gammelt” guld jeg har haft liggende. Fik meget meget fin vejledning/hjælp i og ære mit arvegods fra min... Voir plus

Bestilte guldsmed Lind til at lave/ designe en ring og et sæt ørestikker af et gammelt hvidgulds smykke jeg havde liggende . Ulrik fik lavet en rigtig flot ring og et sæt ørestikker til mig som jeg vi... Voir plus

1. Bijouterie
  2. Bijoutier
  3. Graveur sur bijoux
  4. Joaillier

Écrit par l'entreprise

Siden 1867 har Familien Lind drevet guldsmedeforretning i Horsens. Firmaets grundlægger var Rasmus Jensen som startede i 1867 i Smedegade. Vi fører alle de kendte mærker, og kan desuden tilbyde specialdesign af smykker.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

454 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

104 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Købt på Nettet og gaverne var pænt…

Købt på Nettet og gaverne var pænt pakkede ind, ligesom der blev sendt mail omkring pasning af smykker. Var dog lidt ked af, at farverne på perlerne, der blev vist på Nettet, ikke svarede overens med det fremkomne - og det er jo nok ikke butikkens skyld, men ærgerligt at lyserøde perler nærmest var hvide.

14 septembre 2026

God kvalitet

15 septembre 2026

God sortiment

God sortiment, konkurrencedygtige priser, hurtig levering, virkelig smuk og flot forpakning. Men først og fremmest er Alberte en rigtig venlig og sød kommunikator.

10 septembre 2026

Produktet er rigtig fint, men servicen ret dårlig

Produktet er rigtig fint, det er mere servicen det halter med.
Jeg bestilte et armbånd, med indgravering. Der står man skal skrive i kommentarfeltet hvad man skal have indgraveret, hvilket jeg gør.

Da armbåndet kommer, er det ikke indgraveret. Jeg ringer ned til butikken, og der er ingen løsning, udover selv at betale for fragt, og for at få det indgraveret.

Jeg kan forstå fragten, men hvorfor skal jeg betale for en ydelse, der enligt var gratis?

1 septembre 2026
Logo de Guldsmed Lind

Réponse de Guldsmed Lind

Hej

Jeg kan godt se, at du på din ordre har skrevet den ønskede tekst i kommentarfeltet. Gravering er dog ikke blevet tilføjet som en del af bestillingen, da gravering hos os er en tilkøbsydelse og ikke er gratis.

Når det er sagt, kan jeg godt se, at formuleringen i beskrivelsen på netop det produkt, du har købt, har været uklar og kan have givet anledning til misforståelsen. Det beklager jeg mange gange – kommunikationen har simpelthen ikke været god nok fra vores side.

Jeg sender dig derfor en returlabel, så du uden omkostninger kan sende armbåndet tilbage til os. Når vi modtager det, sørger vi selvfølgelig for at få det graveret med den ønskede tekst.

Vi får samtidig rettet produktbeskrivelsen og tilføjet muligheden for at vælge og tilkøbe gravering direkte på produktsiden, så der ikke opstår samme tvivl fremover.

Jeg tror ikke, at min kollega, som du tidligere har været i kontakt med, har været opmærksom på, at du havde skrevet den ønskede gravering i kommentarfeltet. Hun har derfor svaret ud fra de oplysninger, hun har haft til rådighed.

Jeg beklager hele situationen og den forvirring, det har medført. Jeg håber, du vil sende armbåndet retur med den returlabel, jeg sender dig, så vi kan få rettet op på misforståelsen og få armbåndet graveret til dig.

Med venlig hilsen
Rasmus