Bestilt 3 vedhæng til Pandora lykkearmbånd - en til min kone, min datter og mig - som gave. Ikke kun flot pakket ind - mange tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 - men også med 3 forskellige farver bånd samt seddel me... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bestilte et armbånd det kom meget hurtigt og var i rigtig rigtig fin kvalitet guldsmed Lind er helt klart mit første valg næste gang jeg skal have et smykke
Er simpelthen bare en meget meget tilfreds kunde. Har fået lavet et nyt flot vedhæng af noget “gammelt” guld jeg har haft liggende. Fik meget meget fin vejledning/hjælp i og ære mit arvegods fra min... Voir plus
Bestilte guldsmed Lind til at lave/ designe en ring og et sæt ørestikker af et gammelt hvidgulds smykke jeg havde liggende . Ulrik fik lavet en rigtig flot ring og et sæt ørestikker til mig som jeg vi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Siden 1867 har Familien Lind drevet guldsmedeforretning i Horsens. Firmaets grundlægger var Rasmus Jensen som startede i 1867 i Smedegade. Vi fører alle de kendte mærker, og kan desuden tilbyde specialdesign af smykker.
Coordonnées de contact
Søndergade 36, 8700, Horsens, Danemark
- Info@guldsmedlind.dk
- www.guldsmedlind.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alt er gået lige efter bogen
Alt er gået lige efter bogen, kan varmt anbefales.
Fantastisk
Som altid fantastisk service som altid ,vi er fra næstved men handler hos Lind
Super hurtig levering 👍
Flot og sikker pakket, hurtig forsendelse
Ikke kun flot pakket ind - mange tak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 - men også med 3 forskellige farver bånd samt seddel med billede af vedhæng og matchende farve bånd.
Måske gør jeg sådan noget ikke ofte nok, men det var smuk, dejlig og overraskende.
Ud over virkelig hurtig forsendelse og generel godt pakket!
God oplevelse
Købte en sparebøsse , meget smuk , til rimelig pris , hurtig levering , og meget fin indpakning
Hurtig levering ved endnu ikke hvodan…
Hurtig levering ved endnu ikke hvodan smykket ser ud men har en forventning om at det er flot til mit nye dejlige barnebarn
Rigtigt god service.
Rigtigt god service.
Den ring jeg ville bestille havde i ikke på lager men efter en mail korrespondance med jer, kunne sørge for at den kom inden for 10 dage. 2 dage efter var den klar til afhentning. Det må jeg sige er god service.
De leverer hurtigt, men kræver betaling for ombytning
De leverer hurtigt. Det eneste minus er man skal betale for at sende retur. Havde købt forkert str. og skulle bytte til nyt, men måtte betale for ombytningen. Det giver 4 stjerner i stedet for 5
Perfekt og ok
Rigtig god købsoplevelse.Fin kæde sedt…
Rigtig god købsoplevelse.Fin kæde sedt i en fart endog fra min gamle hjemby.
Super hurtig og god service 🥳
Hurtigt og fin service
Et firma jeg har stor tillid til
Et firma jeg har stor tillid til. Har handlet 2 gange, og handler der helt sikkert igen.
God pris for smukke smykker😊
L’expérience Trustpilot