Zeer slechte ervaring mee Ondernemers ga nooit in zee met gulf Afpersers dure afkoop regelingen ezv Zeer moeizame communicatie Ik kan helaas geen min sterren geven
Lisez les avis des autres
Eindafrekening per maart. Tot op heden geen cent ontvangen. Twee mailtjes gestuurd, steeds dezelfde terugkoppeling... we zoeken het uit. Intussen, ondanks dat ik geld terug krijg toch mijn maandtarie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice! Ik heb meerdere keren contact gehad en werd telkens vriendelijk en professioneel geholpen. Eén keer sprak ik met Jamie, en een andere keer volgens... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heb op 25 april email ontvangen met jaarafrekening, krijg bijna 1500€ terug, welk op 8 mei op mij rekening wordt uitbetaald, het is nu 20 mei en ik heb het nog niet, ben gaan bellen eerste keer w... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Gulf Gas and Power
Écrit par l'entreprise
De specialist in de zakelijke markt, met producten en oplossingen die we specifiek afstemmen op jouw energie ambities. Zeker nu. Omdat het inkopen, verkopen en opslaan van energie met de dag belangrijker wordt. Bij Gulf Gas and Power doen we het nét even anders. Door verder te denken, verder te kijken en verder te gaan. Wij dragen een steentje bij op de zakelijke energiemarkt door te zorgen voor transparantie, duidelijke informatie en dat alles op een efficiënte manier is geregeld.
Coordonnées de contact
Nieuwe Linie 13-15, 5264 PJ, Vught, Pays-Bas
- 085-0023580
- klantenservice@gulfgasandpower.nl
- www.gulfgasandpower.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 47 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Zeer slechte ervaring mee
Zeer slechte ervaring mee
Ondernemers ga nooit in zee met gulf
Afpersers dure afkoop regelingen ezv
Zeer moeizame communicatie
Ik kan helaas geen min sterren geven
Minder dan 1 ster kon niet
Minder dan 1 ster kon niet, was wel wat ik wilde geven. Wat een slecht bedrijf!
Vanaf de eindafrekening storten ze het teveel betaalde geld niet terug maar verrekenen het met de maandelijkse voorschotten.
Hier al vaak over gebeld en gemaild, ze beloven telkens om het restant over te maken maar doen het niet. Knap waardeloos dus.
Louche bedrijf
In de avond wordt er ineens gebeld met een vaag verhaal dat ik pas geleden een contract besproken zou hebben. De man geeft mij een adres van 10 jaar geleden. Ben nooit bij deze organisatie klant geweest. Meneer blijft doordrammen over waar ik nu woon, wanneer ik dit niet wil geven, verbreekt meneer de verbinding. Vage/louche onderneming.
Foutieve eindafrekening
Dan denk je dat je klaar bent met deze organisatie en krijg je een eindafrekening met compleet verkeerde verkeerde meterstanden. Ik mag hopen dat het een menselijke fout is. Maar gezien eerdere ervaringen heb ik totaal geen vertrouwen meer in deze organisatie. Hoe duidelijk je ook communiceert, men reageert niet. Nu maar weer in de mail geklommen, want klantenservice onbereikbaar. Ik beveel deze organisatie die inmiddels overgenomen zou zijn door Eneco echt bij niemand aan. Wil je gedoe, frustratie en uitzoekerij voorkomen ga niet naar GGP
11 maart een contract overname…
11 maart een contract overname aangevraagd per mail. Dat is nu 56 dagen dagen geleden.
Vervolgens meerden e-mails gestuurd met de juiste informatie. Meerdere keren gebeld, telkens werd er gezegd dat het in orde zou komen en dat ik geduld moest hebben. Nu is het 5 mei en het is nog steeds niet in orde gemaakt !!!
Ik heb melding gedaan bij de consumenten bond, AMC, en ik ga nu de geschillencommisie energie zakelijk aanschrijven ! Ben er klaar mee , FLUT BEDRIJF! Zou het absoluut niemand aanraden!
Geen vertrouwen meer!
Het eerste jaar kregen wij 2000 euro terug, het 2de jaar opeens maar 600 euro, en het derde jaar (dit jaar) maar 500 euro! Terwijl ons verbruik nagenoeg hetzelfde is gebleven...
Wij willen opzeggen maar GGP rekent de opzegboete voor zakelijke grootverbruikers terwijl wij zakelijke kleinverbruikers zijn met bovendien een contract van vóór juni 2023!
Nu heb ik van Essent vernomen dat de algemene voorwaarden per 1 januari 2026 zijn veranderd, en dat kleinverbruikers dan tussentijds op kunnen zeggen. Het lijkt erop dat GGP probeert om net zolang te rekken tot Eneco alles overgenomen heeft (juni 2026)
Dubieus bedrijf
Dubieus bedrijf
Moeilijk mee te communiceren, maffia praktijken ivm klantenbinding/werving
Vooral in verleden!!!
Geen zaken mee doen
Geen zaken mee doen. Ik heb ook spijt. Komen afspraken niet na. Zo jammer.

Réponse de Gulf Gas and Power
Almost waiting for a month to get…
Almost waiting for a month to get reaction on my email requests. Also when calling the customer service they mention they will internally pick it up, but no follow up at all. Probably the poor guy on the phone of the customer service can not help it, but definitely the worst customer communication I have seen for an energy company so far

Wat een onbeschofte oplichters
Wat een onbeschofte oplichters. Klantencommunicatie maakte mij boos. Gulf overgenomen door Eneco maar we hebben een aanbod van Eneco met lager maandbedrag. Kan niet overstappen want dan opzegboete. Zakelijk ontract is verlengd in 2024 maar zonder aan te geven wat de consequentie zijn zou ivm boete . Oplichters 2.0!!! Dan Eneco heeft Gulf overgenomen, aanbod gedaan en dat zou nu niet kunnen? Feitelijk stap je niet over ,blijf je binnen een organisatie. Zet het op social media etc is mijn advies. Mijn buik vol van deze praktijken. Ook bij verhuizing neem je je contract mee lazen wij. Hoe dan? !!!😡
Wat een verschrikkelijk bedrijf!
Wat een verschrikkelijk bedrijf!
Heb al drie keer gemaild wat mijn opzegboete zou zijn als ik op zou zeggen. Totaal geen reactie. Meerdere keren gebeld en er word gezegd dat ze daar geen uitspraak over kunnen doen.
Nu heb ik het contract maar op gezegd.
Binnen een dag gelijk een mail ontvangen! Dat de opzegboete, op mijn eind factuur komt te staan.
Waarom moet dit allemaal zo moeilijk? En worden de eerder verstuurde mails genegeerd? Laatst 1 dag te laat betaald en toen belden jullie me gelijk.
Wij gaan stoppen met bedrijf zouden…
Wij gaan stoppen met bedrijf zouden 4000€ boete moeten betalen oplichter

Réponse de Gulf Gas and Power
Lees deze review, de oplichters zijn er van tussen
Zoals verwacht de stekker is er eindelijk uit de oplichters zijn er van tussen.
Lees de artikelen van vandaag over deze partij via het ACM. Belangrijk, eneco neemt de boel over en moeten onterechte boetes terug betalen.
Gulf Gas & Power
Gulf Gas & Power heeft haar administratie niet op orde, aan de hand van verkeerde gegevens stuurt zij facturen en schakelt Creman incassobedrijf in om een traject op te zetten over facturen waar een betalingsregeling voor getroffen is en onterecht gestuurde facturen. ondanks bijna wekelijks overleg van ons en onze tussenpersoon van de energie gaat dit bedrijf maar door. De reden lijkt te zijn dat ze nagenoeg failliet zijn en consumenten onder druk geld proberen af te troggelen.

Réponse de Gulf Gas and Power
Ik zit al vanaf 2018 bij gulf nooit…
Ik zit al vanaf 2018 bij gulf nooit problemen.Ik denk dat hun de voordeligste zijn van allemaal.Tot nu toe geen spijt

alles top geregeld
alles top geregeld. nooit spookfacturen. netjes mijn geld op tijd binnen.

Réponse de Gulf Gas and Power
Wij zitten zakelijk en privé bij Gulf
Wij zitten zakelijk en privé bij Gulf. Nu wachten wij op de jaarafrekening. Mochten wij geld terug krijgen zullen we daarna wel weer achter ons geld aan moeten. Dit is tot op heden altijd zo geweest helaas. Het geld innen kunnen ze wel snel doen.
En aangezien elke review bijna over hetzelfde gaat wordt er niet echt wat van geleerd of opgelost.

Réponse de Gulf Gas and Power
Zeer slecht afhandeling als je wilt…
Zeer slecht afhandeling als je wilt overstappen, niet markt comfore berekeningen en ze snappen niet dat ze slechte reviews ontvangen. Ik zou een ieder afraden met deze energieleverancier zaken te doen. Kijk voor goede vergelijking op jeroen.nl daar komt dsze partij gelukkig ook niet voor. Ik zit m’n contract tijd wel uit….

L’expérience Trustpilot